Last news in Fakti

30 Януари, 2020 16:11 2 240 2

Близо 1 млн. лв. приходи от продажба на общински жилища

  • добрич-
  • общински имоти-
  • продажба-
  • приходи-
  • програма
Близо 1 млн. лв. приходи от продажба на общински жилища - 1
Снимка: Shutterstock

Община Добрич очаква приходи от продажбата на общински жилища през текущата година в размер на 1 200 000 лв. Приходите от наеми на аналогични имоти ще са 620 000 лв., а от рента на земя – 240 000 лв. Прогнозните суми са заложени в Програма за управление и разпореждане с имоти общинска собственост.

„Общинската собственост е един от най-важните инструменти за осъществяване политиката в общината – икономическа, социална и екологична”, се посочва още в документа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тинка

    0 0 Отговор
    продадени на безценица.голяма сделка.
  • 2 соросоидни кърлежи

    2 1 Отговор
    Приходи 1млн лв...смешни и жалки пари за една община..хубаво че предишните поколения строиха,създаваха богатства, където си вика от нула..Сегашните управляващите-нехранимайковци,само това правят ,продават за по 1лв. и се хилят,как прецакват народа..200млрд.от тъпата приватизация отидоха в чужди джобове..За тези пари щяхме да санираме цяла България, разбира се не с тази грабителска калкулация за по 1300лв.м2...за нашите фирми..