Last news in Fakti

6 Януари, 2009 00:00 520 0

Отварят мола в Габрово през лятото

Една година след започване на строителството на Mall Gabrovo грубото строителство вече е приключило, съобщиха от компанията инвеститор. Общата разгъната площ на комплекса е над 15 000 квадратни метра, а местоположението е точно в центъра на града до областната и общинска администрация, централния площад и централната поща. Инвеститор на обекта е "Мол Габрово" ООД - българско дружество с габровско участие.

Ще бъдат предоставени над 40 магазина на два от етажите на комплекса, голям супермаркет на един от подземните етажи с площ 2000 кв. м., а други два етажа са предвидени за развлечения, ресторант, кафенета, бързо хранене и детски кът. За посетителите е предвиден паркинг на 3 нива.

До момента са отдадени над 75% от площите на Мол "Габрово". Боулинг "Galaxy", супермаркет от веригата "Елемаг Гурме", обувен салон "Leonardo", както и магазин за черна и бяла техника "Денси" са само част от големите наематели. Ще има също и банка, мобилен оператор, фото услуги, химическо чистене, аптека, луксозна парфюмерия.

Интериорният дизайн и пространствените решения са дело на "Регал Дизайн". Главен изпълнител на строителните работи е "Форс Билд" ООД. Проектант на обекта е архитектурно ателие "Узунов проект".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА