Last news in Fakti

23 Април, 2022 18:32 1 612 84

Шаламанов: Дебатът за военната помощ трябваше да започне по-рано

  • велизар шаламанов-
  • военна помощ-
  • украйна

Според него се е получило институционално объркване

Шаламанов: Дебатът за военната помощ трябваше да започне по-рано - 1
Кадър NOVA NEWS

Парламентът отложи решението за оказване на т.нар. техническа помощ за Украйна. Това се случи на фона на безпрецедентното тридневно посещение на украинския външен министър Дмитро Кулеба. Премиерът Кирил Петков обяви, че ще оглави българска делегация, която да посети Киев, в която ще покани представителите на всички коалиционни партньори.

„Много време мина. Ние сме два месеца във война. Украинците се сражават за своята страна. Дебатът за военната помощ трябваше да започне по-рано, за да има по-рано решение. В самото начало, като че ли се получи институционално объркване, защото се говореше, че войната ще свърши за няколко дни и че Русия ще победи. Това беше стратегическа грешка и тя обърка процеса на взимане на решения в България”. Това каза в "Офанзива“ по NOVA NEWS бившият министър на отбраната Велизар Шаламанов.

По думите му цялото въоръжение на България, от времето на Варшавския договор, потенциално може да бъде използвано от украинците.

„През 2014 бях министър на отбраната и бях на Среща на върха в Уелс. Тогава в НАТО се стартира идея за намаляване на зависимостта от Русия чрез извеждане от въоръжение на съветските системи и ускорено въвеждане на натовски системи. Поради нежеланието на второто и трето правителство на г-н Борисов този процес беше забавен. Сега, макар и в по-трудна ситуация, ние имаме тази възможност и трябва да я реализираме”, обясни Шаламанов.

„Премиерът пое ангажимент да води делегация в Киев. По-важно е Петков да заведе делегацията в Мадрид на Срещата на върха на НАТО. Там ще бъде взето важното решение - как ще изглежда отбраната в Източна Европа години напред”, каза още бившият министър на отбраната.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това мекeре

    56 3 Отговор
    Сюлейманов го сърби май Д-то също както го сюрби и сюлейман пусито.
  • 2 Sion

    76 4 Отговор
    Никакъв дебат и никакви оръжия! Който много иска да помага на украинците, да се записва доброволец и " чемадодан, вокзал, Киев"..Тоя индивид, нискочелият МирчуФ, онова ушато недоразумение Слатински..Да слагат по една каска и да ходят да воюват..

    Коментиран от #11, #66

  • 3 Бесен _Язовец

    64 4 Отговор
    Шаламачо за една задна четвъртина агне продава родина, история, народ, вяра...

    Коментиран от #12

  • 4 с/р

    36 1 Отговор
    Роден
    24 декември 1961 г. (60 г.)
    Карлово, Народна република България
    Образование Киевски университет
    Софийски университет

    Коментиран от #32

  • 5 Войната е от осем години

    58 3 Отговор
    Нацистите ли ще подпомагате!
    По-последни сведения, азовци са формирани на базата на алгоритъма на сектите, включени са целите семейства с децата. Как изобщо са се поддали на тая американска зловеща провокация, как са ги убедили, че си заслужава да служиш на дявола.
    Зловещо, зловещо. СССР построи Азовсталь, какво им построи демокрацията! Могили!

    Коментиран от #20

  • 6 Патриота

    63 2 Отговор
    Безродника Шаламанов. Една шепа сте безродниците които пропагандирате за намеса на България в конфликт който не ни засяга.
  • 7 Българка

    4 63 Отговор
    Украинците се сражават не само за своята страна, а за цяла Европа и световния мир. Диктаторите не се спират сами, те биват възпирани. И даже няма нужда от дебат. Нещата са ясни. Имаме агресор- злото и жертва- доброто. Лесен избор на чия страна сме!

    Коментиран от #14, #16, #24, #25, #29

  • 8 морков

    41 3 Отговор
    и тоя е само по дебатите и комисионните , а подмазвачеството стана нещо като национална традиция при ползващите власт
  • 9 Баце

    57 3 Отговор
    Тази дърта, мазна подлога защо казва "ние сме във война..."?
    Кои сме това "ние" бе шаламнче мазно?
    Аз ли, ти ли, еми като си във война грабвай един калашник и заедно с Бойкикиев и Гнома да ви хвърлят с парашути над Азов и почвайте да ги изтребвате тия агресори бе, и медали може да заслужите. Айде тръгвай и ни освободи от присъствието си.
  • 10 Гост

    28 1 Отговор
    Има си специален термин за такива.
  • 11 Гост

    23 1 Отговор

    До коментар #2 от "Sion":

    Мислиш ли, че не им пращат зад гърба ни?
  • 12 Козяк Щрасе 16

    25 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен _Язовец":

    Шаламанчиков е чакал ,вързан за оградата на Бункера в София на къса верижка.
  • 13 боклук

    21 1 Отговор
    Не може да бъде използвано, за нищо не става, както и бившите военни министри.
  • 14 Изборът е повече от ясен!

    35 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Твърдо сме против нацизма и фашизма, както винаги сме били. Фашизираните многополови индивиди да емигрират в Германия!

    Коментиран от #18

  • 15 ГОРСКИ

    19 2 Отговор
    Пълен неутралитет, а така и едните и другите ще ни мразят!!!!!!Това трябваше да стане във началото,достатъчно им приехме бежанците туристи!!!!!
  • 16 Туркиня

    26 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Ама,жено,бегай да боядисваш яйЦа ма,проклетио.
  • 17 Да,бе

    28 1 Отговор
    Ние сме два месеца във война!?!Кои сте вие,бе?Явно не сте българи,защото никой не ни е обявявал война.Нали се сещате,че за цялото това плямпане ще бъдете съдени и може би не е далече.
  • 18 Българите винаги са били фашисти

    7 21 Отговор

    До коментар #14 от "Изборът е повече от ясен!":

    Дори и Македонците са го разбрали.

    Коментиран от #27, #30, #34

  • 19 Бесен_ Язовец

    25 0 Отговор
    Така :Антропоним на шаламан е: лиценер, подмазвач.
  • 20 Гост

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Войната е от осем години":

    Лесно е. Засилват правата на малцинствата. Репресират основното население. Така се създава усещане за дискриминация, подтисничество и избухват дрсазги между етносите. Образува се стремеж за национални движения, защитаващи интересите на основният етнос. Те се израждат в крайнодесни формации, стигащи до крайни политики. Почти нямат разлика с фашистките групировки. Избухват междуетнически конфликти. Нацията е разединена и готова за пълен контрол отвън.
  • 21 Киро Теслата

    13 0 Отговор
    Шаламанка,вие комунетата-бивши и настоящи сте "институционално объркани" още от Татово време.Проблема на България е,че продължавате да ни управлявате и повече от 30 години след дворцовият преврат.Ако някой смята,че ДБ или ПП нямат никаква връзка със "славното минало",значи не е в час.А за останалите политически субекти-БСП,ДПС,ГЕРБ,СДС И Т.Н.,не си струва да се говори.Но Запада и САЩ се примиряват и работят с калпавият материал,който е на разположение.Само ще ви припомня,че двамата "натовски" офицера Шаламанов и Радев,преди време се замеряха с компромати,кой кога,като какъв ентусиазиран комундел се е изявявал.
  • 22 СССРБарета

    20 0 Отговор
    Боже Господи колко пропаганден сайт не спира да ни занимава с един и същи бивш Докога ще ни го набутвате този бе като от години нищо не зависи от него? Изкарайте някой бивш министър от времето на Тодор Живков да говори като ще говорят бивши да говорят всякакви Тоя е господин никой от много години и ежедневно ни дава поуки! Айде след него е ред на Огнян Минчев и той да ни даде насоки след Огнян Минчев ще е Сандов, след това Тагарев.....
  • 23 Някой

    21 2 Отговор
    Сорсонята не разбраха, че колкото повече се пенявят толкова повече ще срещат отпор на безумните си идеи. Особено след като видяхме наглеца водещ се министър в О. крайна.

    Коментиран от #40

  • 24 Гост

    24 4 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    В Донбас украинците за чия свобода избиваха рускоговорящи?

    Коментиран от #80, #83

  • 25 Левски

    26 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Като избиха 15000 невинни включително деца рускоговорящи в Донбас ли? Не знаех че Европа подкрепя фашисти и че те се сражават за Европа!
  • 26 отговорност

    22 1 Отговор
    Какви договори и задължения имаме ние спрямо Украйна, г-н Шаламанов? Когато унищожавахте българското въоръжение и армията ни, по чие нареждане беше? Вие и другите министри на отбраната трябва да бъдете съдени за разрушаване на националната сигурност и слугинаж на чужди интереси! Сега много искате да дадем и последното което ни е останало. Кой ви командва и кара да вършите това?
  • 27 Гост

    13 1 Отговор

    До коментар #18 от "Българите винаги са били фашисти":

    Когато австрийският ни цар приема да помага на германците, българите са били против. Така се зараждат партизанските движения и ятаците.
  • 28 Интелектуалец с пагони

    20 2 Отговор
    Същият този Шаламанов като зам.-министър на Бойко Ноев в периода 1999-2001 е виновен за унищожаването на 2500 танка и 400 бойни самолета! ДБ с лъжите си копае дъното!
  • 29 Ами ...

    1 21 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    За русофилите няма никакво значение, че матушката им е агресор. Матушката винаги е права. Така те се превръщат в съучастници на престъпленията, извършвани от агресора. Вън БСП от властта.

    Коментиран от #33, #39, #52

  • 30 Дано поне Македония се усети

    12 1 Отговор

    До коментар #18 от "Българите винаги са били фашисти":

    Македонците ги готвят по същия алгоритъм, по който работят с Украйна.
    Според местната специфика, настройват населението шепа платени клакьори.
    Непрекъснато изяви по медии, пошли провокации, крадене на история, истерични заявления и обвинения.
    Един и същи подъл краварски алгоритъм, който разделя хората, унищожава народи, създава омраза.
    Само американците живеят в "мир", черни, бели, кафяви, жълти, кой кой не се знае, ама американци.
    А ние тук с обща кръв и ни правят на маймуни.
    Ами, докато не дойде акъла, маймуни ще си останем!

    Коментиран от #38

  • 31 Човек

    15 0 Отговор
    Ох ти неразумни уроде.Като толко искаш да помогнеш,бягай там да се сражаваш стига ръси мъдрости!
  • 32 Боруна Лом

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "с/р":

    Институт на 4километър
  • 33 Много е досадно

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Ами ...":

    Като си отговаряш сам на простотиите. Само ти го правиш, невзрачник!
  • 34 Хихи

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "Българите винаги са били фашисти":

    така ли ви промиват малограмажните мозъчета в училище сърбите македонски неандерталецо?
  • 35 Вили Месершмидт

    12 0 Отговор
    Щом този доказан национален предател реве за оръжия най-логично и разумно е да не дадем дори и един патрон.
  • 36 Неадекватен идиот

    13 0 Отговор
    „Много време мина. Ние сме два месеца във война" Ти кретеноиде може и да си във война, ние не сме
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Дано поне Македония се усети":

    Браво, отличен анализ. Дано повече хора го прочетат и се усетят.
  • 39 Не поддържаш нацизма, значи русофилство

    14 1 Отговор

    До коментар #29 от "Ами ...":

    Логиката никаква!
    Осем години война, няма да спра да го пиша, осем години война, и някакви си пошляци тролове ще ми дават наклон на мненията.
    Алчността на политическата шайка на Украйна покри земята им с могили!
    Зеленски не позволява на обкръжени военни части да се предадат, щото там има "американско злато" и истината ще лъсне, кой я води всъщност тази война.
    Война на САЩ срещу Русия.

    Коментиран от #44

  • 40 Ами ...

    1 12 Отговор

    До коментар #23 от "Някой":

    Чий отпор, русня? Вие сте шепа хора. Преброихте се, гласувайки за "Русофили" - 10 000 души. Но имате наглостта, да налагате на другите, изкривено си, индоктринирано мислене. Колкото повече се хвърляте на амбразурата, толкова по твърда става решителността на българите да помогнат срещу агресора. Хайде, излесте на улицата и "дайте отпор". Нещастници.

    Коментиран от #43

  • 41 егати буклуците самонадеяни се навъдия

    7 0 Отговор
    Чичеее , ама кой каза , че ти трябва да казваш какво и кога да става , примерно с мен , така да се изразя де?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Някой

    8 1 Отговор

    До коментар #40 от "Ами ...":

    Жестоко се лъжеш, че това е някакъв критерий. И не знам какво си мислиш, че ще постигнеш с този речник, защото истината е, че "дружбата" ни с краварите разсипа България.

    Коментиран от #59

  • 44 Ами ...

    4 12 Отговор

    До коментар #39 от "Не поддържаш нацизма, значи русофилство":

    И тази опорка ли изтупахте от нафталина - който не е с Русия е фашист. 😀 Преди осем години окупирахте Крим и Донбас. А хората, които защитават родината си, са "политическа шайка на Украйна", така ли? И така осем години. Ти го написа. Не САЩ воюва срещу вас, целия свят е против вас. Обречени сте, това е. Не можахте да превземете Киев, а го защитаваха само три бригади. Това нищо ли не ти говори?

    Коментиран от #64, #65

  • 45 ХАН КРУМ

    12 2 Отговор
    Продажниците не почиват и на Великден. Американските еничари нямат спирка,явно са им платили и връщане за тях няма.Гнусни безродници и лакеи.
  • 46 ииии

    14 1 Отговор
    Цитат : " Много време мина! Ние сме два месеца във война" Алооо Шаламанов, Украйна Не е обявила война, нито Русия ??? Какво казваш бе Шаламанов, всички дадоха оръ
    жие на Украйна и нищо, но ако България даде оръжие "войната" се обръща в полза на Украйна?? Абе Шаламанов кажи на работодателя си Херо Мустафа, че българина не е чак толко наивен
  • 47 ха ха

    12 1 Отговор
    айде да дебатираме за заплащането на труда в българия ? за фирмите фантоми с милиони печалба от ддс ? за комисионните на вождове и величия ? или тоя разбира само от търговия с оръжие ?
  • 48 нормално

    5 0 Отговор
    Неканените гости винаги предизвикват объркване.
  • 49 1234

    11 1 Отговор
    Шаламанов обличай въшкарника, вземай мешката и шанца и отивай да воюваш в Украйна! Така ще оправдаеш харчените за теб средства в НАТО!
  • 50 Механик

    10 1 Отговор
    Да ви обясня, щото виждам тук тотално незнание.
    ШАЛАМАНОВ и СЮЛЕЙМАНОВ са еквивалента на ШАЛОМОВ. Това е еврейско именце, малко попрекороено, за да може да се интегрира в славянските среди (шаламанов) или е мюсюлманските такива ( сюлейманов).
    Не се заблуждавайте и не мислете, че еврейски организации като САЩ, "Шалом" и пр. мислят доброто ни.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ЗА ФОБИТЕ USA СА ПРАВИ ВИНАГИ

    9 1 Отговор

    До коментар #29 от "Ами ...":

    ТЕ УБИВАТ ДЕМОКРАТИЧНО МИРНИ ЖИТЕЛИ ДОРИ В МОМЕНТА ВА ВЯКОЛКА МЕСТА ПО СВЕТА!!!

    Коментиран от #60

  • 53 ШАЛАМАН - МИЛИОНЕР

    11 1 Отговор
    НЕКА ОБЯСНИ КАК СТАНА МИЛИОНЕР?
    ДЕМОКРАТИЧЕН МИЛИОНЕР ....
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Румяна

    7 2 Отговор
    Защо го пускат това продажно същество и мисловно НИЩО????? Ние знаем какво мислят пасито (дето не е служил войник сори), крадлата Поптодорова, "юнаците+ атлантици и т.н. национални отрепки. В същото време НЕ СЕ допуска НИКАКВО друго мнение официално по медиите. Дори кадърният Волгин беше наказан КОЙ ЗНАЕ защо - защото женичката на ния тицина (що за име?) не хареса казаното от него. Ние обаче си го харесваме. И ако искате да не се сринем до 130-то мьясто в света по свобода на словото, ИСКАМЕ ДРУГИ МНЕНИЯ, не само на плитките по ум продажници!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Перо

    2 1 Отговор
    Още един случайник!
  • 59 Ами ...

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Някой":

    Разбра ме.
  • 60 Ами ...

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "ЗА ФОБИТЕ USA СА ПРАВИ ВИНАГИ":

    Хората, които защитават родината си са прави.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Шаламаноглу

    3 0 Отговор
    Против войната съм и това безумие трябва да бъде спряно.....
    Но Къде беше Шаламанчо-джипов ровъров и нашата пасмина, пардон т.н. бг политици, когато убиваха българи в Украйна, през 2014 та, къде бяхте когато П. Порошенко предложи и укрите приеха анти българско законодателство.....
    Къде бяха, когато през последните 10на години украинците с български произход криеха децата си, от Добрите украинци, обстрелващи ги с бомби Точка У ( Без да гледат в Болници ли падат или в Училища ) в мазета и други дупки....
    Къде беше тази пасмина, когато преди десетина години Добрите украинци + бай дън ни спряха газта от Русия и стояхме на студено, а много фирми Спряха производството си....
    Къде бяха Когато се разбра за лаптопа на синковеца на един презокеански ГоУем брат, синковеца си призна, че цялата информация е автентична....
    Шаламанчооулу, Що така бе Миме.....гледайте с останалата пасмина от правителството ти и онези от дай бг + рекетьорите с цвят на трева......
    Френския филм Маските на революцията, на френския канал +.
    Гледайте изказванията на П. Порошенко в предизборната кампания в Украйна за ЗеУенски- " наркоман...."..
    В задачката се пита- Кого подкрепяте бе джанъм!!!!
    Кат сте такива "титани на мисълта и дипломацията", оти не кажете с колко се е увеличило производството на едни хора уж тровени недотровени, и сродните
    им "бизнесмени".. и Най- вече дестинациите на пратките им....
    Стига Слугинаж, аман от Подлоги във властта....
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Абе неувиращи угодници на ФАЩ чрез укрит

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "Ами ...":

    Не одобрявам войната, но кой каквото е дробил последните осем години, трябва да го сърба . Колко много им се молеха да не са агресивни и да спазват споразумението . Но НЕ.
    От кога България стана фашистка държава и заклеймява всичко което е руско?! Истината е, че творението на САЩ и Запада, подобието на държава, наречено Украйна, е превърнато в царство на нацисти, фашисти, садисти, главорези, и наркомани, привлякло под знамето на тризъбеца цялата сатанистка измет на света!
  • 65 Да се разберем веднъж завинаги за КРИМ

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Ами ...":

    Да помислят малко трудносхващащите друсофоби. И НАЕЙ-ПОСЛЕ запомнят .Крим е третият случай на прекрояване на граници в Европа. Първо, през 1974 г. Турция нахлува и окупира Северен Кипър. Случая е заметен и само от време навреме срамежливо се споменава от немай къде. Второ, НАТО откъсна Косово от Сърбия и създаде държава на мафиоти и наркотрафиканти. Помните ли бомбите над Белград и убитите хора? Аз имам близки оттам. Ами Сребреница? Пак мълчание. Айде да уредим първите два, след това може да дойде ред и на Крим. При това нито един международен наблюдател не прояви съмнение в проведения референдум. Анадъмо?

    Коментиран от #68

  • 66 Крайно време е да се спрете само

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Sion":

    да искате пари и оръжие, а уж искате мир. А вие си се бийте за вашата земя, но не намесвайте другите народи в тази ваша война. Вече ни писна да гледаме и слушаме само Зеленски и украинки по тв, как да помагаме, но не само хуманитарно и с пари, а и да ви дадем и няколкото си останали самолета, с които да се защитаваме. Правят протести в България и искат българите да ходят да се бият срещу Русия. Бийте си се вие. Наглост! Демокрацията всеки сам стига до нея. А това да се веят украински знамена в България е наглост!
  • 67 Пешо

    4 1 Отговор
    Е нема такава гнусна подлога. Този е за разстрел не и за съд. Бил военен министър. Жив престъпник
  • 68 Ами ...

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Да се разберем веднъж завинаги за КРИМ":

    Крим е окупиран от Русия. Русия нападна Украйна. Няма оправдание и за двете. Русия е агресор. Света се вдигна срещу нея. Обречена е. Времето за "разбиране" мина.

    Коментиран от #79

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Дебат за хартия

    3 0 Отговор
    Значи Шарлатанчо искал да открие дебат как да си дадем реалното руско въоръжение срещу обещани американски оръжия..... на хартия.
  • 71 така така

    3 0 Отговор
    Шаламонов, ходи да се поклониш на твоя Бог...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 chi

    3 0 Отговор
    Шаламанов, още един продажен мазник!
  • 74 Otoplitel

    3 1 Отговор
    Шаламанов.Едно време слушахме на КВ Свободна Европа.Сега гледаме YouTube.Там всеки ден показват заловено от РФ българско оръжие.Поне млъкнете,че ще озверите хората и пак да излезнат на улиците.На тях им стига опита на вашата агитка да ни докарате нова Виденовата зима.

    Коментиран от #78

  • 75 Артилерист

    4 1 Отговор
    Този е доказано платен агент на американците. Иначе няма причина непрекъснато да му се дава трибуна да се изказва по военна тематика, когато е най-ненавиждания субект сред военните среди. Той е от малцината, уредени от американците по върховете на армейската управленска система, който има най-голям принос за разсипването на Българската армия. Той е "визионерът", който "обоснова" армията ни да бъде "малка и мобилна". По публична информация сега това вече е факт. Армията ни е толкова малко, че не може да сформира дори една батальонна мобилна група! За мобилността й един от сегашните й управници наскоро се опитваше да обясни, че грохналите руски ветерани ГАЗ и ЗИЛ, са все още в движение. Съжалявам да говоря така за състоянието на армията, но този предател трябваше да е в затвора, а не да ни се натрапва с американските пропагандни опорки. Дано не ни застига войната, че много българи ще погинат марцина, заради такива подлоги като този бивш съветски възпитаник...
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Спас безделника

    2 1 Отговор
    Да гръмнат селото на този Сюлейманов, за да няма проблеми. Аман от войнолюбци под кревата.
  • 78 Ами ...

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Otoplitel":

    Хайде де, излизайте "озверели хора". 😀
  • 79 Моряка

    1 1 Отговор

    До коментар #68 от "Ами ...":

    Крим беше незаконно подарен на Украйна,Украйна беше открадната от Русия от американците.Е, сега Русия си я връща.Какво чудно.

    Коментиран от #82

  • 80 Моряка

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Не само ги избиваха,но и ги изгаряха.Сега по силата на третия закон на Нютон- със Солцепека,фъс-много по хуманно,бързо,пък и бездимно,екологично.След Азов за се готвят Айдар,Правий сектор.
  • 81 Шаламанов Бивш!! Сега си Никой!!

    1 1 Отговор
    Шаламанов, сега си Никой!!
  • 82 Ами ...

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Моряка":

    С меморандума от Будапеща от 1994 г. Русия признава неприкосновеността на границите на Украйна. РУСИЯ, Великобритания и САЩ стават гаранти за това. През 2014 г. Русия окупира Крим и Донбас. През 2022 г. нападна Украйна. САЩ и Великобритания изпълняват поетите към Украйна задължения. "Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. " Ото фон Бисмарк. Какво чудно, наистина. 😀
  • 83 Ами ...

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Уважаеми Гост, понеже опорката за избиването от Украйна на рускоговорящи стана досадна, да попитам: Колко иска за геноцид са заведени срещу Украйна за избиване на рускоговорящи, в Международния Наказателен Съд (МНС) в Хага? Нула? Защо? Защото всичко е пропаганда. Рашистите очакваха, че рускоговорящите в Украйна, ще ги посрещнат с цветя? Посрещнаха ги с JAVELIN. Междувременно в МНС , Украйна заведе дело срещу Русия за геноцид. Прокурорите на МНС работят в Буча.
  • 84 Перо

    0 0 Отговор
    Като активен гражданин Аз призовавам да не се дава оръжие.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове