Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 06:38 7 862 112

Луна: Окрадена съм от другарите-комунисти

  • луна йорданова-
  • избори-
  • президент

Ще се боря да върнем открадната свобода, щастието и радостта от живота, заяви кандидатът за президент

Луна: Окрадена съм от другарите-комунисти - 1
Снимка: Кадър от bTV

"Ние нямаме пари да плащаме на социологически агенции и знам коя сте вие! Вие знаете ли коя съм аз? Аз съм Луна Йорданова и съм новият президент на България".

Това прочете от предварително подготвен текст Луна Йорданова по bTV кандидатът за президент. Ето какво още прочете тя, като не отговори на нито един въпрос на водещата в “Лице в Лице” Цветанка Ризова.

"Тъй като съм при вас, искам да отправя едно предложение до bTV. Тя би могла да организира на 10 ноември от 20 часа двучасов дебат между кандидат-президенти. Причина за общата криза на обществото и пътища за излизане от нея. Крайно невъзпитано, е когато един мъж откаже покана на една жена, още – по-лошо би било отказ от дебат.

Такъв мъж не би бил достоен да е президент. Много са проблемите на българския народ. Ясно казвам как да се решат нашите проблеми. Искам да ви помоля да не ме прекъсвате.

Вие само е достатъчно да слушате. Приех поканата, моля да не бъде прекъсвана. Аз съм окрадена. Знаем кой ни окраде и продължава да краде духовните ни ценности - това са другарите-комунисти. Кога точно сме сменили някой? Станахме наследствена комунистическа диктатура със стари образи. Комунистическата орда си е все на власт. През цялото време аз зная какви са проблемите на обществото, за това помолих да не бъда прекъсвана.

Ще се боря да върнем открадната свобода, щастието и радостта от живота. Цялата власт е в ръцете на народа. Това може да стане със смяна на системата. Проблемите могат да се решат по следния начин-абсолютно народовластие, смяна на съставите на ВКС и ВАС. ще се боря в еднаквостта на закона и изричното въвеждане на прецедентното право$.

Луна така и не разкри изпрати ли писмото си до Байдън, което прочете в ефира на БНТ, пише Фрог нюз.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 55 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    179 36 Отговор
    Луна по интелект може да се конкурира само с Бойко Борисов. Всички други кандидати са в пъти по умни.

    Коментиран от #71, #99, #107

  • 2 Моон

    168 18 Отговор
    Окрадена си от ШИШИ, Бойко и каскета, те фалираха КТБ

    Коментиран от #11, #26

  • 3 КУКУ

    164 15 Отговор
    След като канят КУКУ в стдиото ще седят и ще мълчат :)))
  • 4 Горката -за другото не си казва

    110 12 Отговор
    Какво ли са и направили другарите демократи?

    Коментиран от #9

  • 5 хаберих

    55 13 Отговор
    Има 3 степени на пиянство. Първа степен: съпругът звъни вкъщи, жена му вдига телефона, а той ѝ казва: "Ал-л-оооо, жжжена ми, тази вечер съм на съвещание, шъ спъ у тях!!!". Втора степен: той се прибира мъртво пиян с любовнцата си вкъщи, жена му отваря вратата, той я поглежда учудено и и казва: "Абе-е-е, жена ми, айде ако си ми приятелка, да кажеш, чe си брат чедка ми!!!". Трета степен: прибира се пиян-залян до вкъщи, опитва се да отвори вратата, но ключът се счупва в ключалката. Той ляга и заспива пред вратата. На сутринта жена му се мъчи да отвори вратата, той се събужда от шума и започва да вика: "Няма да те пуснаааа, нямаааа! Откъдето си дошла, там да си отиваш!!!".

    Коментиран от #70

  • 6 Луда

    79 18 Отговор
    Не луна ми луда, тая се казва люхче 6 волтова
  • 7 Дори е нелепо да си губя времето за този

    127 20 Отговор
    Субект, но е учудващо, че медиите са се изродили до такава степен, че да канят при себе си такива индивиди и да занимават България и българите с тях... Чутовна простотия е това. Само кандидатурата на това същество сама по себе си е обида за България и българите! Както беше обида 20 години мутрата от Банкя да дерибейства в БГ.

    Коментиран от #50, #54

  • 8 Всички за ЛУдА!!!

    44 17 Отговор
    ДРУГИТЕ СА МАФИЯ!!!
  • 9 разсмя ме

    53 11 Отговор

    До коментар #4 от "Горката -за другото не си казва":

    Е, какво толкова да си и направили?
    Най-много да е изяла стотина шпека и да е смачкала 5-600 наденици.
  • 10 5577

    76 11 Отговор
    То демокрация, демокрация ма трябва да има гражданско общество и нетърпимост към подобни явления в политическия живот. То кола да ми дадат да карам ходя за медицинско, пък цяла държава да ръководиш без никой да не те погледне. Срамота ЦИК влезте си в ролята. Сринаха се по мутренски всички институции. Сега и изборите ли. Вие давате имунитети. Това са хулигански прояви от хора с мозъчни проблеми.
  • 11 5577

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "Моон":

    Ейй. И от тая статия ли видяхте тролски пари. Смех.
  • 12 Луноход

    31 5 Отговор
    Искам да кацна Луната и да се поразходя малко върху нея….

    Коментиран от #18

  • 13 Люси

    61 6 Отговор
    Никой не я пита за турчина, с който окрадоха доста хора като лихвари?
  • 14 изгори 2021

    21 5 Отговор
    Тръгнат ли двама да дирят вот,
    с една измама за нов живот,
    ще ловят риби в мътна вода-а-а.
    Ах, как не искам да съм сома.(2)
    Уж влизат чисти в една борба,
    а кал ще имат и по гърба,
    че риби трябват за кьор софра-а-а.
    Ах, как не искам да съм сома.(2)
    Тече кампания, шумят пари.
    Пари довеждат риби, нали?
    Пледират честност, що за цини-и-зъм,
    всички използват и плювализъм.
    Да ги зарежеш е вариант,
    но във живота трябва гарант.
    Гаранция, не блага дума-а-а.
    Чудя се дали съм си с ума.(2)
  • 15 Гост

    47 12 Отговор
    Тази къде се бута . Да вземе да се огледа да види , че нестава за нищо . Да си пее тъпата чалга и да е се занимава с политика.
  • 16 БОРУНА ЛОМ

    28 5 Отговор
    А ЙОЛО ДЕНЕВ, N: 1 КОГА?

    Коментиран от #36

  • 17 Тарзан

    63 14 Отговор
    Да та е... в пръскалката. Най хубавия живот имаше при соца, това говорят фактите. а сега сме роби на ЕС.. това е истината.
  • 18 Медарка

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Луноход":

    Поизходя.
  • 19 Мноо

    26 9 Отговор
    Проста тая.
  • 20 хахахахахахааха

    43 9 Отговор
    тая верно е окрадена но по рождение откраднато и е много малкото налично сиво вещество!!!
  • 21 Братчет

    60 11 Отговор
    Абе тези кандидати за президент трябва да минават някакъв тест за интелигентност! Айде и тая, комунистите я били окрали, горката! Милата, не може да вдене, че нея не са я ограбили комунистите! Ограбила я е самата природа, дарявайки я с по-малко акъл отколкото се полага на човешко същество...
  • 22 Е няма ТН

    31 49 Отговор
    Може да е луда но е права за комунистите,все още те са в дъното на дълбоката държава.Целия хаос през тези 31 год. Са тяхно дело
  • 23 Аватар

    48 5 Отговор
    Ние,обикновените хора,кандидатстваме за работно място в зависимост от квалификацията си.Искат ни медицинско и свидетелство за съдимост.На какво основание т.нар.политически елит на България има право да заема висши държавни постове и да бъде член на парламента,без да бъде спазен този минимум?Луна освен чалга сигурно може да пее и други жанрове.Това прави ли я политик?

    Коментиран от #27

  • 24 Мим

    40 7 Отговор
    Ама тази откъчалка дебат щяла да води,тя освен да чете това което са и написали,за друго не става.Чудя се защото се дава трибуна на такива психопати,освен за сейр,за друго не виждам....
  • 25 SSss

    47 11 Отговор
    Тази изглежда е от серията тъъъпи.Търси си някакъв пиар или е просто куха.Комунизъм в България никога не е имало а по времето на социализма единствения минус мога да сложа само на (Свободата на словото).Всичко останало което цървулитъе и лакеите на чужди интереси унищожиха не може да се постигне отново поне още 100 години.Демокрацията е най голямата лъжа и излезе вид диктатура,по голяма от комунистическата.А свободната пазарна икономика направи измамниците милионери а народа беден като мишка.За новото надрусано джендър поколение пък въобще не ми се говори.Липса на елементарна култира и каквато и да е ценносна система.Лапайте демокрацията и се потапяйте.Не само ви ваксинират и чипират насила ами има поточна линия и за умъртвяване,която се нарича ковид пътека.На нея от 10 влезли в болницата само един излиза жив....Скоро и децата ви ще унищожат,защото кампанията за тяхното ваксиниране започна преди 3 месеца
  • 26 Дългия

    20 7 Отговор

    До коментар #2 от "Моон":

    Ами като гледам цените сега и преди се вижда, кой ме окраде!
  • 27 Люси Дяковска

    27 5 Отговор

    До коментар #23 от "Аватар":

    Никой не пита какво образование има Лухче?
  • 28 ттттт

    32 8 Отговор
    Чудя се една овца от чалга ли затъпява или такава се ражда?
  • 29 Луна не е луда

    30 4 Отговор
    Всички кандидати в президент получат от държава по 40 бона за президентската си кампания.
  • 30 Уйке

    32 7 Отговор
    Ех Луна ли си, Месечина ли си не знам, но много си права, че си окрадена, направо ограбена от природата!
  • 31 Жоро

    36 11 Отговор
    Беше ми неудобно но смешно да я гледам тая лудата. Дано не се предава нещо през телевизора. Митьо пищова без пищовчето в гащите, разлика нулева - грозно, просто, вредно и непотребно.
  • 32 Моряка

    26 7 Отговор
    Метьо Пищова не беше поне злобен,имаше и други положителни зачатъци.Самата покана от БТВ към Луна беше една голяма обида за зрителите,а уж Цв.Ризова се счита за "голяма работа".Време и е да поседи на резервната скамейка.

    Коментиран от #35

  • 33 За протокола

    21 28 Отговор
    Луна поставя много важни въпроси, но никой от сегашната политическа камарила няма интерес да ги постави и той или да я подкрепи.
    Както в соц-време несъгласните с комунягите бяха обявявани за луди и вкарвани в психиатрии, така и за нея сега говорят, че е луда.
    Някои хора все още не могат да скъсат пъпната си връв с комунистическо-ченгесарските служби и методи.
  • 34 big

    29 9 Отговор
    Тази жена е абсолютен куко! Тя или прави безплатно шоу или е невероятно глупава! Слушах и приказките по БТВ и БНТ, невероятна глупост и елементарност, особено по БТВ! Тя, ако вярва на това, което приказва, явно живее в някаква паралелна реалност, където утопиите съществуват! Комунизма е утопия, а тези, които по партийна принадлежност са ги наричали така, нямат нищо общо с него. Лустрация, любима тема, но вече към лустрираните трябва да се прибавят хората докарали България до това състояние през тези 32 години. Те не са само служителите на бившата ДС, но и на сегашните служби, на прокуратурата и съда, престъпниците с бели якички и т.н. Глупава жена, но интересно, кой седи зад нея?
  • 35 big

    23 5 Отговор

    До коментар #32 от "Моряка":

    Тука няма покани, а пари! Плащаш и те показват да ръсиш глупости! Същото правеше и Магарешки, не слизаше от екраните!
  • 36 Роро🎃

    20 4 Отговор

    До коментар #16 от "БОРУНА ЛОМ":

    Йоло беше оня ден по БНТ - говори много точно и каза истински нещата, мисирката се опитваше да го прекъсва и се мислеше за по-умна от него, но Йоло я постави на мястото й, тя се усети, че изобщо не е умна а си е една мисирка!

    Коментиран от #45

  • 37 Обесен Язовец

    21 8 Отговор
    Тези от Козяк не се спират в стремежа си да опростачат населението в колонията. Тази е фрапираща част от проекта масово оглупяване.
  • 38 ттт

    9 6 Отговор
    Да зняете - ще гласувам за Месечината. Ако на балотажа се явят Луна и Валери Симеонов, ще гласувам за нея. Само тогава.
  • 39 Просто човек

    13 6 Отговор
    ЛуДа Йорданова...4-ти км...
  • 40 кукуто

    14 5 Отговор
    С тая шматка съм патувал в самолета на една сидалка от лондон до софия, хич не я слуша главата
  • 41 Лего

    19 6 Отговор
    "Аз съм Луна Йорданова и съм новият президент на България". АКО ЛУНА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТКА,ТО АЗ ЩЕ СЕ ОБАДЯ НА ИЛОНЧО М/А/ЪСКАТА ДА МЕ ВКЛЮЧИ В ЕКИПА НЕВЪЗВРАЩЕНЦИ ЗА ЛУНАТА. НО ТОВА ЩЕ СТАНЕ ПО-КЪСНО,ЗАЩОТО ТРИ ДНИ ЩЕ СЕ СМЕЯ!
  • 42 Пея

    5 3 Отговор
    Какво означава на български луна? Нали ние казваме луна?
  • 43 колориметър

    20 0 Отговор
    Цветито Ризовата освен ризата си бара и по 8 хиляди лева заплата. На нея не са й необходими 120-те лева,които правителството с 300 зора подхвърли на нуждаещите се бабоци и дядоци. Само бельото й струва повече от тая сума.
  • 44 В.В.П.

    18 6 Отговор
    Въобще ,не си правя труда,да хабя ток ,да гледам това маймунче..Тя е щастлива в глупостта си ,.!!.Показа и в ефир,показва презрение и насмешка към бг.избирателя..Пидигравка..
  • 45 БОРУНА ЛОМ

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Роро🎃":

    Е ЗА НЕГООО ЩЕ Е N: 1
  • 46 градски

    23 7 Отговор
    Имам въпрос - Дали трябва да се дава трибуна на всички олигофрени в тази страна по националните медии? Просто ги спрете тези самозабравили се т.н. хора или ги пратете при д-р Гълъбова, защото имат проблеми за решаване и то лични!
  • 47 Нане

    16 6 Отговор
    Боже Боже и тая ли?
  • 48 ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ

    20 11 Отговор
    ЛУНА казва Истината едно към едно Тя добре знае на кой служат медиите и в частност БТВ Шапка и свалям за смелоста
  • 49 шопендар

    20 2 Отговор
    луна президент-така и така живеем в ЛУНАПАРК
  • 50 Бъркаш

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дори е нелепо да си губя времето за този":

    Точно такъв президент заслужават живеещите в България. Ако всички гласуват и се търси отговорност на управляващите ще сме добре.
  • 51 НОВ СВЕТОВЕН РЕД

    15 8 Отговор
    Права е жената ограбиха ни другарите за Тея 31 ГД та и от преди това вижте кои са богаташите и си отговорете сами жалкото е че младите хора напуснаха бг завинаги
  • 52 Kmiteva

    20 10 Отговор
    Вчера гледах “новия президент” на България и се върещих. КТо селска латерна, водещата какво я пита, тя продължава да си чете. Беше толкова смешно, жалко и унизително за нас българите, че нямам думи. Ударихме дъното с тази жена
  • 53 Сесесере

    14 2 Отговор
    Има много болни и бедни хора не умират от КОВИД а от мизерията през тези 30 ГД хората нямат ЗЪБИ Вересиите се завърнаха с пълна сила Бог да ние на помощ
  • 54 Хаяско

    4 7 Отговор

    До коментар #7 от "Дори е нелепо да си губя времето за този":

    Кондьо президент!!! Изтървахме коняяяяя....
  • 55 Луната президент

    11 15 Отговор
    Много е права, бившите комунисти-агенти заграбиха държавата. Затова за да се промени нещо в тази побъркана държава ни трябва такъв президент. Политици, марионетки на олигарси вън, АРТИСТИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА. ЛУНА И ИТН

    Коментиран от #94

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ъъъъ

    12 5 Отговор
    За да се измете октопода трябва революция, но тъй като не останаха мъже по добре ЛУНА.
  • 58 Who you bol

    13 7 Отговор
    Винаги, когато някой казва истината го мислят за луд. Само защото не лъже и не обещава пари. Но зад всички тези аватари - кандидат президенти има олигарси. По добре да гласувам за Луна.
  • 59 ОСТАВКА ФАТМАК

    16 12 Отговор
    КОМУНЯГИТ€ Н€ $АМО НИ ОГРАБИХА,А НИ ОНЕПРАВДАХА....!
    ОМРЪЗНА МИ ОТ Ч€РВ€НИТ€ ПАРТИЙЦИ, КАЛИНКИ КОП€Л€ТА,МУТРИ,МИЛИЦИОН€РИ В ТАЗИ Ч€РВ€НА ПО$ТКОМУНИ$ТИЧ€$КА МИЛИЦИОН€Р$КА "държавица"-
    НАЙ БЕДНАТА И КОРУМПИРАНАТА В €$!

    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ!
    ДОЛУ Ч€РВ€НАТА МАФИЯ БКП1-(Б$П и ДП$) и Г€РБ-БКП2 !
    ЛУСТРАЦИЯ! НОВ НАРОДЕН СЪД!
    АНТИКОМУНИ$ТИЧ€$КА РЕВОЛЮЦИЯ!
    НОВА КОНСТИТУЦИЯ!

    ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА!
    ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
  • 60 Шаран БГ

    8 4 Отговор
    При толкова мераклии да ни управляват, защо да няма и такива "ограбени духовно" от другарите -комунсти ??
    " Карай Джони -всичко тече ! Но уви , не всичко се пие !!"
  • 61 Бойко

    12 5 Отговор
    Аслъ, след всички президенти де се изредиха Луна е цвете. Само такъв ни трябва да не цепи басма на никой, да промени президентството и прочуе по света
  • 62 Хи хи хи

    4 6 Отговор
    Абе , къде е Митьо Пищова? Липсва ми.
  • 63 Docenta

    14 10 Отговор
    Браво.Дори лудата Луна ви казва истината в очите.Комунизма,комунистите,социалилистите и русофилите окрадохте България и създадохте схемите за източване на благосъстоянието на българите.Всички уродливи схеми се измислиха по времето на Бай Тошо Селския диктатор
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Шапка и свалям

    12 3 Отговор
    На Луна! Въобще не е луда Зомби " народе" !!! Луди сте Вие всички, които продължавате да гласувате за едни и същи всеки път, които за 33 години унищожиха Нация, Народ, Страна и Държава на 13 века! Които допуснаха да сме Колония на Хамерика и Изстривалката на Еврогейският съюз! Има една много стара,но много вярна поговорка: Не е Луд, този който Яде Баницата, а е Луд този, който му я Дава.... Това е самата истина!!!
  • 66 Луна президент

    9 4 Отговор
    Та тя е по-умна от Чекнеджан бе, ето това е моето момиче.
  • 67 Тони

    8 3 Отговор
    Кой ще стане президент, това няма да промени развитието на световно икономическите проекти. Няма лошо България да има и един президент хубава жена , дори само така за клюки в световните медий. Естествено че ще каже нещо, което ще харесва на народа. И на края ..... никога не подценявайте една жена.
  • 68 зрител

    5 8 Отговор
    тая кака е идеен съмишленик на ристю и компания. ако се съберат, ще направят нечуван фурор на изборите.
  • 69 ЛУНА 🌙 президент !

    8 4 Отговор
    Тя е! Нейното име е.... 🌒 Луна!
    Желязна ! Ние сме зад нея : Азис,Милко Калайджиев, Глория, Десислава, Софи Маринова,
    Бони,Райна, Емилия, цялата гилдия!
    Комунягите треперят, ще ги отвее, като куцо пиле 🍅-ти!
  • 70 NikNay

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "хаберих":

    И за финал за безпамете запой - жена и да знаеш децата ни не са от тебе .....
  • 71 Хаха

    4 17 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Чак пък. Освен Герджиков всички други са пълни олигофрени. Най-вече летящият Чорап Фатмаков Юмруков I. Такъв идиот скоро време няма да се задмине

    Коментиран от #76

  • 72 Хич не е луда !

    13 6 Отговор
    Казва им истината в очите !
    На крадливите гербави комуняги !
    Гласувайте за Луна и на балотаж !
  • 73 Много по умна е от БИБИТКО !

    9 4 Отговор
    А и от ГЕРБджиков ! Давай,ЛУНА !
    Направи ги на маймуна 🐒🐒🐒 !
  • 74 Тази жена е виждам...

    7 6 Отговор
    На балотажа...Това ще ви кажа...

    Коментиран от #78

  • 75 Може и да е луда Луна,

    10 3 Отговор
    Но има по-големи топки от уж политици, мижитурки, калинки, измислени тв реалисти звезди, елитни безполови и мисирки от мъжки пол! И и казва всичко директно в очите, което и дойде на ум без да се страхува! Ясно е, че няма да вземе гласове, но няма как да стане по-зле ако стане поне депутат, ще гледаме шоу в парламента... 😁
  • 76 Кавали

    2 2 Отговор

    До коментар #71 от "Хаха":

    Ли ти прави герджика?
  • 77 цирк

    3 1 Отговор
    Като чух "мажоритарен избор в два тура" се сетих и кой е режисьорът.
  • 78 И аз да кажа

    6 2 Отговор

    До коментар #74 от "Тази жена е виждам...":

    А аз не я виждам.
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 8 Отговор
    Луна би била по добрият президент от сегашния.
  • 80 сноу

    5 7 Отговор
    О..боже господи .слез и си прибери вересиите...Тая се опитва да се свърже с главния мозък ,ама стига само до рисуваните вежди..Снощи Пешо Бръмбара /кварталния пияница/явно е гледал тая, се прибира намокрен и подмокрен и реве гръмогласно, че от него по-добър президент/ нИ мой съ найдИ/ щото в кръчмата му викали Слънцето..Е къде е Слънцето ,къде е луна-та
  • 81 Евала

    11 2 Отговор
    Щом на миналите избори Слави спечели нищо чудно и Луна да стане президент. Българина е тотално деградирал!!!
  • 82 Анонимен

    5 2 Отговор
    Под N 33 подкрепям написаното от Вас. Трябва да се подкрепяме, ние хората, без връзки, а за лудницата сте прав. По живково свестните именно там ги изпращаха комунистите И днес са межфу тях някои си, над 80 години са и същото бойче, заплахи, ще ви пратим в лудница, ще ви кажем на мвр, защо, че съм му казал, а, че строи незаконно.. Той, те. Я мълчи заплашвайки и.. Идват комунистите, радват се те, а до вчвра бяха с герб И как казваха на антикомунистите, че не са, и днес им казват обратното, вие сте с бойко Борисов. Кой луд, че сме му казали, че строи на незаконна земя и иска явно да я купят от азис с връзки, чрез отзад вълчо. И как ще се оправи в Бг, като купуват препродават. Гледат някой закъсал от системата на mvr, от 20 години, оставили сенейството му без орепитание, наглостта ви няма граници. Все те, деца, внуци от 44-та до днес И като сложим и Социала и искате да я пребъде Бг. Лошо не ви казва Луна, без значение религия, пол. От туржите има много умни и разбрани, а дали е туркиня, хората не ги интересува. Виж, ако направи зло, е друг въпрос. Но тя си казва Луна, че комунистите са на власт и те са капиталисти, а бойко сгреши, че ги остави. Но нейсе. Бъдете здрави. Бойко го чакаме на терена 2022 във фермата да се сборите с колегата49, дето го ликвидирахте бкп и цялото му семейство бкп дс кгб
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Бойко Борисов

    4 6 Отговор
    Ще я цуна Луна ! Много обичам с език 👅 !
  • 85 ????

    3 3 Отговор
    Истината. Боли, но трябва да се казва в очите на хората, а не зад гърба. Има и хора, които не са на моето мнение и ми казва отрочето. Трябва да се мълчи и да преброиш до 10 преди да го кажеш. И в двата варианта сме губещата страна. Кой луд би си дал залъка на безпартийните. Стоим на студ и си свиркаме от години. Те бкп са непокусти. Нали ги виждам, събират се леви, десни бкп и те си знаят, какво обсъждат... Ти и да им кажеш нещо нередно, те те удрят, там, къде най-много боли, дс, кгб, доносници. И стигаш до извода, че мълчанието е злато, подминаваш ги без да ги поздравявам. С тях бкп на глава не се излиза, все те прави, затова горния вижда и деца, внуци болни от психични разстойства и рак. И чакат техните бкп да дойдат и помощи да потекат, както им бе при герб и дпс. С болни хора как е
  • 86 Много права е Жената !

    6 4 Отговор
    Лицето Бойко Методиев Борисов е крадлив и лъжлив член на БКП! Не е ли така, ДРУГАРЕ ?!
  • 87 Знам, че няма да спечели !

    9 1 Отговор
    Но мене ме спечели ! ЛУНА !
    Бой по комунягите нискочели !
    Освен Винету,нищо не прочели !
  • 88 Антикомунистите

    2 2 Отговор
    Бкп е бил Бойко Борисов, но дали е крал пожарни. Не, не е крал. Само да мръсни и го уволняваха по ТЖ и днес е на село. Крадяха директори, главни счетовидители. Но кво ми трябва, кой крадвл, имам мерак с моя да се сбори бойко пред цяла българия във Фермата. Да му дойажем, кои сме. Мат и на земята, нищо, че десните го разболяха комунисти. Ще има да се въргаля от гуму, колички, без дъх и виж хванал кръста на попадията николчо, от Пд
  • 89 The dark side of the moon 🌘

    5 3 Отговор
    Обичам я Луна, ще разбишка герб катуна....
    И катурне една кратуна... ще я цуна !
  • 90 ОСТАВКА ФАТМАК

    10 2 Отговор
    ГOCПOД ДA УБИE В$ИЧКИ КOМУНЯГИ !

    ЗAДЪЛЖИТEЛНO и ПРИOРИТEТНO :
    рум€Н ФAТМAКA, рaзбoйкУ ТИКВAТA, кoрн€лия В$€ЯДНAТA ,
    ЦИГAНИНA кo$тoв, дoгaн, р.oвч.....и т.н.
  • 91 Анонимен

    2 3 Отговор
    И стига с тия четения, както ми казваше моята х. Виж на село (по врене на бай тошо) кви замъци строят. И права била николапетковистите. Над 70 г, започнали са да четат от 2 клас и днес са на дъното, а простоватите от село, с 5 къщи днес бай вълчо като муле се вре и къде има аванра в обшината идва и купува, а бай амет е болен от несправедливист. Наглите бкп печелят, а бб ги остави да работят до старост, и днес мъж и жена, на възраст 70,3000 пенсии, как е. Що да не купува и обижда отзад чрез пиставено лице бай христо, над 80 г. Комуниста все е прав, нищо, че го пенсионират с 1450 плюс жена му 1450 и що да не купуват, че ще подадат на азис кмета под масата. Чао, бойко има голяма вина, и днес вълчо и жена му пред дпс събрание, чакат нещо да им подадат, 50 лефчета и тениски, от бб пая си го получиха, остави ги да работят бкп. Весело да е. Всички крадци и те при нас и се обиждат на К и А. Че им разкриват кражбите. И кво чели и накрая ударени челите. Не на нас очевидците.
  • 92 ПЕШО

    1 4 Отговор
    Докторе! И аз искам от това, дето си и го изписал на Луна!
  • 93 Малко слонче

    1 5 Отговор
    Простотията няма граници
  • 94 стоян

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Луната президент":

    До 55 ком -интересно колко много минуси имаш от защитници на червените олигарси
  • 95 тхйт

    10 1 Отговор
    Комунистите опростачиха и забатачиха народа!!!
  • 96 страдай,страдай и крищи

    2 1 Отговор
    русофил ,кръв порръщай ти 😊!
  • 97 ЛУНА

    7 0 Отговор
    ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ! БЪЛГАРСКАТА ЖАНА Д,АРК. НАШИТЕ МЪЖЕ НЯМАТ ТОПКИ.
  • 98 питащ

    0 2 Отговор
    Стига сте ни показвали това умствено изостанало недоразумение. Тва, че се е кандидатирала за президент е възможноста сульо и пульо да сторят това.
  • 99 Беновска пита

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    А бе тая още ли не е в Карлуково???
  • 100 Импийчмънт

    6 1 Отговор
    Лустрация Това е пътят на спасението Да им отрежем достъп до властта на червените крадци
  • 101 Хахаха

    0 3 Отговор
    И на тази и пречат коминист като на Бойко (на боки му пречат щот му знаят номерата, а тази сигурно е ходила права под масата по време ОНО. АМА ИНАЧЕ ПО УМСТВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ СА 1 КЪМ 1 ТЪПИ ПРОСТИ И ТАК ДАЛШЕ
  • 102 Луна

    0 2 Отговор
    Луна ли си Юпитер ли си, май вече си дърта и не ставаш за е... не!
  • 103 Шизофреник

    2 2 Отговор
    Божеее, останах безмълвен,загубих дар и слово..Лунче,спешно при мен на 4-ти километър! боже божее..
  • 104 Мухаа,хаа!

    1 0 Отговор
    Тази беше превъртяла окончателно,при аферата с КТБ.Беше се превърнала в типичен,учебникарски пример по психиатрия.Изтече инфо,че комшията- женен за нея - богаташ е вкарал през нея ( за него не ставаше- чужд гражданин) доста милиони.С т.н" преференциална лихва,която носеше сериозни дивиденти- споменаваха м/ у 8-до 14 % за ВИП клиенти.Лапала е доста в продължение на години.Но като избухна бомбата,всичи с" преф.лихви" съгласно закона на БНБ хапнаха тоягата.Еднократно двеста бона.Другото да го търси от арменския поп.То и онзи- веждичката се разболя от стрес,заради същата схема.Но имал е хора,и ги спаси през цесии.Тази изгоря като Ян Хус на кладата, защото комшията- и би шута с 200.
  • 105 Доцента

    4 3 Отговор
    Луна е класи над зеления чорап Радефф
  • 106 Майк Алън Патън

    0 1 Отговор
    Луно , ма ! Защо не влезеш в спалнята с чекмеджета на Вожда и този път ти да го обереш ? Там има доста за вземане - и евро , и кюлчета , та даже и пищоф за защита на авоарите ! Давай , всички ще те подкрепят морално !
  • 107 безпартиен

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Да бе,да!Нема обиждаш жената!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Анти-Бандити

    2 0 Отговор
    И какво не е наред при Луна ? Като само тя има програма , тази Том І, ІІ и ІІІ на „Всичко за унищожаването на държавно-организирания бандитизъм” – 672 стр., формат А4, сътворение - 2013 г. - 2020 г. (Около една година разход на време и здраве на ползу некрадящуя част народу. Награда – терор , репресии, грабежи и хули, закани, заплахи обиди, все още не са неутрализирани, анихилирани и смазани
  • 111 Анти-Бандити

    1 0 Отговор
    Интервюто на Луна пред списание на българската общност в САЩ !


    1. Луна, разбрахте ли, че сценаристът на Слави Иво Сиромахов издава нова книга, озаглавена „Певицата взема властта“? Любопитно е, че на корицата ѝ е сложена дама, която доста напомня за Вас. Вие ли сте това? Ласкае ли Ви, че вероятно сте станали героиня на роман ?


    Уважаеми господине,

    много мило от ваша, че сте отделили толкова време за съставянето на вашия, значителен по обем въпросник .

    Отговор на въпросите ви под № 1 .

    Узнах за тази книга . Едно от основните човешки права е Свободата на словото и на мисълта . Та нека Иво пише, каквото си желае .

    Дали аз съм на корицата - това е субективно усещане. За едни може да съм аз, за други – събирателния образ на недостижимата жена в розовите сънища на Иво .

    „БЕЗЗАЩИТЕН Е ТОЗИ , КОЙТО СЕ ПОДДАВА НА ЛАСКАТЕЛСТВА !”

    Така, че не се лаская , че Иво ме е възпял като жената на мечтите му !



    2. Искам да Ви върна към текста на една от Вашите песни. Наскоро си го припомних и осъзнах, че звучи като послание към избирателите Ви, към българския народ – „Завинаги до теб ще бъда…“. Знаете ли, аз Ви вярвам, когато пеете тази песен. С гласа си ми давате чувството за сигурност ! Бих счупил прозореца и бих Ви пуснал с дъжда у дома. Защо ли според Вас ми давате това чувство за сигурност?

    Отговор на въпросите ви под № 2 .

    НЯМА НУЖДА ДА ЧУПИТЕ ПРОЗОРЕЦА СИ, АЗ ЩЕ ВЛЯЗА КАТО ДЯДО КОЛЕДА ПРЕЗ КОМИНА !

    Давам ви чувство за
  • 112 Серж от Париж

    0 0 Отговор
    Браво Луна!!!Единственият човек готов цялостно за президент на България!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове