Last news in Fakti

2 Август, 2021 18:20 8 952 134

Кирил Петков: Най-много ме изненада атаката от "Има такъв народ"

  • кирил петков-
  • има такъв народ-
  • атаки-
  • слави трифонов

"Уж хора на протестите, уж хора на промяната, въпреки че не съм ги виждал по протестите", уточни служебният министър на икономиката

Кирил Петков: Най-много ме изненада атаката от "Има такъв народ" - 1
Снимка: БГНЕС

За мен беше много учудващо, че в първия ми ден в парламента ме атакуваха три партии. От две очаквах атаки - ГЕРБ и ДПС, защото спряхме много пари и привилегии на определени хора и кръгове. Тези хора са сложили парите на данъкоплатеца в джоба си и са върнали определени суми към тогавашните управляващи. Нормално бе да ни атакуват ГЕРБ и ДПС, защото това означава, че сме си свършили работата.

Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV служебният министър на икономиката Кирил Петков.

"Най-много ме изненада атаката на "Има такъв народ" (ИТН). Уж хора на протестите, уж хора на промяната, въпреки че не съм ги виждал по протестите. Явно спирането на милионите и паричните потоци е ядосало тези определени хора и те са намерили пролука през ИТН, за да направят всичко възможно да ни разкарат. Явно те са се надявали, че нас ще ни има 2-3 месеца и после нещата ще продължат постарому. Открихме много нередности и спряхме много кранчета. Представете си как са се чувствали тези хора и са си викали - леле, дано тия министри не продължат и отново да започнат проверките на фризьорски салони, кафенетата и магазините за цветя. Ние знаехме, че тръгваме на битка срещу хора с огромни интереси и те явно са намерили начин да ни атакуват и чрез ИТН. Единствено "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" се държаха нормално. Тези фирми и кръгове намериха начин да ни отрежат пътя да бъдем редовни министри. Това са бизнеси на лобизма и корупцията, това не са нормални бизнеси. Най-важното е, че научих две неща. Първото е, че можеш да спреш парите на такива хора. Трябва воля и желание. Запознах се с хора, които са независими и чисти, готови да водят тази битка. Лошата новина е, че средствата, срещу които се борим, са огромни", разкри Петков.

"Аз съм министър на Република България и на българите. Президентът показа, че може да се даде възможност на независими хора да управляват и решават, без да има звънене, натиск и напътствия. Фактът, че не сме поканени с Асен Василев за редовни министри показва, че сме независими. Нямам абсолютна никаква обвързаност с г-н Прокопиев. Единствено съм ползвал разследващи материали на неговите издания. Мога да дам пример с Държавната консолидационна компания. Не бях чувал за нея преди да прочета няколко статии", отговори Кирил Петков на въпрос дали е министър на Иво Прокопиев.

"Невероятно е, че вчера Слави Трифонов си позволява да говори за факти, които са излезли в един определен жълт сайт. Това много ме учудва. Асен Василев никога не е подписвал правото на строеж на фирмата, в която съм бил партньор в един момент. Разрешителното е издадено от министър Драгомир Стойнев. Цялата история е съшита с бели конци и никой не цитира този документ. Той е факт", коментира министърът вчерашното изказване на Слави Трифонов.

"Мен ми е интересно как хората, на които са спрени парите и порциите, са намерили път за атака през партия уж на протеста (б.р. визира се "Има такъв народ"). Най-важното е, че показахме, че нещата може да се променят. Повече не трябва да допускаме да се случват тайни схеми. Аз обещавам на зрителите, че ще следим всяка една стъпка на новото правителство. Вече съм запознат с тайната завера на корупцията и знам къде да търся. Няма да допусна отново да ни крадат по този начин. На хората им омръзна да ги крадат. Ето показахме, че има хора, на които им пука за държавата и няма да крадат. Още при първата схема и съмнение за корупция на новите управляващи, независимо кои са те, аз ще организирам протести", обеща за финал Кирил Петков.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 163 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илхан

    312 42 Отговор
    Cлaви мoжe дa дoкaжe чe e нeзaвиcим eдинcтвeнo aкo пoкaни зa миниcтри:Aceн Вacилeв, Кирил Пeткoв, Бoйкo Рaшкoв и Aтaнac Пeкaнoв
    Тoвa ca дocтoйни и мoжeщи хoрa c мoрaл.

    Коментиран от #34, #39, #44, #69

  • 2 дедо Герчо

    88 18 Отговор
    РAЗХOЖДAМ ВНУЧEТO И КУЧEТO И ВНУЧEТO МE ПИТA:ДEДO,CЛAВИ РУCКИ AГEНТ ЛИ E?НE,ДEДOВOТO,КAНДИДAТ-AГEНТ E.КУЧEТO CE УCМИХНA.ДAA,НE ИМ ЛECНO НA AМEРИКAНЦИТE...ХЪХЪХЪ....
  • 3 фрг

    157 11 Отговор
    БРАВО!

    Коментиран от #88

  • 4 Майна

    199 8 Отговор
    Те изненадаха дори избирателите си ,българинът още трябва да плаща за глупостта си...
  • 5 1618

    212 18 Отговор
    Станислав Трифонов, защо не отговориш пред целия български народ, защо допусна още преди съставянето на ново правителство ДПС и ГЕРБ да лобират чрез вас срещу Служебното правителство , които спряха кражби за милиони от мафиотската структура на ГЕРБ и задкулисието на ДПС! Ти от тайната завера ли си с ДПС?Защо атакува протестиращите партии и Служебното правителство , изрови фалшиви компромати срещу тях? Ти имаш ли съвест и правиш ли връзка с реалността , че предаде надеждите на хиляди хора и подмени вота? С какво и как те държат ДПС ,ГЕРБ и БСП?

    Коментиран от #49

  • 6 Свестен човек

    207 17 Отговор
    Сравнете този човек и онова псуващо влечуго на кафявия диван. Сравнете този човек и Боко. Докато хората гласуват за горните двама вместо за министър Петков, ще ни ядат до кокал. Кирчо, следващия път в гражданската квота или на ДБ, или на ИЗБНИ

    Коментиран от #17, #96

  • 7 Те и ДБ

    27 109 Отговор
    ужким на протестите, а се оказаха една подла сган, пробутваща ни задкулисието на прокопиев! А ти какво общо имаш с тях?
  • 8 1618

    139 8 Отговор
    Cтaниcлaв Трифoнoв дa oбяcни прeд цялa Бългaрия,зaщo прeдлaгa фaлшив и зaвиcим нeзнaйнo oт кoгo миниcтър прeдceдaтeл!Вcичкo oт държaвнитe рeгиcтри дo публикaциитe,линковете и уикипeдия e билo прoмeнeнo в пoчивнитe дни!Дoри дaтитe ca прoмeнили на уж направените му дисертации! Oт кoгo e зaвиcим кaндидaт прeмиeрa? Тoвa e бeзoчливa нaглocт и пълнa пoдмянa нa вoтa!

    Коментиран от #43

  • 9 Гост

    165 9 Отговор
    НАЙ ЧИТАВИТЕ ХОРА В ПОСЛЕДНИТЕ 30г КАТО МИНИСТРИ..................НО,НЯМА КОЙ ДА ГИ ОСТАВИ,КРАДЕНЕТО ЩЕ СПРЕ,ХОРАТА ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ И ДА СА НЕЗАВИСИМИ,А ТОВА ШАЙКАТА НЕ МОЖЕ ДА ГО ДОПУСНЕ......И ТАЯ КУКЛА НА КОНЦИ СЛАВИ КОЛКО ХОРА ПОДВЕДЕ......А,СЕ ОКАЗА СЪЩАТА ПРОСТА ПОДЛОГА КАТО ДРУГИТЕ...

    Коментиран от #21

  • 10 хХх

    146 8 Отговор
    Браво момче !
  • 11 1618

    143 8 Отговор
    Cтaниcлaв Трифoнoв и Бoриcoв cи приличaт пo мнoгo нeщa! И двaмaтa ca c гoлямo eгo и c мaния зa вeличиe!И двaмaтa имaт диктaтoрcки нaклoннocти!И двaмaтa ca зaгубили нaпълнo рeaлнocттa!И двaмaтa лъжaт и мaнипулирaт кaтo изпoлзвaт инфoрмaция плюc дeзинфoрмaция! И двaмaтa изпoлзвaт eдин и cъщи пoдхoд cпрямo oпoнeнтитe cи- Aтaкaтa e нaй- дoбрaтa зaщитa! Нaкрaя и двaмaтa oтивaт в иcтoриятa прeзрeни , eдиния кaтo прeдaтeл прeдaл дoвeриeтo нa вcички прoтecтирaщи хoрa, другия кaто диктaтoр мaфиoт oбрaл c oбкръжeниeтo cи милиoни oт oбщecтвeни пoръчки и oт Eврoфoндoвe!

    Коментиран от #41

  • 12 180 градуса

    157 6 Отговор
    Преди изборите Слави обеща да изчъгърка Геерб,ДПС,БСП, Гешев но сега след изборите скача на служ. министри които се противопоставиха на мафията, обърна палачинката.

    Коментиран от #19, #26

  • 13 Чичо Тони

    76 5 Отговор
    "Поставена оценка на статията" - Няма такива до момента. Аз съм първи и поставям оценка 5! Излиза "Оценка 4.3 от 1 гласа?!

    Коментиран от #22, #100

  • 14 Е3848

    147 8 Отговор
    Браво момче, с теб сме, да знаеш! Пак ще сте министри, в същото това правителство, по е до следващите избори!
  • 15 българка

    139 9 Отговор
    Дерзайте, г-н Петков! Вие сте надеждата за по-добро бъдеще!
  • 16 Сесесере

    21 73 Отговор
    България е , и ще си остане долна комунистическо - кагебистка дупка , пълна с русофили. Това момче, колкото и да се бори, все тая!

    Коментиран от #130

  • 17 666

    64 11 Отговор

    До коментар #6 от "Свестен човек":

    Точно това, е българите избират дали водят цивилизован живот, по европейски стандарт, или да си седим руска колония и живот по източен тертип, дали да има закони и те да се спазват или законите на мафията и своеволията. Българино ти избираш!

    Коментиран от #81

  • 18 Смятам

    55 2 Отговор
    че от такава сбирщина всякакви "изненади" , неразбираеми за средно интелигентните и читави хора , не бива да бъдат изненади ! Това са им възможностите , това е техния почерк и характер !
  • 19 Пфу

    81 3 Отговор

    До коментар #12 от "180 градуса":

    В Благоевград кмета на ИТН вече се подложи на ДПС

    Коментиран от #30

  • 20 Хахаха

    87 2 Отговор
    Пич, не се изненадвай ! Атакуваш ДПС и Шайката. ЧАЛГАРИТЕ са се продали
  • 21 1618

    88 3 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Предателството на Станислав Трифонов към всички протестиращи хора може да се сравни с предателството на поп Кръстьо предал Левски за шепа пари!

    Коментиран от #50, #84

  • 22 фрг

    41 2 Отговор

    До коментар #13 от "Чичо Тони":

    Аз бях втори и дадох 5 също
  • 23 човек от народа

    93 7 Отговор
    браво Кирчо ! след това предаване трябваше да има тълпи по улиците ! ама нали сме си овце, ще изтърпим и новите крадци и чалгомутри !

    Коментиран от #98

  • 24 3.14К

    47 6 Отговор
    Разбра се че икономическата зона в Божурище е създадена от БСП , с подписано разрешение за строеж от Драгомир Стойнев!
  • 25 Славчо

    96 7 Отговор
    Нали все дрънкаш "суверена" ,"суверена" ето сега суверена иска министър Петков а ти почна да вадиш "компромати".Значи не те интересува суверена.

    Коментиран от #28, #38, #48, #91

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 choko

    73 4 Отговор
    Кирчо е №1 !
  • 28 5555555

    24 2 Отговор

    До коментар #25 от "Славчо":

    Никога не го е интересувал!
  • 29 Георги

    9 92 Отговор
    За съжаление и този папагал само говори.... поканиха го за премиер,а той се лигави, сега е учуден защо не поканен отново. Да беше приел, пък ако някой го натиска с телефонни обаждания да си подаде оставката и да заяви причината публично...

    Коментиран от #51

  • 30 180 градуса

    24 0 Отговор

    До коментар #19 от "Пфу":

    Браво, не се учудвам.
  • 31 FEFE

    57 4 Отговор
    Много ще е жалко без Кирил в НС :\
  • 32 Работник

    13 84 Отговор
    Гледах го малко тоя шматарок при Цветанка и сега искам да го питам тоя умник, абе айо ти що си мислиш че ще намериш кадърни хора да ти строят дали магистрали дали нещо друго за 20лв надник като при комунистите и депесе то? Границите са отворени, шматки вече няма зализан.
  • 33 АМОН

    84 7 Отговор
    КИРЧО,
    С ВАС СМЕ!!
    ЩЕ ИЗЧИСТИМ ТАЗИ ИЗМЕТ ОГРАБИЛА ДЪРЖАВАТА НИ.

    СЕГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ Е ЗА ПРОМЯНА И КОЙ ЗА ПОДМЯНА.

    ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕМ.

    СЛАВИ Е МРЪСЕН И ГАДЕН ПРЕДАТЕЛ.
    ЮДА ИСКАРИОТСКА.

    Продаде избирателите си , превърна ги в царисти от НДСВ.

    Вие Кирчо , направихте първата стъпка.
    Тя е много важна. ЩЕ ИМА СЛЕДВАЩА СТЪПКА.

    ВИЕ ДОКАЗАХТЕ , ЧЕ МОЖЕ ДА СТЕ ВОДАЧИ НА ТОЗИ НАРОД!!
    ВАЖНО Е, ЧЕ СТЕ ХОРА ОТ ПРОТЕСТА!! ВАЖНО Е, ЧЕ СТЕ ЕКИП.
    ЗАД ВАС СМЕ!!

    Коментиран от #116

  • 34 Оракула

    74 4 Отговор

    До коментар #1 от "Илхан":

    Слави Трифонов ,
    не може да покани никой ,
    защото самия той е поканения!
    Поканен, да излъже Българския народ,
    още един път ,
    така, както никой не го е правил до момента !
    Забравете Слави Трифонов, ,
    беше Слави , но преди изборите ,
    сега е, като всеки "търчи- лъжи" за пари!
  • 35 Американеца

    66 5 Отговор
    Киро , посредствените чалга - плагиати които копират даже скечовете от Шоуто на Джей Лено , не могат да търпят Талантливи Хора :))
    .................... ................... Зайчаря от Банкя затова се дразни от
    Президента :)))
  • 36 Element 05

    6 49 Отговор
    Г-в Петков какво става със сигнала който подадох за язовирите. Защо не спряхте ремонтите и краденето на пари.Защо ползвате старата схема за точене?
  • 37 &@$

    75 5 Отговор
    Това момче е на светлинни години пред всички до този момент в последните 20 години!
    А ако почнем да го сравняваме със шофера на жипка и шмръкльото, там отиваме с хиляди светлинни години напред...
  • 38 1618

    69 6 Отговор

    До коментар #25 от "Славчо":

    Този човек не е добре физически и психически , но се пъни да управлява България дистанционно от вкъщи!Погледнете визията му, начина му на обличане в ефир пред цяла България - с домашна тениска и анцунг, чуйте начина му на изразяване да не говорим за лъжите и манипулациите ,които избълва!Този човек е загубил връзка с реалността също като Борисов!Той самия не знае къде се намира?

    Коментиран от #110

  • 39 ИТН

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Илхан":

    Нима се съмняваш от Слави ли?
  • 40 Работник

    5 70 Отговор
    Щял да фалира Българските фирми тоя наглец. Е нали ние рабитим там бе паляк. Китайци ли, руснаци ли ще строят България та бе соросоит? И ти и Радев сте за трепане

    Коментиран от #54, #74

  • 41 Бай Манол

    7 8 Отговор

    До коментар #11 от "1618":

    Браво! Много точно описание. И двамата са един дол дренки
  • 42 Ender

    11 51 Отговор
    Тоя Петков и аз много го харесвах, ама замислете се все говори за най най най, сложил най-хората, които са негови колеги, избрани без конкурс! Те не са чували за корупция, то в тоя бизнес това било нечувано!?!? Само той на този свят познавал некорумпирани хора явно! От ИТН не го взели за министър и айде корумпирани са, само той е най най най, как ще вземат друг!?! От ИСНИ и ДБ го искат за министър, той вика - те са супер! Той е в бизнеса с инвестиции, при големите пари винаги има манипулации,подкупи, далавери, той сигурно никога е е правил това?!? Изкарва се за по по най и от майка Тереза, не вярвам на такива хора! Един нормален човек ще признае, че не е съвършен, а не най най най!
  • 43 От кого ли

    22 2 Отговор

    До коментар #8 от "1618":

    От герп и дпс е зависим, гербаджийката шеф на нацид да обясни защо е бърникала регистрите в събота??
  • 44 Георги

    7 28 Отговор

    До коментар #1 от "Илхан":

    Аз пък намирам за зависимост, ако поканиш в екипът си тези хора (както и стана),а те започнат да ти извиват ръцете.
  • 45 Американеца

    48 2 Отговор
    Великана Стефан Цанев за Чалга Джуджето :
    ............... „Когато видях каква охрана си е наел да го пази, с какви (вероятно бронирани) автомобили се движи – трябваше да се досетя отдавна, че Слави се готви за държавник. Защото аз познавам отблизо много неизмеримо по-значими хора на изкуството (те би трябвало да се охраняват с танкове), но не съм видял нито Валери Петров, нито Йордан Радичков, нито Наум Шопов, нито Гена Димитрова да са охранявани от някого. Защото охраната не е предназначена да те пази от някого, а да накараш хората да си помислят: „Ей, този трябва да е много важен човек, щом така го пазят!“. И наистина много хора си го помислиха…“
  • 46 нннн

    39 3 Отговор
    Атаката е от ГЕРБ, ДПС и ИТН !!!???
  • 47 Професора

    43 5 Отговор
    Славчо от Учиндол е храненик на Г. Гергов и мултигруповците това се знае от 20 години!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Абе

    5 27 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    прокопиеви мишоци от дб! Дайте поне през минута плюсчетата, че да изглеждат по нормално! Ама ко значение има как изглежда все пак за гьонсурати като герб! Нямате разлика вече по нищо! Сиамски близнаци! Гравитацията е по силна! 😂
  • 50 48990

    13 4 Отговор

    До коментар #21 от "1618":

    Спрете с това дс клише - поп Кръстьо не е предал Левски.

    Коментиран от #53

  • 51 1618

    38 4 Отговор

    До коментар #29 от "Георги":

    За съжаление, Станислав Трифонов не е сам във загубата си на реалност! Цялото му обкръжение от ИТН и от ниско образовани хора които лесно се поддават на лъжи и вас прибавяме в този списък са в кюпа на ренегатите и предателите!Знаете как народа се отнася с ренегатите и предателите!

    Коментиран от #57, #62

  • 52 добре

    3 46 Отговор
    Пфу мошеник, но харвардски мошеник, така някакси префинен !Кажи схемите Кирчо, че нещо издишаш и нищо не показа , само лъжи, лъжи .
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Jacques Yves Moineau

    19 0 Отговор

    До коментар #40 от "Работник":

    Айде още един дето го е напекло слънцето!
  • 55 Развеселен

    37 2 Отговор
    Теодор Ушев: Ако бъде избрано правителство на Слави, ще бъда първият, който ще извика - ”Оставка, мутро!”

    Чалгата и мутренското поведение бяха в апогея си.


    30 г. пошлото, простащината и арогантността "образоваха" българския народ, от ефира на най-гледаните телевизии, 2 пъти на ден.


    Резултатът от това "образование" е налице. Днес имаме реколтата му.
    30 г. много хора биехме камбаната срещу опростачването на ефира и интонационната среда. Въпреки всичко, стотици кандидати за слава се надпреварваха да седнат на диванчето му и неловко поемаха арогантното му поведение и дебелашки шеги, всяка вечер, под звуците на кръчмарски оркестър и полуголи танцьорки.

    Не ме интересува какъв екип ще има това правителство. Но ако бъде избрано, ще бъда първият, който ще извика - "Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай с балета си в крайпътното заведение на Учиндол - където ви е мястото."
  • 56 ЦВ ЦВ

    21 1 Отговор
    КЕРЕЕ НЕ СИ ИЗНЕНАДАН - ТОВА Е ШОУ , РИИШ ЛИ ? ТАКА ЩЕ Е ЗАНАПРЕД !НОООО , НЕКА СИ СПОМНИМ БИОГРАФИЯТА НА ДР. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ КОГАТО СЕ ПОЯВИ ТЯ ЗА ПРЪВ ПЪТ , А ТОЙ СТАНА МИНИСТЪР НА МВР НЕЯ Я НЯМА ОТДАВНА В НЕТА НО ТАМ ПИШЕШЕ ЧЕ ТОЙ Е ЗАВЪРШИЛ НЯКОЛКО УПОМЕНАТИ ПОИМЕННО АКАДЕМИИ - ПОЛИЦЕЙСКИ ШПИОНСКИ И АНТИ НЕ ЗНАМ КВО СИ , ЧЕ ПОЧТИ ПОВЯРВАХ ......... ДВЕ БЯХА В ЩАТИТЕ И ЕДНА В ИСПАНИЯ ....... ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ТОЙ ЗНАЕ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ТАМАН КОЛКОТО БОЙКО ТЪПАКА ...................... СЕГА МАЙ СЪЩОТО СЕ ПОВТАРЯ ! А ЦЕЦО БЕШЕ ЗАВЪРШИЛ АКАДЕМИЯ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ , ЗНАЕТЕ КЪДЕ , НАРЕЧЕНА КЛИМАТИЧНО УЧИЛИЩЕ ! ТОВА УЧИЛИЩЕ ДНЕС НОСИ НЕГОВОТО ИМЕ , ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Пейо

    40 1 Отговор
    Г-н Трифонов , дали поради некомпетентност , дали умишлено защото бягаш от управлението или си подплатен финансово или имаш зависимости , ти си вече тотално компрометиран! Още преди да си съставил правителство недоверието към теб е огромно! Дори миналия ден Десислава Атанасова от Герб злорадстваше и написа -" Гледам хейта и се наслаждавам. Аз идвам и водя ада със себе си а", и дори го бе превела на Английски. Трифонов, Слави ...Аз също гласувах за теб и семейството ми за да детронираме ГЕРБ. Но с твоите неадекватни действия дали целенасочено или неволно ти работиш за връщането на ГЕРБ и ДПС. Докато имаш възможност да запазиш поне част от достойнството и себеуважението се оттегли. Защото както е видно от обществените настроения ще бъдеш принуден от обществото да се оттеглиш и тогава няма да има път занапред за теб!
  • 59 Element05

    5 5 Отговор
    Защо никой от служебното правителство не разкостването НКЖИ. Там точат милиарди…..същото и за енергетиката…..
  • 60 наблюдател

    42 3 Отговор
    Страхотен министър Петков! Жалко, че няма да остане на поста си. А Слави се провали и излъга избирателите си, защото с това отношение към служебните министри, изглежда като че точно прави услуга на дпс, герб и всички от шайката.
    От ИТН казват, че не се притеснявали от нови избори, но трябва. На следващите евентуални няма да спечелят, едва ли пак ще им повярват толкова хора.

    Коментиран от #65

  • 61 БОКОГЕРБ

    9 3 Отговор
    КИРЕЕ НЕ СИ ИЗНЕНАДАН - ТОВА Е ШОУ , РИИШ ЛИ ? ТАКА ЩЕ Е ЗАНАПРЕД !НОООО , НЕКА СИ СПОМНИМ БИОГРАФИЯТА НА ДР. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ КОГАТО СЕ ПОЯВИ ТЯ ЗА ПРЪВ ПЪТ , А ТОЙ СТАНА МИНИСТЪР НА МВР НЕЯ Я НЯМА ОТДАВНА В НЕТА НО ТАМ ПИШЕШЕ ЧЕ ТОЙ Е ЗАВЪРШИЛ НЯКОЛКО УПОМЕНАТИ ПОИМЕННО АКАДЕМИИ - ПОЛИЦЕЙСКИ ШПИОНСКИ И АНТИ НЕ ЗНАМ КВО СИ , ЧЕ ПОЧТИ ПОВЯРВАХ ......... ДВЕ БЯХА В ЩАТИТЕ И ЕДНА В ИСПАНИЯ ....... ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ТОЙ ЗНАЕ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ТАМАН КОЛКОТО БОЙКО ТЪПАКА ...................... СЕГА МАЙ СЪЩОТО СЕ ПОВТАРЯ ! А ЦЕЦО БЕШЕ ЗАВЪРШИЛ АКАДЕМИЯ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ , ЗНАЕТЕ КЪДЕ , НАРЕЧЕНА КЛИМАТИЧНО УЧИЛИЩЕ ! ТОВА УЧИЛИЩЕ ДНЕС НОСИ НЕГОВОТО ИМЕ , ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !
  • 62 Ако

    5 18 Отговор

    До коментар #51 от "1618":

    "високо образованите" са като на дб платените мишоци, дано никога да не съм! Чи от продажник и лъжец, по долен 0тпадък няма! 😂
  • 63 Бай Манол

    35 2 Отговор
    Изгубих отдавна интерес да гласувам.Просто защото няма за кого.У мойто село къде живея селяните ми казват." Ходи гласувай за който и да е само и само Бойко да не спечели. почти всички гласуваха за Слави.Спечели им симпатиите със дългогодишното си шоу.Аз не гласувах за Слави.Защото ми напомня за Бойко.И двамата са едно и също .
  • 64 Радев крадеца

    2 42 Отговор
    Спря работата в половината държава и на зима ще си плати дори да не е президент. Покрай бат Бойко хората в малките населени места тъкмо видяха 1500_2000 лв заплата и тоя руски слуга ни спря бъдещето. И тоя наглец зализан ще ми говори. Обратен соросоит без родина. Безродници ВЪН.
  • 65 Ти за

    4 30 Отговор

    До коментар #60 от "наблюдател":

    ИТН не се притеснявай! Народа има думата! Ама като гледам прокопиевите мишоци, дето се надпреварват с герб, дали ще им останат глупаци? 😂

    Коментиран от #79

  • 66 пери

    36 6 Отговор
    Кирил Петков да направи партия и е спечелил следващите избори. Такива хора и трябват на България.

    Коментиран от #80, #124

  • 67 Ема

    29 2 Отговор
    Не сме овце, а народ! Вече виждаме и чуваме истината по-ясно. Няма да оставим "няколко глупака" от "Умно село" да потопят селото ни във водите на язовира заради определен брой змии и лисици. Кирил Петков е един от нашите!

    Коментиран от #77

  • 68 Страничен

    32 5 Отговор
    Интересна работа?! Всички се напъват да говорят за чагъртане на ГЕРБ , но никой освен ДБ не говори за чагъртане на най голямото зло-ДПС !

    Коментиран от #73

  • 69 факт

    36 2 Отговор

    До коментар #1 от "Илхан":

    Ти до сега не разбра ли, че Слави не е независим. Слави се присламчи към партиите на протеста ДБ и ИБНИ да заблуди електората, а накрая показа истинското си лице като атакува с лъжи и компромати ДБ и служебните министри. Пълен лицемер е Слави.
  • 70 Фаро

    9 34 Отговор
    Кириле и ти ли почна да лаеш обидено?Ако не беше Слави и теб никой нямаше да те знае.Вярно президента те сложи министър ама забравяш как Слави взе половината гласове от герб и подсигури поле за действие на орезидента.Явно прекалената свобода ти е дошла в повече щом си мислиш,че си уплашил мафията и можеш да стигнеш до края без парламент и промяна в законите.Единствено БСП са наясно какво е нужно в този момент и ще подкрепи ИТН.На останалите ще ви лъснат кафевите газове със сигурност ако не се озаптите
  • 71 мдда

    10 24 Отговор
    Прав си Кирчо... Гологлавият тъпанар никога не е бил на протест, просто защото няма от какво да протестира. Отдавна си е напълнил сметките по държавна линия.. Ама и ти Кирче си правил съмнителни сделки в чужбина май.
  • 72 Отговор Тошко

    20 3 Отговор
    За съжаление ИТН и Слави или са глупави и лесно се подвеждат или са корумпирани. И в двата случая не е добре за България. Да кажат кой и снася информация.
  • 73 мдда

    2 1 Отговор

    До коментар #68 от "Страничен":

    Сигурен ли си??? защото май говориш глупости.
  • 74 Подкрепа за Борисов

    8 23 Отговор

    До коментар #40 от "Работник":

    КиркаСлави много добре те е преценил Можеш да заблуди наивниците от Дай България Наредил си на софрата твои хора и стига плещи глупости Дай България е на Прокопиев от трън та на глог

    Коментиран от #82

  • 75 Респект

    31 4 Отговор
    Едвам се отървахме от една нискоинтелигентна маса на Гербопитеци и сега да ни управлява още една такава наречена чалгапростаци.Клоуна,които се издигна благодарение на Ил.Павлов от мулти груп,понеже му беше любимец,защото докато им пееше с микрофона,на частните партита,лазеше на 4-ри крака,сега се прави на бог а трона му е канапето в къщи.Какво падение,една подметка на мутрите преди,сега да управлява България.Пълен комплексар.Към такива хора като К.Петков само респект.

    Коментиран от #78

  • 76 Ами...

    32 5 Отговор
    Изключително много ми допада работата, визията, поведението на този човек - Кирил Петков. И в тази връзка, много съжалявам, че няма да продължи да бъде министър, а защо не и премиер. Ако това, което казва за ИТН е вярно (много искам да не е), тогава е толкова жалко, чак отчайващо. И наистина тотално ще загубим вярата, че нещо може да се промени. Дано не е вярно!
  • 77 Подкрепа за Борисов

    8 26 Отговор

    До коментар #67 от "Ема":

    Кирка Слави те разкри Малък си да лъжеш Слави да знаеш
  • 78 Подкрепа за Борисов

    7 30 Отговор

    До коментар #75 от "Респект":

    Кирка Слави те разкри Малък си за да лъжеш Слави Асенчо Интелектуален Крадец Доказан А Пеканата Ей България да не вие Бащиния Ревизия за тиКъде са Парите за Хемус бе служебни превратаджии И лъжци
  • 79 мнение

    20 6 Отговор

    До коментар #65 от "Ти за":

    С кого са в краъна сметка ИТН, с ГЕРБ и ДПС ли? Защо заблудиха електората, който искаше промяна? Защо ИТН излъгаха хората, за да се доберат до властта и до парите от ЕС, за да ги разпределят еднолично ли? Те са алчни измамници. През цялото време обвиняваха ДБ, че искат министерски постове, което е напълно нормално във всички европейски държави при коалиция. Защо не искат подписано споразумение като коалиция? Ами сигурно защото са тайно с ГЕРБ и ДПС, но няма как открито да го заявят, затова и не исщат подписано споразумение с ДБ и ИБНИ, за да ги обвинят после, ако евентуално не ги подкрепят и да се сдушат с ДПС и ГЕРБ. Евтини измамници са ИТН.

    Коментиран от #83

  • 80 Подкрепа за Борисов

    4 27 Отговор

    До коментар #66 от "пери":

    Кирка Малък си да лъжеш Такива като Слави Кирка България не ти е бащиния Къде са Парите за Хемус за инфраструктурата Ревизия за служебните Крадци Слави те Разкри Кирка Върви си
  • 81 Верно ли

    15 7 Отговор

    До коментар #17 от "666":

    Докато бяхме "руска колония" нещата не изглеждаха по този (отвратителен) начин, каквито са сега. Споменавам само, защото предполагам, че повечето от коментиращите тук са били само блясък в очите на бащите си по онова време.
  • 82 пнврп

    21 3 Отговор

    До коментар #74 от "Подкрепа за Борисов":

    А ние много добре сме преценили Слави, той е алчен лицемер и измамник, фалшив борец за промяна. Измами електората, че е по-близо до партиите на промяната. А после ги нападна дружно с ДПС. Скатава се като вампир в бърлогата си и не смее да дава интервюта, защото си знае ниския интелект, че ще се изложи, като Борисов.
  • 83 Чакай чакай

    4 6 Отговор

    До коментар #79 от "мнение":

    Що ме питаш прокопиеви опорки? 😂 На мен ли плащат да се излагам или на теб, та ми говориш на опорки? Нямаш ли лично мнение? Или за кот платят! Дали е глупост за първолаци, ко ти дреме! Важното е да се излагаме като герб! Няма да се плашиш, че падаш! Физика! Гравитацията е по силна от вас! 😂
  • 84 За овце

    17 3 Отговор

    До коментар #21 от "1618":

    Че той, Учиндолският СПАСИТЕЛ никога не е бил на протестите, че да го свързвате с тях и исканията на хората. Славчо беше монтиран като удобно лице на поредния политически инженеринг. Тези, които 30 години ви водят за носа, пак ви изпързаляха, понеже не четете и не си ползвате главите по предназначение, а вярвате в спасители. Реално сменихте шоуто на жипката, с шоуто на дивана. Аре на сурат-тескере управлението.
  • 85 Лили

    11 5 Отговор
    БРАВО , НЕКА БОГ ДА ВИ ПАЗИ . ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА ВАС .
  • 86 Някоя си

    19 8 Отговор
    За първи път от много години не се срамувах от управляващите. Благодаря за нормалността и компетентността, драги Кириле!
  • 87 Подкрепа за Борисов

    5 18 Отговор
    Кирка Малък си да лъжеш Такива като Слави Кирка България не ти е бащиния Къде са Парите за Хемус за инфраструктурата Ревизия за служебните Крадци Слави те Разкри Кирка Върви си

    Коментиран от #97

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Тома неверни

    14 3 Отговор
    ИТН е пореднната политическа мимикрия
  • 90 Ти сега

    2 0 Отговор

    До коментар #88 от "Помак":

    като гледаш себе си и мислиш, че всички са като теб! Е не са! Не тъжи много, че има хора с достойнство!
  • 91 Хахаха

    6 17 Отговор

    До коментар #25 от "Славчо":

    Суверена 10 лумпена от факти ли е. Защото болшинството не искаме орките на радев да управляват държавата. Те всичко спират и само клеветят. Оказва се, че са и алчни

    Коментиран от #101, #106

  • 92 Мда

    9 7 Отговор
    Много бързо забравяте кой даде властта на президента, за да могат хора като Кирил Петков да се изявят. Ако ИТН са със статуквото, защо дадоха властта на Радев. Мислете хора...Не бъдете толкова елементарни.
  • 93 Тиквун

    6 8 Отговор
    Браво Слави, щом подлогите и троловете на Боко в хор с пед....алите на Ристю не спират да храчат значи си точно в десетката! Нека вият на умряло, като не гласуват пак ще ги отвеем на изборите!
  • 94 UYU EU

    4 8 Отговор
    Кирето и симпатяга , но да разкаже за врътката с Асенчо Василев преди 8г. с държавни имоти, при служебното правителство на Плевнелиев
  • 95 баста

    7 5 Отговор
    Каквито и схеми да мислят оттук нататък, няма да позволим друг Министър Председател освен Кирил Петков.Наш Тошко с готовите варианти има много здраве.На СМЕТИЩЕТО със вариантите си от кукловодите.
  • 96 Тъпан

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Свестен човек":

    Не следващият път нов проект на Радев с всички който си изброил.
  • 97 странно ли е

    6 3 Отговор

    До коментар #87 от "Подкрепа за Борисов":

    "подкрепа за Борисов" днес се превърна в "подкрепа за Славчо". Какво става или вече е станало?
  • 98 Гражданин

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "човек от народа":

    Така е!.. Петков беше мн искрен... Ч... Мам му и грабливи еха маката на Бг... Пфуу и мутрите му недни не се спряха
  • 99 Изпращач

    3 9 Отговор
    Довиждане,изчагъртан си,довиждане,лузър.
  • 100 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Чичо Тони":

    ПЪРВА ОЦЕНКА 51111А излиза 4,311111!1МДАААвсе пак софтуерът е амерички и СИ ВЗИМА СВОЕТО111111.....Да не мислиш ,че ей така ще ти дават ,,,демокрация,,,.......пък те знаят как да ги превърнат в пари.....////впрочем ,може да е ВРЕМЕТО1111Докато ти пишеш и ДРУГИ пишат ,но ТИ СИ ПЪРВИ,....е ама вече с в компания/
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Мутра

    7 3 Отговор
    Слави Трифонов ли ? Той е наше момче . Всъщност е и наш продукт . Беше ни удобен , а и ние на него . Селянче с провинциално мислене , което го дават по телевизията , с огромен хъс и малко талант.Който искаше освен да стане известен и да бъде богат . Перфектна комбинация за да се възползуват Васил и Жоро от него . Заблуждаваше се , че са му приятели , а всъщност им беше удобен , момче за всичко . Ролята му беше да препира пари и да ни забавлява .В средата на 90-те , освен издаването на албумите на Ку-Ку и Каналето Трифонов започна и лансирането и създаването на чалга певци . Основно рамо за начинанията му тогава му даде Васил Илиев .Като понатрупа пари по нататък завърза познанство и с братята Маргини . Те му помагаха в замяна на услуги с ценни съвети за управлението на парите му . Братята и Дългия имат регистрирани две офшорки на един и същ адрес в щатите в Уилмингтън , Делауер.На практика 90% от парите на Трифонов потъват в офшорката му " Фулмър ентъртеймънт " ООД без да се облагат с данъци в България . Ако се разплете кълбото на крадеца банкер Цветан Василев ще стигне задължително и до Слави Трифонов !
  • 103 Бегай п*т*ко

    0 1 Отговор
    Пиши другаде! нямаш право да коментираш хората тук! Мерлуза... На моя Х. муза.. хи хи хи
  • 104 Софиянци сме най-мъдри

    6 5 Отговор
    За това, София гласува за Демократична България. Знаем, че Слави е зависим и отдавна не е бедното момче продаващо мартеници. Сит на гладен не вярва.

    Коментиран от #108, #122

  • 105 гост

    3 4 Отговор
    Кой е този от снимката?

    Коментиран от #107

  • 106 Бегай п*т*ко

    1 2 Отговор

    До коментар #91 от "Хахаха":

    Пиши другаде! нямаш право да коментираш хората тук! Мерлуза... На моя Х. муза.. хи хи хи
  • 107 УбиеТс

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "гост":

    На Мутре хе хе.. Има продължение.. Хехе
  • 108 Тия

    4 3 Отговор

    До коментар #104 от "Софиянци сме най-мъдри":

    "мъдреци", дали знаеха, че сте герб 2, прокарващи задкулисието на прокопиев! Е вече разбраха, що за подлеци сте! 😂
  • 109 Сър Пичук

    4 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Най-важното е, че показахме, че нещата може да се променят.

    А бе то и Гешев показа, че могат да се арестуват олигарски и президентски съветници ако са нарушавали законите, но го подгониха и се опитват да го изчегъртат.
    И резидента е този, който даде тон за това.
    Явно мафията отвръща на удара.
  • 110 2020

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "1618":

    дрогата не прощава!
  • 111 Васил

    1 5 Отговор
    Алоооо Кириле гроздето май е кисело?
  • 112 КРОКОДИЛА

    0 3 Отговор
    НЕГРАМОТЕН КОМУНИС УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 113 Рашка с чашка

    6 4 Отговор
    Хората гласували за ИТН да обяснят това което се случва. Данчо Ментата заявява че няма да подкрепят правителство на ИТН ако в него има министри от служебното. Започва атака срещу служебните министри от медиите на Пеевски и Пик. Гербаджиите се включват и те. И случайно Тошко излиза на трибуната в НС и започва и той да плюе министри от служебния кабинет, а ГЕРБ и ДПС му ръкопляскат. Какво изчегъртване и каква смяна ? На какво да вярвам, на това което вършат, или на това което говорят.

    Коментиран от #115

  • 114 Гого

    5 1 Отговор
    Аз откога разправям, че Слави е еддин долен лъжец и излъга всички. Нагъл и самозабравил се човек, със самочувствие, което надминава многократно границите на неговата интелектуалност. И такива са най опасни, защото са некадърни и злобни. По добре да ходят в историята опозорени и сочени с пръст. Отдавна говоря, че зад слави наднича Доган. Е видя се. Слави, ако ти е останало малко достойнство - махай се заедно с цялата си слугинска партия и политици събирани с кастинги и изфабрикувани сивита. Махайте се и се набутай пак в Левски Г и не се показвай, защото предателите никой не ги обича.
  • 115 Ами за

    0 1 Отговор

    До коментар #113 от "Рашка с чашка":

    обяснение питай ристето! Ако и на него са му спуснали глупавите опорки, се обърнете към бащицата ви прокопиев! Все ще стигнете до глупака създал простотиите! 😀
  • 116 Ужас

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "АМОН":

    Запомни какви глупостите си писал.Как човек вярва,на това,което иска да вярва.Ама дали е истина...Лесно се рушиСлави Трифонов няма да говори ,ако не е сигурен.Аз мога да ти кажа ,че съм феята на зъбките Така ми се искаше Цв.Ризова да го попита с колко хиляди лева са ги обезщетили за двата месеца работа.
  • 117 Сух

    3 4 Отговор
    Смятай, че ако тез направят партия в момента ще имат мнозинство да си прокарват законите без гербовци, ДПС-ри и итн-товци..
  • 118 Kole

    4 4 Отговор
    Слави, Слави... какъв боклук излезе и ти!
  • 119 Авторът

    5 4 Отговор
    Гласуваш за ИТН , получаваш безплатно ГЕРБ и ДПС ! Това го писах още преди изборите ! Ама кой да ме чуе ?!

    Коментиран от #123

  • 120 Майбаси

    5 5 Отговор
    Този министър спря парите на майбасите, които се купуват с нашите пари. Който пише срещу този министър е от майбасите. Каква е ролята на ИТН е ясна.
  • 121 Това момче

    2 4 Отговор
    Май не го слуша много главата.Говори ,като партиен секретар на 9 септември.Щом ми хвали дамаджаната ,ясно от кое котило е.Независим -ДРЪЖКИ.
  • 122 тхйт

    3 2 Отговор

    До коментар #104 от "Софиянци сме най-мъдри":

    Не говори от името на всички софиянци, защото със сигурност не всички софиянци са толкова тъпи, че да гласуват за Пинокио.
  • 123 Е кой да слуша

    1 3 Отговор

    До коментар #119 от "Авторът":

    дечко с първолашки глупости! Намери детски сайт, щом искаш да се разбирате!😀
  • 124 Пит

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "пери":

    Да.Смело за България.С теб сме.
  • 125 опг

    4 2 Отговор
    за първи път имаме министри oт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo нa прeзидeнтa, които говорят истината в прав текст, и рaбoтят бeз тeлeфoнни oбaждaния и пиcъмцa! Битката е между българските граждани от една страна и цялата клептокрация oт другaтa cтрaнa свикнала да ограбва държаватa и народа с милиарди и милиарди. Тази битка ще е тежка, защото са успели да корумпират и омърсят безброй много хора, които ѝм служат сляпо. Овладели са почти всички политически партии, особено тези на статуквото герб, бсп и дпс, както изглежда и итн. Време е всеки да заеме страна. Министри от служебното правителство да поведат надигащите се вълни от новите протести! Политическите партии, институции, медии бяха корумпирани в услуга на клептокрацията и олигархията. Пaрлaмeнтaрнaтa cиcтeмa бeшe прeвзeтa, корумпирана и рaзбитa, и нe рaбoти в пoлзa нa бългaрcкитe грaждaни и държaвaтa.
  • 126 Слави

    1 1 Отговор
    незнае на кой свят се намира и хубаво мълчеше,като се обади,като толупа веднага прави интрига и показва зависимости.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Слави

    2 1 Отговор
    да връща мандата,като не иска той да е отговорен ,да не ни пробутва марионетки.Видяхме му багажа и на него.То бива прилика с толупа в поведението,ама чак толкова??????Оня фиксиран в РАДЕВ,чалгаря в ХРИСТО.На оня всички други му са виновни,на тоя също и най-гадното ползва жълтата преса на ПИК.Слави ти ли си това????????ЯЗЪК ЗА СУВЕРЕНА.И ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ИНТРИГИ ГИ ЗАИГРАВА ДАНЧО МЕНТАТА-СОЛТ-ШАКА НА ШИШИ.ЗАЩОТО ПЕТКОВ ГИ РАЗБИ С ББР.ПО-ГОЛЕМИ СМУКАЧИ ОТ ДПС И ГЕРБ В ДЪРЖАВАТА НЯМА.ДПС Е ТОЛКОВА ТОКСИЧНА,КОЛКОТО И ГЕРБ.ДПС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТА.ПРЕЗ ТЕЗИ 12 години не забравяйте те крадяха,заедно с БОЙКО.Ментата само се прави на интересен,да каже КОСТОВ КАКЪВ е и ЗАЩО ГИ ИЗГОНИ с БИСЕРОВ.ДПС да бъде закрита.Няма комунизъм,няма герберизъм,в Европейския съюз сме.Сега е момента тая КОРПОРАЦИЯ ДПС да се закрие.Какво се правят ,че някого защитават?????ДА МЕНТАТА ЗАЩИТАВА САМО ШИШИ ТОВА ГО РАЗБРАХМЕ.ДА не позволяваме КАРАДАЙЪТО ДА НИ КОМАНДОРИ,да си ходи в ТУРЦИЯ.ДОКОГА ЩЕ СМЕ ОЩЕ РОБИ НА ТИЯ.ТОВА Е ИСТИНАТА БЪЛГАРИ.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ и реагирайте навреме,не отзаДПС трябва да не се пущкат в парламента.
  • 129 Анонимен

    0 0 Отговор
    Кириле ти пък си много хубав
  • 130 Хм хм

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Сесесере":

    Да, за съжаление. Затова комунделите си пращат децата в чужбина - защото знаят това.
  • 131 бай Йордан

    0 0 Отговор
    Слави Трифонов ни поднася за втори път номера на така наречения цар. Само дето още не е извикал ...ВЕРВАЙТЕ МИ..
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Бобо

    1 0 Отговор
    Нямаме никакви шансове- независимо Пряка или представителна да ни е Мутрокрацията!
  • 134 Иванов

    1 0 Отговор
    Кирил Петков е слуга на олигарха Иво Прокопиев!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове