Last news in Fakti

29 Април, 2016 13:23 2 365 0

Маями: цените растат, а продажбите спадат

  • маями-
  • цени-
  • сделки-
  • жилища

Със 7.7% са поскъпнали еднофамилните къщи в Маями през март тази година в сравнение със същия месец на миналата, сочат данните на Асоциацията на брокерите на недвижими имоти в Маями. Обратната тенденция се наблюдава при апартаментите. Там за същия период е отчетен спад от 2.9%, като средната цена е 209 000 USD.

Що се отнася до продажбите, двуцифрен процент на ръст в сделките има при най-популярните имоти в средния ценови диапазон. В останалите сегменти се наблюдава спад. С 8.9% по-малко са реализираните покупко-продажби през март тази година в сравнение с март миналата. Броят на сделките с къщи през третия месец на тази година е 1168. За сравнение миналия март техният брой е бил 2465. При жилищата също се отчита спад от 11.9%. През март 2016-а са били сключени 1297 сделки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА