26 Октомври, 2015 21:03 3 068 1

Превръщат необитаем остров в еко-селище (СНИМКИ)

  • остров-
  • еко селище-
  • сингапур

На 16 км. от Сингапур  ще се появи луксозно еко-селище. Особеното е, че то ще се разположи на необитаем остров. По думите на инвеститорите, то ще бъде най-голямото подобно селище в света.

До момента за разчистването на терена и подготовката му за строителни работи компанията Funtasy Island Development е изхарчила 300 млн. USD. Комплексът ще разполага с тематичен парк, клуб на плажа и много вили. Началото на строителните работи е предвидено за март 2016 г.

Хотелската част от комплекса е възложена на Louvre Hotels Group. Вилите, които ще се появят на острова, са вече в продажба. Цената им „на зелено” е 750 000 USD. Независимо от доста високата цена, предприемачите вече са успели да продадат 85% от имотите.

Специално внимание се отделя на околната среда. Още преди да започнат изграждането на луксозното еко-селище, инвеститорите са засадили 4000 мангрови дървета. Плановете са 70% от автентичната природна среда да бъдат запазени. Върху останалите 30% ще се построят два хотела и 400 къщи.

Превръщат необитаем остров в еко-селище (СНИМКИ)

Превръщат необитаем остров в еко-селище (СНИМКИ)

Превръщат необитаем остров в еко-селище (СНИМКИ)

Превръщат необитаем остров в еко-селище (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    0 0 Отговор
    400x750.000 = 300млн.
    "До момента за разчистването на терена и подготовката му за строителни работи компанията Funtasy Island Development е изхарчила 300 млн. USD."

    От къде ще дойде печалбата? Като в сметките не влиза дори строежа на вилите