Last news in Fakti

22 Август, 2021 19:38 4 121 140

Радев: Мога да забавя мандата до петък (ОБЗОР)

  • румен радев-
  • партии-
  • мандат

Като съществен проблем за общината представителите на местната власт откроиха здравеопазването

Радев: Мога да забавя мандата до петък (ОБЗОР) - 1
Снимка: Пресцентър

Българите гледат с голяма надежда, с голямо очакване, но партиите трябва да знаят, че търпението им се изчерпва. Очаквам много ясен сигнал от партиите не към мен, а към българските граждани, че те са в състояние и ще сформират устойчиво управленско мнозинство. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Тополовград. Държавният глава призова в днешната криза да не се правят тънки партийни сметки, а да се мисли най-вече за интересите на хората. „Смисълът на политиката е хората да живеят по-добре и партиите трябва да докажат, че имат място в този парламент“, подчерта Румен Радев. По думите му времето за декларации от страна на политическите партии е изтекло и хората очакват да видят ясно поета отговорност от българския парламент и политическите партии.

Диалогът между партиите и президентската институция е важен, но много по-важен е диалогът между самите партии, посочи още президентът. По думите му времето неумолимо изтича и политическите сили следва да намерят обединяващи принципи, за да сформират правителство. Държавният глава припомни, че крайният срок, в който трябва да връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство, изтича в идния петък. Президентът отбеляза, че ако партиите имат нужда от време за допълнителни разговори помежду си, той би могъл да ги изчака до изтичането на крайния срок за връчването на третия мандат.

Липсва една много важна дума в нашия парламент. При тази конфигурация, процентно съотношение, разпределение на политическите сили, ако искаме да имаме успех, трябва да присъства думата компромис, за да се състави правителство. Без компромис няма да се получи, изтъкна държавният глава и призова партиите за отговорно отношение към задачата да бъде съставен редовен кабинет.

В отговор на въпрос за варианта предстоящите президентски избори и евентуалните парламентарни да се проведат в един ден, президентът посочи, че очаква ЦИК да даде своето категорично експертно становище. Държавният глава припомни позицията си, че такъв подход е против философията на българския конституционен модел. По думите на президента в предстоящото решение е необходимо да се намери отговор между духа на Конституцията и пестенето на пари за допълнителни избори.

Служебното правителство формулира ясни приоритети за актуализацията на бюджета – укрепване на здравната система, помощ за бизнеса и охрана на държавната граница, припомни Румен Радев. По думите му българският парламент е длъжен да се съобрази с тези приоритети, защото те не са приумица на служебното правителство, а това са очаквания на българите. „Призовавам нашите народни представители освен от сутрин до вечер да изслушват служебните министри, защото до момента това е основната дейност на българското народно събрание, да свършат и друга работа, която е неотложна“, заяви президентът и призова народните представители да се заемат с актуализацията на бюджета, защото пред България има множество предизвикателства във всички сектори.

Концентрацията на финанси и инвестиции в регионалните центрове и намаляването на вниманието към по-малките населени места е пагубно за България. Голямата задача е да се преборим с огромните дисбаланси в регионалното развитие. Това заяви президентът Румен Радев по време на среща с кмета на Тополовград Божин Божинов и представители на неговия екип.

Представителите на местната власт призоваха за премахването на субективния фактор при разпределянето на правителствените субсидии към общините, както и да бъдат отчитани техните реални и специфични характеристики. Финансовата децентрализация на общините ще ги освободи от недобросъвестен натиск от страна на изпълнителната власт, подчерта от своя страна президентът Радев. По думите на държавния глава независимото финансиране на общините от централния бюджет ще улесни инициативността и ефективните решения на местно ниво.

Като съществен проблем за общината представителите на местната власт откроиха здравеопазването. В Тополовград има само един спешен екип, който отговаря за всички населени места, някои от които са разположени на десетки километри едно от друго. Отправен бе и призив за по-бързото въвеждане на системата за спешна медицинска помощ по въздуха, която е включена в Националния план за възстановяване и устойчивост.

На въпрос на журналисти след края на срещата президентът коментира, че Община Болярово, която посети по-рано днес, и Община Тополовград като погранични общини имат опит и участват активно в опазването на границата. По думите на държавния глава с нарастването на мигрантския натиск държавата адаптира и предвидените мерки. „Средства за това са осигурени в резерва, който служебното правителство успя да събере, но от парламента зависи да се актуализира бюджетът, така че да могат да се разпределят по най-добрия начин тези ресурси“, посочи още президентът.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 36 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕалиста

    73 9 Отговор
    ko да бавиш, тоя парламент е калпав, ялов, нищо немогат да родят !!!

    Коментиран от #92

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Край

    51 59 Отговор
    А що бе след като можеш да назначиш канадец за министър - какво ти дреме за някаква Конституция. Мандата можеш да го дадеш и на 29 февруари. Някоя високосна година.

    Коментиран от #133

  • 4 ГЕРБ и ДПС

    63 55 Отговор
    Респект Г-н. Президент, ние сме с вас, да живее България!

    Коментиран от #44

  • 5 Комшийката

    44 35 Отговор
    До сега малко го бави , че още една седмица. Нищо на следващите избори ще разбереш дали трябвало да протакаш така.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    61 55 Отговор
    най ДОБРИЯ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ

    Коментиран от #84, #86, #106

  • 7 Миш маш по Бай Ганьо

    28 35 Отговор
    Тъй като мисирките пишат, че имало много влюбени в Киро Канадецо, ами най добрия ход на Ристьо ще бъде, ДБ да предложат харвардеца за президент.С един куршум два заека.Ристьо си остава шеф на ДБ, а Радев духа таратора😂😂😂😂😂

    Коментиран от #57

  • 8 Такос

    50 47 Отговор
    И след хиляди години ще се чете как ген.Радев е свалил мафиота Борисов от власт.
  • 9 Край

    27 29 Отговор
    Дай го на Деси да им занесе мандата. Тя ще го затре по пътя и ... така служебно ще ни управляваш 3годони.
    Ма нема да си виновен - като и за Киро Канадката. Не си проверил че нема "бележка" - здраве да е бележка дупка не прави.
  • 10 мдда

    34 32 Отговор
    Ние пък можем да те отрежем от държавната хранилка. И май ще го направим..

    Коментиран от #13

  • 11 Забавяне забравяне закриване

    20 25 Отговор
    А Деса у мерцедеса с разпънатия кръг с три пирона
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Баш

    15 6 Отговор

    До коментар #10 от "мдда":

    ти пък кого храниш , бе ?
  • 14 Радев урааааа

    37 37 Отговор
    Политик, държавник, пълководец и архитект на модерна България 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 15 Идеолог

    26 33 Отговор
    Радев забавя, но не забравя...всички... един по един... по надлежния ред🤴🛫✈️🚀🌌🛸
  • 16 АРЕ БЕ ДЕБИЛ

    30 23 Отговор
    МУНЧО, БЪРЗАЙ, ЧЕ ИДВАТ НОВИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК И ПАРНО И ПО 10 000 НОВОЗАРАЗЕНИ НА ДЕН, ЗА СЕГА СА ТОЛКОВА НА СЕДМИЦА!
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 24 Отговор
    БОЙКО не е ПАТРИОТ а е мутра

    Коментиран от #54, #59

  • 18 Дъртия

    14 11 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И какво. А искаш ли 7000000 да са на "шипа"

    Коментиран от #26

  • 19 МИРНО

    26 32 Отговор
    Льотчик идьот... Иди сюда фигурснт ага... И хте мката на държавата... Бойко как я остави, вии ко напраихте.... Дигнахте цените... Пушкидолу!!!!
  • 20 СЪДИЯ

    29 26 Отговор
    ЕЙ ПИНГВИН БЮДЖЕТ НЯМА ДА ВИДИШ И НЯМА ДА МОЖЕШ ДА КРАДЕШ И ДА СЕ НАСЕРЕШ А ПОВЕЧЕТО ХОРА ЧАКАТ ДА ТЕ ВИДЯТ В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТЯ
  • 21 Факти е

    13 14 Отговор
    Пеевски
  • 22 Боби

    14 15 Отговор
    С помощта на Путин, сценарий ЛУКАШЕНКО.

    Коментиран от #83

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 естет

    22 18 Отговор
    Както винаги прав
  • 25 ууууу

    22 17 Отговор
    хаджиганьо, отивай да хфърляш яйца по президеството
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 5 Отговор

    До коментар #18 от "Дъртия":

    всеки сама себе си та кой съм аз аи отдавна не те виждам да коментираш в нета а и защо се само обиждаш стакъв ник
  • 27 Светослав

    11 11 Отговор
    Дай ми автомат и ще те застреля. Родоотстъпник
  • 28 sbs no КОМУНИСТ

    7 13 Отговор
    О НЕРАЗУМНИЙ И ЮРОДЕ ТИ МОЖЕЩ ВСИЧКО ---ДОКАТО МОЖЕШ ИЗКАРАЙ СИ ЖЪЛТА КНИЖКА---ИЗКАРАЙ СЕ ЧЕ НЕ СИ БИЛ В ЧАС -ЧЕ СИ БИЛ ПОД ВЛИЯНИЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИ СИЛИ ---АКО ТАКА МОГАТ ДА СЕ НАРЕКЪТ -ПУТИНОВСКИТЕ СЛУЖБИ ---ТЪРСИ НАЧИНИ -ИНАЧЕ ---БАЙ СТАВРИ ТЕ ЧАКА -----И ВЕЧЕ ВЗЕ ДА МУ ОМРЪЗВА ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЗНАЕШ„ КАКЪВ У--Й---ТЕ ЧАКА

    Коментиран от #55

  • 29 КРОКОДИЛА

    14 11 Отговор
    ВИЖТЕ КОЛКО КРАСИВ ПРЕЗИДЕНТ ИМАТЕ БЕ ХОРА - АБЕ КАК СТЕ ГО ИЗБРАЛИ ............................

    Коментиран от #63

  • 30 КРОКОДИЛА

    14 12 Отговор
    АБЕ МНОГО НЕТРАМОТНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ТООО Е ОТ ТИЯ .........................................................................................................
  • 31 sbs no КОМУНИСТ

    12 13 Отговор

    До коментар #23 от "ЛЬОТЧИК":

    ПОТОМУЧТО ОН ЛЬОТЧИК -----ЕМУ НАДО ВЪЙЛЕТАЕТ В КОСМОСЕ И НИКОГДА НЕ ВРАЩАЕТСЯ ------ЧАЛГАСАР ПОМОЧЬ ЕГО

    Коментиран от #36

  • 32 КРОКОДИЛА

    15 12 Отговор
    ТОВА Е ЛЪЖЕЦА НОМЕР 1 - И ВИЕ МУ ВЯРВАТЕ НА ГЛУПОСТИТЕ ...........................................................................
  • 33 КРОКОДИЛА

    8 9 Отговор
    АБЕ ВСИЧКИ СЕ СМЕЯТ НО НО КАКВО - ЧЕ РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ ЛИ ..................................................................
  • 34 оня с коня

    22 14 Отговор
    При посещенията на Радев на разни Обекти виждаме около него само доброжелателно усмихнати Лица и НИКАКВИ ЦИГАНКИ,които да му крещят в Ухото че нямали пари да купят обувки на децата си.Това е така,защото НСО-то го варди яко и подобни Циганки биват стопирани още на 100м за проверка на Документи,която трае точно колкото е Визитата на Президента,т.е. докато се качи в Лимузината си и отпътува.При бат Бойко обаче няма Охрана и всякаква сган може да го доближава и да издевателства над Него,въпреки че Той НЕ Е ОТИШЕЛ за да се среща с подобни индивиди.

    Коментиран от #69, #105

  • 35 Оставка

    25 16 Отговор
    Юмручето е комплексар, злобар, вкара държавата в калта, потопи я толкова дълбоко, че й той е учуден. Махай се, импийчмънт и завинаги изчезваш от политиката. Да бягаме, да искаме импийчмънт преди да дойде радевата зима.
  • 36 ЛЬОТЧИК

    9 7 Отговор

    До коментар #31 от "sbs no КОМУНИСТ":

    НУ КАКГДА СЛУЧАЕТС ТАВА.. ЛЬОТЧИК КОСМОСЕ ИДЬОТ.... ????... ЧАЛГАСАР... ЕТА РАКЕТА НАСИТЕЛ ЛИ... ДПС РАКЕТА ОН... А ..????
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Туркоглу":

    Излагаш се!

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 САЩ

    16 23 Отговор
    Най-достойният български президент - генерала от ВВС Румен Радев!
    Чест генерале! Болшиството от българите ще гласуват за вторият Ви мандат!
    Слагайте минуси и отрицателни коментари. С това сами вдигате рейтинга на един истински българин за вторият му президентски мандат!
    Да живее България!

    Коментиран от #45, #81

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 САЩ

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "Туркоглу":

    Ти мразиш себе си с всичките си определения, които правиш.
  • 44 ....

    9 9 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ и ДПС":

    Оо, Мунчоо Я марш да шпакловаш във Факултето :)
  • 45 СлаФчо

    7 7 Отговор

    До коментар #41 от "САЩ":

    Става за космонавт....!

    Коментиран от #49

  • 46 КРОКОДИЛА

    13 10 Отговор
    КАКВО НАПРАВИ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ Я КАЖИ - НИЩО - БРАВО ЧЕ СИ ПРИЗНА .................................................................
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Държиш се

    4 3 Отговор

    До коментар #40 от "Туркоглу":

    като пиян *оклук! Защото знаеш че си анонимен тук... Ако беше в П*к, досега м... е... а .... Познавам хора прихванити чрез IP адресите... Но и тук нее късно да се случи!

    Коментиран от #51

  • 49 САЩ

    6 3 Отговор

    До коментар #45 от "СлаФчо":

    Ти за какво ставаш?
  • 50 САЩ

    5 3 Отговор
    Определено си м@лоумен злоб@р и стр@хливец, пенещ се иди+отс+ки с беззъб@ и вонящ@ п@ст.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ГЕРБ

    2 7 Отговор
    Да го забавят в гробищата
  • 53 Президета

    9 8 Отговор
    Мунчо селският идиом
  • 54 АБЕ паразит още ли мърдаш ???

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КОВИДА бяга от теб.....защо ????

    Коментиран от #61

  • 55 Написаното

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "sbs no КОМУНИСТ":

    Важи за Борисов няма как да е за някой друг
  • 56 Абе ФАТМАК, ХВЪРЛЯЙ ОСТАВКАТА !!

    14 15 Отговор
    И ПО ДОБРЕ НЕ ДАВАЙ ТРЕТИ МАНДАТ , ЧЕ ЩЕ УМРЕМ ОТ ГЛАД ! НОВИ ИЗБОРИ И ....БОЙКО НА ВЛАСТ ! И ДА ЗНАЕШ , ЧЕ ГЕШЕВ ТЕ ЧАКА С НЕТЪРПЕНИЕ !!!!

    Коментиран от #60, #75

  • 57 ха ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Миш маш по Бай Ганьо":

    Това са спекулации, с които се опитват да се отърват от двама неудобни в момента, но няма да им се получи. Повече няма да кажа. 😜
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 не позна

    4 4 Отговор

    До коментар #56 от "Абе ФАТМАК, ХВЪРЛЯЙ ОСТАВКАТА !!":

    Вие приключихте.

    Коментиран от #62

  • 61 Тоя е като екзема , не можеш да го унищ

    1 3 Отговор

    До коментар #54 от "АБЕ паразит още ли мърдаш ???":

    Само ФАТМАКА ще се справи със него ....като му намали малко пенсията, ЧЕ МУ ИДВА артък !!!!

    Коментиран от #72

  • 62 Ах Ах Ах

    7 1 Отговор

    До коментар #60 от "не позна":

    Бъркаш се много чалга -КОМУНДЕ ...!!!! Едва сега започва всичко !!!

    Коментиран от #74

  • 63 какво бе

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "КРОКОДИЛА":

    Добре си изглежда.
  • 64 Сатъра на Хана

    7 3 Отговор
    Накрая ще се разберем по Български - Мотиките у главата на Зайчарите, Чалгарите им и Свинарите от ЦК на ДуПиСа.... И трупове на мутри и бекове в Изгорени скъпи автомобили и по улични лампи ...Една мотика в главата на Рапона или Свинаря от Дръндар, може да спести милиарди от кражби ....

    Коментиран от #70

  • 65 Мунчо Радев

    9 7 Отговор
    Гьонсурат
  • 66 Стършел 65

    9 6 Отговор
    Хора лъжат ни! Целта е празните чекове към бюджета? Каквото и да се говори става въпрос за пари! Всичко е статукво!!!
  • 67 Asterix

    12 6 Отговор
    Каскета стои облегнат на дървото...чопли семки и чака края на мандата!Да не излязат криви сметките на летеца!?
  • 68 5789

    8 6 Отговор
    Разкарай се решетников, вкара БГ в 9-та глуха
  • 69 Коня с оня

    6 6 Отговор

    До коментар #34 от "оня с коня":

    Да не те е ухапал коня, че така бълнуваш?
  • 70 деб.Илчев

    4 4 Отговор

    До коментар #64 от "Сатъра на Хана":

    Проект на службите в София и Москва е дпс за контрол на българските турци, играейки се със страховете им и използвайки ги като политически проект за посредник между държавата и задкулисната олигархия, затова БГ 30г е все последна, пият жизнените сили на държавата, искам да се продължават разкритията по магнитски
  • 71 гост

    3 3 Отговор
    Кой е този?
  • 72 САЩ

    5 5 Отговор

    До коментар #61 от "Тоя е като екзема , не можеш да го унищ":

    Фатмак е баща ти, че е създал такъв ахмак.
  • 73 Лудница

    4 4 Отговор
    Ако има нови избори, защо не вкарат в бюлетина та и глас за служебното правителство бих казал, че така е най честно.Щом може едно предно правителство да се кандидатира под формата на някаква партия, защо да не може и служебното правителство. Как в бюлетина та има не подкрепям никой, така може и подкрепям служебно правителство. НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ
  • 74 деб.Илчев

    5 2 Отговор

    До коментар #62 от "Ах Ах Ах":

    Точно чалга-комундели са, в редиците им от ДС службите, абе в кой век сме, няма свършване с тая прокоба
  • 75 САЩ

    4 5 Отговор

    До коментар #56 от "Абе ФАТМАК, ХВЪРЛЯЙ ОСТАВКАТА !!":

    Фатмак е баща ти, че е създал такъв ахмак.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Docenta

    7 5 Отговор
    Време е да бием шута в г...за на тоя руски шпионин

    Коментиран от #78

  • 78 САЩ

    3 2 Отговор

    До коментар #77 от "Docenta":

    Доцент не струваш и цент.
  • 79 Който и да съм

    9 4 Отговор
    Айде, стига циркове!
    Такъв президент не сме имали, дано нямаме занапред!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 5789

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "САЩ":

    Офф, чак тъй ли, нуждаещ се от лечение
  • 82 старият рокер

    7 6 Отговор

    До коментар #58 от "Гого":

    Вярно, прав си ,не сме имали, няма и да имаме,слава на Бога! От падането на герб до сега, при управлението на твоя възлюбен, цените -двойни, тока - рекордно висока цена, пари има ,но няма,глад няма, но има, идва Радевата зима и ще е много по -тежка от Виденовата! Ако не вярваш питай кака курни

    Коментиран от #87, #98

  • 83 деб.Илчев

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Боби":

    Да, и аз така мисля, на това ми прилича
  • 84 деб.Илчев

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Правопис, ехооо

    Коментиран от #88

  • 85 Гого

    4 4 Отговор

    До коментар #80 от "деб.Илчев":

    Ха, ха, ха. Прав бях. Злобни герберчета. Но бяхте до тук. И ще си платите.

    Коментиран от #89

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Гого

    4 7 Отговор

    До коментар #82 от "старият рокер":

    Вярно е за цените. Ама недей забравя защо. След 12 години управление на тиквата и съсипаната икономика от него, няма как да е иначе. И не забравяй къде отиваха парите. Май в едно чекмедже с евра и злато. А на народа? Е за него са високите цени. Защото безплатен обяд няма. И сега му плащаме цената. Да ви е жив и здрав Бойко. Поне докато е на свобода. Шегаджии.

    Коментиран от #91

  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "деб.Илчев":

    с инсулт съм не ти го пожелавам
  • 89 деб.Илчев

    7 6 Отговор

    До коментар #85 от "Гого":

    Всички вече плащат простотиите на льотчика и протестърите, кое ти е смешно, бе муйчо, цената на тока, овладяна пандемия, сподели да се посмеем дружно
  • 90 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #59 от "козлодуй":

    с инсулт съм а образование си имам а ти нямаш въспитание
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ИСТИНАТА

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "РЕалиста":

    Щом всички ляво десни креатури на БКП
    се нахвърлиха срещу Слави,
    значи на изборите правилният избор
    е ИТН!

    Коментиран от #96

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 КРОКОДИЛА

    5 3 Отговор
    МИЗЕРИЯ - РАЗРУХА - ТОВА НИ ЧАКА - ОТ ТОЗИ ОБРАЗ ....
  • 95 5789

    1 2 Отговор

    До коментар #93 от "БРАВО":

    Иди на лекар, ,а твое добро е
  • 96 деб.Илчев

    3 2 Отговор

    До коментар #92 от "ИСТИНАТА":

    Това го пишеш из всички статии, от итн ще получим от същото по много т.е.НИЩО=0,стига дивотии
  • 97 деб.Илчев

    2 3 Отговор
    Тоя иска да е лукашенко-2

    Коментиран от #101

  • 98 010101

    2 2 Отговор

    До коментар #82 от "старият рокер":

    Стария олигофр€н си по-скоро. Не мърси името на рокерите.

    Коментиран от #100

  • 99 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    При БОЙКО се живееше по добре
    Харесвам Радев защото е Комунист но Бойко е най успешния Премиер в България
  • 100 020202

    1 3 Отговор

    До коментар #98 от "010101":

    Злобен, стой кротко, ШЪТ

    Коментиран от #103, #109

  • 101 010101

    1 1 Отговор

    До коментар #97 от "деб.Илчев":

    деб.Илчев, правилно си се кръстил, но си сложил една точка не на място.

    Коментиран от #102

  • 102 деб.Илчев

    1 1 Отговор

    До коментар #101 от "010101":

    Точката си е на място, препратка за един мръсник

    Коментиран от #108

  • 103 010101

    1 1 Отговор

    До коментар #100 от "020202":

    Не мисля, че съм злобен по принцип, но знае ли се.

    Коментиран от #107

  • 104 Виталия

    4 2 Отговор
    Радев спри да се излагаш! Евелин Банев хвърли ЛИЧНИ СРЕДСТВА инвестиции в Тополовград-Каваклъ. Какво служебно Правителство?! То не може да приеме План за възстановяване и развитие. Като разпуснеш парламента до 2025 европари няма да получим не внесете ли ПЛАНЪТ и асфалт не става за ядене.
  • 105 хтрпхг67зз8сщ

    3 4 Отговор

    До коментар #34 от "оня с коня":

    Може би не знаеш, че президента има само предсавителни функции, а милиардите ги разпределяше Тиквата от джипката, на ромката й беше ясно, но ти си по-зле от нея и не ти е ясно.

    Коментиран от #110, #116

  • 106 ПО_ДОБРЕ ДА СИ НАПРАВИМ

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ХАРТИЕН КИТАЙСКИ ДРАКОН🐉🐉🐲🐲
  • 107 деб.Илчев=020202=дебилчев

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "010101":

    Добреее🙂
  • 108 010101

    3 2 Отговор

    До коментар #102 от "деб.Илчев":

    Сравнението на Лукашенко с Радев отвсякъде оправдава подозрението, че точката е грешка.

    Коментиран от #112

  • 109 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "020202":

    господине копиратника ми и пишат обиди който не съм писал аз съм с инсулт

    Коментиран от #111

  • 110 деб.Илчев

    4 3 Отговор

    До коментар #105 от "хтрпхг67зз8сщ":

    Оффф, функции с юмрук и ДС шпионажи, метежник с протестъри дубайски и все в тоя стил..., ромката била наясно колкото теб, аман от простотии
  • 111 010101

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Спокойно Козлодуй, коментарът беше към мен.
  • 112 деб.Илчев

    1 2 Отговор

    До коментар #108 от "010101":

    Щом се опитваш да обиждаш показва, че те е докоснало, заслужава си

    Коментиран от #113

  • 113 010101

    3 1 Отговор

    До коментар #112 от "деб.Илчев":

    Ооо да, дебилщината винаги не само ме докосва, но ме и отвращава.

    Коментиран от #114

  • 114 деб.Илчев

    4 3 Отговор

    До коментар #113 от "010101":

    Дебилщината на радев и компания, на протестърите, на червените дебили, загробващи БГ 3Ог, днес защитници на криминалната олигархия

    Коментиран от #115

  • 115 010101

    3 3 Отговор

    До коментар #114 от "деб.Илчев":

    Не знам кое е загробващо, но откакто вожда ти от банкя не е на власт, дори и въздуха в България е по- чист. По- лесно се диша, чисто физически. Но то от вас освен разговори за гробове, какво друго.

    Коментиран от #117, #120

  • 116 оня с коня

    5 3 Отговор

    До коментар #105 от "хтрпхг67зз8сщ":

    Абсолютно си прав че доста неща не са ми ясни,затова и ще те попитам:Ако Борисов както казваш разпределяше Милиардите от Джипката,то КЪДЕ разпределя милиардите РАДЕВОТО правителство?А дали ги разпределя правилно,като самите Министри предупреждават,че за следващия Месец Пенсиите и Заплатите на Държ служители са под въпрос?А ЗАЩО при Борисов хем се крадеше и въпреки това ОСТАВАШЕ за увеличение на Пенсии и Заплати във всички Държ. Ресори/МВР,БНА,Доктори,Учители, СТРОЯХА СЕ И СЕ РЕМОНТИРАХА Пътища и магистралии т.н.,а сега - всичко това е Стопирано...и значи ли това че причината за това е,че Правителството на РАДЕВ краде БЕЗ ОСТАТЪК?

    Коментиран от #118

  • 117 деб.Илчев

    3 2 Отговор

    До коментар #115 от "010101":

    Въздух няма, всички сме хванати за гушите от "протестърските партии", гробовете и ковчези ги разнасяха пак същите твои любими с ментор радев
  • 118 деб.Илчев

    3 2 Отговор

    До коментар #116 от "оня с коня":

    Какво им се връзваш на комунделите като е ясно, че след тях и трева не никне, те не градят, разпределят и ползват чужд труд, колко пъти да го гледаме тоя филм, последно бяха спрени еврофондовете
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 И аз да кажа

    4 2 Отговор

    До коментар #115 от "010101":

    Аха, точно така казват и всичките крадци, дето ги пуснаха и пак взеха да се чепят-Арабаджиеви, Баневи, Бобокови...чист ви бил въздухът! Смях! Ама Радев и Отровните ще кешират от освободените, а вие на какво се радвате с голите з.адници?
  • 121 РАДЕВ

    3 1 Отговор
    ЗА ГЛУПАЦИТЕ КОЙТО МЕ ПОДКРЕПИХА /ПАРИ НЕМА ДОНЧЕВА СИ КУПИ ДЖИПКА А РАШКОВ ОЩЕ ЕДИН КЕНЕФ/
  • 122 факт

    1 1 Отговор
    Радев ще загуби изборите заради медикофашистките ковид мерки и ограничения!!!
  • 123 Татяна

    2 0 Отговор
    Българският народ е сляп и глух и мрази умните и успелите, но много лесно се поддава на влиянието на мошеници от властта.

    Вярва в думи, а не в дела.

    Българският парламент представлява сечение на българското общество: по-малко са умни и отговорни, а повечето са хитри, ограничени, безотговорни, арогантни и жадни за власт депутати.

    Докато хората не разберат, че демокрацията е спазването на законите, а не махането с юмрук, че депутатите в народното събрание трябва да се занимават със закони, които подобряват живота в страната и да не го превръщат в Народен съд, трудно е да се надяваме, че България ще се превърне в държава, в която човек иска да живее.
  • 124 БГ гражданин

    3 0 Отговор
    Кой инсталира това ЗЕЛЕНО нещо в България и с каква цел?

    България има нужда от свой път.

    Не от американски мечти завити в тексаски целофан.

    Време е за можещите българи, а не за пълзящите, които с чужда помощ погубиха страната ни.

    Време е за цялата истина без излишни емоции.

    И за търсене на отговорност. Наказателна.
  • 125 пРезидентът

    2 0 Отговор
    Румен Радев още откакто се самопредложи за втори мандат е в предизборна обиколка за втори мандат с държавния ресурс – коли, придружители, охрани.

    Вече започна все повече да обикаля страната. За последните дни беше на Шипка, Болярово, Нова Загора.

    Схемата на повече места е една и съща. Търсят се хора, които предварително да го посрещат и да правят масовка, естествено основно от някои лица от актива на БСП.

    Дяволът обаче е в детайлите. След като изпоназначи цялата вътрешна опозиция на Столетницата в служебното правителство сега същите хора са гръбнака на инициативните комитети, които да го издигат по места.

    Хем да няма общо с БСП, хем да му вършат работа, хем да е прикритие за по-голямата схема на овъртолване на всякакви хора в тези комитети.

    Коментиран от #126

  • 126 Показателно

    1 0 Отговор

    До коментар #125 от "пРезидентът":

    за схемата, измислена от „стратезите“ на Радев начело с Копринков и Узунов, е мероприятието в Нова Загора.

    Организирано е от местния Ротари клуб, който от години е паралелната структура на ГЕРБ в града.

    Основен организатор се оказва членът на БСП и член на Ротари – Михаил Тачев – дясната ръка на Кирил Добрев в сливенска област.
  • 127 Запознат

    2 0 Отговор
    След снимките преди година в Правец с Георги Гергов и състава на служебния кабинет вече и на децата е тотално ясно, че истинският двигател и шеф на вътрешната опозиция в БСП се казва Румен Радев.

    Дошлите да видят президента социалисти останали разочаровани и бързо се разотишли като оставили вътре ротарианците и вътрешните опозиционери за казионно нареденото мероприятие. Местните активисти на БСП шушукали как така странно Радев е срещу мутрите, а на местно ниво се събира само с такива и отблъсква нормалните хора, които му тичали да го избират за президент. Уж е срещу ГЕРБ, а май е наврян под шлифера на Бойко Борисов.

    Коментиран от #128, #137

  • 128 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #127 от "Запознат":

    Още по-скандално е, че по време на срещата в Нова Загора е имало списъци за предварително избрани да присъстват на срещата с Радев, където основните структури на БСП не са били допуснати от охраната на вратата, включително общински съветници от партията.

    На вратата е стоял лично Тачев и е селектирал хората.

    На първият ред пред Радев обаче знаково са седял общинският съветник на Демократична България.
  • 129 Панайотов

    1 0 Отговор
    Военният служебен вика , че в България щели да бъдат допускани само афганци, които били работили за НАТО и ЕС, щото му „спасили живота“, и „тези хора не са онези хора“, дето сме мислели, че ще влязат в България.
    Понеже солидарността имала „двояко значение“.

    А, и вика още:

    Не били водени преговори за F 16, щото било незаконно. Абе, знаем, че е незаконно, ама в медиите още преди два месеца написаха в прав текст с имена и конкретно кой какво прави от твоето министерство, мишкувайки, с натиск и устно, за новата сделка.

    Ти за балъци ли ни вземаш пак?!!

    Коментиран от #130, #132

  • 130 БГ гражданин

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "Панайотов":

    Ние граница ли имаме с Афганистан, та този министър се е засилил да ни предлага за убещище? Още повече талибаните заявиха – след като за три дена си направиха правителство – че гарантират мира и сигурността на всеки афгански гражданин. Следователно, и в този пункт няма за какво да се правим на по католици от Папата.
    Следователно, няма причини нито да очакваме, нито пък да приемаме никакви афганци.

    Австрия отказва приема на афганци на основание, че не са бежанци ( с белега за обща граница, няма такава). Малко мислене и малко кураж за действие, но няма ги при наши ….сервилни субекти като този министър.

    Боже, от резил в резил.
  • 131 В документ

    1 0 Отговор
    на ООН се казва, че талибаните са започнали усилено преследване на всички , които са работили за и са сътрудничили на окупационните сили на НАТО и САЩ.

    Сватбеният триморски ренегат Радев и Мутрата Борисов очевидно са дълбоко разстроени – сънували са какво ще се случи с майкопродавците, слуги на чичо Сам, когато американците бъдат прогонени и от „Земята на Ботев и Левски:“!

    Тези добре знаят, че страданието на измета и местните дебили не вълнува чичо Сам.

    А американските подлоги посветиха живота си на американските ценности. Имаше много обещания, много увереност. Много се говореше за ценности, много за напредък, за права, за правата на жените, за свобода, за демокрация. Всичко това се оказаха празни приказки, фраза.

    “Оттеглянето” на сюзерена ще бъде катастрофа за туземната колониална администрация.
  • 132 Демек,

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "Панайотов":

    ще вкараме още американски агенти в България!?!

    Това е престъпление срещу републиката, въпросният министър, чието име така и не запомних, трябва да стане клиент на прокуратурата!

    Коментиран от #136

  • 133 И къде го

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Край":

    видя този "канадец"? Малко надхвърляш допустимите граници - я по-добре се справи със Закона за българското гражданство, там пише нещо по този повод.
  • 134 Михайлов

    2 0 Отговор
    ЗНАЧИ СПОРЕД ТОЯ ЗЕЛЕН НАТОВСКИ ЧОРАП…

    …БЪЛГАРИЯ БИЛА ДЛЪЖНА ДА ПРИЕМЕ ПОНЕ ДЕСЕТИНА ХИЛЯДИ
    АФГАНСКИ ВОЙНИЦИ И ОФИЦЕРИ, КОИТО ЗАЕДНО С ЧЛЕНОВЕТЕ
    НА СЕМЕЙСТВАТА СИ ЩЕ СА НАД СТОТИНА ХИЛЯДИ?!

    ОСВЕН ТОВА И ОЩЕ ДЕСЕТИНА ХИЛЯДИ АФГАНСКИ АГЕНТИ НА САЩ
    И ПРЕДАТЕЛИ НА АФГАНИСТАН ПЛЮС ЧЛЕНОВЕТЕ И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА?!!

    А БЕ ЗЕЛЕН НАТОВСКИ СМЪРДЯЩ ЧОРАП, ЩО НЕ СИ ИЗЯДЕШ ЧОРАПИТЕ, БЕ…

    ТИ ОТ ТВОЙТА ЗАПЛАТА ЛИ ЩЕ ОТДЕЛЯШ ПАРИ ЗА ПЪЛНАТА ИЗДРЪЖКА НА ТИЯ АФГАНСКИ ЛЕШПЕРИ И В ТВОЯ ДОМ ЛИ ЩЕ ГИ НАСТАНЯВАШ2

    ИЛИ ЩЕ ГИ НАПРАВИШ ВОЙНИЦИ В БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ?!!

    Коментиран от #135

  • 135 Отвратен

    2 0 Отговор

    До коментар #134 от "Михайлов":

    А ти какво очакваш от зелени чорапи, порода слуги ?
  • 136 Никакви

    2 0 Отговор

    До коментар #132 от "Демек,":

    „бежанци“ от Афганистан!

    Страна, която не е съседна на нашата и чиято армия не си мръдна пръста, за да защити цивилното население, и поднесе на тепсия страната си на шепа овчари без грам съпротива.
    Сега да си понасят последствията.
    Аман от толерастия! Не България е взела решението за изтегляне на силите на НАТО от Афганистан. Не България е изоставила съюзника си след 20 години война.

    Не България е предизвикала днешния хаос с изтеглянето си! България не бива да плаща чужди сметки!…
  • 137 ИЗМИСЛИЦИ

    0 2 Отговор

    До коментар #127 от "Запознат":

    -недопремислици. Бях в Стара Загора, мога да ви кажа доста неща - но явно ПР -ите с гриф "антипрезидент" работят, без значение вярно , доколко вярно илиневярно и. По Гьобелс - и по указанията на Борисов пред Томислав - "Да се трови президентът... да се трови..."

    Коментиран от #139

  • 138 Анализатор

    2 0 Отговор
    Съвсем не случайно в доста развити държави, мандатите за премиер и за президент са ДВА, само два.
    Защо?
    Ами защото властимащият се откъсва от действителността и започва да си живее в друг, свой си свят.
  • 139 деб.Илчев

    0 0 Отговор

    До коментар #137 от "ИЗМИСЛИЦИ":

    Явно съдиш по себе си, така ли тровихте Борисов, казвахте си : "да има скъсани бокови нерви", признавате си, разбрахме
  • 140 гост

    1 0 Отговор
    Този съм го виждал на нова година по телевизията нещо сричаше.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове