8 Декември, 2021 18:34 3 938 118

Христо Иванов: Цялото общество казва на Гешев да си ходи, а той си седи и нахалства

  • христо иванов-
  • цяло общество-
  • гешев-
  • да си ходи-
  • нахалства

Трябва да се каже честно, че тази конфигурация ще бъде трудна за реализиране. Трудно ще се произведе едно безпроблемно управление, казва съпредседателят на "Демократична България"

Христо Иванов: Цялото общество казва на Гешев да си ходи, а той си седи и нахалства  - 1
Снимка: БГНЕС

Изглежда, че сме близо до финала. Понеже това е много сложен процес, се надявам съвсем скоро страната да има правителство. Това заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в „Лице в лице“ по bTV.

„Форматът на преговорите е на двустранна база и това има своята логика. Българското общество възложи мандата, за да се реализира промяната, но не и пълната аритметика. Това е неизбежната конфигурация, ако искаме тази страна да има правителство, а и да не се ходи пак на избори“, предупреди той, цитиран от novini.bg.
„Трябва да се каже честно, че тази конфигурация ще бъде трудна за реализиране. Трудно ще се произведе едно безпроблемно управление. Коалицията обаче ще реши няколко трудни задачи – да има правителство и да не се разчита на гласовете на ДПС и ГЕРБ, ще бъде обединено около рестарт на съдебната власт. Рестартът на правосъдието може да реши въпроса да има правителство. Най-накрая властта в България ще може да се управлява от институциите, ще има справедливост и по-голямо доверие, има шанс българската държава да работи за всички“, обясни съпредседателят на "Демократична България".

За КПКОНПИ Иванов заяви, че докато не се рестартира Прокуратурата и не се модернизира, ще сме обречени да търсим алтернативи. „Цялото общество казва на Гешев да си ходи, а той си седи и нахалства. Този рестарт е много важен“, подчерта той.

„Отказвам да съм министър, защото смятам, че при толкова сложна политическа конструкция е по-добре политическите лидери да направят крачка назад и да дадем път на експертите. Ние имаме какво да дадем и влизаме със съзнание за ограничената си роля в тази сложна политическа конструкция. Нашата отговорност е ясна и не се отказваме да я носим“, каза Иванов.
„Такъв модел досега не е правен. Трябва да сме наясно, че неговата работа ще е трудна. България има нужда от правителство“, каза още Христо Иванов. Той допълни, че предстои работа по бюджета, Инспекторатът на ВСС също трябва да заработи, защото е част от рестарта на съдебната система.

„Управленската конфигурация ще е сложна, защото четири партии влизат в коалиция. Готови сме да поемем отговорност, въпреки трудностите. Това не го наричам компромис, а отговорност“, подчерта Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ротшилд:

    46 51 Отговор
    Дните на Гешев са преброени. Цялата световна машина е подире му.
  • 2 Анализатор

    56 50 Отговор
    Каскет, иди си с добро....

    Коментиран от #11, #92

  • 3 хах

    39 34 Отговор
    Намерете начин сега да го махнете, ако не беше това обещание нямаше да сте в парламента и да се пазарите с джуджето сега за постове!
  • 4 Габровец

    83 21 Отговор
    На обществото не му пука за Гешев а цените, всичко поскъпна двойно и тройно

    Коментиран от #13, #24, #26, #77, #79

  • 5 Мунчо Радев

    76 20 Отговор
    Ти каква мишка си Христо
  • 6 Да бе да...?!

    46 30 Отговор
    Чакай...Гешеф сам да се махне...?!Все едно Буцката да си признае за чекмеджетата,Барселона и убийството на мишо-Бирата и жена му...?!?!
  • 7 ДПС

    25 8 Отговор
    ГЬОНСУРАТ !
  • 8 Пич

    76 3 Отговор
    И тебе , Ристе , те гонят отдавна , но и ти и седиш и нахалстваш... И оставка подаде , и пак седиш и нахалстваш...!!!??? Комунистически номера , като на кака К. а уж си десен...!!!???

    Коментиран от #39

  • 9 ХАХАХАХАХАХ

    41 8 Отговор
    ДОЛУ ТИКВАТА!
    РИСТЬО ти нали беше правен министър ве?! За конституция чувАл ли си ве?
  • 10 Пенсионер

    55 5 Отговор
    Не ни трябват вашите игри а кажете как ще оцелеем след нова година с тази инфлация

    Коментиран от #42

  • 11 Един шофьор

    11 16 Отговор

    До коментар #2 от "Анализатор":

    А бе хубаво е да отиде малко при бай Ставри на почивка , да си побъбрят малко.
  • 12 Мутрапенсионер

    8 16 Отговор
    Казвах ви да му пратите нинджите да натръшкат всички прокурори и съдии измамници и всичко ще се оправи за 5 минути ама вие сте свикнали да се пощипвате по дупитате за нищо не ставате джендърчита
  • 13 Брюкселец

    17 11 Отговор

    До коментар #4 от "Габровец":

    Ами те и тука скочиха цените двойно и тройно...!Габрово да не е остров на ЕС(Европейската Стабилност...)...?!?!
  • 14 Кон

    41 1 Отговор
    Тоя катър разби ДБ !
  • 15 Хахаха..

    23 2 Отговор
    Той е комплексар,който имитира Боко.Ако не беше "комплекс" немаше да си бръсне кратуната.Личен опит..
  • 16 ЦЕЛОТО "ОБЩЕСТВО" ПЕД'ЕРА'СЕ И

    37 5 Отговор
    СОРОСПИИ СА С ПОДКРЕПА ОТ....5 % ПРИ...30% ГЛАСУВАЛИ?!?
    ЛАПАЙ КУ-РО, РИСТЕЕЕЕЕ,...ЛАПААААЙ....ПЕДЕЛАЙЗЕН
  • 17 Даскал

    46 3 Отговор
    Тоз така и не научи друга дума освен Гешев явно само за това му плащат

    Коментиран от #67

  • 18 Best

    29 4 Отговор
    Държавата на палячовците,всеки боклук разбира от политика,медицина,футбол,съдебна система и плюе,изчегъртва и е по по най.Гадна,безмозъчна смрад.
  • 19 SDEЧЕВ

    38 8 Отговор
    ДБ ЛАКЕИ НА БСП. ГЕШЕВ ИМ БИЛ ПРОБЛЕМА,ЧЕ ИСКА ДА ОКОПЧЕЕ ВСИЧКИ МЕРЗАВЦИ С ОВНЕШКИ ГЛАВИЧКИ
  • 20 Сивата чапла

    20 1 Отговор
    Така и не разбрах, какво значи отговорност за нашите политици. Като поемате отговорност директно по затворите, то иначе е само алабализми.
  • 21 Цонев

    17 0 Отговор
    Тебе пък Пеевски не те ще как ти показа кон боб яде ли
  • 22 Аз пък да ви кажа...

    12 7 Отговор
    За Гешеф,хич няма да ме е жал...!Обаче за говорителката му-Сийка Милева-ще роня три дни сълзи...😔🙄😀😰☹️😯...!
  • 23 МАЧКАЙ, ГЕШЕВ,.. МАЧКАЙ ТАЯ ..

    32 12 Отговор
    КОМУНЯГО-ПЕДЕРАСКА И АЙДУШКА ГНАС!!
    МАЧКАЙ ЦРЪВЕНАТА КОМ-ФАТМАШКА ДС-МАФИЯ И ОЛИГАРХИЯ... МАЧКАААААЙ

    Коментиран от #32, #35

  • 24 Така е невежий...

    13 4 Отговор

    До коментар #4 от "Габровец":

    Обществото трудно вижда причините, обикновено реве за последствията и чака спасител !!! По стара рецепта от 19 век.
  • 25 нов

    13 1 Отговор
    ГЕЙ ОБЩЕСТВОТО........
  • 26 !!!?

    12 24 Отговор

    До коментар #4 от "Габровец":

    Мен много ме е яд че служебните откакто управляват не увеличиха цената на тока за битовите абонати. Вече 7 месеца няма увеличение , а шефа Бойко за 12 години го увеличаваше по 2 пъти годишно с по 10%. От 1 юли и 1 януари. Яд ме е че при тези рекордни цени на барел петрол минимално вдигнаха и горивата. При шефа Бойко преди години при същите цени на петрола зареждахме по 2.77-2.90 лв. Яд ме е че и олиото смъкнаха на 3 лв.литъра а преди при Бойко бе стигнало и 4.50 лв. Много се ядосвам че не е Бойко защото вече щяхте да сте вирнaли краката от глад и геноцид

    Коментиран от #28, #94

  • 27 Местя

    27 2 Отговор
    Ей България, неможахте да го разкарате този кълвач и хипофизното джудже от политиката. С тея алчни з адници каква промяна очаквате
  • 28 Габровец

    27 4 Отговор

    До коментар #26 от "!!!?":

    При тези цени в момента сигурно живееш от спестявания които си направил при уж "лошия Бойко". Но като свършат ще трябва да започнеш и на 2-ра работа за да оцеляваш.

    Коментиран от #29

  • 29 !!!?

    5 25 Отговор

    До коментар #28 от "Габровец":

    Ами аз не живея от спестявания а от дохода си а от близо 7 месеца вече откакто са служебните ми е предостатъчен.Това че пекарите и фурните вдигнаха хляба макар и да го правят с фуражна пшеница и вдигнаха и млечните изделия, сигурно прочетохте че си признаха че работят с 40% печалба а правят сиренето и кашкавала със сухо и палмово мляко а не прясно. Решението е намаляване на потреблението им и като започнат да хвърлят продукцията си ще намалят цените до реалните им. Тока за битовите абонати от 7 месеца не е увеличаван. Олиото например "Бисер" и "Калиакра" е по 3 лв.за литър. Аз преди години когато Борисов го бе направил по 4.50 лв.за литър се оправях та сега ли? Вдигна го уж заради слабата слънчогледова реколта. Бе направил преди 5-6 години картофите по 2 лв. Нали помните как препоръча на младите да се връщат да садят картофи че били скъпи по 2 лв. Сега са по левче, дори в Базар и OЛXX има на цени 60-70 ст. Сега яйцата са по 18 ст. Аз се оправях при земеделския министър Мирослав Найденов когато бяха стигнали по 40 ст.защото били от щастливи кокошки. Сега зареждам от бензиностанция Еко Транс по 2.19 лева за литър бензин. Евтинийка. Оправях се през 2012-2013 г.когато при Бойко бяха стигнали по 2.77 лв.литъра при същите цени на барел петрол. Агнешкото е по 14 лв.килограма. Преди време когато Борисов посъветва студентите да се върнат на село и станат овчари защото "Агнешкото е кът в Европа а тук е по 18 лв.килограма" си купувах агнешко та сега ли когато е по

    Коментиран от #45

  • 30 Седни

    23 3 Отговор
    Пак Помисли вътре си в тия неща. Защо Гешев да си ходи ???
    Неговата работа е да контролира прокуратурата. Не да обвинява. Това повече административна работа. И оплаквания от даден прокурор. ЗАЩО ДА СИ ХОДИ ???
  • 31 Badjoto

    2 4 Отговор
    5.45 решава много проблеми.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 хохохо

    29 2 Отговор
    Абе Ристьо, ти да нямаш би полярно разстройство че се помисли за цялото общество бе пезевенк с пезевенк такъв?
  • 34 !!!?

    29 4 Отговор
    Ицо, къде го видя това "общество" !?...но всички видяхме, че 98% от Народа не гласува за тебе и партията ти !!!?
  • 35 Хахаа

    3 17 Отговор

    До коментар #23 от "МАЧКАЙ, ГЕШЕВ,.. МАЧКАЙ ТАЯ ..":

    Хахаха....хехехехе...мачка си мекия каскета! Скрил се е като лалугеер и не смее дори да погледне Киро...А уж чакахте имунитета да му иска ха-ха-га....хехехе
  • 36 ComfortablyNumb

    23 1 Отговор
    Ристьо не е цялото! На тия които виждат промяната в присъдите на Божков, Цветан Васиклев , Бок-бокови , Миньо, Биньо нямаше да е зле и Рундьо с присъда да видим ... си искат Гешев.
  • 37 Именит

    4 24 Отговор
    Гешев, долна noдлога си!
  • 38 ИСТИНАТА

    8 21 Отговор
    Снощи в студиото на БНТ бе доаена на Българската журналистика Валери Найденов. Направи много задълбочен анализ на изминалите избори. На въпрос откъде все още Герб има над 500 хиляди гласа , Найденов анализира така -" Все още над 3/4 от кметовете на области и общини в България са от Герб. Оттам идват техните гласове. Имам предвид не само служителите в кметствата, от чистачката до кмета които са зависими от предишната власт. Но и всички служители във фирмите с бордове на директори назначени от Герб , всички техни работници. А общо са стотици хиляди. Паднат ли Герберските кметства пада Герб завинаги. Разбира се за тях гласуваха и няколко десетки хиляди учители чийто заплати скочиха 4 пъти през трите мандата на Герб. Като махнем тази калкулация , от останалите граждани на България почти никой не гласува за тях"....Много точен анализ и в детайли на Найденов
  • 39 Непич

    11 4 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    Остави лидерството в Да България на хората, които членуват и гласуват за партията. Ти явно не си от тях, така че не е много възпитано да си пъхаш носа в чужди дела.
  • 40 Бойкикев, не си цялото

    26 3 Отговор
    Общество, говори САМО от свое име
  • 41 Русия

    14 1 Отговор
    От Гешев се интересуват само големите риби
  • 42 Чекмедже-Ефенди!

    2 9 Отговор

    До коментар #10 от "Пенсионер":

    Споко!Ще бръкна в чекмеджето и ви подхвърля 1-2 пачки...
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 25 Отговор
    ИВАН ГЕШЕВ вие сте престъпник вървете си

    Коментиран от #46

  • 44 Младеж

    15 1 Отговор
    Змей с 4 глави и на пролет избори
  • 45 да питам

    4 3 Отговор

    До коментар #29 от "!!!?":

    Тогава каква е логиката , при Бацо някои да карат на олио , вместо дизел ...🤭🤭
  • 46 Последния Софиянец

    10 8 Отговор

    До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Къде изчезна бе ХАХО? В БЛИЦ ли се подвизаваш Ампераж?

    Коментиран от #53, #58, #89

  • 47 Така ми викат

    26 4 Отговор
    Ице, Ицее ! Гешев голяма лъжица за твоята мръсна уста е...
  • 48 !!!?

    24 4 Отговор
    Ицо, ти вече си се въплътил в Гешев ! Нон стоп повтаряш името му сякаш ти е изсмукал мозъка. Заради него се хвърли в краката на Радев, Рашков и Нинова само и само да видиш Гешев свален от "престола" !!!?
  • 49 Последния Софиянец

    7 10 Отговор
    И аз му казах на Гешев стократно да си ходи, ама той не ще и не ще, инати се като магаре на мост. Хахахаха

    Коментиран от #54

  • 50 татко Карло

    24 1 Отговор
    И на теб цялото общество ти казва за носа, ама ти най-нагло продължаваш да лъжеш!
  • 51 до ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор
    ЯЛАГОНАДУЙ .

    Коментиран от #57

  • 52 Бай Бибиан

    13 0 Отговор
    Ицката иска прокурор да става главен ма да го не трогат осем години по съштиа начин ка искат да хлъзнат Каскетино.Шо мо е много готина четината и клюна мо е ексклозивно преставителен деа!
  • 53 Стойко

    4 10 Отговор

    До коментар #46 от "Последния Софиянец":

    БОНГО, не се представяй за Софиянеца?!?! Ядоса се че КОЗЛОДУЙ пише истината че Гешев е престъпник като тиквун и мястото му е в ЗАТВОРА!
  • 54 Гешев

    15 3 Отговор

    До коментар #49 от "Последния Софиянец":

    Какво може да зависи от един обикновен мекичар ?

    Коментиран от #93

  • 55 Хи хи

    17 1 Отговор
    За капак Специализираната каскетатура ще оглавява Антимафия прокуратурата на Европа . И това за 4 години напред. На финалната права са били България и Албания, за България са гласували Специализираните прокуратури на Италия и Румъния. Тази новина няма да я намерите в този сайт, но исканията на Христо, Кирчо, Асенчо ежечасно. Христо е мега правно некомпетентен . Гешев го избраха по неговият закон , а сега , моля ти се Гешев , иди си !
  • 56 ПЕНКО

    15 3 Отговор
    КОЙ ДРУГ ШАМАНДУРЕЦ В ОТСТАВКА МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА ИЗРАЗА : " ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО " !!!! ??? ПОПИТАЙТЕ СЕ КОИ ДРУГИ СА В ОТСТАВКА ---ЗА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ???????????!!!!!!!!!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 CTAMАТ МAГAРETO

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Последния Софиянец":

    БЕШЕ В БЛИЦ САМО НО И ТУК СЕ ПОДВИЗАВА СЛЕД КАТО ГО ОТБЛОКИРАХ. НО СЕ ПОДВИЗАВА И С ИМЕТО "ДРАКОН. ВКАРАЛ СЪМ ГО В СИСТЕМАТА И Е ПОД ПОСТОЯННО НАБЛЮДЕНИЕ ТУК В БЛИЦ И В ДНЕС А И ВЪВ ФЛАГМАН ПРЕДИ
  • 59 маалата

    11 4 Отговор
    Брадатия плъх Бойкикев лее мозък! ЪЪЪЪЪЪъ ааааааа ъъъъъъъъъ такова ъъъъъъ
  • 60 ПЕНКО

    7 3 Отговор

    До коментар #57 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Браво КОЗЛОДУЙСКИ срина го. Да идва и да ти го надува този
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Сесесере

    12 2 Отговор
    Мдааа ристе не ми дреме за тоя или оня кажете нещо за ИНФЛАЦИЯТА И ЦЕНИТЕ какво правите или ще правите хора гладуват мизеруват
  • 64 АЛОО

    12 1 Отговор
    БЕЛГИЯ,ИМОТИ.
  • 65 Kole

    7 11 Отговор
    Брей, тука колко герберски тролове пъплят. Усещате ли дебелия?

    Коментиран от #66, #73, #96

  • 66 ИСТИНАТА

    6 16 Отговор

    До коментар #65 от "Kole":

    Точно 3 герберастки трола са с 6-7 имена! Усетиха го здраво дебелия ...целия им е вътре...Музика за ушите ни е как вият като вълци от безпомощност...Безценно....

    Коментиран от #71, #83, #91

  • 67 Учител!

    5 9 Отговор

    До коментар #17 от "Даскал":

    Все едно да кажеш-Тоз Борисов така и не научи друга дума освен Радев явно само за това му плащат
  • 68 ПИНОКИО

    14 3 Отговор
    КОЙ ТИ КАЗА НА ТЕБ ТИЯ ГЛУПОСТИ,МАДЖО ЛИ.ПИНОКИО ТИ СИ КЪРЛЕЖ.
  • 69 Абсурдистан

    17 2 Отговор
    Кои са цялото общество, бе Пинокио? Ти ли? Ти, който целува задника на Борисов? Ето това е нещастието на България! Провалили се индивиди влияят на общественото мнение. Провалили се партии отново са във властта. Слаба историческа памет!
  • 70 A50

    18 3 Отговор
    Нито съм гербаджия, нито защитавам каскета, ама новите властимащи искат съвсем необезпокоявано от никой да я карат. Гешев като чели може да бъде единствената опозиция в тази ситуация. На демократите май хич не им харесва демокрацията. Нали протестирахме срещу едноличното управление на един толуп, а сега искат от същото и следващите т.н. промянаджии
  • 71 ха ха хааа

    4 3 Отговор

    До коментар #66 от "ИСТИНАТА":

    Вие сигурно вече сте го изп@рделе ... Или Боци ви го е оставил ..🤭
  • 72 БСП най крадливата партия

    16 3 Отговор
    ИЦЕ ОТ КЪДЕ ТИЯ ИМОТИ В БЕЛГИЯ И ПАРИ КАТО НЯМАШ ТРУДОВ СТАЖ.

    Коментиран от #78

  • 73 Герберски трол

    9 2 Отговор

    До коментар #65 от "Kole":

    Много сте сърдите нещо троловете на Прокобата? Да не би Ивчо нещо пак да ви е излъгал, взе властта и каза ще видим? На нас поне ни плащат и бонуси за Коледа ще има, и януари сме на Бахамите и от там ще ви дразним!
  • 74 КРОКОДИЛА

    12 3 Отговор
    ТИ СИ КУКЛА НА КОНЦИ - БУРАТИНО - А НАСАМ А НАТАМ АЙДЕ ДА БЯГАМЕ ДА СЕ КРИЕМЕ ......................
  • 75 курти

    8 3 Отговор
    на Гешев да ядете КУРАбията
  • 76 Хахаха

    10 1 Отговор
    Ти, Мунчо и задкулисието от кога се смятате за "цялото общество"?
  • 77 Виждащ

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Габровец":

    Точно така
  • 78 Ку-ку

    11 0 Отговор

    До коментар #72 от "БСП най крадливата партия":

    Крал е като луд и тоя, да не мислиш, че се "гърбил" от работа. Явно Гешев и него го е засегнал яко щом се буди и заспива с неговото име, смятай...
  • 79 Коментара

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Габровец":

    Когато си късоглед и ограничен няма как да ти пука за подобни неща...
  • 80 Към Пинокио

    10 1 Отговор
    Лодкарю, епа на мен ми харесва Гешев ,а на теб в коя дуп..а ти бръкна
  • 81 АЗ ПОДМЯНАТА

    12 0 Отговор
    ИЦЕ ТВОЯТА ПАРТИЯ Е ПРОПАДНАЛА ЕДВА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА НАЛИ БЕШЕ В ОСТАВКА ИЛИ БАНИЦАТА Е НАЙ НАЙ ВКУСНА ГЕШЕВ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА А ТИ ГОВОРИ ОТ СВОЕ ИМЕ
  • 82 Не цялото Ице

    10 1 Отговор
    Само комундрелите.Пет ,шест хиляди не са цялото общество.
  • 83 АЗ ПОДМЯНАТА

    11 1 Отговор

    До коментар #66 от "ИСТИНАТА":

    КОИ СТЕ ВИЕ ПРЕВРАТАДЖИИ БКП КОМУНЯГИ МАНИПУЛАТОРИ А ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ЧУВАЛ ЛИ СИ ИЛИ БКП МУТРИТЕ СЕГА КОЛЯТ И БЕСЯТ САМОЗАБРАВИЛИСЕ НО БЪЛГАРИЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ ДЕМОКРАЦИЯТА А ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЕ РАДВАШ КОМУНИСТЕ
  • 84 ХФФ

    13 1 Отговор
    Защо да се маха Гешев? Защото погна далаверите на Иво Прокопиев, Васил Божков, на президента Радев, защото ликвидира ало измамниците,....още много защо
  • 85 ХФФ

    9 1 Отговор
    Защо да се маха Гешев? Защото погна далаверите на Иво Прокопиев, Васил Божков, на президента Радев, защото ликвидира ало измамниците,....още много защо
  • 86 Бай Ставри

    1 4 Отговор
    Идвай си вече. Чакам те с нетърпение.
  • 87 Последния софиянец

    8 2 Отговор
    Кое общество ве? Твоето ли или престъпното общество на, което явно ви пречи защото ви е страх да не му станете клиенти?! На моето общество не ми пречи!
  • 88 скорпи

    9 0 Отговор
    Христо както виждаме и ти си седиш.Нали си подаде оставка като лидер а сега те виждаме да преговаряш! НАХАЛСТВО!
    А може би искаш да седнеш на неговия стол? Стани за да седна!
  • 89 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Последния Софиянец":

    Изчезнах при женка ти.! Искаш ли да светиш.....?
  • 90 Северозапад

    5 0 Отговор
    Казало ако то, и паднало в дупката, какъв клюн само, тоо ако е овца немоо се наяде
  • 91 Вие на баба ти вола.

    10 1 Отговор

    До коментар #66 от "ИСТИНАТА":

    Гешев е бетон.Браво,само гърч на комундрелите .
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Той даже не е и

    4 0 Отговор

    До коментар #54 от "Гешев":

    Мекичар.Картофобелач е
  • 94 Тончо

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "!!!?":

    А мен ме е яд че има такива тъпи хорица като 26 писател, впрочем не ме е яд, дори забавно на черното казва бяло то комундетата са така
  • 95 Бойкикев и Гномът

    6 0 Отговор
    Комунистите Бойкикев и Гномът тръгнали да се правят на демократи?!
    И това ако не е пародия , здраве му кажи...
  • 96 Да кажа

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Kole":

    Коле дебелия ще те бодне отдоле
  • 97 Явно на

    4 0 Отговор
    Ицето му дирят парите ,които похарчи пък я свърши,като кучето на нивата.Ице спри да се излагаш.Ставаш вече за смях и на децата.
  • 98 марони

    6 0 Отговор
    Ристе,комунистическа подлого,ти кога ще си ходиш?6% имаш на изборите!Ти си наглия и безочлив гамен!
  • 99 Селяк

    5 0 Отговор
    Много бързо си продаде душичката малка ми се струва! Май народа забрави, че беше министър на правосъдието не веднъж ами два пъти от които единият беше по-времето на ББ, и не случайно след година те махна, защото не струваше! Нищо не направи тогава и сега няма да направиш. Само плямпаш и вървиш там където ти подадат ръка за да продължиш да лапаш! Пинокиооо спри да се явяваш по ТВ и да говориш пълни глупости, никой не те иска защото се подлога на Костов и лизач на долни гащи.
  • 100 И аз да кажа

    5 0 Отговор
    Изобщо не ми бърка Гешев, харесва ми, че подпука най-едрите и нагли олигарси! И ето е хвърлил око на поста му, затова уж не иска да е министър. Някой няма ли да се поинтересува от спестяванията и имотите на Хр.Иванов? От 5-6 години не е работил, като адвокат отдавна не практикува, виси по пеотести- откъде стотици хиляди спестявания, 2 апартамента в София и два в Брюксел? Че той задминава и Станишев-детето на Партията с първи трудов договор- министър председател! Не се наплюскаха тези и срама нямат!

    Коментиран от #101, #102

  • 101 Селяк

    4 0 Отговор

    До коментар #100 от "И аз да кажа":

    Де да беше само той! Ако това правителство искаше да вкара мафиотите в затвора или най-малкото да върне откраднатото от държавата до момента - то парламента щеше да се изпразни! Уви, единственият прокурор който се надигна срещу няколко акули сега не е желан и вместо всички да се концентират върху проблемите на държавата то те се фокусират как да го премахнат и да поставят тяхно лице за да може по-лесно да стават нещата! Проблема не е в прокурора - той си спазва законите написани от правителството!
  • 102 И той като

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "И аз да кажа":

    Дамаджаната, спестявал от закуски.Гладувал,завалията сутрин не е ял банички ,като нас и хоп спестени десетки милиони.А ние ,като плюскахме банички и милинки няма ,как да спестим милиони.Хак да ни е.
  • 103 Василева

    3 0 Отговор
    На мен Гешев не ми пречи,защото съм обикновен човек и не нарушавам законите на България.

    Коментиран от #104

  • 104 И аз не се

    4 0 Отговор

    До коментар #103 от "Василева":

    Притеснявам от Гешев.Няма ,какво да крия.Явно другарите много са притеснени.Че Гешев не е ,като предните.Ни се води ни се кара.
  • 105 Колко трябва

    5 1 Отговор
    Да нагъл и безочлив да говориш от името на цялото общество. При положение ,че си деветата дупка на кавала.Галева си седна на д-то,като същото това общество и даде червен картон.Сега е ред и на Пинокио.
  • 106 MGewehr

    2 0 Отговор
    Майката на тоя е бивша СССРка и тоя да се върне там от дето е излезнал!
  • 107 Гербер

    1 1 Отговор
    Ние сме за Ицо Иванов да е главен прокурор.
  • 108 Прост народ слаба държава

    0 0 Отговор
    Продължаваме попадението и всички около тях като Иванов Петков Нинова и Радев е скоро ще бъдат помнени като разрешителните на България
  • 109 Корсиканеца

    2 0 Отговор
    Ако си мислиш че ти си цялото общество Пинокио по добре се скрий някъде!!!
  • 110 Кокич

    1 1 Отговор
    Не говорете от името на всички. Аз съм против свалянето на Гешев. Боли ви, че ви пипна сплнсорите
  • 111 filo

    0 1 Отговор
    Ристю, виж коло гласа спечелихте и тогава говори. Предполагам се сещаш на следващи избори къде ще си.
  • 112 Вероника

    1 1 Отговор
    Абе той и Христо обича да нахалства, така че да не говори точно той за нахалство.
  • 113 Данчо

    0 0 Отговор
    А Христо как си връзва гащите сега за евентуален провал простооооо
  • 114 абе ей

    1 0 Отговор
    Цялото общество не се изчерпва с жълтите павета, така че айде моля тоя да не говори от мое име.
  • 115 petar svilenov

    0 0 Отговор
    Проблемът ви се нарича Атанасов,комунист,старец,ветеран от живково време.ИСКА ДА КАДРУВА.Какъв генерал може да е един милиционер.Зад него са двама-единият е в списъка МАГНИТСКИ,А ДРУГИЯТ МУ Е КЛИЕНТ.
  • 116 Бела

    0 0 Отговор
    И на Христо му казва цяло общество да си ходи, ама нейсе ... и той като Гешев е като магаре на лед хахахха
  • 117 Ива

    0 0 Отговор
    Ицо сега се прави на много праведен
  • 118 Васил

    1 0 Отговор
    Хората и на Иванов му казват да си ходи и едвам влязоха в парламента тоя път, но той се е запънал, че така му диктуват спонсорите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол