Last news in Fakti

30 Юли, 2021 06:47 10 006 101

След Асен Василев от ИТН атакуваха и Кирил Петков

  • кирил петков-
  • любомир каримански-
  • министър-
  • има такъв народ-
  • парламент-
  • конфликт на интереси

Финансовият експерт Любомир Каримански отправи въпроси за конфликт на интереси към министъра на икономиката

След Асен Василев от ИТН атакуваха и Кирил Петков - 1
Снимка: БГНЕС

След като по-рано вчера Тошко Йорданов заяви, че служебният финансов министър Асен Василев е бил осъден за кражба на търговска собственост, финансовият експерт на "Има такъв народ" Любомир Каримански атакува с въпроси и министъра на икономиката Кирил Петков.

Той му зададе въпроси за конфликт на интереси, цитиран от Епицентър. бг.

Каримански съобщи, че зам.-министърката на финансите Виолета Лорер осъществява наблюдение над фонда “Джереми”, докато нейният съпруг Даниел Лорер е партньор във фирма “Прайдкар”, която е партньор на Министерството на икономиката в “Джереми”, което е публична информация.

Каримански попита: "Тъй като вие сте ревностен боец, г-н министър, срещу корупцията и недопускане и конфликт на интереси в българската държава, както и ние желаем това да бъде, да кажете дали посоченият по-горе факт може да се счита за конфликт на интереси?". И добави: "Имате ли някаква свързаност с Еллив Гури, Даниел Лорер, както и с Евгени Ангелов, икономически съветник по времето на президента Плевнелиев и председател на Българската асоциация за дялово и рисково финансиране?".

"Защо, след като поехте властта в МИ и МФ, не променихме корупционните критерии в т.нар. Фонд на фондовете, зададени от самото МФ и предполагам консултирани в Министерство на икономиката", попита още Каримански.

И заяви: "Тези критерии се зададоха по времето на Владислав Горанов с протекциите на Томислав Дончев и партньорите на Фонда са от времето на ГЕРБ. Например “Силвър лайн”, управляван от Евгени Ангелов, дали той не обира плодовете на посетите отдавна семена, възползвайки се от властта си като икономически съветник на Плевнелиев?"

Поредният въпрос беше: "Как точно се борите срещу корупционните практики и смятате ли, че Фондът на фондовете работи прозрачно по критериите на ГЕРБ и спазвани от вас?”

"Управлявах една много успешна компания, финансирана с частен капитал, в която аз съм мажоритарен собственик. Никой не може да ми се обади по телефона и да ми каже какво да правя", каза Петков.

За Виолета Лорер отговори, че рядко е срещал такъв професионалист. Той разказа, че тя е работела за европейска компания над 10 млрд. евро капитал и целият борд я молел да остане да работи, а не да се върне в България.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чалгаря е подмяна

    144 25 Отговор
    Да каже чалгаря защо се скара с ортака си Бойко докато беше кмет и му искаше градинка да строи хотел.
    И да каже чалгаря за кръга Монтерей.

    Коментиран от #101

  • 2 Дядо курти от село ПипЕрКоВо

    113 25 Отговор
    ИТН=ДПС
  • 3 Гого

    131 21 Отговор
    Чалгарите,ще излязат по големи фашисти и от толупа..Слуги на дУган ага..Аре чупка на бунището.
  • 4 КОТарАК

    72 11 Отговор
    в БГ няма да се намери много лесно човек , който е с професионални качества и няма контакти с политици , партии от статуквото. да се разбират по-бързо , някои имена ще отпаднат се заменят с нови в движение
  • 5 Пламен

    108 18 Отговор
    ИТН,НОВИЯ ПРОЕКТ НА САРАЙТЕ...

    Коментиран от #9

  • 6 Дидо

    131 15 Отговор
    Най-добре нови избори на есен и чалгарите да изчезват...Поредните измамници....
  • 7 Тоя

    56 7 Отговор
    "експерт" с махленски експертизи и явно показно уважение е споменал грабливата пастирка ! Ясно от къде духа вятъра !
  • 8 Пфууу

    121 18 Отговор
    Борисов и Пеевски започнаха да вадят кални компромати срещу служебното правителство. Това е мръсната им калташка същност.За да си запазят милиардите са готови да тикнат държавата в пропастта.

    Коментиран от #58, #100

  • 9 Проект

    36 5 Отговор

    До коментар #5 от "Пламен":

    върху халтави основи ! Обречен на скриване !!!
  • 10 Сссс

    59 4 Отговор
    Ами то отдавна се знае, че капиталист не се става с лъка е на ябълка до блясък и продажбата й [по Рокфелер]. Когото и да сложат няма да е чист като сълза, въпросът да не е нагъл като Горана и писаната пица.!
  • 11 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    70 5 Отговор
    Тия май си мислят, че са в шоуто по 7/8....
  • 12 Дедо Пенс

    34 6 Отговор
    И да се върне Толупа,а !.?.
  • 13 Уйке

    80 4 Отговор
    Може би Каримански е супер финансиста на ИТН, който ще поеме икономическия блок в толко очакваното правителство! А Тошко ли ще бъде моралния стожер на партията? Много рано си повярваха и се взеха на сериозно, много хора вече са разочаровани!
  • 14 Никакви ,,експерти"...

    83 15 Отговор
    ...не могат да разклатят позитивното ми мнение за министрите Кирил Петков и Асен Василев...!Напротив!Още повече засилват одобрението ми към тях...!!!

    Коментиран от #17, #23, #34, #63

  • 15 Мечо Пух

    64 5 Отговор
    Тия, хората на учиндолския цигулар, правят такива глупости, че като нищо ще върнат плодовия зеленчук отново във властта! Прекалената им самоувереност, граничеща с глупост, няма да ги докара до никъде, а и ще накара доста от избирателите им да НЕ гласуват за тях при очертаващите се нови избори! Просто се оказват поредните въздухари в българската "политика"...!

    Коментиран от #27

  • 16 ХАН КРУМ

    55 4 Отговор
    ИТН Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДЯТ, ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА ДОШЛИ.ЯВНО ОТ ЦЪРВУЛИТЕ СИ НЕ МОГАТ ДА ИЗЛЯЗАТ.КОГАТО НА ТРИБУНАТА НА ПАРАМЕНТА ИМА КОМПЕТЕНТНИ ХОРА,ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ПРИЛИЧАТ НА КЛОУНИ В ЦИРК. ВЧЕРА ТАКЪВ БЕШЕ ТОЩКО,КАРИМАНСКИ , А ХИНОВСКИ СЕ ОПЛЕСКА ОТ ВСЯКЪДЕ. НЕКОМПЕТЕНТНОСТА ИМ ПРОЗИРАШЕ ОТ ВСЯКЪДЕ, А ВЪПРОСИТЕ И БЯХА ЧИСТ ОПИТ ЗА ЗЛЕПОСТАВЯНЕ НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ. ТИПИЧНО СЕЛЕНДУРСКО ПОВЕДЕНИЕ.И АКО НА ВЛАСТ СЕ ГОТВЯТ ДА ИДВАТ ,ПОРЕДНИТЕ СЕЛЕНДУРИ ПО– ДОБРЕ НА ИЗБОРИ НА НОВО.ДО ПЪЛНОТО ИЗЧИСТВАНЕ НА СЕЛЕНИЯТА.
  • 17 Точно така!

    51 6 Отговор

    До коментар #14 от "Никакви ,,експерти"...":

    Поръчковите ,,Експерти" на ИТН,взеха да пищят,защото Асен Василев и Кирил Петков бръкнаха под лъжичката на тия с ,,Майбасите"...!А Слафчу Учиндолски е именно такъв...!!!
  • 18 стефан

    40 5 Отговор
    Ако искаме България да я има и пребъде ГЕРБ и ДПС НИКОГА ПОВЕЧЕ да не "припарват" до каквато и да е ВЛАСТ!
  • 19 Браво бе

    47 8 Отговор
    Гербаджийските мекерета от ИТН много бързо си показаха зависимостите. Трябва да си кръгъл и*диот за да атакуваш министри, които хората харесват, при това без никаква политическа причина. Напред към новите избори - не случайно ГЕРБ и ДПС аплодират чалгареволюционерите в парламента.
  • 20 Така

    42 4 Отговор
    такааааа! КОЙ нареди оплюването на двамата най-успешни министри в служебното правителство! Борисов " Казах му на Слави през медиите, че съм сърбал попарата на реформаторите" През медиите ли?! Май си се чуват честичко и обменят мисли като ония на диванчето. Вчера само една медия излъчи цялото изказване на Мая Манолова в кулоарите "До нас достигна информация, че в бъдещия кабинет ще има министри, свързани с ГЕРБ и ДПС. Искаме гаранции, че ГЕРБ и ДПС няма да участват в управлението." Всички медии удобно изтърваха първото изречение.
    Нали видяхте кой аплодира вчера изказването на Тошко Африкански - ГЕРБ и ДПС.
    Да не се окаже, че Дългият хвърли всички на оградата като не-пра-ни гащи / в това число и нас/ и да се окаже, че е имало такъв народ И Така Нататък!
  • 21 Гербаджии и ДС ченгета се опитват да,

    33 4 Отговор
    Правят буря в чаша с вода!!! Стар номер, завъртат интриги, някой Експерт питал нещо но това "Пораснало" на скандал, от мухата правят Слон!!! Все Познати трикове!! Мутренско-ДС похвати!!
  • 22 Пламен

    24 11 Отговор
    Чалгарите ги атакуват защото са хора на президента.Искат да сложат хора на ДПС,както направиха с председателката и зам председателката на парламента.

    Коментиран от #24, #29

  • 23 Симеон

    38 2 Отговор

    До коментар #14 от "Никакви ,,експерти"...":

    Дянков вчера каза от Щатите "Оплюването на Асен Василев беше оплюване на собствената им партия от Тошко Йорданов"
  • 24 Хора

    17 1 Отговор

    До коментар #22 от "Пламен":

    на Президента ли?! И затова ли плюят най- успешните му министри? Я, малко логика!
  • 25 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    7 30 Отговор
    И ТЕ В ДАЛАВЕРКИ....ЧЕСТИТО ДРУГАРИ
  • 26 РАДЕВ, КВО СТАВА

    10 31 Отговор
    И ТВОЙТЕ ХОРА ЯКО СА СГАЗИЛИ ЛУКА.....ЩО ТАКА
  • 27 Не е и

    10 0 Отговор

    До коментар #15 от "Мечо Пух":

    самоувереност, а поръчка и подчиненост!
  • 28 САТЪРА НА ХАНА

    35 2 Отговор
    ВАСИЛЕВ , РАШКОВ И ПЕТКОВ ДА РАЗПОРЕДЯТ ПРОВЕРКА НА КАНАДСКИТЕ ОЛИГАРСКИ ОТ ДЪНДИ ,ЦОЛО ВУТОВ + АУРУБИС АГ , НИКОЛАЙ ВЪЛКАНОВ + КЦМ ПЛОВДИВ МУЛТИГРУП , И ВРЪЗКИТЕ ИМ С ШИШИ И ДОГАН

    Коментиран от #35

  • 29 Чочо

    32 1 Отговор

    До коментар #22 от "Пламен":

    Тя,тая дето я направиха председателка на парламента е кадър на доган.Почнала е като секретарка на Христо Бисеров .
    Другата,г.жа Налбант обяви че Левски и Ботев са били престъпници.Чалга партията е втория отбор на доган
  • 30 Ю.кортес

    8 3 Отговор
    Чалга плюс ДПС и бесепе с малко подкрепа от някои други депутати са достатъчни.
  • 31 Шоуто на Слави

    4 14 Отговор
    Сценарият на "сценаристите".Активно мероприятие. ИТН печели, защото хората мразят Бойко, еуфория народна, звучи "Стани, стани юнак балкански!" После следват провалите в парламента и съставянето на правителство.Народът псува ИТН и партиите на паротеста и се молят на Бойко да се върне! Наесен ТОЙ се връща като бащица и всичко си идва на мястото. Ще го "обичаме" поне още десет години.Завеса. А 7/8 става национална ТВ.Пито-платено.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 вестник

    22 0 Отговор
    За ченгесарите и мутрите експерти с Дипломи и 5 езика в ИТН, такова нещо като почтеност, КУЛТУРА, образованост, визия за управление са неща които са им непонятни и разбираеми.Само подли хора с криминално мислене ще търсят причини да се оплакват и търсят начини първо с думи, след това с насилие и накрая с оптика да се справят с всички други, които са с класи над тях.Няма да позволим.Къде се слагат до Кирил Петков, Има време до края на годината за още два пъти избори.
  • 34 Viki

    24 2 Отговор

    До коментар #14 от "Никакви ,,експерти"...":

    Абсолютно сте прав! Типично по български обаче си стоим вкъщи и гледаме как едни млади и можещи хора-министри са подложени на обяснителен режим от едни самоповярвали си шоумени-смешници. Ако народът ни излезе открито в тяхна защита много неща няма да са така.

    Коментиран от #44

  • 35 КВА ПРОВЕРКА

    3 13 Отговор

    До коментар #28 от "САТЪРА НА ХАНА":

    ПАРЛАМЕНТА Е ДАЛ НА КОНЦЕСИЯ МИНИТЕ....ХОРАТА СИ ПЛАЩАТ РЕДОВНО ВНОСКИТЕ........И РАБОТЯТ.....АКО БЯХА МНОГО ДОХОДНИ ТИЯ МИНИ, ОТДАВНА ДА ГИ Е ВЗЕЛ БЪЛГАРСКИ БИЗНЕСМЕН
  • 36 Простите хора

    23 2 Отговор
    Не могат да родят умни идеи.
    Ако си свирил и пял чалга 30 години,няма да те поканят във Виенската филхармония да изпълняваш Моцарт.
    Най много до Истанбул да стигнеш.
  • 37 РАДЕВ, КВО СТАВА

    6 20 Отговор
    И ТВОЙТЕ МИНИСТРИ СА...*ОМАЗАНИ*
  • 38 РАДЕВ, ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА

    4 28 Отговор
    С АСЕНЧО И КИРЧО.....ПАК ИГРАЕЩИ НЯКАКВИ ИГРИЧКИ.......САМО ЧЕ СЛАВЧО НЕ СПИ

    Коментиран от #48

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Смешници

    28 3 Отговор
    Няма ли кой да попита Слави защо преди няколко дни поканиха Асен Василев и Петков за министри (и двамата им отказаха), а сега не ги искат били корумпирани и крадци. Смешници.
  • 41 Мечо Пух

    17 1 Отговор
    Тези още си играят на шоу и не могат да излязат от образ. Какво си мислят, че както в тяхното просташко шоу, ще оплюват всичко и всеки ли? Кой от тях е макроикономист и има понятие от макроуправление? Да знаеш езици и шахмат е като в математиката необходимо, но недостатъчно условие. Правят се на обидени, че Никито Василев не мина, а в същност разбират, че са боси и не знаят и не могат да управляват, та се чудят как да излезат с плювки по кадърни и умни хора от положение. Жалки чалгаджии, ама анцунзите дето берат ягоди по чужбина и пълнят гушките на капитала ги избраха. Само с песен "Вятър един, Балкан стене..." не се управлява и оправя погрома след Бирмингам и сие, а със знания и умения.
  • 42 провинциалист от провинция Тракия

    3 0 Отговор
    Врагът на моя враг е мой приятел.
  • 43 РАДЕВ, ПАК СЕ ИЗДЪНИ

    7 18 Отговор
    С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО...ОСВЕН ЯКОТО ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ, СЕ ОКАЗА ЧЕ СА ЗАМЕСЕНИ И В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРРСИ...ТИЯ ЛИ ШЕ ПРАВЯТ ПРОМЯНАТА

    Коментиран от #45

  • 44 Именно!

    27 2 Отговор

    До коментар #34 от "Viki":

    Вчера слушах отговорите на министър Петков...!Знаещ,ерудиран,необременен...,по детски чист,казвайки-,,много се зарадвах като постигнахме това и това..."...!А отсреща му се правеха на интересни и знаещи разни измислени ,,експерти"...!Задаващи въпроси,колкото да покажат,че и те видите ли са знаещи...,само заради своето тъпо его,без реално покритие обаче...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 баста

    27 2 Отговор
    Ха, Кирил Петков и Асен Василев, единия 1980г., а другия 1977 г. родени.Съответно първия на 9 години, а втория 12 в 1989, когато ченгесарите инженериха всичко и няма как ДС да даги е прилапал и унищожил като човечност.Това са свободно родени и кадърни хора бе ей зависими и подли хора от върхушката на БКП и мутрите.Ще ви е все по трудно да намирате такива, родени след 80-та, които да са продажници, за да ги правите марионетки.Долу мръсните ръце от Кирил Петков.

    Коментиран от #49

  • 47 РАДЕВ И ТВОЙТЕ МИНИСТРИ

    3 17 Отговор

    До коментар #45 от "Млъкни...":

    В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРРСИ...НЕ СИ ЛИ ГИ ПРОУЧИЛ, ПРЕДИ ДА ГИ НАЗНАЧИШ....РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЛЪСВА
  • 48 Хе,хе...🤣!

    12 2 Отговор

    До коментар #38 от "РАДЕВ, ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА":

    Много си ми съмнителен,шъ знайш...😉!ТИ с Радев лягаш,с Радев ставаш...!Май ти харесва да ти завира фърчилото си,всяка вечер...😛😄🤣😂😆😉🤣👏🤣...!!!

    Коментиран от #50

  • 49 баста+

    18 3 Отговор

    До коментар #46 от "баста":

    Долу мръсните ръце и от Асен Василев...!!!
  • 50 РАДЕВ КАК ГО ДОПУСНА

    4 17 Отговор

    До коментар #48 от "Хе,хе...🤣!":

    ЦЕНИТЕ ЯКО НАГОРЕ, ЧАСТ ОТ МИНИСТРИТЕ ТИ В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, НЕ СЕ ЗНАЕ ШЕ ИМА ЛИ ПРАВИТЕЛСТВО, АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ, ПАК ЛИ ЩЕ ОТИДАТ 120 000 000 НАРОДНА ПАРА ЗА НИЩО.....ДОКОГА
  • 51 0808

    15 1 Отговор

    До коментар #39 от "По делата":

    .... не са ме измамили, защото не гласувах за чалгара, а за Мая.. инстинктът ми показа, че чалгаря не е читав човек...болен, алчен, неженен, с 100 мутри охрана, създал чалгата - не е моя човек.. служебното правителство Завинаги !!!
  • 52 РАДЕВ, ЗАТОВА ЛИ СКАЧАХМЕ

    4 19 Отговор
    ПО ПЛОЩАДИТЕ.......ДА ДОЙДАТ КОРУМПИРАНИ МИНИСТРИ В СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.......

    .

    Коментиран от #67

  • 53 САТЪРА НА ХАНА

    3 1 Отговор
    ТОДОР ЖИВКОВ Е РОДЕН
    ТОДОР ФЕРДИНАНДОВ САКСКОБУРГОТА , А МАЙКА МУ МАРУЦА ЯШАРОВА Е ГОВОРЕЛА СВОБОДНО ВЛАШКИ И ПРАВЕШКИ
  • 54 РАДЕВ, КОЙ ТИ ПОРЪЧА ТИЯ МИНИСТРИ.....

    4 11 Отговор
    ОТ КОЙ СИ....ЗАВИСИМ
  • 55 баста

    18 4 Отговор
    Още на 20-тия ден, когато му спретнаха номера на Кирил Петков ония от ББР- съботажа, им го каза в прав текст Кирил Петков-НА СЪД за нанесени вреди.Ефекта беше моментален и спряха да обжалват.Още тогава във форумите хората казаха -Кирил Петков Министър председател.Те за това е истерията.НИКОЙ ченгесарник и крадец с майбах не може да му влияе.Опитаха да го прилапат, не им се получи.Затова сега казваме.Господин президент, в новото служебно правитерство назначете Кирил Рашков за Министър председател.Да разчисти терена от крадците и създаде условия на кадърните и смели министри да извадят България от дъното, в което го набутаха ДПС, ГЕРБ, МВРО и мутрите.

    Коментиран от #60, #66

  • 56 честито

    5 1 Отговор
    новото старо статукво ИТН ГЕРБ БСП ДПС
  • 57 Хайде стига си скачал...

    8 3 Отговор
    ...в нета...😆!Ами тичкай бързо в Банкя...!Твоят шеф-Тиквата има нужда от подкрепа и утешение...!Горкият- прегърнал внучетата за кураж,отвън извикал Комсомолският си секретар-Георг Георгиев с комсомолците от ГЕРБ,скандирайки- ,,кураж. Буци"..!А ти тук си губиш времето само да ,,скачаш" за една тролена Гербаджийска баничка...?!?!Тичкай бързо и се старай повече...,ако Буци те хареса-ще получиш дори и...чекмедже...😉😆😛👍👏!!!

    Коментиран от #69

  • 58 Гената

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пфууу":

    Колко кратко и ясно, нямам какво да допълня !
  • 59 Miusuka Madoto

    12 1 Отговор
    Каквото сам си направиш - никой друг не може да го направи! Чалгаря-селяндур се закопа тотално, всички с нещо на втория етаж разбраха за каква подмяна иде реч и какви излъгани камилчета са!! Сега на третите избори Селяндурите, които слушат чалга да са щастливи ако хванат четвъртото място, нещастни популисти! Ама той и "Народа" пращи от акъл - направо с кофи да го носят!
  • 60 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "баста":

    АААААА, НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ТАКА ЗА НАС.......
  • 61 цигу мигу

    4 0 Отговор
    как тв цигулката на прехода, подмяната, си е поискала половина от депутатите от герб, и разделението се случи, с мълчание новите лица на задкулисието излъгаха за пореден път българските граждани.
  • 62 РАДЕВ, НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕШ ОТНОШЕНИЕ

    5 11 Отговор
    ПО ВЪПРОСА С АСЕНЧО И КИРЧО.....ТВОИ ПИТОМЦИ СА.....
  • 63 Аз Човек

    1 4 Отговор

    До коментар #14 от "Никакви ,,експерти"...":

    Не Експерти а Доказателства Заблудени наивник Предоставят от ИТН Разбираш ли
  • 64 итн

    7 1 Отговор
    са приключен проект на олигархията. Мълчаха, но се разкриха много бързо, все пак успяха да излъжат доста народ.

    Коментиран от #68

  • 65 Аз казах

    6 2 Отговор
    Предлагам за Министър на Земеделието, най честния кандидат Светослав Илчовски! Той няма зависимости, и не познава хора от статуквото!
  • 66 Подкрепа за Борисов

    2 8 Отговор

    До коментар #55 от "баста":

    Че Клозетаджията Крашков с милионите номенклатурата Крашков ще е изгонен Дъртият Милиционер комундели се е объркал Сега е Демокрация
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Подкрепа за Борисов

    8 5 Отговор

    До коментар #64 от "итн":

    Нали много ви Харесваше ИТН Крещите с пълно гърло Чегъртате Сега какво стана Че променихте мнението си

    Коментиран от #74

  • 69 Подкрепа за Борисов

    4 13 Отговор

    До коментар #57 от "Хайде стига си скачал...":

    Борисов е Лидер Борисов е Политик ГЕРБ е Демокрация А такива като Теб са драскачи на клевети Неизвестни Никому

    Коментиран от #76, #77

  • 70 Бамбука

    7 1 Отговор
    ИТН свършиха с "изчегъртването" и се заеха с приятелски огън към служебния кабинет. Нещо ми се върти в главата как след фразата произнесена от фин.минитър за борбата с мръсните пари и ИТН припнаха да го атакуват. Между другото кой открадна на времето шоуто на великия Тодор Колев ?
  • 71 Подкрепа за Борисов

    1 7 Отговор
    Че Клозетаджията Крашков с милионите номенклатурата Крашков ще е изгонен Дъртият Милиционер комундели се е объркал Сега е Демокрация
  • 72 РАДЕВ, КАКВО СВЪРШИ ТОВА

    6 8 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВО.....ЦЕНИТЕ ЯКО НАГОРЕ.....ЯНЕВ СИ ТРАЕ, РАДЕВ МЪЛЧИ, НАРОДА ГО ОТНАСЯ........А БСП МИ ГОВОРЯТ ОЩЕ ЗА ПРОГРАМИ И СТРАТЕГИИ....
  • 73 БСП В ШОК

    3 11 Отговор
    КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ.......
  • 74 ами

    5 6 Отговор

    До коментар #68 от "Подкрепа за Борисов":

    сега ще трябва чегъртане на новото статукво итн-герб бсп дпс

    Коментиран от #88

  • 75 кой

    6 2 Отговор
    кой е действащият партиен лидер, който е КОРУМПИРАН в особено големи размери?

    Коментиран от #79

  • 76 Емоционален!

    6 3 Отговор

    До коментар #69 от "Подкрепа за Борисов":

    Ох...,моля те...,недей така сладко превъзнася Борисов в небесата,че се просълзих...😔🙄😰!!!

    Коментиран от #87

  • 77 Споко...!

    6 2 Отговор

    До коментар #69 от "Подкрепа за Борисов":

    За сметка на това,ТИ пък си известен на всички...!Денонощно-Подкрепящият,спаднал и омекнал...,,рейтинг" на Другаря Ви Борисов...😉😆😛!!!

    Коментиран от #85

  • 78 Смях

    14 4 Отговор
    Вместо Гешев, първия приоритет на Слави изведнъж видите ли, стана приватизиране на ББР.Мутроченгесарски номера, само и само да се внушава, че Кирил Петков си няма и понятие от управление и КУЛТУРА.Еднокнижници и простаци, тръгнали да се сравняват с Кирил Петков.Олеле.....

    Коментиран от #82, #83

  • 79 Кой ли...?!

    7 2 Отговор

    До коментар #75 от "кой":

    Ами тоя дето го засне Мата-Хари...!Проснат ,като торба с ла*на,между чекмеджета с пачки евра и кюлчета злато...!
  • 80 РАДЕВ, ЗАЩО

    3 9 Отговор
    АСЕНЧО И КИРЧО НЕ СА УВОЛНЕНИ, ЩОМ СА В КОНФЛИКТ НА ....ИНТЕРЕСИ........
  • 81 Подкрепа за Борисов

    3 5 Отговор
    Че Клозетаджията Крашков с милионите номенклатурата Крашков ще е изгонен Дъртият Милиционер комундели се е объркал Сега е Демокрация
  • 82 Подкрепям!

    5 1 Отговор

    До коментар #78 от "Смях":

    Абсолютно точен коментар...!
  • 83 Подкрепа за Борисов

    6 7 Отговор

    До коментар #78 от "Смях":

    Вие които драскате дивотии клевети лъжи за какви се мислите Очерняте всичко и всеки Можете ли да мислите Какво изобщо ви интересува Освен да хвърляте кал да злобеете Друго знаете ли

    Коментиран от #95

  • 84 РАДЕВ, ПАК СЕ ИЗДЪНИ

    5 10 Отговор
    С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДАЛЕЧ НЯМА ДА СТИГНЕМ.......КАКВО ПОЛЕЗНО СВЪРШИ ТО, ОСВЕН МЕДИЙНИ ИЗЯВИ И ОБЕЩАНИЯ ЗА СЪДЕБНА РАЗПРАВА С ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ.....
  • 85 Подкрепа за Борисов

    3 8 Отговор

    До коментар #77 от "Споко...!":

    Да Защото си искам Демокрацията Защото си искам развитието на България Защото не искам Разни дърти Комуняги да продължават да грабят А Вие знаете само са хулите
  • 86 Aлфа Вълкът

    4 3 Отговор
    ИТН няма да мръднат следващите избори, губят едни избиратели печелят други като атакуват Радевистите! Пак ще имат 18%. Бойко и Патриотите ще правят правителство и сигурно Христо Иванов ще е с тях, защото четвърти избори за него няма да има.
  • 87 Подкрепа за Борисов

    2 7 Отговор

    До коментар #76 от "Емоционален!":

    Не го превъзнасям Това е Действителността А сега България НА КЪДЕ ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВИВА А САМО БОРИСОВ УСПЯВА
  • 88 Подкрепа за Борисов

    4 6 Отговор

    До коментар #74 от "ами":

    Само глупости пишете Важните приоритети за България са Иновации Реформи Здравеопазване развитие на икономиката Доходите Инфраструктурата Това трябва да се Прави да се действа има пандемия Спрете с тези глупости България има нужда от силни Българи успешни да я изведат от тази криза

    Коментиран от #91, #92

  • 89 Тодоров

    14 1 Отговор
    Гласувах за ИТН, но този Тошко Йорданов е пълен смешник. Слави, махай го докато е време. Как само за един ден Тошко извади такава "компрометираща" информация за Асен Василев. Това без чужда помощ не може да стане, още повече, че част от тази информация е вероятно класифицирана. Като малки викахме на всеки Тошко - Тошко африкански, с гащи американски. Май наистина сега е обул американски гащи и някой "козяк" му/им реди Кабинета. Абе мушмороци от ИТН, ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА В МРЕЖАТА И вижте какво голямо одобрение имат тримата министри от служебния кабинет - Рашков, Петков и Василев. Ако вървите против волята на "суверена", както се изразявате, бързо ще настъпите мотиката.

