Last news in Fakti

11 Април, 2012 17:37 2 151 4

След Великден събарят „Златна перла”

  • златна перла-
  • варвара-
  • черноморие-
  • строеж

Събарянето на пет от постройките във ваканционния комплекс „Златна перла” започва на 19 април, съобщиха от строителната компания „Краш 2000” в писмо, публикувано на интернет страницата на ДНСК.

Заповедта за премахването на незаконните сгради датира още от 2010 г. Причината едва сега да се стигне до ефективни действия е, че решението на Дирекцията беше обжалвано на всички инстанции. В крайна сметка ищецът загуби делото и постройките ще бъдат съборени.

Изграждането на вилното селище започна преди седем години в природен парк „Странджа”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Защо събаряш бе !......къде е контролът на който
    плаща българския данъкоплатец!.........и това ново правителство
    с това събаряне.........на готовото........ШИБНИ МУ една глоба от
    половин милион и да му мисли нарушителя!А ти ГАНЬО събаряш,ти
    събаряш!За това са ни нарисували като КЕНЕФ в
    Брюксел!
  • 2 съгласен

    0 0 Отговор
    Никаква милост!Законите са за това за да се спазват.След като собственика не се съобразява,да се разруши,да заплати за разрушаването и за извозване на строителните отпадъци и глоба за ощетяване на природата!
  • 3 Общинския 'айдук

    0 0 Отговор
    Това добре,но защо се действа избирателно?!Защо не съборят и обекта на съдийската щерка?Защо не карат наред?Мошеници.
  • 4 Цървул спазващ законите

    0 0 Отговор
    Иракли,ти за спазване на законите да си чувал?Перла е започната преди 7 години без строителни книжа,без такива и ограда не можеш да си метнеш около имота.Законите важат за всички.Може да съм Бай Ганьовски цървул,ама уважавам и спазвам законите,а като част от Цървулландия искам законите да се спазват от всички.А що се отнася до турските кинефи в Брюксел,ако всички цървули са като мен в близките 50 години може да преминем от турски кинеф,към по-иновативни изображения,а дотогава ще си бъдем кирливи цървули.