Last news in Fakti

24 Април, 2021 16:44 6 819 113

Иво Сиромахов: Партиите на корупцията - ГЕРБ, БСП и ДПС, имат мнозинство и ще настояват да се запази олигархичният модел

  • иво сиромахов-
  • има такъв народ-
  • народно събрание-
  • слави трифонов-
  • мажоритарен вот

Ако "Има такъв народ" се откаже от мажоритарната система, ще бъде катастрофа, смята писателят и сценарист в "Шоуто на Слави"

Иво Сиромахов: Партиите на корупцията - ГЕРБ, БСП и ДПС, имат мнозинство и ще настояват да се запази олигархичният модел - 1
Снимка: БГНЕС

"Партиите на корупцията - ГЕРБ, БСП и ДПС - имат мнозинство в 45-ото Народно събрание и докато те са мнозинство, те ще настояват да се запази олигархичният модел, при който икономиката е изцяло зависима от държавата, при който съдебната власт е подчинена на управляващата партия. При този модел няма разделение на властите, те се управляват от едно място".

Това мнение изрази в предаването "Политически НЕкоректно" по БНР Иво Сиромахов, писател, сценарист в "Шоуто на Слави", но не и член на партията "Има такъв народ", защото: "Чувствам се по-силен в медиите, опитвам се да давам свободният глас на свободните хора. Унизително е да сме толкова назад в 21 век, на 112-о място по свобода на медиите".

Много важно е четвъртата власт да бъде на разстояние от останалите три, категоричен беше Сиромахов и добави: "Смесването на властите и контролирането им от едно място доведе до сериозни поражения върху обществото".

По думите му на изборите на 4 април е направена малка крачка към промяна, но има още много път: "В момента в парламента ГЕРБ, БСП и ДПС са готови да подкрепят всякакво правителство, което е абсурдно. Очевидно, че имат някакви други интереси, заради които те настояват на всяка цена да са във властта. Никога не е било досега партиите да казват, че ще подкрепят всякакво правителство".

Според него трите партии на протеста "Има такъв народ" "Изправи се! Мутри вън!" и "Демократична България" искат промяна и повече неща ги обединяват, отколкото ги разделят:

"Важно е те да действат заедно. Големият въпрос не е кой ще направи правителство, а какви промени са нужни в държавата", акцентира той и уточни, че спешните неща, които трябва да се случат, са промяна в съдебната система и промяна на избирателния закон.

Предсрочни избори тази година са много възможни, прогнозира той.

В коментар на споделеното от него мнение във Фейсбук: "Човек харесва мажоритарната система само докато влезе в парламента" Иво Сиромахов обясни, че няма закачка в този негов статус и изрази надежда от ИТН да не са се отказали от мажоритарния вот: "Това е важна част от идеологията на тази партия и ако са се отказали, ще бъде катастрофа. Мисля, че няма да се откажат и това ще бъде направено. Те казаха, че им трябва време".

Сценаристът на "Шоуто на Слави" подчерта, че 7/8 не трябва да става партийна телевизия, а да е широко отворена към своите зрители: "Нашите зрители не са само симпатизанти на ИТН, затова трябва да произвеждаме програма, която да е адекватна за всички хора. И не може, а е задължително да има смешки и ирония към Слави Трифонов".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 50 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    46 98 Отговор
    Слави Трифонов носи цялата отговорност за провалените следващи избори!

    Коментиран от #54, #58, #75, #98

  • 2 Севда

    65 45 Отговор
    Премахването на ограничението за брой секции зад граница обслужва ДПС и връща турското влияние в българската политика!

    Коментиран от #15, #63

  • 3 choki

    87 14 Отговор
    Cъдбaтa нa 45-oтo нaрoднo cъбрaниe e в ръцeтe нa Cлaви ! Щe имa ли cмeлocттa дa ce изпрaви cрeщу мутритe и мaфиятa или вcичкo тoвa e прocтo eднo шoУ ?

    Коментиран от #21, #86

  • 4 fiki

    72 39 Отговор
    Не се оправдавайте защото БСП освен, че беше на протестите, също така се очисти от олигарсите си !

    Коментиран от #108

  • 5 САТЪРА НА ХАНА

    40 21 Отговор
    ПРОБЛЕМ .......... Е КОГАТО ПО-ПРОСТ ОТ МЕН - КАТО ИВО СИРОМАХОВ СЕ ОПИТВА ДА МЕ МАНИПУЛИРА :)))
    ................... ......................
    АЗ СЪМ ПРОСТ ХРИСТИЯНИН ...... ВЯРВА В МОРАЛНИТЕ ПРНЦИПИ НА ХРИСТОС - СВОБОДА РАВЕНСТВО БРАТСТВО СПРАВЕДЛИВОСТ И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА УМРЕШ ЗА ТЯХ
    ............... ............... ................ ВЪПРОСА Е ДАЛИ ИТН ЩЕ СТАНАТ ХРИСТИЯНИ :))
  • 6 Севда

    58 23 Отговор
    Няма партии на протеста - всичките 3 партии не са случайни хора !

