Last news in Fakti

8 Юни, 2020 19:37 5 179 12

Месечен наем в размер на 250 000 USD (СНИМКИ)

  • леонардо ди каприо

Леонардо ди Каприо печели от имоти

Първата асоциация при споменаването на името Леонардо ди Каприо е филма „Титаник”. Безспорно холивудската звезда ще остане в историята именно в ролята си в култовия филм. Той обаче вече печели не само от актьорския си талант, но и от пазара на недвижими имоти. През  последните години инвестира в доста луксозни апартаменти и къщи. За разлика от своите колеги, които придобиват подобни активи предимно за лично ползване, Ди Каприо реши да ги отдава под наем. Така например, апартаментът, който той купи на 11-а улица в Ню Йорк за 10 млн. USD може да бъде нает срещу „скромните” 250 000 USD на месец. Друг атрактивен имот, с който разполага звездата, е къща в слънчевия Плам Спринг (Калифорния). Условията за наемане са минимум 2 нощувки, като едната е 4500 USD.

Сред най-атрактивните имоти, обаче е къщата, която Ди Каприо е купил в Лос Анджелис. Тя се намира на 171 км източно от известното място. Построена е през 1964 г. Архитектурата е дело на Доналд Уекслър. В имота е живяла легендарната актриса и певица Дина Шор. Тя е известна с факта, че през 40-те години на ХХ в. е била най-високоплатената жена вокалистка.

Къщата е разположена в парцел от 5.26 декара. Купена е от Ди Каприо през 2014 г. срещу „скромните” 5.32 млн. USD. Разгънатата ѝ застроена площ е 652 кв.м. Интересното е, че подобни имоти обикновено са на 2-3 етажа, а тази е само на един. Разполага със 6 спални, 7 бани в различни цветове, коктейл-бар, SPA център, сауна, огромен външен басейн, джакузи и тенис корт.

Имотът се отдава под наем срещу 4500 USD.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко ни интересува ???

    26 3 Отговор
    Кажете за Краси пет тераси, за тоя с асансьора , за оная дето не пуши пури и пари не зима???

    Коментиран от #12

  • 2 ЧЕКИСТ

    12 11 Отговор
    ПА ТО САМО ПЕНТХАУЗА НА ИМПЕКСОВОТО ОТРОЧЕ В МАНХАТЪН, ЧИНИ 11 МЛН!
    ТОА КАПРИО В СРАВНЕНИЕ С ПОЗИТАНО-САРАЙСКИТЕ АЙ*ДУЦИ-ОЛИГАРСИ Е НАПРАВО...ПРОШ*ЛЯК!
    САМО ЧЕРЕПАХИН И МУСТАКАТИЯ ЦИ*ГА*НИН ОТ БЕЛГРАД ШЕ ИМ КУПАТ..ЦЕЛИЯТ ЩАТ!🇻🇳
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шпек Салам Народен

    3 1 Отговор
    ...къща в слънчевия Плам Спринг...Миленоо,пак блестиш!
  • 5 Ппп

    2 0 Отговор
    Ми Севдето на Бойко може да се метка 2,3 месеца в годината да си почине от наплива на мъжките желания!Божков ще помогне с кеш,предполагам!?
  • 6 Боже господи

    1 0 Отговор
    Плам Спринг вика 😂😂😂
  • 7 Факт

    0 0 Отговор
    Този на Титаник ли е ПР!?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 тоз пък кде е ръгнал

    0 0 Отговор
    Засега толко. Като стане ПиАр на пъдаря на стадото, може и повече. Те тогава вече и от ДСК-то заем неколко милиона че дадат, па и баща му че го погаси с на макя му пенцията и те така.
  • 10 хахаха

    1 1 Отговор
    Ди Каприо е пич!:)
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 цецо апартамента

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ко ни интересува ???":

    Ония дето пуши и пари не взима,не играе на дребно,там се бачка с десетки милиони и разбирасе парите ги прибират слугите му,тоест исках да кажа пиара му за благото на хунтата му.