25 Август, 2015 11:46 3 327 5

Бизнесмен окраде български имоти на британци

  • ваканционни имоти-
  • пампорово-
  • британци-
  • форест нук

Телевизори, хладилници, аспиратори, микровълнови печки, готварски печки; мебели - кухненски шкафове, дивани, маси, столове, легла; санитарно обзавеждане - душ кабини, моноблокове, електрически бойлери и друга мебелировка е била открадната от британци, които са собственици на ваканционни апартаменти в комплекс „Форест  Нук-3” в Пампорово. Обвинен за присвояването на оборудването е един от управителите на комплекса – Недялко Кацаров. Той е разпоредил на подчинените си да изнесат и преместят вещите без знанието и съгласието на собствениците в други апартаменти.

Окръжната прокуратура в Смолян е повдигнала обвинение срещу Кацаров за „обсебване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай”.

Кацаров е имал достъп до имотите, тъй като неговата компания е подписала договор с британци и ирландци, купили жилища в комплекса, за управление на имотите им.

Присвоените вещи са оценени на обща стойност 82 326 лв. Кацаров е с мярка „парична гаранция” в размер на 2500 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    1 0 Отговор
    Значе крадеш нещо за 82,000 лева и за 2,500 излизаш от затвора.
  • 2 ол

    1 0 Отговор
    До кога крадците ще ги наричате бизнесмени!? Като чета новината си мисля за безполезния , даже вреден български съд.
  • 3 А СЕГА

    0 0 Отговор
    ЗНАЧИ НЕ САМО АЗ СЪМ СЕ ВПЕЧАТЛИЛА, 1 И 2 ОПИСВАТ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО МЕ ФРУСТРИРА.
  • 4 нико

    0 0 Отговор
    Това някой да изнесе от домът ти цялата налична мебелировка би трябвало да върне мебелите , плюс обещетение в размер на взетите мебели.Българският съд за пореден път доказа колко е позорен и как отвръщава хората с решенията си.Нека се самосезират и направят ясни закони за всичко , ако трябва сурови с цел да знаят всички следващи че каквото и да направят ще си получат заслуженото.Бизнесмени , тузари , тъпанари , до кога ще правят нещо което ограбва другите и нарушава етиката и личните неща.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КОЯТО Е КОРУМПИРАНА , КОЯТО Е ДУПЕДАВСКА БЕЗ НАРОДА ДА ИМА ПОЛЗИ ОТ ТОВА.ДЪРЖАВА В КОЯТО МАФИЯТА СИ ПРАВИ КАКВОТО И ДА Е ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН СЕКТОР И НЯМА ВЛАСТ КОЯТО ДА Я СПРЕ , ЗАЩОТО ВЛАСТ И МАФИЯ ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА.
  • 5 Krasi Marinova

    1 0 Отговор
    Възмутително! Арогантно и непочтено! Но това се допуска, защото чувството за безнаказаност прави такива твари безчовечни, алчни, самоуправци на нечий гръб!