Last news in Fakti

16 Юли, 2015 20:21 13 433 8

Да заменим традициите с екзотика

  • хотел-
  • софия-
  • дървета

Едно от нещата, което правеше София по-привлекателна, беше премахнато. Софиянци и гости на столицата вече няма да могат да се радват на вишневите дървета около един от най-големите хотели в София. Възмутени граждани публикуваха в социалните мрежи снимки на изкоренените дървета около хотел „Маринела” (бившия „Кемпински). Гражданското недоволство предизвика проверка от страна на община „Лозенец”. Оказва се, че все пак дългогодишните дървета няма да бъдат унижени, а преместени край суши бара. Така дърветата, с традиционна за нашите географски ширини форма, ще бъдат заменени с екзотични палми.

Кметът на „Лозенец” – Любомир Дреков, ще наложи глоба на собствениците на хотел „Маринела”, съобщиха от Столична община.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХМ

    3 0 Отговор
    Вместо общинарите да налагат глоба, да ги накарат да върнат дърветата на същото място. Доколкото виждам, това са многогодишни дървета и нямат шанс да се хванат където и да е, НО ЩЕ СЕДЯТ ДА ГРОЗЯТ ПЕЙЗАЖА И НАПОМНЯТ ЗА МАНТАЛИТЕТА НА ОВЪЛЧИЛИТЕ СЕ СОБСТВЕНИЦИ.
  • 2 бай джап

    2 0 Отговор
    Ами като искат да се правят на гъзари с японски вишни около бг суши бар, ами да си бяха купили и засадили. Така най-лесно, айде и наготово порасналите дървенца ама дали, ще се хванат дреме им. Ако мине номера добре, ако не ще сложат 4-5 пластмасови изкуствени палми и са си "ОК"
    А тия екзотични палми за чий са им да не сме на Палм бийч, а и колко ще оцелеят щом зимъска сняг забръска !?
  • 3 Калоян

    3 0 Отговор
    Пази Боже сляпо да прогледа.
  • 4 dragonn2

    0 0 Отговор
    ох добре че намя да ги унижават хахха
  • 5 11111111

    1 0 Отговор
    Тези Арабаджиеви развалиха хотела с техните изгъзици .. типични селяци с пари.
  • 6 хохли

    0 0 Отговор
    Арабаджиеви имат 10 000легла на Елените и Слънчев бряг.Едни от най-богатите хотелиери.Персонала им е най-добре заплатения, условията на работа са перфектни, стаи с климатици, перални, душкабини, спални и единични легла.
    Заплатите винаги в срок, премии, благодарности.
    Всички се натискат там да работят, ама ккукиш!
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Надявам че коментари ти е вид шега, защото ако наистина го мислиш е нелеп!
  • 8 кк

    0 0 Отговор
    лъжа!