Last news in Fakti

13 Юни, 2016 11:37 2 615 1

Най-скъпо продадения имот в историята на Лос Анжелис

  • playboy-
  • собственик-
  • цена

Преди дни се реализира една от най-скъпите сделки с къщи за последните години. Както вече писахме собственикът на Playboy Хю Хефнър продаде имението си в Лос Анжелис. Първоначално беше съобщено, че новият собственик е негов съсед, а цената остана тайна. Американските медии обаче успяха да разберат, че новият стопанин на известния имот е едва на 32 години. Той се казва Дарън Метрополус и е син на американския милиардер от гръцки произход Си Дийн Метрополос.

Офертната цена на имота беше 200 млн. USD. Хефнър обаче ще трябва да се задоволи с половината от тази сума, тъй като сделката се е сключила при цена от 105 млн. USD. Дори на тази стойност това е най-скъпо продадения частен имот в историята на Лос Анжелис. То е само с 3 млн. USD по-скъпо от подобна сделка, реализирана през 2014 г., припомнят местни брокери. Интересно е да се отбележи, че Хефнър придобива къщата през 1971 г. за сумата от 1.05 млн. USD.

Какво получава 32-годишният Метрополос може да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тони

    0 0 Отговор
    Сина се казва Дарън Метрополус, а бащата Си Дийн Метрополос?!?!