    Коментиран от #69

  • 7 Q2z

    11 18 Отговор
    Защо ли ми се струва правдоподобно?!
  • 8 joro

    37 4 Отговор
    А каде забрави партията на Костов ,тези са като пионерска организация сравнение с ДСБ.
  • 9 Българка

    56 22 Отговор
    Иво Сиромахов според мен преобладаващо е прав. Но не съм съгласна , че всички депутатити и членове на БСП подкрепят олигархичния модел. В БСП има млади депутати, необременени със задкулисни сделки. Корнелия Нинова прочиства партията от олигарси и продажници. Това й коства много, но тя не влезе в съглашателство с ГЕРБ и ДПС. Така че трите партии на протеста няма да бъдат "оцапани", ако БСП подкрепи правителство на малцинството с кратък срок на действи и преоритет начало на разграждане на порочната до сега управляваща система. Те ще подкрепят промени в здравнята, а декларираха, че са за отстраняване на Гешев, което е надежда за подкрепа на съдебна реформа.

    Коментиран от #16

  • 10 Георги

    41 12 Отговор
    Очевадно е, че когато всички големи партии те подкрепят без да искат в замяна нищо, това е капан. Досега всяко изказване в публичното пространство от ИТН е извъртано и интерпретирано от опозицията и медиите в негативен план, за това и избягват да говорят, защото каквото и да кажат все е грешно...112 място!!!

    Коментиран от #30

  • 11 пешо

    28 24 Отговор
    сиромахов човек - жив г.лупак.
  • 12 1618

    23 20 Отговор
    И трите партии ГЕРБ,БСП,ДПС са провалени партии.ГЕРБ се обединиха с провалената партия СДС и пак не спечелиха, въпреки тоталният политически натиск от страна на Борисов към държавната администрация, медиите и целият български народ.Този едноличен тоталитарен модел на управление от Борисов беше отхвърлен от българският народ.При управлението на Борисов в България имаше тотално срастване на корупция, мафия,рекет, с еднолична власт! Борисов излиза от политиката завинаги! Народа няма да му позволи да се върне!

    Коментиран от #89

  • 13 ИСТИНА Е

    43 4 Отговор
    Ако имахме НЕ корумпирана съдебна система , щеше да има много политици и министри в затвора ,ама нямАААА!!
  • 14 демократ

    21 8 Отговор
    Иво, ти направи "епохално" откритие1
  • 15 Българка

    45 8 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Секциите зад граница не са само в Турция. Дали избирателите във Великобритания, САЩ, Канада, Нова Зеландия и те ще гласуват за ДПС? А въпросът с гласове от Турция и не само, които не знаят да четат и пишат, че дори да говорят на български език, но имат двойно гражданство, може да се реши, когато се забрани (както е в много демокрации) на хора с двойно гражданство да нямат право да гласуват

    Коментиран от #18

  • 16 ...

    7 22 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Ако си права, защо не се пазарят за министерски постове? Просто го играят доброто ченге на олигархията.... не се връзвайте на евтини номера...
    Ако тези хора са опозиция щяха да са на 1-ва позоция на изборите, а не 3-та

    Коментиран от #25

  • 17 прав е

    15 10 Отговор
    за мажоритарния вот. ако сега слави се отметне и НЕ ГО предложи ще се загуби вярата в него. смешни са извиненията , че модела който искали да предложат преди вече е остарял и неактуален....е нали законите трябва да са стабилни ане да ми ги сменят всеки 2-3 години или иска да каже , че преди е искал от герб да въведат нещо грешно и неизпипано ?? и каква е разликата в мажоритарния който бяха предложили преди и този който е добър сега ?? смешно е да твърдят , че сега нямали да успеят да го прокарат защото мнозинството не го искали...е то и за хайдутите е било ясно , че с чети от по 100-на човека не могат да освободят България от робството но са се били ВЪПРЕКИ ТОВА за правдата. нека СЕГА да предложат мажоритарния вот а да става каквото ще..поне ще са ясни намеренията на останалите играчи
  • 18 Севда

    28 8 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    А кой ще следи купения вот по пощата ?

    Коментиран от #31

  • 19 САТЪРА НА ХАНА

    15 14 Отговор
    БЪЛГАРИНА ГО ПРИВЛИЧАТ ПРОСТИ ГОЛГЛАВИ МЪЖЕ :)))
    .................. ................. ТВА БРЪСНАТА ГЛАВА , ВЕЧЕ Е СИМВОЛ НА АРИСТОКРАТИЧНОСТ :)))
  • 20 Сиромахов

    26 7 Отговор
    и ти ли взе да ми се правиш на политолог? Аман от шамани в тая държава.
    Досега те уважавах, че не се подаде на шизофренията на колегите ти, но изглежда съм те надценил.
  • 21 един от стадото

    25 13 Отговор

    До коментар #3 от "choki":

    партията на Слави живее още предизборно и в утопията на мерака. Имат нещо общо с Атака и Волен от раншните му години. Лозунги, обещания и бездействия, по- право действия под диктовка. Ще клекне дългия както клекна късия. Сигурен съм

    Коментиран от #90, #113

  • 22 овчеубиец

    17 16 Отговор
    Като гледам какви ги мъти гномо-трола на чалгаря, не само че тези партии ще имат мнозинство, но и това на ГЕРБ ще е поне два пъти по голямо. Изберете си пак такива лапундери като Мая, таня и т.н.

    Коментиран от #80

  • 23 Кучето Борко

    13 9 Отговор
    Тая подлога на ГЕРБ ми падна в очите.
  • 24 САТЪРА НА ХАНА

    17 7 Отговор
    ПРОБЛЕМА НА ИТН Е КАК ДА СЪЧЕТАЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕРАРИТА И ДАЛАВЕРАТА
    .................. С ЛЕВИ , СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИДЕИ :))))
    ................... ...................... .................... НИКОЙ НЕ КАЗВА КАКВА Е ИДЕОЛОГИЯТА НА ИТН ??? ЛЕВИ ЛИ СА , ДЕСНИ ЛИ СА , ФЕОДАЛИ , КАПИТАЛИСТИ ....... ЗА РАПОНА И ДОГАН ЗНАЕМ ЧЕ СА ФЕОДАЛО-ФАШИСТИ :))
  • 25 Българка

    26 9 Отговор

    До коментар #16 от "...":

    Никога не съм гласувала за БСП, но смятам, че партията върви в правилна посока. Те се сринаха на тези избори предимно заради вътрешната опозиция , която не беше съгласна с отстраняването на Гергов, антистанишев говоренето и противопоставянето на продажни гербери вътре в партията. Явно Борисов искаше да удари Нинова като превземе БСП отвътре.
  • 26 Да изгребеме Гербавите веднъж завинаги!

    23 8 Отговор
    Мощна атака по всички фронтове от понеделник до Великден ! И БОГ с нами !!!
  • 27 Сиромахов,

    23 5 Отговор
    ти нали не си от ИТН? В качеството на какъв се изразяваш, след като не си политическо лице?
    Да не говорим, че ръсиш врели некипели - накратко не си в час с политическата ситуация.
    Досега се държа умно. В публичното пространство стана ясно, че политиката те изкушава, но не си избрал нито начина нито момента да стартираш като новото чудо на политическата сцена.
  • 28 САТЪРА НА ХАНА

    7 3 Отговор
    АКО ГЕШЕФ , РАОНА И ДОГАН ПОЛУЧАТ МАСИВНИ ИНФАРКТИ ИЛИ МОЗЪЧНИ КРЪВОИЗЛИВИ .........
    ............................. БЪЛГАРИЯ ИМА БЪДЕЩЕ :))

    Коментиран от #36

  • 29 3.14К

    21 1 Отговор
    Герб и ДПС са ясни. Който мисли, че ще направи правителство без БСП, е или наивен или играе с първите две партии.
  • 30 Спомнете какво иска протеста

    19 5 Отговор

    До коментар #10 от "Георги":

    Както на протеста всички хора загърбиха партии и цветове и се обединиха и искаха само едно ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ .... така сега изтрезнейте и се обедините по това искане с партиите участващи в протеста ИТН, ИМВ, ДъБъ и разбира се и БСП ....срещу бившите управляващи и КОНТРАпротестиращи ГЕРП и патриоти пред МС и ДПС при Росенец!!!!
    И гледайте тарикатите от първите три партии май получиха височинна болест и може да върнат ТУЛУПА на бял кон!!!!
    А колкото до статуквото то и Слави е от 20 и повече години, Мая, Гнома и Бойкикиев какви са... а за комсомолците гаргамелчета на приватозатора Костов какво да кажем....
    Ей хора защо анатемосвате хилядите членове и симпатизанти от ляво и по точно от БСП, които масово бяха на протеста и са единствените, които не са полегвали и не са управрявали с бай0ня!!!!

    Коментиран от #37

  • 31 Българка

    6 6 Отговор

    До коментар #18 от "Севда":

    Гласуване по пощата се прави и в други демократични държави. Аз не съм специалист по изборно право, но предполагам, че вносителите на това предложение са взаимствали опита от тези държави. А и не е сигурно дали ще бъде прието на второ четене
  • 32 Потресен

    16 7 Отговор
    Журналиста Сашо Диков в предаването "Делници" по телевизия Евроком каза че : " Борисов заплашва типично в стил Сикаджийска мутра. Това са действия на човек притиснат до стената за когото става въпрос за оцеляването му във всякакво естество. Друг ход няма"...Преди няколко дни афишира близост с криминалните елементи с множество регистрации Георги Валентинов и Дани Илиев. Биячи от ММА федерацията подчинени на друг осъждан индивид Станислав Недков - Стъки. Въпросните лица са и от тарторите на фракцията фен клуба на Левски - София Запад! Странно ,защото именно при 12 годишното управление на Борисов ФК ЛЕВСКИ изпадна до треторазряден отбор и загуби почти всичките си фенове. Последната им титла е от месец май 2009 г. 3 месеца преди да дойде Борисов на власт. Оттогава 2 пъти стана шампион ЛИТЕКС ( 2010 и 2011 г.) и 10 пъти Лудогорец. Именно Борисов закри отбора на народа. Но въпросните лица уж фенове на Левски това не ги интересува, тях ги интересува да им се заплаща и да имат чадър над криминалните си прояви. Та именно с тях Борисов заплаши населението с " едвам спирам моите силни и буйни привърженици на ГЕРБ да не ви подкарат още сега". Мисля коментара е излишен
  • 33 Прав е Сиромахов

    10 15 Отговор
    Васил Божков е излязъл с декларация. В нея Божков казва че статуквото са ГЕРБ,БСП и ДПС. Да не се вярва на твърдението на БСП че са истинската опозиция на ГЕРБ, както твърдят последните дни и атакуват предимно партията ИТН. Божков също казва че истинските формации които водят битка с Герб и изхвърлянето им окончателно са трите партии на протеста - ДБ, ИТН, и ИМВ. Също така Божков който настояваше за бързи предсрочни избори проведени от служебен кабинет на президента , в сегашната си декларация апелира трите протестни партии да съставят правителство , да приемат необходимите законови промени , да разградят корупционния модел на ГЕРБ и след това да се проведат избори!

    Коментиран от #85

  • 34 Силата е с нас !

    12 6 Отговор
    Да смачкаме фасоните на ГРОБ муфлоните
    И да ги закачим по пилоните.....
    Действайте ! Имате карт бланш !...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Кучето Борко

    15 5 Отговор

    До коментар #28 от "САТЪРА НА ХАНА":

    България може да има бъдеще единствено когато народа поумнее. Или поне тези 850 000 от тези които гласуваха на изборите
  • 37 а бе ти

    5 14 Отговор

    До коментар #30 от "Спомнете какво иска протеста":

    разлика между избиратели и политиците правиш ли ?? защо слагаш равенство между симпатизантите на бсп и политиците им? никой не твърди , че мнозинството от избирателите на бсп са лошо НО ПОЛИТИЦИТЕ на бсп са същите както и останалите...а те не полегнаха на герб но НА дпс което си е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСВО !!

    Коментиран от #44

  • 38 Nostradamus

    11 10 Отговор
    Ако има нови-предсрочни избори,
    борисоф ще пръсне еди от откраднатите четири милиарда,
    И ще купува всичко около себе си за да
    Си върне отново властта, защото става
    много опасно за него при други управляващи.
    Слави, не се подвеждай.
    Не вярвай на Предателите.
    Оправдай доверието на Народа!
  • 39 пройчо

    4 2 Отговор
    Партията на лараджиите получава постоянно нови членове.
  • 40 сляп

    2 6 Отговор
    Трява да се спаси БСП и затова мандата ще отиде при тях, иначе адио Рио
  • 41 мисир

    14 3 Отговор
    А какво ще каже по въпроса Тъпото Биковче от Бургас?
  • 42 Уйке

    27 3 Отговор
    Абе Умник Сиромахов, защо изброяваш само ГЕРБ, ДПС и БСП! Ами Ат. Атанасов и неговата ДСБ заедно с Костов ли са ви дружки те! Хр. Иванов чие вице беше! Мая и Дончева чие остриета бяха! Ами вашия ИТН лидер с кой ходеше на кино? Като изхождаме от поговорката,, Стара любов ръжда не хваща"защо да ви вярваме! За що искате да ни в ушите, че честните и умните са само при вас! Тях ги има навсякъде и са пропорционално разпределени, важно е да се открият и да им се повярва! Ако човек прекалено се вглежда в миналото и е обсебен от съмнения, е обречен на птовал! С какво Манолова и Атанасов са по надеждни от Нинова? А Трифонов от Борисов? Защо да ви вярваме? Убедете ни!
  • 43 Отряд за бързо реагиране

    6 8 Отговор
    Готови сме за бой с бойковия строй !!!
    Не се шегуваме !!!
  • 44 А това

    12 0 Отговор

    До коментар #37 от "а бе ти":

    не се ли отнася за абсолютно всички партии?
    Процесът на изчистване на мръсната пяна, братя мои, касае целият ни народ, а не само партиите. Всеки българин - не само политик, а и избирател носи отговорност за това второ раждане на нацията ни.
    Предстои ни етап на пречистване и помъдряване, а това е дълъг и мъчителен процес.
  • 45 big

    12 1 Отговор
    Корупцията не зависи от партиите! Те малко или повече участват в нея, особено тези които са на власт. Преди години така се случи, за кратко помагах на един "бизнесмен", дори бяхме съдружници известно време. Та той ми каза, че всички идват и на всички дава, видял съм, че идват, но ми показваха вратата за следващото. Явно е вярно казаното от него, защото партиите на власт се меняха, но той беше постоянно в "бизнеса"! С други думи, това което казва Сиромахов не е вярно, т.е. и в новите партии корупцията е на ниво и няма никакво значение "статуквото", то е и при тях! Колко политически номади заради интереса от бившето статукво има и при тях?
  • 46 Уличен боец

    9 5 Отговор
    Ще разпилеем гербавата шайка.Споко.
  • 47 кофата понякога дрънчи на кухо

    19 4 Отговор
    СИРОМАХОВ, ЛИПСВА ТИ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ, ЛИПСВА ТИ СОЦИАЛЕН ПОГЛЕД, А БЕ НЯМАШ ОБЩА КУЛТУРА. ТИ СИ ЕДИН ОБИКНОВЕН ПРЕПИСВАЧ НА ЧУЖДИ МИСЛИ. ЩЕ ЦИТИРАМ ЕДИН ТВОЙ ОРИГИНАЛЕН ШЕДЬОВЪР: " ОЛИГАРХИЧЕН МОДЕЛ, ПРИ КОЙТО ИКОНОМИКАТА Е ИЗЦЯЛО ЗАВИСИМА ОТ ДЪРЖАВАТА"! СИРОМАХОВ, ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ПЛЕЩИШ ЗВУЧАТ КАТО "ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО"ИЛИ "ПАРЕН САМОЛЕТ". ДОБРЕ ЧЕ НЕ СЕ БЪРКАШ В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ДЕБАТИ. САМО ЩЕ ИЗЛАГАШ ИТН.

    Коментиран от #50

  • 48 АПОСТОЛЕ БОЙКО

    5 15 Отговор
    ПОБЕДА ПОБЕДА ЕЙ КРАДЦИ САМО АПОСТОДА БОЙКО МОЖЕДА ДА СЬПАСИ БЬЛГАРИТЕ ОТ КРАДЦИТЕ КАТО ВАС ДАЖИВЕЙЕ АПОСТОЛА БОЙКО

    Коментиран от #53

  • 49 Баце Ганчо

    15 2 Отговор
    Ако Слави не предложи кабинет и се стигне до нови избори, няма да вземе и 4% на тях. Българите от чужбина които се редяха по 3/4 часа, сега като видят колко може неговата партия, да не мислите, че ще се редят пак от сутрин до вечер по опашките да гласуват. Само с обещания не става Сиромахоооов.

    Коментиран от #56

  • 50 P.s.

    11 2 Отговор

    До коментар #47 от "кофата понякога дрънчи на кухо":

    Трифонов, не пускай самовлюбени лаици в управленския си екип.
  • 51 Факт

    11 2 Отговор
    При мажоритарен вот сега ГЕРБ щеше да има 150-170депутата,и малко от ДПС и БСП,щеше да влезе и Божков с 2-3мандата и Слави с 2-3.Това щеше да е,смятайте.Това ли искаме.

    Коментиран от #112

  • 52 Изненада с елементи на засада

    7 5 Отговор
    Слави скоро яко ще ги ошамари ....
  • 53 до неграмотния

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "АПОСТОЛЕ БОЙКО":

    объркал си думите,вместо СЪПАСИ трябва да е СЪСИПИ!
  • 54 Даниела Тренчева

    11 16 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Слави е болен, гласувах за него но ме разочарова, ще гласувам на предсрочните парламентарни избори през юли за Бойко Методиев Борисов.
  • 55 Многострадална Геновева

    9 5 Отговор
    От утре какво я чака ГЕРБ ! Не ми се мисли !
    Ще се разпилеят като пилци !....

    Коментиран от #57

  • 56 от чужбина

    1 9 Отговор

    До коментар #49 от "Баце Ганчо":

    бихме се отказали от гласуване за слави ако СЕГА НЕ ПРЕДЛОЖИ мажоритарни избори каквото беше обещанието му. той не ние е обещавал , че ще прави сега кабинет и не е задължително кабинета да е от ИТН. а е по-добре да НЕ прави кабинет а да има служебен такъв който да подготви нови избори

    Коментиран от #64

  • 57 Ташунко Сапа

    5 6 Отговор

    До коментар #55 от "Многострадална Геновева":

    ГЕРБ ще имат 37 процента
  • 58 Този кога

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    се уреди на хранилка? И той извряка от кокошарника. Ама не знае, че ако крякаш много ще те скъсят с една глава.
  • 59 Ташунко Сапа

    10 5 Отговор
    Слави се оказа едно най обикновено застаряващо ергенче и диктаторче.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Властелинът на парламента

    6 3 Отговор
    Последна битка на 5-те армии срещу
    Гербавите орки с тяхните опорки....
  • 62 Ташунко Сапа

    11 3 Отговор
    То бива високомерие и егоцентризъм от страна на слави, ще му изиграе лоша шега. ИТН е новото ндсв.
  • 63 Да да

    9 7 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    От 3 мил. българи зад граница , какъв е процента на турците ? Не значителен е. 3 мил. българи зад граница е 1/3 от общото население. Точно тази 1/3 живеем в демокрация и знаем какво е демокрация и свободна конкуренция. Демокрацията и свободната конкуренция ги няма в България.

    Коментиран от #99, #107

  • 64 SuxBe

    7 4 Отговор

    До коментар #56 от "от чужбина":

    От чужбина ли си или от колцентъра на околовръсното?

    Коментиран от #72

  • 65 Мечо пух

    3 4 Отговор
    Близо 50% от племето не отиде да гласува - чакат някой друг да им оправи държавата. При тази ситуация най верният ход на ИТН е да върне мандата!!! Евентуално служебно правителство!!! След като масово не гласуват, да си ги управлява който иска, щом така им харесва. Как е възможно 30 години безхаберие!?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Чиче

    2 2 Отговор
    Предлагам, за минеме на машинно управление. Този супер компютър, ще свърши работа. Чакаме Pegi3 да пусне приложение, Автономно управление на българопитеците, дръпваме го, и пущаме.
  • 68 ИТНLos Ángeles California

    5 5 Отговор
    Трифонов смело.Това е общо дело.
  • 69 Ташунко Сапа

    6 7 Отговор

    До коментар #6 от "Севда":

    Да живее ГЕРБ.

    Коментиран от #79

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Антоанета Цонева в СЕДМИЦАТА НА ДАРИК РА

    1 5 Отговор
    Антоанета Цонева в СЕДМИЦАТА НА ДАРИК РАДИО :

    ✅Имаме внесени над 20 законопроекта, подготвени от нас предварително. Това е нашата законодателна програма - искаме да я покажем и да говорим за нея, а не да опровергаваме фалшивите новини на Борисов.

    👉Депутатските заплати не са увеличени. Точно обратното. Беше направена поправка, с която беше сложен праг за допълнителните възнаграждения на депутати.

    ❌Фалшива новина е, че депутатските заплати са станали 10 000 лева. Лошото е, че тя основно се разпространи от г-н Борисов.

    ✅Беше премахната възможността да се правят промени в закони през преходни и заключителни разпоредби - един голям бич в практиката на предишното мнозинство.

    ✅Предвиди се възможността всеки законопроект да се движи по начина, по който се движат законопроектите, внасяни от изпълнителната власт.

    👉Това е голям напредък, защото условията, в които се правят закони, трябва да се подобряват.

    ❗Една от причините бизнесите да отбягват да инвестират в България е крайно несигурната правна среда. Тази страна ще се движи напред не чрез хвърлянето на 50 лева от джипката, а чрез освобождаването на бизнес инициативата.

    👉Националният план за възстановяване трябва да бъде внесен от изпълнителната власт. Парламентът няма как да го пренапише, защото за това се изисква друг тип капацитет.

    ❗Притеснението е, че този план не е истински скок в бъдещето, няма амбиция. На този документ трябва да се гледа като инструмент за трансформация.
  • 72 в момента

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "SuxBe":

    съм на около 2 км от пратерщерн . може ако си наблизо да те черпя един един меланж със шлагоберс и торта сахер
  • 73 Иво

    9 0 Отговор
    Този г-н още си мисли, че е тв водещ! Не разбирате ли уважаеми, че след няколко дни топката ще е в ръцете Ви! Оставете другите! Дайте да видим Вие какво ще направите!!!!
  • 74 аз съм Веска

    1 5 Отговор
    СМЯТАШ , ЧЕ НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ !?!
    Б.Б ТРЯБВА ОТ ПОДЛЕЦ ,БЕЗОГЛЕДЕН ЖЕНКАР , ЛЪЖЕЦ , ТЕАТРАЛ , КРАДЕЦ , ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ДЪРЖАВНИК . ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО , И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ТАЗИ ЖАРАВА .
    ДРУГ ПЪТ НЯМА .
    ДА СИ ИЗБЕРЕ ЕДНО ОТ ДВЕТЕ НЕЩА ЗА НАБИВАНЕ .

    Коментиран от #96

  • 75 Мдааааа

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Платените тролове на гроб пак излязоха от гардероба..... Има ли още пари тиквата за да ви плаща или си пишете по инерция ?

    Коментиран от #77

  • 76 Бойку българоубиец!

    7 0 Отговор
    Аз пък съм доволен,че сме на 112-ту мЕсто!Малко е,още трЕбе по-нагоре към 140-т9!Тоя офчи народ требе да бъде мачкан,дала му дойде акъла нявга!
  • 77 Гърбав трол

    8 0 Отговор

    До коментар #75 от "Мдааааа":

    Има,има...шкафчета,гардероби пълни....хахаха!!!!?
  • 78 Ха ха ха

    10 1 Отговор
    Щото останалите партии, чисти като сълза, пълни с мутреси и адвокати на мафията, която Пък ги спонсорира да са някакво сборище нарекли се партии на птотеста
  • 79 Ташункоооо донт уори!

    6 1 Отговор

    До коментар #69 от "Ташунко Сапа":

    Ще поживеете още.....като НДСВ и ОДС,хахаха!
  • 80 Тази вечер

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "овчеубиец":

    Мая Манолова събра тесния си кръг от изборите в скъпарски хотел в Банско.

    За лектор-консултант е поканена бившата началничка на кабинета на Сергей Станишев – Таня Буруджиева. Сбирката продължава и в момента.

    Темата на обсъждането е дали да се прави партия и с каква насоченост да е.

    Организационният мотор на новата формация е Кирил Добрев. В изминалата кампания цялата организация на „Мутри вън“ е негово дело.

    Той е най-близкият до Манолова още от миналата година и заедно кроят как да цепят от БСП.

    Според осведомени той вече наредил и евентуални министри в бъдещо правителство от квотата на Манолова, които да обслужват бизнес интересите му в търговията с горива, строителство, обществени поръчки и ВЕЦ-ве.
  • 81 И ТОА ДАВА АКЪЛ

    6 3 Отговор
    ЕТО ГО НОВИЯ НИ ПРЕМИЕР - СИРОМАХОВ. ЩЕ НИ НАПРАВИ ВСИЧКИТЕ СИРМАСИ. НЯМАТ ЛИ НЯКОЙ С ПО-ОБЕЩАВАЩО ИМЕ? НАПРИМЕР МЕРДЖАНОВ, ФЕРАРИО, ГОЛЕМАНОВ, ВЕЛИКОВ...
  • 82 ДАВИЙЕ СРАМ ЧЕНЕ ОБИЧАТЕ АПОСТОЛА БОЙКО

    4 7 Отговор
    ТОЙ Е ЧЕСТЕН И СПРАВЕДЛИВ АПОСТОЛ НА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИАТА БОЙКО ХИЧ НЕ СПИ ПРЕЗ ВСЯКА ВЕЧАН МИСЛИ ЗА БЕДНИТЕ БЬЛГАРИ ОШТЕ КАКВО ДА НАПРАВИ АПОСТОЛА БОЙКО ПАТРИОТА ДА ЖИВЕЙЕ БЬЛГАРИЯ
  • 83 Плевел Политиков

    10 1 Отговор
    Партия, ако "Има такъв народ" значи, че "Няма такава държава"! Накрая водачът на тази партия ще се изплези на "суверена" и ще му обещае на български "Но мърси пйпъл"!
  • 84 шоу м(Р)ем

    8 2 Отговор
    даже не са и шоу МЕНи-което малко от малко значи ... МЪЖЕ, това си е жива селска долна,брутална Чалга......честито на излъганите чалгари от,във и около комбайна на на най на....
  • 85 Плаща ли, плаща ли Черепа

    5 2 Отговор

    До коментар #33 от "Прав е Сиромахов":

    На теб ЧЕРЕПА ли ти плати Да шляпаш по терлици!!!!
  • 86 стоян

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "choki":

    До 3 ком -Не е само шоу -става дума за много пари които някой плаща от Дубай а Славчо и тия от мутри вън са ги взели -целта е ясна -Борисов да не е на власт повече ако трябва и държавата ще фалират
  • 87 Коци Георгиев

    8 2 Отговор
    По закон лидера на партията става министър председател . Не виждам и не чувам г-н Трифонов да е готов с правителство. Герб обявиха още преди да са им дали мандата че са готви с правителство . А се очакваше че ще се стигне много бързо до тях да направят кабинет. Де ги ? Къде сте , хайде да ви видим как ще управлявате държавата , как ще повишите заплатите и пенсиите, как ще спрете престъпноста.Къде си бе г-н Трифонов????????
  • 88 Гинко билоба

    4 6 Отговор
    Гроб изпадна в злоба
    Но това е прокоба ...
  • 89 Го4о

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "1618":

    Искаш да кажеш, че "мутри вън" са победителите на последните избори!?!? Фактите: тази микроскопична организация се състои от 5 части и има общо 14 депутати! Части: Мая, Бабикян, Дончева, Хаджигенов и Капон!!!! Разпада предстои.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Шматарок

    9 3 Отговор
    Каде е Славчо плъха от изборите никой не го е виждал. Вие тъпите грозните ще си изпълните обещанието към тези които са гласували за шоото. Ще има ли мажоритарни избори, субсидия 1лв на глас. Моля те на вашия лилипут тошито му слагайте едно столче като се изказва да се качва на столчето оти не моим го виждаме, по дупето трябвало да го бият не по главата
  • 92 Гинко билоба

    5 4 Отговор
    Гроб изпадна в злоба
    Но това е прокоба ...
  • 93 Някой

    7 3 Отговор
    Не ви харесвам, защото слагате под един знаменател БСП с ГЕРБ и ДПС. БСП и нейната телевизия бяха на протестите и излъчваха на живо почти през цялото време. Къде бяхте вие? Къде е Слави и сега? Кой предложи мораториум върху концесиите? А кой се целуваше с Борисов? С такъв подход до никъде няма да стигнете. Изкарвате се, че сте единствени и велики - със сигурност не сте, но това ще се разбере скоро.

    Коментиран от #109

  • 94 Слави

    6 1 Отговор

    До коментар #66 от "Слави ! Бий ГРОБ по главата !":

    Боли на къркът бееее! Не мога да се кача по стълбите на президентството да взема мандата бееее, елате да ме носите на ръце беее!

    Коментиран от #97

  • 95 Славчо

    4 0 Отговор
    Държи едно през джоба си ако стане първо тези които са гласували за Славчо първо тях ша ги оправи
  • 96 pbdan

    3 1 Отговор

    До коментар #74 от "аз съм Веска":

    Веске, може би в твоя живот си претърпяла подобна метаморфоза и от такава си станала онакава. В политиката обаче вместо да чакаме Бойко да стане свестен по-добре е направо някой свестен сега да изберем.
  • 97 Ивалс

    3 2 Отговор

    До коментар #94 от "Слави":

    Май имаш предвид твоя вожд - Борисов, който не отиде да си получи мандата в началото на тази седмица. Май проблем нещо с крака и патерицата...
  • 98 ТтТ

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Ивчо, всички сте руски патерици! Гадове мръсни!
  • 99 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "Да да":

    От тези 3 милиона зад граница, колко са непълнолетни и нямат право на глас? Като сте избрали да живеете вън от България и да плащате данъци на чужди държави, няма да се месите в работите на България и в живота на българите.
  • 100 Иво Сиромахов, Калоян Методиев все

    2 0 Отговор
    Бевши!! За какво Ревете всеки ден??? Ревете опявате, акъл давате, а никой не се интересува от мнението ви! Все сте Бивши!!!
  • 101 Алантоин

    5 0 Отговор
    Сиромахов ме бил член на партията? А какъв е? Вагина?
  • 102 GnG

    4 0 Отговор
    ГЕРБ, БСП и ДПС, имат мнозинство и ще настояват да се запази олигархичният модел
    -------------------------------------------

    То пък, при вас една ДЕМО КРАЦИЯ властва ! :)

    "Гледайки тези, които вярват в Бога, така ти се иска да повярваш в дявола." - Василий Ключевски
  • 103 Стара любов не фаща ръжда

    2 0 Отговор
    Абе „стара любов ръжда не хваща“, казва народа... та май ша са земат скараните млади!!!
    Ей го на Слави и Биби били двамката преди време на кино и КУМ им бил Костов срещнал ги случайно...
    Ами любофта ще се разгори ...ще се гушнат ще направят май кооперация... ще има борба с корупцията, „честните" бай ТУЛУП с гаргамелчетата на КУМ Костов и Славчо ще я борят!!!!
  • 104 Анонимен

    0 0 Отговор
    Гн.Сиромахов ограничете се да правите сценарии само за шоу предавания а не за политика,защото логиката ви не се ВРЪЗВА.След като БСП и ДПС искат да се запази олиргахичният модел защо не подкрепиха ГЕРБ?подкрепят ги и ето ти абсолютно мнозинство.Не го направиха защото виждат че този модел е вече мъртав и дори да се стигне до него с една тяхна подкрепа няма да просъществува дълго и след това край и със БСП и с ДПС,за да оцелеят като партии те трябва да се вмъкнат в новия модел,модела на промяната който обещават ИТН,ИМВ и ДБ.
  • 105 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    2 0 Отговор
    ДИМИТРОВСКИ ПИОНЕРИ И КОМСОМОЛЦИ,
    ЗА ДЕЛОТО НА СОЦИАЛИЗМА,ЗА ЩАСТИЕТО НА НАШАТА РОДИНА,
    БЪДЕТЕ ГОТОВИ.
    ВИНАГИ ГОТОВ.
  • 106 Робин

    1 0 Отговор
    Всичко е постановка на Балшой театър,прости Българи.Не се ли усещате бе Хора,Всичко е дерижирано от Маслена.Така ще е докато никой не гласува за Мутри над 48 години.Всички те са от Партията.Прогледнете най После Народе Прост
  • 107 не знаех

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Да да":

    че сме 9 млн.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Лустрация

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "Някой":

    Съд и Затвор
  • 110 24х7

    0 0 Отговор
    се плюе премиера и правителството. И няма свобода на словото! Тия от "без граници" наистина нямат граници.
  • 111 сиромашчо

    1 0 Отговор
    Много си се умислИл нещо. Твоят вожд и учител ще вземе да се разчекне накрая, ходейки патешката, докато се крие зад "бибитката" тошко.
  • 112 Не е

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Факт":

    важно какво искаш бе, а какви са реалностите. славчо ТИ загуби с 10% от министър Ангелов. Усещаш ли "барековия" синдром?
  • 113 Едно е сигурно

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "един от стадото":

    Зависим си и си се продал на подлец!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове