Last news in Fakti

12 Март, 2012 02:56 6 861 1

Къде са най-скъпите имоти в Германия?

  • зюлт-
  • германия-
  • къщи-
  • жилища

Отговорът е на остров Зюлт в Северно море. Там са не само най-скъпите имоти във Федералната република, но и тези с най-високи наеми. Причината именно Зюлт да е на първо място в класацията е, че там повечето собственици са богаташи.

За преобладаващата част от собствениците това се води втори дом и те идват на острова по-скоро като туристи. Населението на Зюлт е едва 21 000 човека, като през летните месеци достига 120 000-150 000.

Наемът на жилище от 90 кв.м е 1100 EUR на месец. Средните цени на къщите са 8100 EUR/кв.м, докато апартаментите се търгуват срещу 5200 EUR/кв.м.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 1 Отговор
    Нашата къща е същата, тук в България.Разликата е ,че по квадратура е по малка.ДЕНИС РИЗОВ направи нещо подобно край
    СОФИЯ,който имот сега се обитава от бившата му съпруга!.
    ............бели стени,черни покриви,сагадка в архитектурен проект на съвременно РОКОКО.,зелена морава........ГЕРМАНСКА РАБОТА!