Last news in Fakti

17 Август, 2021 16:46 3 581 89

Христо Христев: Ние имаме нужда от хора като Кирил, за да преодолеем проблемите

  • кирил петков-
  • христо христев-
  • политика

Напротив, много от българите, които живеят извън страната имат много по-ангажирано, последователно и отдадено отношение към проблемите на страната ни, отколкото немалко от тези, които са тук

Христо Христев: Ние имаме нужда от хора като Кирил, за да преодолеем проблемите - 1
Снимка: БГНЕС

Казусът с гражданството на Кирил Петков трябва да бъде решен на принципна основна. И ние не трябва да променяме разбирането си за принципите, на които стъпваме, според това кого харесваме и кого не. Има си ясни юридически принципи и правила, по които казусът следва да бъде решен, не е необходимо да откриваме ново право.

Това коментира във "Фейсбук" Христо Христев.

Наред с това, не бива да поставяме знак за равенство между юридическата и политическата страна на този казус, като подменяме юридическата му същност с политически съображения. Смятам, че Кирил Петков показа изключителна воля, кураж и въображение в усилието да въведе ред в управлението на икономиката, да разсече обръчите от зависимости, които паразитират на гърба на Министерство на икономиката и подвластните му структури.

И също така смятам, че ние имаме нужда от хора като Кирил, за да преодолеем проблемите, пред които сме изправени днес и да се развиваме като успешна европейска държава. За да излезем от блатото, в което сме след 10 години управление по Модела Борисов-Пеевски. Но това е моята политическа оценка и мнение. Смятам също така, че независимо как ще завърши казусът, Кирил Петков има своето място и отговорност като едно от лицата на демократичната и прогресивна общност в България, като един от хората, които могат да увличат и мотивират много други да работят, както показа, че може да работи той. И се надявам, Кирил да бъде част от разширяването и консолидирането на демократичната, прогресивна и проевропейска общност около Демократична България. Защото промяната няма да стане за два дни, няма да стане по чудо, извършена от един или друг човек, който и да е той.

Промяната ще се случи тогава, когато достатъчно много хора като Кирил Петков обединят усилията си, за да тръгне нашата страна по един друг път, различен от този, по които вървя през изминалите 10-15, че и повече години.

P.S.А въпросът с ограниченията за заемане на публични длъжности от български граждани, които имат гражданство на друга държава, е крайно време да бъде преосмислен, когато нейде около 1/3 от гражданите на България в общи линии живеят през някаква немалка част от живота си извън България.

Времето ясно показва, както и в случая с Кирил Петков, че това не ги прави по-малко българи, нито пречупва отношението им към това, което се случва в страната.

Напротив, много от българите, които живеят извън страната имат много по-ангажирано, последователно и отдадено отношение към проблемите на страната ни, отколкото немалко от тези, които са тук, не са учили, живели или работили в друга държава, и никога не са имали никакво друго гражданство, освен българското.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 68 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Без

    61 14 Отговор
    хора като него , кризата , хаоса и грабенето , стигнали вече краен предел , нямат спиране !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Раданч Татлъту

    15 44 Отговор
    НЕ!Имаме нужда от рефармирани марксисти като Ицко Бойкикиев,за да ни водят към светлото бъдеще!🥳👍
  • 5 Последния Софиянец

    45 16 Отговор
    Който закача Кирчо ще гризне дървото.Той е под моя закрила.

    Коментиран от #50, #71, #82

  • 6 Нема що

    87 18 Отговор
    Само този косур ли успяха да му намерят на Кирил Петков? Бръкна в интересите на крадците олигарси и се чудеха за какво да се хванат. Имал и друго гражданство, е голям праз, а и вече го няма.

    Коментиран от #11

  • 7 Така е

    65 12 Отговор
    Но пречи на крадливи те гербери и техните корупционни схеми.

    Коментиран от #81

  • 8 шишивист

    44 10 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Вълкът":

    искаш шиши и бойко но няма да стане !
  • 9 Ииииии

    35 8 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Вълкът":

    И тук ли пишеш герберски троле.
  • 10 Българка

    65 14 Отговор
    "Прoмянaтa щe ce cлучи тoгaвa, кoгaтo дocтaтъчнo мнoгo хoрa кaтo Кирил Пeткoв oбeдинят уcилиятa cи, зa дa тръгнe нaшaтa cтрaнa пo eдин друг път, рaзличeн oт тoзи, пo кoитo вървя прeз изминaлитe 10-15, чe и пoвeчe гoдинni"
    Вината на К.Петков е, че развали комфорта на сарайските мутри и спря кранчета за финансиране на мафията

    Коментиран от #69

  • 11 Бойко Разбойко

    20 7 Отговор

    До коментар #6 от "Нема що":

    Аз пък имам четири милиарда.Голям праз?!

    Коментиран от #76

  • 12 ЧАПАЕВ

    21 47 Отговор
    УЖ ЩЕ РАБОТЯТ ПО НОВОМУ, МОРАЛНО, ПРОЗРАЧНО И ЧЕСТНО А СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ НАРУШАВАТ ЗАКОНА И СЕ ПРАВЯТ НА ЛУДИ И КИРЕТО И МУНЧО!

    Коментиран от #61

  • 13 Простак

    27 9 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Вълкът":

    ти знаеш ли какво означава джендър?
  • 14 айдук Кольо

    30 10 Отговор
    Да, нужни са ни хора като Кирил Петков , но и караниците между партиите на протеста тр да приключат , че стана селски панаир

    Коментиран от #78

  • 15 ЧАПАЕВ

    16 35 Отговор
    НА КОЙ ДА ВЯРВАШ ВЕЧЕ? ИЗЛЪГАХА НИ ЗА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ПОСТОВЕ И ДА СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ. ПРОМЯНА ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ, ВИДЯХМЕ ИМ Я! ОТ ЗЛЕ СТАВА С ВСЕКИ ДЕН ПО-ЗЛЕ! ВЪРНЕТЕ СИ НИ БОЙКО!
  • 16 тато

    43 16 Отговор
    не го познаваме този кирил, но ви изкара на всички кирливите ризи и всички скочихте срещу него

    Коментиран от #47

  • 17 хаха

    21 38 Отговор
    Кирил Петков пренасочи течовете от едни фирми към други. Народа пак остана на сухо.

    Коментиран от #24, #27

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    13 9 Отговор
    тези с българско гражданство за нищо не стават!
  • 20 Пунта Канна

    20 30 Отговор
    Явно зад Кирил Петков стоят доста влиятелни кръгове и медии щом от сутрин до вечер се опитват да ни обедят, че не е проблем нарушаването на конституцията защото видиш ли бил много готин.
  • 21 ПУТИН

    15 33 Отговор
    БОЙКО ДАВАШЕ НА КРАДЦИТЕ, НО ДАВАШЕ И НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И НА РАБОТНИЦИТЕ! УМЕЕШЕ ДА БАЛАНСИРА РАЗЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА РАЗЛИЧНИТЕ БРАНШОВЕ! НЕ СЛУЧАЙНО 12 ГОДИНИ СЕ ЗАДЪРЖА НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, А СЕГА ЗА 4 МЕЕСЕЦА СТАНА НЕВЪОБРАЗИМ БАТАК!
  • 22 Феодал

    17 7 Отговор
    Да помолиме Бойко Рашков, да извади на светло БЪЛГАРИТЕ работещи за АЗИАТСКО-МУТРЕНСКИЯ модел на насилие и рекет и както каза Цонева за БАШИБУЗУКА в България.След това да си взимат Диарбекирско гражданство и да се пръждосват от България.30 години ни управляват с креатурите си в Прокуратура и Министерски Съвет.Като започне първо с говорителя им днеска от името на ДПС на трибуната на НС, един явно не българин.Да не се окаже, че ГРОБ са им марионетки.Слави също да определи, защото и той рекламира талибански правила и разбирания.Долу ръцете от Кирил Петков.Кирил Петков е най българин от цялата тая 240 политическа говорилня.
  • 23 ПЕНЦИОНЕР

    12 25 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Вълкът":

    ....ЗАЩО ЦЕНИТЕ СКОЧИХА ДО НЕБЕТО ...ПАЧЕМУ БЕ ГОСПОДИНЕ ...ЩО ГИ ВДИГАТЕ С КИРЧО ...ХЛЯБ 5 ЛЕВА,МЛЯКО 4 ЛЕВА ЗА 300 ГР ....ХОРАТА ПАДАТ ПО УЛИЦИТЕ ОТ ГЛАД ...ОТ 6 МЕСЕЦА НИ УПРАВЛЯВАШШШ СЛУЖЕБНО...ЕЙ ..Ш ...КАЖЕТЕ ...ЗАЩО ДИГАТЕ ЦЕННИТЕ ,А...??????
  • 24 Ти беше

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "хаха":

    там, видя и какво още, че пишеш като свидетел. Я, разкажи!
  • 25 хаха

    16 18 Отговор
    Медиите от девет кладенеца вода ще донесат, за да внушат, че понякога не е проблем да се погазва конституцията.
  • 26 ПК инк

    13 27 Отговор
    Този христев е много слаба ракия...

    А, кирчо пък, с неговата "диплома" от харвард,
    се оказа голяма шашма и ментарджия.
  • 27 Мнение

    30 12 Отговор

    До коментар #17 от "хаха":

    Българите като Кирил Петков, които са живяли в развити демократични страни, имат един по-широк поглед как се прави политика и имат добра база за сравнение. Българи, които са живяли само в България са с ограничено и изостанало мислене, те сравняват България сега с България от миналото. Докато българите живяли в чужбина сравняват България сега с развите западни държави. Ние трябва да се равняваме по другите страни в ЕС и да правим политиката си в синхрон с Европейската!!! Да не живеем в миналото и да не правим политика като през социализма. Затова такива експерти като Кирил Петков са много ценни за България. А хора, които са получили образованието си от социалистическа милиционерска школа няма как да дадат тласък напред на България.
  • 28 ЩИРЛИЦ

    13 29 Отговор
    СЛУШАМ ГО КИРЕТО КАК СЕ ПРАВИ НА ЛУД, КАКЪВ БИЛ ЗАКОНА НА САЩ, НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ? АБЕ НИЕ СИ ИМАМЕ НАШ ЗАКОН, КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКЪВ ЗАКОН ИМА В ЗАНЗИБАР? ДА СИ СЕ ОТКАЗАЛ ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА ОТ КАНАДСКОТО СИ ГРАЖДАНСТВО, ПЪК ГООСПОДАРИТЕ ТИ ДА ТЕ НАЗНАЧАТ И ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! ГЕШЕВ ДА ГО ПРЕБИРА, КАКВО ЧАКА!
  • 29 Хаах

    25 6 Отговор
    Ха, колкото повече го плюете, толкова повече се разкриват истините кой на коя държава служи и чии интереси защитава.ДПС-ГРУ-ДС- ИТН.ДЕРЗАЙТЕ.
  • 30 Нов морал

    11 26 Отговор
    Чудя се за толкова прости ли ни вземат,или са много нагли.Какво точно направи Кирил Петков за България?!Пренасочи едни пари към свои фирми.Според някои хора ,е достатъчно да се показваш по няколко пъти по телевизиите и да обясняваш колко си велик и колко другите са маскари.Ами аз да си сменя фризьора и новият започва с "Ау..кой те подстрига така?!Аз ей сега ще оправя нещата."Направил, ненаправил--времето ще покаже.Факт е,че знае,че трябва да спазва законите на БЪЛГАРИЯ, а ги нарушава очевидно.
  • 31 MGewehr

    10 14 Отговор
    Поредният селяк-анархист се изходил.
    А да няма върховенство на закона и наредбите, такали?
  • 32 Изгонят ли Кирчо

    13 7 Отговор
    "умните полицици--- ще загубят толкова много гласове...
    Да си бяха натискали парцалките.
    Български поговорки-1.Вола рие и калта на гърба му пада.
    2. Слон в стъкларски магазин стои мирно иначе се счупва.
  • 33 Бъбу

    12 16 Отговор
    Абе като имаш нужда от този вземи си го у вас бе. Ние пък нямаме нужда от фалшиви хора. Проглуши ни ушите от съчинения за извършени измами и закони нарушения от други хора и след като ги уволни и си назначи свои хора се оказа че същия този Киро е не само измамник ами незаконно и в нарушение и с неуважение към българската конституция, е станал министър. Тези хора толкова си повярваха, че в стремежа си към изчегъртване не виждат и не искат и да си помислят дори, че те самите са закононарушители. Законите според тях не се отнасят за тях и за техните авери.
  • 34 67778

    12 23 Отговор
    Кирчо е човек на Прокопиев пробутван от медиите за голема работа иначе нищо особено.
  • 35 Отврат

    15 8 Отговор
    Така направили мафиотите закона.1-2 години да чака Кирил Петков, в това време да му заплашат семейството, децата, да му пратят Стъкито, като децата зад колоните на МС.Ей, талибаните изчерпа ви се капацитета и арсенала.

    Коментиран от #39

  • 36 ЧАПАЕВ

    15 17 Отговор
    УСЕТИ СЕ ТРИФОНОВ, ЧЕ КИРО, ОПУЛЕНИЯ И СПЕЦОВ СА МЕНТАРДЖИИ ИЛИ ДОГАН МУ ГО ПОШЕПНА, АМА НИ ИЗБАВИХА ОТ УПРАВЛЕНИЕ НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КАТО РЕДОВНО! ДО ТУК СЪТВОРИХА КУП Л.ЙНА А АКО БЯХА ИЗКАРАЛИ ГОДИНА?
  • 37 Баба Ванга каза някога

    11 8 Отговор
    Ще дойде да управлява българин отвънка и тогава ке се упраиме.
    Как да дойде с тия стари смотани закони.
    Променете ги. Иначе ще крякате в блатото , затънали до ушите в гюбрето.

    Коментиран от #44

  • 38 зъл пес

    13 7 Отговор
    Представям си ако този беше министър от ГЕРБ!!!Досега да са вдигнали второ въстание и да са набили още джендърчета и наркоманчета
  • 39 зъл пес

    13 5 Отговор

    До коментар #35 от "Отврат":

    Така ли щеше да пишеш ако тоя беше министър на ГЕРБ???
  • 40 НЕ СЕ РАДВАМ

    12 15 Отговор
    КАК ЩЕ ВИЕТЕ НА УМРЯЛО САМО СЛЕД МЕСЕЦ! ДА ДОЙДАТ НОВИТЕ СМЕТКИ, БЕЖАНЦИ, ЗАРАЗЕНИТЕ ПО 5000 НА ДЕН, КАТАФАЛКИТЕ С ПО 500 КЛИЕНТИ НА ДЕН И НОВИТЕ ЦЕНИ НА ТОК, ВОДА, ПАРНО И ХРАНИ!ТОГАВА ЩЕ ВИ ПИТАМ ЗА ПРОМЯНАТА НА РАДЕВ И НОВИТЕ ПАРТИИ!
  • 41 Другар

    11 14 Отговор
    Христев,в грешка си,ние нямаме нужда от такива като Петков,а именно-закононарушители,измамници,незачитащи конституцията,попълващи декларации с невярно съдържание,назначаващи и уволняващи незконно.Хора със зависимости от чужди държави и фондации.
  • 42 Анонимен

    5 4 Отговор
    Истината не знаем. Ченгето казва ще откраде кирчо и ще избяга с парите, други пък казват, затвориха родопчанка строежа, но кирчо ли спря замтците на дпс бб и бсп айде костов кажи, нали умни сте или герб а не лъжи дпс и герб. Кой затваря огримните замъци, да проверява Кирчо или не, в итпуск са. Кви пари се въртят в малцинствата вече мнозинства. Ум ще ви зайди
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 аха

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "Баба Ванга каза някога":

    А Слава Севрюкова каза, че хрантутниците торнадо ще ги отвее.
  • 45 Анонимен

    8 5 Отговор
    Ще има да работите на новите, феодали. Ще ви спукват от работа, за жълти стинки
  • 46 Иво от Буджака

    15 5 Отговор
    Браво Ице, хубава статия.
  • 47 кьорфишек

    8 13 Отговор

    До коментар #16 от "тато":

    Я обясни по-обстойно?Чии кирливи ризи?А че той сега даде всички пари от фондовете на свои хора!!!
  • 48 Димитров

    14 4 Отговор
    Затова умните и кадърните в
    България бягат от политиката!
  • 49 Този е ГОТИН

    18 8 Отговор
    Не дава да се Краде.
    Хората го харесват ако ще да е патагонски гражданин.
    Закона не дава в България да управляват такива като него.

    ХАХАХАХАХ. ХИХИХИГИ

    ДОБРО УТРО. САБУДИХТЕ ЛИ СЕ ВЕЧЕ.
    Българите са като подрастващи деца. Всеки може да ги излъже.
    Доверчиви до глупост.
    Добре че поне границите са отворени.
    Батака тук е толкова голям , че .....
    Който е достоен го гонят , който протестира го претрепват .
    Жалка работа.
  • 50 миризлив пръч

    4 8 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Божке,ти па само закрилник не беше
  • 51 оставка

    8 14 Отговор
    безсрамие, за да може да си краде и после хайде в Канада. сега на цялата страна е ясно, че ще оберат банките, ще останем без пари, ще се напълне с мигранти, които ще преследват децата ни, ще върлува пандемия. Тази радева зима ще е нещо нечувано и невиждано. Идва голям глад и мизерия
  • 52 Продай България

    9 11 Отговор
    Кирчо язовира,служител на Гаргамел,Прокопа,Мустафа
    пропаганда за лапнишарани Серос плаща
  • 53 оставка

    10 12 Отговор
    защо всеки път се лъжем по един и същи начин. Това момченце е дошло тук за да може да оберат нашите спестявания 60 млрд има в банките. Сега ще фалира и БРР и ще си оди в Канада. а тук ние ще останем без парички, с много мигранти, вечер ще ни е страх да се покажем, пандемията ще върлува, това ще бъде радевата зима.
  • 54 юрист

    8 8 Отговор
    Няма нищо за преосмисляне- тези 1/3 българи НЕ ПЛАЩАТ преки и косвени данъци в България, НЕ ЖИВЕЯТ ТРАЙНО ТУК, НЕ СА СЪПРИЧАСТНИ КЪМ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ, гледат ни отгоре, като някакви местни туземци, а над 9/10 от тях са нискоквалифицирана работна ръка и точно те се считат за по-българи от нас- от тези, които ПО СВОЯ ВОЛЯ избрахме да останем тук, в България и да не ставаме емигранти. Който обича България, не я обича от разстояние., а е тук и тегли заедно с нас и болките, и радостите в нея. Не одобрявам промяна в конституцията в посока двойни граждани да могат да заемат министерски кресла или да участват във въоръжените ни сили- те са длъжни да са лоялни към две отделн и държави, но човек не е устроен така- човек има само ЕДНА Родина, само ЕДНА държава, която счита за своя Родина и за която би дал живота си. Човек не може и не трябва да се разкъсва душевно и да се опитва да е лоялен и верен на две държави.
  • 55 Вълк единак

    10 11 Отговор
    Много достоен и доблестен мъж,РЕСПЕКТ!
  • 56 007

    3 5 Отговор
    Имаме нужда от 10 човека в парламента и всичко да се гласува от народа.
  • 57 Бамбука

    11 13 Отговор
    Народа го харесва, не защото има канадско гражданство, а защото той и още няколко други министри подгониха мошениците. Всъщност, той е един успял българин, подгряващо мразен от управляващите през последните 12 години.

    Коментиран от #58, #62

  • 58 юрист

    8 2 Отговор

    До коментар #57 от "Бамбука":

    Ако това момче нямаше канадско гражданство по рождение, дали до 2007 г. щеше да влезе в Харвард- ако беше само с българското си гражданство, а... Нямате идея на каква пряка дискриминация по цвят на кожата, принадлежност към Източна Европа и хетеросексуалност са подложение онези, които са единствено бг. граждани, но се отличават от другите с изключителен интелект и кандидатстват за Харвард...
  • 59 Олигофрен

    7 10 Отговор
    си беше кирчо и такъв си остана.
  • 60 ЛОШО ДРУГАРИ

    10 4 Отговор
    БИТКАТА Е МЕЖДУ ОЛИГАРСИТЕ ПРОКОПИЕВ, ПЕЕВСКИ, БОЖКОВ, ДОГАН, ВАСИЛЕВ, МАНЧЕВ, ДОМУСЧИЕВ И ДРУГИ МИЛИАРДЕРИ НАТРУПАЛИ БОГАТСТВАТА СИ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТУК ПАРТИИТЕ И РАЗНИ ФИГУРАНТИ НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ - ТЕ СА КУПЕНИ ИЛИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ТИЯ С ПАРИТЕ! КЪДЕ Я ВИЖДАТЕ ПРОМЯНАТА? В ТОВА,ЧЕ ВСИЧКО ПОСКЪПНА ЛИ? НАЛИ ПЛАЧЕХТЕ ОТ ГЛЕД И БЕДНОСТ? ФАТМАКА ДАДЕ ЛИ ВИ ПАРИ?
  • 61 Хахаха

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "ЧАПАЕВ":

    Това са "новите моралисти". Тях закони и Конституция не ги интересуват.
  • 62 Хахаха

    10 6 Отговор

    До коментар #57 от "Бамбука":

    Абе на Киро язовира, харварда или канадеца, или какъвто е там (вече и аз не знам) и на авера му Асенчо, даже и Милен Велчев и Ружа Игнатова биха им завидели за мошеническите способности и далавери.
  • 63 koko

    6 4 Отговор
    Като изпитва нужда от него да си го вземе вкъщи..
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Бамбука

    3 3 Отговор
    Сега разбирам защо ТКП или Дуловката например не са кандидатствали в Харвард. Ами те имат само българско гражданство, иначе ..ехееее

    Коментиран от #67

  • 66 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "нико":

    Напротив- не съм завистлива и некадърна. Моят съпруг е допуснат до курсове за висши мениджъри в Харвард, които ще се проведат тази зима онлайн, но за да стигне до там, има зад гърба си три магистратури, една докторантура, над 20 години опит като висш мениджър, над 45 години като възраст, и чак сега Харвард го допуска до тези курсове и пак е О.К. че го допуска, защото съпругът ми е от бялата раса, етнически българин, живее само в България с изключение на едни 5 години, през които е получил една от магистъратурите си в Лондон...Я кажи ти- много ''умния'' и много ''кадърен'' емигрант дали имаш такова сиви в държавата, в която си емигрирал, а... Но иначе устите ви са огромни- и топ не може да ги запълни, особено, когато започнете да ни обиждате....
  • 67 юрист

    1 2 Отговор

    До коментар #65 от "Бамбука":

    Не коментирайте отпадъка на народа ни, който се е влял в политиката- коментирайте онези българи, които БЕЗ ДА ИМАТ политическа принадлежност, БЕЗ ДА ИМАТ ''ракета- носител'', НЕ СА глбт, а са хетеро, кандидатстват в Харвард и успяват- ТЯХ коментирайте....
  • 68 Сатана

    6 3 Отговор
    Киро-Кокичето трябва да напусне службата.Правилата и законите са за всеки.Без изключение.
  • 69 Пръц

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Съгласен съм.Но трябва да е Български гражданин а не Канадски.
  • 70 по Ботев

    7 6 Отговор
    "Трудно брате се живее сред глупци неразбрани" Трябва ни правителство с хора като Кирил Петков!

    Коментиран от #72

  • 71 Хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    ЛИЧНА ПРИЯТЕЛКА ЛИ ТИ Е...?!!!
  • 72 Мммм, дааа

    8 5 Отговор

    До коментар #70 от "по Ботев":

    АБЕ, ВИЕ СРАМ НЯМАТЕ ЛИ ТА ЦИТИРАТЕ БОТЕВ? ДОКАТО БЪЛГАРИНЪТ НЕ РАЗБЕ, ЧЕ ИМА ПРАВИЛА, НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ - ТОЗИ С ИНФАНТИЛНАТА УСМИФФКА Е НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА... ТО РУМЕН ФЪРЧИЛОТО Е ВИНОВЕН, НО ТОЙ Е ТОЛКОВА ЗАОБЛЕН ИНТЕЛЕКТУАЛНО, ЧЕ НЕ Е ЗА КОМЕНТИРАНЕ... ИМА КОНСТИТУЦИЯ, ИМА ПРАВИЛА-ТОЗИ ДА СИ ЗАМИНАВА ЗА КАНАДА... С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ...

    Коментиран от #77

  • 73 Ender

    4 4 Отговор
    От канадци нямаме нужда!
  • 74 JEFF

    6 6 Отговор
    Браво за отговорната гражданска позиция . Дай Боже повече истински българи като Кирил Петков .
  • 75 ЧОБА

    5 0 Отговор
    АБЕ МИЛЕНЧО ВЕЛЧЕВ НЯМА ЛИ ДА СТАНЕ МИНИСТЪРЧЕ И ТОЙ ДОБРЕ КРАДЕШЕ А ДРУГИЯ КАТЕВ , ИМА И ОЩЕ ЗАВЪРШИЛИ НА ЗАПАД ТАРИКАТИ / ОТВРАТИТЕЛНИ ЧЕРВЕНИ П РАСИ
  • 76 не думай

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бойко Разбойко":

    Как ги събра от една заплата?
  • 77 кажете

    6 2 Отговор

    До коментар #72 от "Мммм, дааа":

    Защо бихте децата пред МС бе, к@тили?
  • 78 не става

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "айдук Кольо":

    Партиите на протеста ДБ и ИБГНИ не се карат. Не включвай като партия на протеста новия проект на Сараите - ИТН.
    Няма как да се разберат , защото целта на ИТН е съвсем различна от исканията на протеста - създадени са от същите кукловоди да оберат с шоу манипулации протестния вот, като се надяваха да имат стабилно мнозинство , но уви. Въпреки мизерните си 65 депутата не се посрамиха да поискат цялата изпълнителна власт и се направиха на ощипани сърдити булки при отказа на ДБ и ИБГНИ.
  • 79 Кирил Петков

    3 2 Отговор
    смени управлението на ББР, която обслужваше Пеевски, Вълка и обичайните играчи.

    Той не е спрял парите към ГЕРБ, мафията и т.н., защото банката бе раздала кредити на споменатите имена, които се обслужват редовно.

    Това, което направи Петков е да махне хората на Пеевски от ръководството и да сложи свои, някои от които доста спорни имена.

    Другото е, че обеща ББР да дава безлихвени заеми на фирми без покритие. Това не е голямо геройство, нито борба с мафията.

    Петков обяви с апломб в деня за размисъл преди изборите албанци и братя Домусчиеви за немски инвеститор, който ще произвежда безсмислени коли (бих се обзаложил, че последното няма въобще да тръгне).
    Имаме пробиотик-вегън от кокиче, Кристо, безлихвени кредити и електрички, произвеждани с държавна помощ от 34 млн. Класическа харизматична пирамида.

    Такова глупаво прехласване по телевизионна харизма не бях гледал от ранните години на Борисов.

    Глупостта е неизбежна, дори когато е умнокрасива.

    Коментиран от #80

  • 80 Кирил Петков:

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Кирил Петков":

    Свършил съм си работата щом ГЕРБ, ДПС и ИТН застана срещу мен.

    От това изказване е вярно само едно, а именно, че Петков е свършил „една работа“.

    Тази работа е да замени хората на ДПС и ГЕРБ в държавната Банка за развитие, които я бяха подготвили за приватизация с хора на олигарха Прокопиев и хора на Радев, които също ще я докарат до това положение.

    Заменихме хората, но целта си остава същата – пореден пладнешки грабеж пред очите на прогресивно оглупяващите български данъкоплатци.

    Искате някой си Радев – получавате Прокопиев ( Демократична България! ).

    Не искате Радев, получавате пак същото плюс.
  • 81 Опоскахте

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Така е":

    за три месеца всички пари, които ви оставиха Герб и сега дайте да актуализираме бюджета.

    Коментиран от #86, #87

  • 82 Стив

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ама Кирчо още ли не си е подал оставката?!

    Ей това е най наглият тип - лъже и маже!
  • 83 Импийчмънт

    2 2 Отговор
    и затвор за Фигуранта на Черепа!

    Оставка и затвор за незаконното му служебно правителство!

    Коментиран от #84

  • 84 Иван

    2 3 Отговор

    До коментар #83 от "Импийчмънт":

    Най-слабият президент, най-слабото служебно правителство и всичко това води до поредната държавна катастрофа.
  • 85 Гневен

    2 3 Отговор
    Незабавен импийчмънт!

    Съд и затвор за безотговорният фигурант на деградиралото соросоидно дясно, мафиотизираните мутриубийци и олигарси, българоубиеца и национален предател Румен Радев!

    Оставка, съд и затвор за корумпираното му крадливо, незаконно и некомпетентно служебно правителство!
  • 86 Hhhhhhh

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Опоскахте":

    Калинка
  • 87 Оня каун

    2 3 Отговор

    До коментар #81 от "Опоскахте":

    или по-точно зелен алабаш е виновен за кризата в държавата.

    Юмрук, призиви за народен бунт и накрая - кой ми се изтакова в гащите.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Сър Пичук

    1 0 Отговор
    Хорът на клакьорите се включи...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове