Last news in Fakti

18 Август, 2021 15:14 11 430 154

"Лигата на дискредитираните" срещу Кирил Петков - този "мач" е предрешен

  • кирил петков-
  • лигата на дискредитираните

Най-големият атестат за Кирил Петков - за това, че той е свестен човек и добър министър, е, че срещу него обединени са ГЕРБ-СДС, "Има такъв народ", ДПС и... Румен Петков

"Лигата на дискредитираните" срещу Кирил Петков - този "мач" е предрешен - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Масираната атака на тотално дискредитирани политически субекти и отделни индивиди срещу Кирил Петков предизвиква адско отвращение у нормалния български човек, искащ тук да не се краде, да има, доколкото е възможно, справедливост, и като цяло да живеем нормално като другите европейски и задокеански човеци, принадлежащи на цивилизования свят.

То не бяха ГЕРБ-СДС, то не бяха "Има такъв народ", които уж преговаряха с Петков за министър в техен кабинет, но това явно е било само за да се оправдаят обществените очаквания - видите ли, и ние от ИТН го ценим като експерт и личност. Вероятно са му поставили такива условия, които няма как да приеме, за да може след това да започнат очерняща го кампания, заедно с ГЕРБ и ДПС.

Всъщност, най-големият атестат за Кирил Петков - за това, че той е свестен човек и добър министър, е, че срещу него обединени са ГЕРБ-СДС, "Има такъв народ", ДПС и... Румен Петков. Ако излезем на улицата и попитаме пешеходците какво мислят за споменатите партии и въпросния бивш вътрешен министър от едно от най-омразните правителства на българите - това на Тройната коалиция между ДПС, БСП и НДСВ, ще се окаже, че тези субекти и персонални люде са една своеобразна "Лига на дискредитираните". Много, ама много меко казано. Гражданите далеч няма да са толкова меки към тях.

В началото бяха ироничните герберски подхвърляния за образованието на Кирил Петков. Киро Харварда го наричаха герберските рупори подигравателно. Дори му се наложи да си показва дипломата пред медиите, защото и с това се спекулираше. После от ГЕРБ го обвиниха, че бил източил язовир. В общи линии засега само не е получил обвинение, че е нападал централата на Борисовата партия.

А ДПС... щом те недоволстват срещу министър Петков, това означава, че интересът им е нарушен. И то не някакъв политически такъв, а вероятно икономически, който е далеч по-важен за тях.

По същество за актуалния казус не можем да разсъждаваме твърде много, защото нещата са в полето на юристите, и по-конкретно в при Конституционния съд на Република България. Какво обаче е ясно! Кирил Петков е извършил акта на отказване от канадското си гражданство и с това той е направил всичко, което се изисква от него. Важното е в случая и какво казва канадското законодателство - а именно дали Петков спира да бъде техен гражданин от момента на подаването на заявлението за отказ. Ако не е така, фактически проблем с българското законодателство има - за съжаление. Само че вината за това не би била персонално на министър Петков, а на юридическия екип на Президентството, който е пропуснал или е неглижирал този детайл. А само си представете какво ровене е паднало от страна на задкулисието, за да се намери някаква пробойна за активно мероприятие с цел омаскаряване на Кирил Петков. За момента то не само, че не успява, а дори напротив - служебният министър на икономиката трупа още повече одобрение и популярност като противник на виновниците България да е на това плачевно дередже.

Отделен въпрос е, че случващото се с Кирил Петков е конституционно безумие, което в най-скоро време трябва да бъде променено. Българите с двойно гражданство трябва да имат право да участват в политиката, в администрацията и като цяло в обществения ни живот наравно с всички останали. Както и въобще хората с двойно гражданство, дори и да не са етнически българи. Чисто и просто защото важни са самосъзнанието и намеренията, които могат да бъда установявани с един сериозен и задълбочен тест за интегритет. Тъй като е ясно, че не всички такива хора биха били с добри намерения. Същото обаче се отнася и за всички останали.

А моралната страна на сблъсъка между "Лигата на дискредитираните" и Кирил Петков е направо потрисаща здравия разум. ГЕРБ, чието правителство доведе България до разруха във всяка област, ГЕРБ, чиято полиция - защото тя наистина е тяхна, а не наша, ни пребива по улиците на страната, ГЕРБ, чийто лидер лъсна в какви ли не скандали със записи и снимки, тези хора атакуват министъра на икономиката Петков.

Йордан Цонев от ДПС, по известен в българската общественост с неособено приятния си прякор, също, наричайки Кирил Петков "продукт" в негативен контекст.

А за ДПС като едно цяло, има ли какво изобщо да кажем? Самото име на тази партия кара много български граждани да се изприщват. И не, не защото тази партия съществува заради етническия си характер, а заради негативното ѝ влияние върху България през различни проксита.

"Има такъв народ" пък действа като филиал на ДПС и това личи и от отношението към Кирил Петков и Асен Василев, и от единодействието с ДПС по темата "Буджака".

Румен Петков... Представяте ли си? Румен Петков иска наказателна отговорност за Кирил Петков. Това може да бъде само комплимент за служебния министър на икономиката, който мнозина желаем да видим и като редовен такъв, а защо не и като премиер, тъй като той доказа, че знае, иска и може.

"Лигата на дискредитираните" срещу Кирил Петков - този "мач" е предрешен


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 156 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    133 28 Отговор
    Кирчо е под моя закрила! Който го пипне ще яде дървото!

    Коментиран от #79, #95, #97

  • 2 Пунта Канна

    53 321 Отговор
    Евала на ИТН, че разобличиха схемите на Кирил Петков и Асен Василев.

    Коментиран от #5, #50, #99, #107, #124

  • 3 въпросче

    93 36 Отговор
    На тая лига, централата къде е? На Буджака?

    Коментиран от #150

  • 4 срам

    51 288 Отговор
    Ако Радев държеше поне малко на морала щеше да поиска оставката на Петков

    Коментиран от #73, #100, #104, #126

  • 5 И тези

    41 8 Отговор

    До коментар #2 от "Пунта Канна":

    схеми са...?

    Коментиран от #132

  • 6 изрод от ГЕРБ

    105 12 Отговор
    Задкулисието си е приготвило и премиер вече.

    Коментиран от #101

  • 7 Продадохте се пари!

    32 100 Отговор
    ""То не бяха ГЕРБ-СДС, то не бяха "Има такъв народ", които уж преговаряха с Петков за министър в техен кабинет, но това явно е било само за да се оправдаят обществените очаквания - видите ли, и ние от ИТН го ценим като експерт и личност.""" Повръща ми се от вас ФАКТИ.БГ. А уж не взимате страна.

    Коментиран от #118

  • 8 Aladin

    25 87 Отговор
    Много ми е странен т.нар. режим Борисов - уж авторитарен режим, уж не знам кво си, пък излизат компромати само за него??????

    Коментиран от #37

  • 9 хаха

    30 130 Отговор
    Доживях да видя противоконситуционно назначен министър.

    Коментиран от #87, #102

  • 10 Анонимен

    178 18 Отговор
    A за Барселона и Бойко Борисов какво ще кажете? Или пак двоен стандарт, но в полза на ПРЕСТЪПНАТА АНТИБЪЛГАРСКА ГЕРБ шайка?

    Коментиран от #131

  • 11 вън боклуците

    144 7 Отговор
    Да взема да направи едно движение и след 2-3 месеца на изборите ще е помел и тиквата,и маркуча,каскета и и.т.н.
  • 12 иван

    8 79 Отговор
    така е като си избираме само шапкари /полицаи военни пожарникари я за президент я за министър председател никога няма да се оправи тази държава .Господ ,като е ръсил от горе акъл те били на учения под моста
  • 13 Анонимен

    172 11 Отговор
    Правилен въпрос на Кирил Петров: А хората с българско гражданство, които разграбват България?
  • 14 !!!?

    17 85 Отговор
    Новият "Цар" Киро ще ви оправи за 800 дни...пардон, когато се корумпирате колкото словенците !!!?
  • 15 дай българия

    22 57 Отговор
    Законите трябва да важат за всички. Без значение дали са хора от ИТН или ДБ.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Оооо

    92 6 Отговор
    Ся ще излезе че има и диплома от харвард
    Кире ти не си човек.. В цялата хилядна прокуратура не могат да намерят 10 човека с английския
  • 18 НИКОГА ГЕРБ

    102 8 Отговор
    ТИЯ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пунта Канна

    22 107 Отговор
    Всичко, което е направил досега Кирил Петков като министър ще бъде оспорено в съда защото е бил назначен противоконституционно.
  • 21 НИЕ

    28 7 Отговор
    Лъскай лъскай, що не му лъснеш и бастуна.
  • 22 И ,какво

    15 97 Отговор
    Като питате гражданите на улицата!?Петков е закърмен с идеите на комунизЪма и социализЪма.Отроче на червената олигархия.Като го слушам ,как говори като партиен секретар на събрание ми е ясен.

    Коментиран от #35

  • 23 Факти

    86 4 Отговор
    То на Трифонов познанията му по английски език език са чисто географски точно като на бб
  • 24 НИКОГА ГЕРБ

    103 16 Отговор
    ПОРЕДНА ПОБЕДА НА ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г - Н РУМЕН РАДЕВ СРЕЩУ АНТИБЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ - СДС!
  • 25 Българка

    146 16 Отговор
    "Нaй-гoлeмият aтecтaт зa Кирил Пeткoв - зa тoвa, чe тoй e cвecтeн чoвeк и дoбър миниcтър, e, чe cрeщу нeгo oбeдинeни ca ГEРБ-CДC, "Имa тaкъв нaрoд", ДПC и... Румeн Пeткoв"
    Вината на Петков е , че развали комфорта на сарайските мафиоти. Освтеи престъпните схеми изатвори кранчета за финансиране на мафията!
    Твърдението, че след като той е имал канадско гражданство, едва ли не не е българин си е чиста проба шизофрения!
    Значи може етническата партия ДПС да диктува политиката ни години наред?!
    Значи може Карадайъ, който публично твърди, че Турция му е родина , да е в НС депутат и лидер на антибългарска партия?!
    Значи можеше юпитата с двойно гражданство да са министри?!
    Значи може най-големият национален предател да ни управлява 12 години и още да е на свобода?!
    Значи може да търпим рекета, корупцията държавния бойков терор ?!
    Значи може корумпиран, компроментиран с все още недоказана диплома за юридическо образование Гешев да ни е главен прокурор?!
    Значи може да ни управляват престъпници, но почтени хора не?!
    НЕ, НЕ И НЕ!!!!!!!!! Не съм съгласна

    Коментиран от #64, #67

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Феодал

    72 9 Отговор
    Не са само ИТН проект на Азиатско-Ориенталски - мафиотски- модел, имат и други резерви и варианти мафиотите в онези 240 с Парламента.Затова единствения изход е Кирил Петков да участва в изборите.Достатъчно му напомпаха рейтинга.
  • 29 Ники

    97 7 Отговор
    И аз не харесвам Кирил , харесвам политици тип съвременен Бай Ганьо , да са дебели , небръснати , по възможност да са бивши мутри , да слушат чалга , да имат пълни шкафове с пари и злато , да не говорят чужди езици , да не говорят и пишат правилно и български , да ходят с намачкани тениски , да ни го набиват с 200 , да са с криминално минало , да поръчват проститутки в държавни резиденции , да се определят за прости , да ни сматат и нас за прости.
    Не ни трябва Кирил , искаме си Ганьо.

    Коментиран от #148

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 3.14К

    9 82 Отговор
    Най-омразните правителства са на Костов и Борисов!!! А този хубавец не може да е някакво изключение. Като има гаф, да си носи последствията. Никой не му е виновен, че даде повод за атака от толупа и останалите.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Коментар

    109 14 Отговор
    Браво на министър Петков! Един от малкото достойни политици в съвременната ни история!!!
    Дръжте се г-н Петков, народът е с вас!!!
    Колкото до Славчо патерицата, ще му кажа, че повече няма да гласувам за ИТН!!!
    Г-н президент! Съставите партия на служебното правителство, за да гласуваме за тях!!!
  • 34 НИКОГА ГЕРБ

    84 6 Отговор
    Кирил Петков: А хората с българско гражданство, които разграбват България?
  • 35 Паника

    38 7 Отговор

    До коментар #22 от "И ,какво":

    Виж авер в харвард им обясняват и ляво и дясно и цветовете на дъгата..история на изкуството
    обща история и каквото се сетиш общо взетото
    що са репчите на човека само незнам
  • 36 !!!?

    14 61 Отговор
    Киро Харварда се оплаква, че предишното правителство раздало по договори много пари ававсово, а Комитова пък казва точно обратното: че имало само 380 млн. а била свършена работа за 1,2 млрд. ! Защо всичко това ни напомня за шарлатанина Остап Бендер !!!?
  • 37 да ве

    17 16 Отговор

    До коментар #8 от "Aladin":

    И на мен, ми е правило впечатление.

    Цялата власт у Борисов. Всики следи и подслушва чрез службите.

    А все, срещу него излиза нещо. Как става това?

    Коментиран от #137

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 dido

    78 8 Отговор
    Страхливци!Вие не сте нито на образованието му нито на въспитаниетому!До момента България няма толкова достоен човек като Кирил Петков,

    Коментиран от #44

  • 40 НИКОГА ГЕРБ

    63 4 Отговор
    А СКЪПИТЕ ИМОТИТЕ НА ПЛЮЮВННАЛИЕВВ В СЪСЕДНА ГЪРЦИЯ?

    Коментиран от #42

  • 41 Малеее

    9 46 Отговор
    Как извъртат нещата.Остава да обвинят ББ,че той е казал на Кирил Петков така да направи.
  • 42 ммда

    6 29 Отговор

    До коментар #40 от "НИКОГА ГЕРБ":

    Май забравяш общото между Плевнелиев и Кирил Петков.
  • 43 София

    10 62 Отговор
    Стига бе, хора....Киро и Асен Василев са схемаджии. Кръга Капитал ги лансира, че само да се говори за тях. Недейте да се лъжете - не са читави хора.
  • 44 НИКОГА ГЕРБ

    54 7 Отговор

    До коментар #39 от "dido":

    ЗАЩОТО СА ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИИ! ЗАЩООТ НЕ ЦЕНЯТ КАЧЕСТВЕНИТЕ БЪЛГАРИ, ОСТАНАЛИ И УСПЕЛИ ТУК, В БЪЛГАРИЯ! А КАКВО ОСТАВА ЗА УСПЕЛИТЕ ЗАД ГРАНИЦА! БОЙКО РАШКОВ Е САМО С БЪЛГАРСКО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В - СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ, ВЛАДЕЕЕ РУСКИ И ФРЕНСКИ ЕЗИК! НИКОГА ГЕРБ И ЦИИИИГАНСКААААТА ПАРТИЯ НА КОСТОВ - СДС!
  • 45 Миле

    9 38 Отговор
    Има една истина! Ако всички са срещу теб, не е зле да провериш дали не караш в насрещното!

    Коментиран от #49

  • 46 НИКОГА ГЕРБ

    39 11 Отговор
    ХОРА, РУМЕН РАДЕВ Е НАЙ - ДОБРИЯТ ( И ОБРАЗОВАН) БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ! СЛЕД НЕГО Е САМО ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ! АКО НОВИ ИЗБОРИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ, ДБ, ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ СА АНТИБЪЛГАРСКО СТАТУКВО!
  • 47 Отврат

    52 2 Отговор
    Сценаристите и Слави внимателно да прочетат защо ги наричат ЧАЛГАРИ.Не заради стила музика която свирят, не е за това.За друго е.И не е само едно.Как можаха да съберат и въплатят във себе си и възпитанието си "ценности", които са присъщи на поведението на утайките, радетели на средновековието.В 2021 година в обществото ни няма нужда от такъв тип поведение и присъствие под прожекторите на НС, камо ли на телевизионния екран.
  • 48 НИКОГА ГЕРБ

    40 3 Отговор
    ББ ПОЗИРА СЪС СТАТИВ И ЧЕТКА, ТОВА ЛИ Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА РОДИНАТА И НАРОДА НИ, ГЕРБАДЖИЙСКИ ПРОСТАЦИ?
  • 49 Поп Андрей

    32 3 Отговор

    До коментар #45 от "Миле":

    Но когато повечето са зад теб, явно другите срещу тебе карат в насрещното чадо. За съжаление случаят е такъв.
  • 50 Pilot

    27 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пунта Канна":

    Евала на хората, че ви разбраха що за стока сте, още не дошли и се видя чии интереси обслужвате !
  • 51 НИКОГА ГЕРБ

    29 1 Отговор
    КОМПАНИЯТА НА БОЧКО ИЗЛОЖИХА ТОТАЛНО С 200 СВОЯ ЛИДЕР, СЕГА БОКО ЩЕ ИМА ТЕГЛИ И ОТ ПРОСТОТИЯТА, ИЗМАМИТЕ И БЕЛИТЕ НА СВОИТЕ СЪПАРТИЙЦИ!
  • 52 НИКОГА ГЕРБ

    25 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: КОМПАНИЯТА НА БОЧКО ИЗЛОЖИХА ТОТАЛНО С 200 СВОЯ ЛИДЕР, СЕГА БОКО ЩЕ ИМА ТЕГЛИ И ОТ ПРОСТОТИЯТА, ИЗМАМИТЕ И БЕЛИТЕ НА НЕГОВИТЕ СЪПАРТИЙЦИ - ГРАБИТЕЛИ И НАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!
  • 53 Край

    3 40 Отговор
    Братя българи от турско ни е останал навика да се правят деца в грешната дупка. От това се раждат много политици и анализатори като този.
    Трябвало по конституция да се даде възможност с двойно гражданство да си министър и премиер и президент. Ми то направо да се изисква да си агент на чуждо разпознаване тогава. Като се сбият България и Сърбия а ти си с двойно гражданство за кой ще се биеш министре.
    Що зидаро-мазачи станаха анализатори не е истина.

    Коментиран от #56

  • 54 Бамбука

    41 1 Отговор
    "Лигата на дискредитираните" или по-точно " Лигата на корумпираните". Посочете поне един достоен изправил се срещу Кирил Петков ? Това са лапачите на бившата власт. Всъщност най-голямо омерзение предизвикват ИТН, но който на каквото си постели, на това ще легне.
  • 55 НИКОГА ГЕРБ

    30 1 Отговор
    ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 13 ( И МНОГО ПОВЕЧЕ!) ГОДИНИ БЪЛГАРИ ОГРАБВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
  • 56 А бе гений

    30 1 Отговор

    До коментар #53 от "Край":

    Според теб ердо като навлезе в Кърджали и срещу него ще се бие цялото ДПС щото имали единствено българско гражданство
  • 57 Аман бе

    46 6 Отговор
    Ало офцете, такъв министър като Кирил Петков не е имало.Пълнат ви простите глави с глупости, от техните медий.Цялата мафия е срещу него, народе не се подавайте на пропагандата на телевизийте.
  • 58 НИКОГА ГЕРБ

    28 4 Отговор
    Най-близкият човек на Вальо Златев разкри: Ето защо МАФИЯТА изля помия върху Кирил Петков!

    НАРОД.БГ
  • 59 хаха

    3 37 Отговор
    Новите стари дебили, хванали се за поредното крадливо юпи, което новия цар Киро Радев сложи, за да продължи по стъпките на мадритския измамник, и да се опита да обере Бълтария по същия начин, като се опита да стане Цар и да командва успешно дебилите си.

    Коментиран от #61, #63

  • 60 НИКОГА ГЕРБ

    34 2 Отговор
    НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРЕСТЪПНАТА, КРАДЛИВА ШАЙКА ГЕРБ! НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ НАЙ - НАКРАЯ!
  • 61 НИКОГА ГЕРБ

    25 3 Отговор

    До коментар #59 от "хаха":

    ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА, ХАХО! ЗА ДРОГА ТРУДНО ЩЕ СПЕСТИШ, КОЛКОТО И ДА ТРОЛИШ В ПОЛЗА НА ШАЙКАТА ГЕРБ!

    Коментиран от #66

  • 62 Гост

    5 25 Отговор
    Е нне е имало толкова прост народ, от времето, когато същите си избраха Царо, после Борисов, а сега отново се борят срещу мафията същите дебили и изпадат в оргазъм , само като зърнат физиономията на Хитрото Кире, което ще ги прекара на с 200 а направо с 1000 и няма да разберат от къде им е дошло, но отново ще намерят поредния месия, който ще... подгони мафията, като назначава хората ѝ на постове, както го прави в момента Кирето.
  • 63 НИКОГА ГЕРБ

    31 4 Отговор

    До коментар #59 от "хаха":

    БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА И ОТ МАДРИТСКИЯ КРАДЛИВ ДЕДО! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА САМО ОТ КАЧЕСТВЕНИ, КОМПЕТЕНТНИ, ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ И НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ ТАКИВА НЯМА, НАПРОТИВ, ИМА ГИ - СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ!
  • 64 0808

    17 0 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Браво, Браво,Браво!!!++++++++++++++++++++
  • 65 Петър Иванов

    6 32 Отговор
    Голямо повръщало е тази статия. Симеон Сакскобургготски не беше допуснат до избори за президент поради същата причина, но не пищя като ощипана мома . Кирчо е съосновател на "Да България"- политическа фигура, а не бизнесмен ! Съвсем скоро "честния" Кирчо даде на американски филмови компании 30% от направините им разходи в България, да се заплащат от бюджета! На кои български компании 30% от направените разходи се възстановяват от бюджета? Българските компании плащат данъци и захранват бюджета, който бюджет "честният" Кирчо раздава на американците. "Честният" Кирчо си умря от кеф, че може да дари на Дисни и Нетфлик имоти на български граждани завзети от държавата чрез Закона за биоразнообразието ! Не, Кирчо е важно волеизлиянието, а фактите - правната страна. Колкото и да правя волеизлияние до белия дом, че искам да стана президент на САЩ, никога няма да бъда такъв . Ако направиш волеизлияние Кирчо, че си марсиянец, не значи, че си такъв . Ти показа на цяла България как с тарикатлъци и заобикаляне на закона можеш да се лигавиш пред телевизионните екрани и да обясняваш, че си радетел на законността. Абе, автора и Кирчо за такива абдали ли вземат българите ?

    Коментиран от #69

  • 66 хаха

    3 25 Отговор

    До коментар #61 от "НИКОГА ГЕРБ":

    Хей дебилев, когато лумпен като тебе обяви всеки, който не харесва поредния педал сложен за министър го обявяват за човек от Герб.
    Гледай да не ми попаднеш пред очите, че тогава ще видиш и разбереш, че гербаджията който ще бъде размазан ще има по лека присъда от боклуци като тебе, които са избрали и Борисов, после Радев, а сега припадат пред поредния боклук като проститутки пред чекмедже с пачки и кюлчета.

    Коментиран от #68, #70, #86

  • 67 НИКОГА ГЕРБ

    20 2 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    РУМЕН ПЕТКОВ СПОРЕД ВОЛЕН СИДЕРОВ, Е СВЪРЗАН С МАДЖО
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 НИКОГА ГЕРБ

    21 1 Отговор

    До коментар #65 от "Петър Иванов":

    А ЗА БОКО И БАРСЕЛОНА?
  • 70 НИКОГА ГЕРБ

    28 0 Отговор

    До коментар #66 от "хаха":

    ЦЯЛ НАРОД РАЗБРА КАКВИ СА ГЕРБАВИТЕ ТРОЛОВЕ, БЕЗКЛАСНИ ПРОДАЖНИ ПРОСТИТУТКИ!
  • 71 НИКОГА ГЕРБ

    19 0 Отговор
    БИВШАТА ЖЕНА НА БОЙКО БОРИСОВ ЖИВЕЕ В АМЕРИКА!

    Коментиран от #74

  • 72 Виктор браво

    17 0 Отговор
    Шопарът КОЙ на луканка.С кюлчетата на ,,ГРАДУС,,смлян,овкусен.С гаранция.
  • 73 Чук и Гек

    28 1 Отговор

    До коментар #4 от "срам":

    Е що Радев да си връзва ръцете с морал!? Напротив! Не трябва да бъде морален, а брутален, ако може! Тиквата ще плющи сужук и Мата Хари в спалнята, Радев ще съблюдава морала! Много ви е удобно! Морал! Полицията трепе хора на улицата да им пази десарската власт и ще ми говорят за морал...!!!

    Коментиран от #75

  • 74 привет

    2 25 Отговор

    До коментар #71 от "НИКОГА ГЕРБ":

    Имам една прекрасна новина за теб.

    На следващите избори, ГЕРБ са първа политическа сила.

    Коментиран от #76, #77, #92

  • 75 НИКОГА ГЕРБ

    28 2 Отговор

    До коментар #73 от "Чук и Гек":

    РУМЕН РАДЕВ ИМА МОРАЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ ГЕРБАДЖИИТЕ, БИ ТРЯБВАЛО БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДА СЪЧЕТАЕ МОРАЛА С ТВЪРДОСТ, СИЛА, СПРАВЕДЛИВОСТ, ЗА ДА СПРЕ ТАЗИ 13 ГОДИШНА ГАВРА С БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #78

  • 76 НИКОГА ГЕРБ

    20 1 Отговор

    До коментар #74 от "привет":

    ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА, НАРОДА КАЗА "НЕ" НА ГЕРБ!
  • 77 НИКОГА ГЕРБ

    18 1 Отговор

    До коментар #74 от "привет":

    САМО НАРКОМАНИ, ГЕРБ ТРОЛОВЕ И БЕЗПЛАТНИТЕ ПОЛИТ ПРОСТИТУТКИ СМЯТАТ ТАКА!
  • 78 Чук и Гек

    21 1 Отговор

    До коментар #75 от "НИКОГА ГЕРБ":

    Тези неща Президента ги притежава, но няма народ! Уж ИТН, но н я м а истински хубав, български народ! Изчезва! Изчезна! Матреала е малко, каза Баце и същия матреал избира Баце и дългия некадърник и страхливец! ДПС са ясни - развалиш им келепира и започват да те питат имаш ли турско гражданство. Рашков бил употребил полицейски терор да спира купуването на гласове от ДПС! Вчера Дан Цонев го каза от трибуната. Румен Петков - ако някой го подхване както трябва за Куйович и един негов приятел, няма да излезе от затвора до края на пияния си животец!

    Коментиран от #80

  • 79 МАРА ШИРОКАТА

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И МЕН МА ЗИМИ ПУД КРИЛОТО СИ...
  • 80 НИКОГА ГЕРБ

    21 0 Отговор

    До коментар #78 от "Чук и Гек":

    ПРАВ СИ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И СРЕД НАРОДА НИ ИМА УТАЙКА... ГЕРБАДЖИЙСКА,ПРОДАЖНА, АНТИБЪЛГАРСКА, СМРАДЛИВА! ЗАРАДИ ТАЗИ УТАЙКА, БЪЛГАРИЯ Е ПОД ДЪНОТО! ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ Г - Н РУМЕН РАДЕВ ТРЯБВА ДА ИМА И СМЕЛОСТ ( НЕ БЕЗРАСЪДНА, РАЗБИРА СЕ) И УВЕРЕНОСТ, НОРМАЛНИТЕ, ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ, ОБРАЗОВАНИТЕ И УСПЕЛИ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ ГО И ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ!
  • 81 НИКОГА ГЕРБ

    21 2 Отговор
    БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ БЕШЕ ДО НАРОДА, И НАРОДА БЕШЕ ДО НЕГО!
  • 82 НИКОГА ГЕРБ

    22 1 Отговор
    БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ПОДКРЕПИ БЪЛГАРИТЕ,НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ СЪЩО ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ!
  • 83 Трол

    21 1 Отговор
    Другарят Сталин е казал нещо много умно: "Ако Западът ме хвали, значи греша, ако ме хули, значи съм на правилен път". Та така и с Кирил Петков. Важното е гражданството, а не кюлчетата.
  • 84 НИКОГА ГЕРБ

    20 2 Отговор
    СЪДБАТА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗАВИСИ И ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ЩЕ УСПЕММ И ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАРОД, СТИГА ГЕРБ - СДС, ДПС, ЧАЛГАРИ И ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО ДА НЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТО! РУМЕН РАДЕВ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО ЧЕСТНИ ПОЛИТИЦИ, ВСИЧКО ОСТАНАЛО В ПАРЛАМЕНТА - ГМЕЖ СМЪРДЯЩ, ГЕРБАДЖИЙСКАТА СМЕТ - СЪЩО!
  • 85 Ей....

    22 1 Отговор
    А Симеончо как стана премиер, без дори да говори правилен български? А Николайчо Василев, Миленчо, Симеончо Дянков...другите "юпита"...доста са имената...?!?!?!
  • 86 Пандисчия

    7 0 Отговор

    До коментар #66 от "хаха":

    Аз пък искам да ми се мернеш пред очите гърбом,да ти прошепна някой неща на ушенце,ох котьо!!!
  • 87 хаха

    2 9 Отговор

    До коментар #9 от "хаха":

    Изчакай малко и ще доживееш да видиш как го свалят.
  • 88 НИКОГА ГЕРБ

    20 3 Отговор
    НАГЛЕЦА, скандалджия и народен престъпник Румен Петков иска наказателна отговорност за Кирил Петков!
  • 89 НИКОГА ГЕРБ

    20 6 Отговор
    КИРИЛ ПЕТКОВ, НА ПРАВ ПЪТ СИ! НАПРЕД!
  • 90 мафии

    5 9 Отговор
    Мафията на Прокопи се конкурира с мафията на Боко
  • 91 Джамбаза

    2 19 Отговор
    Най-големият атестат за Кирил Петков - зад него стои Прокопиев.
  • 92 ДЪРТ

    13 0 Отговор

    До коментар #74 от "привет":

    един виден учен бил поставил дървен налъм в съд с вода и го държал така дълко време. попитали го защо какво очаква отговора е бил чакал го да цъфне да ама не се получило та така и с притчата за герб когато цъвнат налъмите мъчите се да връщате умрел към живот да ама не
  • 93 браво

    21 3 Отговор
    Киро браво Петков! ти ги съблече голи на центъра на София и ги разбрана и в Канада какви измикяри са тия те са царе на компроматите и мърсотията заради тях децата ни хванаха Канада и сащ я да погледнат статистиката ТИЯ в последните 10 години че миграцията е най и по от това по ясен критерий няма
  • 94 Сър Пичук

    4 12 Отговор
    А бе, Пешко.
    Много плоско и много слабо, бе другарче!
    Нещата са елементарни - има ли нарушение на законите? Има ли попълнен документ с невярно съдържание от К. Петков?
    Ако да, колкото и да е симпатичен престъпилият законите, то той трябва да си ходи. И още, ако се докаже, че е лъгал, все още ли ще е толкова симпатичен? За някои - със сигуррност. Защото за тях правовата държава е на заден план в сравнение с моментните и тяснопартийните интереси.
  • 95 ей боклук не се

    5 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    обаждай от коневръза да не гризнеш дръвцето

    Коментиран от #98, #143

  • 96 pbdan

    17 1 Отговор
    Имaшe нeщo кaтo виц в минaлoтo: Aбe мaй ми пoдcлушвaт тeлeфoнa oт милициятa. - Зaщo миcлиш тaкa? - Aми eднo пукaнe, свистене ce чувa... Тe aкo тe пoдcлушвaт кaтo от рaдиo на УКВ щe e звукa. Тa и Кирил Пeткoв - aкo e прaтeн oт вражеска Кaнaдa дa ни рaзруши икoнoмикaтa вcички дoкумeнти щe ca му нaрeд. Прocтo иcкaт дa гo мaхнaт и дa ce cчитaт нeвaлидни рeшeниятa му зa ББР, язoвиритe, БКК...
  • 97 Как Карадайъ не попита Радев,

    3 18 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Петков, който си сменя поданството по-голям ПАТРИОТ ли е от мен? ДПС е Българска партия с български поданици! Председателя на Движение за права и свободи задава въпрос на Радеф, но вместо отговор получава въпрос? Въпрос на лоша дипломация или маТриал?
  • 98 Тоя, ако е от митингите е на прицел

    3 8 Отговор

    До коментар #95 от "ей боклук не се":

    Да тръгва за село на автомерси, с Деса и самальотите!
  • 99 Кирчо похарчи нашите пари и ще бяга

    5 11 Отговор

    До коментар #2 от "Пунта Канна":

    За Канада. Иска още пари за още сделки без КОНКУРС, като тая с тротинетките и двувратите коли. ПРЕДЛАГАМ: да се гласува в НС, двувратите автомобилчета да са господа депутатите и държавните люде. Така няма да могат да водят жените си по софийските модни салони за дрехи. Да гласуваме: +
  • 100 Комунист на комунде око не вади

    1 8 Отговор

    До коментар #4 от "срам":

    Гарван, гарвано око не вади! Народа последен ще си каже думата на есен на изборите! Ако трябва ще гласувам за ДПС! И да чуе оня с 12 WC, без арести в деня на РАЗМИСЪЛ. Всеки има право да гласува, даже и пандизчиите.
  • 101 Даже и мутрите имат кандидат

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "изрод от ГЕРБ":

    Костинбродската ки$ла!
  • 102 Ако нещата си ги гласуваме и на

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "хаха":

    Следващите избори по същия начин на зима ще се топлим с вестници. Няма да има парички за ток. Или ще ходим на гости вечер след работа.
  • 103 Ехааа

    13 5 Отговор
    Страх, страх, страх! Давай Кирчо! С теб сме! И министър председател ще те напраявим!
  • 104 Кой е по-голям Патриот?

    8 9 Отговор

    До коментар #4 от "срам":

    Много родоотстъпници! Имаме Конституция! Хубава, лошава ТАКАВА Е! Който я нарушава, съда да решава!
  • 105 Даката

    9 12 Отговор
    Никаква атака и никакво отвращение няма.В случая от чалга партията са прави.Законите трябва да се прилагат еднакво за всички.
    От друга страна,това му е втората лъжа.Първата беше за университета Харвард. Не фигурира в списъците на завършилите.
  • 106 Архимандрисандрит Бибиан l

    1 9 Отговор
    Ако го не бе зел Последнио Софеанец под своиа закрила Киро-кленовиа лист до сеги да сме го изгъчкал барабар с костума деа! Жив ка си е с космите по гарбо! После Рошко да оди да ме раследва как и от де накаде сам си позволил да апна жив канадец! Внетен ли сме?
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Цоко

    3 10 Отговор
    Харесваше ми. За съжаление се оказа от шайката на Прокопа. Да не забравяме, че точно тази шайка, наричаща се Глобална България, преди 15 г. набута в политиката Боко тиквата и създаде чудовището Гроб, което опустоши България.
  • 109 Продай България

    2 7 Отговор
    Република България има конституция всеки който я нарушава е престъпник всичко друго е проаганда на Мустафата и Серос
  • 110 толупа

    1 5 Отговор
    Всички министри на Р. Радев са за пандиза.
    сАМО АЗ мога да управлявам държавата Ми.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Мери

    12 3 Отговор
    ДС не разбра,че вече не искаме псевдо-мъжкари, мутри, бръснати глави,черни очила,кожени шлифери, кръчмарски речник -времето им отмина! Искаме хора като Кирил Петков да играят важна роля в политиката!
  • 113 Браво

    12 3 Отговор
    за чудесната статия! Много точен коментар,дано повече хора я прочетат и разберат как да гласуват на следващите избори!

    Коментиран от #115

  • 114 Sion

    4 9 Отговор
    Авторчето, има една тънка книжка, наречена Конституция.. Очевидно не значи много за теб, но пък е основополагаща за правовата държава.Не съм ходил да протестирам срещу Тиквата от Банкя, за да ми се изсули сега некъв пишман убавец, който да ми обяснява, че законите не са важни .
  • 115 Sion

    7 4 Отговор

    До коментар #113 от "Браво":

    Естествено! Гласувам за ИТН, които не се поколебаха да покажат как в 21 век, в държава членка на ЕС, Конституцията очевидно не значи нищо за някои хора.
  • 116 Гошо

    7 2 Отговор
    Всеки народ си заслужава управниците.Това тъпо племе ще го клатят не 32год.,а до безкрай.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ВиденOFF

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Продадохте се пари!":

    Кoлкoтo и дa ce мъчeтe дa пришиeтe към aнтикoмуниcтa Cлaви,
    кoмунягaтa Бoриcoв и другите ляво десни креатури на БКП-
    нямa дa ви ce пoлучи!
    Всички помним кой първи каза
    ВиденOФФ!
    /Виденов ВЪН!/
  • 119 Тошко

    1 5 Отговор
    Като му кажат, че е сгрешил с назначението на Кирил Петков, Радев се изприщва от злоба и задава въпроси на ДПС!?!? "Втория мандат" отива в канализацията.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Перо

    8 0 Отговор
    Даже в милиционерската школа,през соца,се отнасяха към 3-ти факултет,във ВСШ,на тиквата за трета категория индивиди! Нямало е никакви критерии за приемане и назначаване и който не става за 1-ви и 2-ри факултет или го скъсват на изпита ги изпращаха пожарникари. Вижда се образователното,културното и интелигентното ниво на “толупа”. В пазарната икономика постигна върха си като пазач на паркинг на СИК! И на това недоразумение му дават думата! Потрес!
  • 123 Електра

    4 3 Отговор
    Голям праз, по важно е, болшевиките крадци от четворната Кауно-Чалгарска - Импексово - Галевска и Дай БГ, коалиция да се разберат, за да може Кауна Радеф, да усвои едни милиарди, като купи още 8 самолета Ф-16, но на двойно по скъпа цена. Пък болните и пенсионерите, КОВИД ги ял...
  • 124 666

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пунта Канна":

    Ти си ненормален индивид!
  • 125 Хахаха

    1 8 Отговор
    А нормалният атестат за демокрацията е спазването на законите и Конституцията. А Киро не отговаря на тях за да е министър, точка по въпроса.
  • 126 Истински Срам!

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "срам":

    Ако Борисовв държеше поне малко на морала щеше да поиска оставката на Маринов и Хаджийски от Народното Събрание...!!!
  • 127 юрист

    5 4 Отговор
    Разберете: дори и по сегашната конституция, писана от комунисти през 1991г. и приета с мнозинство оттях, пак изискването за единствено българско гражданство, без да има друго, важи за народния представител. Докато за министрите важи правилото на чл.110 от основния закон, просто трябва правилно да се тълкуват правните норми. А бившият плевенски даскал, да отива да пусне една вода в плевенския фонтан, след като изпие една половинка водка.
  • 128 Буха ха

    6 3 Отговор
    Безумие е да променяме закона, така че хора с двойно гражданство да заемат висши държавни постове. Канада е далече и нямаме много допирни точки, но какво правим ако някой министър има българско и турско гражданство? Или законът ще важи само за готини пичове с безобидни гражданства?
  • 129 Чърчил

    1 6 Отговор
    Ако е член на "хунтата на зелените чорапи" и е нагазил закона - вън. Не може за едни да важи, за "помазаните пудели" на Радев - не. Всичко, което е подписал и дори е мислил да подпише, да се счита за невалидно. А псето Радев в затвора.
    Шегата на страна. Ако към датата на полагане на клетва като министър е бил с двойно гражданство е нарушил грубо закона. Дано не е подписал клетвена декларация, че може още повече да го загази. Няма да му отменят актовете, но повече няма да е министър. Радев не си е подсигурил гърба. Има куп юристи на хранилка. Това е тяхна работа.
    Да му е обица на ухото. Още е аджамия.
  • 130 достойнство

    0 7 Отговор
    ПО ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ ЩО ЗА ЖУРНАЛИСТ Е ТОЙ ЗАЩИТАВА КИРИЛ ПЕТКОВ ЗАЩОТО ГО ХАРЕСВА/МОЖЕ БИ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА ЗАРАДИ КОЯТО ВАСИЛЕВ НАЗНАЧИ СПЕЦОВ ЗА ШЕВ НА НАП/ А НЕ РАЗГЛЕЖДА ФАКТА .А ФАКТА Е ЧЕ ТОЙ Е НАРУШИЛ ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА,КОЕТО ГОВОРИ САМО ЗА ЕДНО АЛЧНОСТТА И ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОТКРАДНЕ МИЛИОНИ Е ЗАМЪГЛИЛА КОРУМПИРАНИЯТ МУ МОЗЪК И НА НЕГО И НА ГРИПЕНА -ФИГУРАНТ,ЧЕ СЕГА МОЖЕ ЦЯЛОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СЕ ОКАЖЕ НЕЗАКОННО.АЛЧНОСТТА ДО КЪДЕ ЛИ НЕ ВОДИ /ПРОДАЛ ФИРМА С МИЛИОНИ АКТИВИ ЗА 4000лв./ОТ КРАДЕЦ ПО-ГОЛЯМ КРАДЕЦ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИМОТНИЯ КРАЛ РАШКОВ.
  • 131 Хахаха

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "Анонимен":

    Смях, радеви тролове. Какво да ти кажа за Барселона - Меси вече не е там, това мога да кажа. Другото са смотаните ви фейкове.
  • 132 истината

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "И тези":

    Няма такива схеми. Просто дрънка заучени лъжливи опорки на ГЕРБ, ИТН, ДПС. Те сега нали се обединиха в опозиция. ИТН мина в техния отбор. Само дето лъга избирателите си, че били промяната, дето щяла да "чегърта" ГЕРБ. Е сега се показаха, че са с ГЕРБ и ДПС. Показаха се, че са против Кирил Петков и против Президента, за който искаха да се пришият, заради високия му вот на доверие.
  • 133 пфуй

    7 1 Отговор
    ЕПояви се един образован експерт, с образование в най-престижния университет в света, компетентен, възпитан, позитивен като Кирил Петков и простите галоши го омаскариха, дескридитираха, оплюха по най-долния начин, за да го принизят до собствената си мръсотия. Срам за България! Срам за политиците, които го компрометират - Слави, Борисов, Румен Петков и онези от ДПС, дето не знаят коя е Родината им!!!

    Коментиран от #140

  • 134 Мери

    1 6 Отговор
    Червенобузестият Прокопи готви Кирил Петков за заместник на Христо Иванов като председател на партията. Вероятно за това Здравков бълва огън и жупел срещу разкрилите истината за гражданството на Петков. Истината е една - трябва да се следват предписанията на закона, независимо дали това ни харесва или не.
  • 135 истината

    9 0 Отговор
    Човек не може насила да остане гражданин на друга държава, ако се е отказал нотариално от гражданството си в нея. Могат да му откажат от Канада, ако няма друго гражданство. Но той има! Всичко е просто една ФОРМАЛНОСТ!!! Не е пресъпление. Има толкова пресъпнии неща, толкова злоупотреба с власт, толкова беззаконие в страната ни, тръгнали с формалността дали бил или не бил гражданин на Канада. Ами нали се е отказал преди да стане министър!!!

    Коментиран от #142

  • 136 Гошо от ГДелчев

    0 6 Отговор
    Не ни занимавайте вече с този боклук.Той не знае дали е българин или канадец.Защо не чете конституцията.Защо и президента не чете конституцията а е нарушава всеки ден.Не е важно сега дали герб са такива и онакива.ВАЖНОТО Е ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА.А затова си подават оставката в белите държави.Ако не знаете това е президентска република.Но този път наесен руменчо ще гризне дървото и ще духа супата.

    Коментиран от #139

  • 137 Ами да де?!

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "да ве":

    Не им дава достатъчно от чекмеджетата си...,затова му правят ингели...!Скръндза такава...
  • 138 Професор

    5 4 Отговор
    Здравков, ако знаеше английски и беше малко по-грамотен, щеше сам да провериш, че според канадския закон, дори и да си подал петиция за отказ от канадско гражданство, докато получиш официален сертификат, че вече не си канадски гражданин, ТИ СИ ОСТАВАШ ТАКЪВ и ИМАШ ПРАВО да си изтеглиш петицията по всяко време, оставайки си канадски гражданин без НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ. Сега разбираш ли ЗАЩО би трябвало да се откажеш от журналистиката. Иди стани готвач в някой обществен стол.

    Коментиран от #146

  • 139 Старо Вино от Стара -Загора!

    5 0 Отговор

    До коментар #136 от "Гошо от ГДелчев":

    Радев ще е и следващият Президент на РБ...!Свиквайте...!!!
  • 140 Българин!

    5 0 Отговор

    До коментар #133 от "пфуй":

    Кирил Петков-Премиер...!!!
  • 141 Посната пица

    7 1 Отговор
    Щом за дянков можеше да се затворят очите, значи и за Кирил Петков ще може. ОПГ ГЕРБ-ДПС много им се иска да свалят слежубното правителство, ама ще гризнат дървото.
  • 142 Професор

    5 6 Отговор

    До коментар #135 от "истината":

    Може, може. Според канадското законодателство, имат право да те викнат на интервю и да те питат защо искаш да се откажеш от канадско гражданство, и даже да поискат да се освидетелстваш, че си психически у ред, преди да ти издадат сертификата, че вече не си канадски гражданин. Докато не си минал през ВСИЧКИ процедури от този род, СИ ОСТАВАШ канадски гражданин, сори. Питай Кирчо минал ли е интервю, освидетелствал ли се е, че е нормален и получил ли си е сертификата. Ако НЕ Е, посъветвай го ВЕДНАГА да си изтегли петицията и да си остане канадски гражданин, защото Бг ще стане тясна и за него и за татуираната му жена Линда готвачката.
  • 143 35см безглавата

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "ей боклук не се":

    Целия да ти е вътре-сух!
  • 144 5555

    0 4 Отговор
    Най-голям атестат за ИТН е че срещу тях са ГЕРБ СДС, ДПС, ИБГНИ и разбира се ДБ.
  • 145 Грозто е, има закон и конституция

    2 3 Отговор
    Ако е толкова честен щеше да каже - да аз съм с двойно гражданство, когато приключи и остана само с българско гражданство. Ако желаете ще бъда ваш митистър. Това е достойнството, другото е бла-бла. Защо се натиска.

    Коментиран от #147

  • 146 Брех...?!

    5 2 Отговор

    До коментар #138 от "Професор":

    С къф ли зор си го зубрил тоя английски,че така парадираш с него...?!В днешно време само тъпи милиционери,като Борисов и Гешев не знаят английски език...!!!

    Коментиран от #149

  • 147 Ох милите ми те...!

    5 0 Отговор

    До коментар #145 от "Грозто е, има закон и конституция":

    Как се загрижили за ,,закон и конституция"...?!А това,че 12 години се погазваха закон и конституция от Борисов и Гешев,кога ще ви стоплят реотаните...?!Или за тоя период сте ги изключили...
  • 148 Барба Ганьос

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Ники":

    Ашколсун...машалла
  • 149 Професор

    4 2 Отговор

    До коментар #146 от "Брех...?!":

    Учих английски 50 години, САМО за да отида на canada точка са и да проверя ИЗИСКВАНИЯТА за да се откажеш от канадско гражданство. Нещо, което ТИ не си се притеснил да направиш. Но не си само ти. НИКОЙ в Бг не се притесни да го направи. Така че -- учих интензивно английски цял живот САМО за да мога да ти светна лампата, че Кирчо СИ Е КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН и до днес. Айде сега кажи едно "мерси"...

    Коментиран от #152

  • 150 Пипи Чорапчето

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "въпросче":

    Не, на " Росенец";)
    ОбъркАл си централите;)
  • 151 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ПРЕДАТЕЛ КОМУНИС НЕГРАМОТЕН ЛЪЖЕЦ .........................
  • 152 pbdan

    2 0 Отговор

    До коментар #149 от "Професор":

    Имаше нещо като виц в миналото: Абе май ми подслушват телефона от милицията. - Защо мислиш така? - Ами едно пукане, cвиcтeнe се чува... Те ако те подслушват като от радио нa УКВ ще е звука. Та и Кирил Петков - ако е пратен от врaждeбнa Канада да ни разруши икономиката всички документи ще са му наред. Просто искат да го махнат и да се считат невалидни решенията му за ББР, язовирите, БКК...

    Коментиран от #153

  • 153 Професор

    2 0 Отговор

    До коментар #152 от "pbdan":

    Абе ясно -- конституцията е една конспирация. Няма какво да се спазва -- както каза президентът ти: български гражданин си, ако се чувстваш българин дълбоко в сърцето. Ако случайно получиш инфаркт и загубиш чувствителност дълбоко в сърцето, губиш българско гражданство и върви се оправяй. Така че, пий от на Кирчо пробиотиците и внимавай да не загубиш чувствителност.
  • 154 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ .НИКОЙ НЕ ОДОБРЯВА ПРЕЗИДЕНТ И МИНИСТЪР , ГРУБО ПОГАЗИЛИ ЗАКОНА .
    С КАКВО ДА ТРУПА МИНИСТЪРЪТ ПОВЕЧЕ СИМПАТИЯ , КАТО НЕ Е УВАЖИЛ ПОСТАНОВЕНОТО В БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ .
    С КАКВО ДА ТРУПА ПРЕЗИДЕНТА ПОВЕЧЕ СИМПАТИИ - КАТО
    Е НАПРАВИЛ НЕПРАВИЛЕН ПОДБОР, И СЕ Е НАДЯВАЛ ДЕФЕКТИТЕ ДА НЕ ИЗЛЯЗАТ НА ЯВЕ .
    И В ДВАТА СЛУЧАЯ МУ ПАДА ДРАСТИЧНО РЕЙТИНГОВАТА КРИВА .И АКО Е ЗНАЕЛ , И АКО НЕ Е ЗНАЕЛ.
    И ЗА ТОВА И НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА КАТО ГЛЕДАМ .
    НИКОЙ НЕ ГО ПИТА . ГАФЪТ Е ЕДНАКЪВ ПО СИЛА , И ОБРАТЕН ПО РЕЙТИНГ .
    ТОЙ РЪКОВОДИ ЛИ СЛУЖБИ . КАК ГИ РЪКОВОДИ , И КАКВИ ХАЙМАНИ Е НАЗНАЧИЛ И ТАМ .ЗА ТОВА ПЪК НИ РАЗКАЗВА ББР.
    ТЕ ТАКА И ВИКАТ ХОРАТА - КОЙ ДА ХВАНЕШ , КОЙ ДА ПУСНЕШ .