    Коментиран от #94

  • 90 някой

    5 2 Отговор
    Аха, нека позная-и за него са разбрали след като са му предложили. А ако все пак са верни тези разкрития, които съм ги виждал да циркулират от поне преди месец във Фейсбук, идват въпросите-"Не си ли проучват кандидатите за министри?" и "Как да очакваме, тогава, че хората, които предложат следващия път, ще са добре проучени и некомпрометирани?".
  • 91 Хайде чупката...

    5 2 Отговор

    До коментар #88 от "Подкрепа за Борисов":

    Тази тема приключва...!Време е да отиваш в по-прясна тема да му ГО подкрепяш...- Спадналият и тотално Омекнал...,,Престиж" на Дъртата Комуняга -Другаря Бойко Методиев Борисов...!!!
  • 92 Съгласен съм...!

    4 1 Отговор

    До коментар #88 от "Подкрепа за Борисов":

    НО!Като ,,ТРЯБВА",защо Борисов дряма цели 12 години...?!Какво постигна дремейки и не правейки нищо от това,което казваш-,,ТРЯБВА"...-едно голямо-НИЩО...!Борисов ни докара до последно място в ЕС,защото не изпълни това-,,ТРЯБВА"...
  • 93 иванчо

    4 1 Отговор
    Любчо, Любчо,....... какво направиха Владислав и Томислав и какво ги пита ТИ тогава ?!?!!?
    Такива, като тебе днес се обаждат точно, като гузни-негонени ...
  • 94 иванчо

    4 1 Отговор

    До коментар #89 от "Тодоров":

    Тошко само я показва, друг 'я вади' ....
    Славчо го каза ясно - Дуган не е лош човек, какво, като е турчин ...
    и да допълним - какво, като взривява вагони с майки с малки деца ... /1985/ какво ли му е толкова лошото ?!?!?
    А този сеирджия ако има представа къде се намира и какво говори ... направо сменяме името на столицата ...
    Та такъв народ има и нароизедници за него - колкото искаш и много повече; но защо точно тези си въобразиха, че този 'жалък'; народ не вижда, че са същите. Не затова ли не си обявиха кандидат дерибеите/министри по ресори ... щото тези проценти щяха да са с една запетая по в ляво ...
  • 95 Мечо Пух

    5 2 Отговор

    До коментар #83 от "Подкрепа за Борисов":

    Да, знаем! Знаем, че любимият ти Борисов вече е изпята песен, знаем, че и си е искал подкупи, знаем, че е краднал, знаем, че е неграмотен, знаем, че лъже като че ли е на световен шампионат по лъгане, знаем, че е клеветник, два пъти осъден за това, знаем, че никакъв чеп не става от него и само такива като тебе се прехласват от тулупестата му фигура и очакват да лапнат някоя трохичка от пребогатата му трапеза...Е, това последното няма как да стане, щото си малък и незабележим...
  • 96 БОЙ ОТ БОЙКО

    4 5 Отговор
    БАЦО, ВРЪЩАЙ СЕ ЧЕ ТИЯ СЕ ОПЛЕТОХА КАТО ПИЛЕ В....КАЛЧИЩА
  • 97 интересно

    4 0 Отговор
    защо никои от нови и стари управляващи не пита за Велграф груп. Ще ви се изправят косите ако видите какви услуги и какви отрасли управляват. А казват че ДС вече не съществувало.
  • 98 Мечо Пух

    2 0 Отговор
    Някой си присвои никнейма ми. Не е ли в състояние да си измисли свой? Явно сме почитатели на един и същ герой от приказка.
  • 99 сноу

    4 0 Отговор
    Костюмираните чалгари много се взеха насериозно и взеха че станаха по вярващи от папата.Гойко хитро се пръква на някой баир ,събира мисирките край себе си и с пет лафа ги врътка накъдето поиска..Псетата му са пуснати да дирят де що по сайтовете може да се намери вкисната боза и може ли,трябва ли ,се оплюва най-безцеремонно .Кой си ти да търсиш сметка на частни управители на компании по тогавашно време кой как и защо е взел това или онова решение.Това е само да се вдига пушилка и да се отклонява вниманието от истинските и скъпостува ращи на народа зулуми дето е връткал самия Гояк
  • 100 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пфууу":

    Щом хейтърите беснеят, значи действията са правилни
  • 101 ад и рай

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чалгаря е подмяна":

    Т.е въртял ли славуц на покойния генерал Любов .. или Любен беше ..

    И колко наистина на бело или бели беше са душите им .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове