Last news in Fakti

1 Март, 2013 16:58 18 349 6

Месечен наем в размер на 57 000 EUR

  • леонардо ди каприо-
  • миша бартън-
  • къща-
  • продажба-
  • наем-
  • лукс
Месечен наем в размер на 57 000 EUR - 1
57 000 EUR за един месец в къщата на Леонардо ди Каприо

Дълго време Леонардо ди Каприо се опитваше да продаде шикозното си имение в Малибу. Сумата, която му искаше, беше почти 18 млн. EUR. След като видя, че няма кандидати, той реши да отдаде въпросния имот под наем. Дали ще има успех в новото начинание също е под въпрос. Месечната сума, която иска, за да допусне чужд човек да живее в имота му, е 57 000 EUR.

Имението е разположено на плажа, така че наемателите ще имат възможност да се любуват на океана направо от прозореца на спалнята.

Самият Ди Каприо преди време си купи къща в Малибу, където обича да прекарва почивката си с приятели, далеч от холивудската суетня.

Актрисата Миша Бартън също взе решение да отдаде под наем една от къщите си в Бевърли Хилз, след като дълго време не успя да я продаде. Месечният наем е доста по-малък от този, който иска ди Каприо, но също е доста внушителен – 27 000 EUR/месец. За пръв път Бартън обяви въпросния имот за продажба през 2010 г. Тогава му искаше 7 млн. EUR.

Къщата, която е разположена на площ от 9800 кв.м, е решена в средиземноморски стил. Състои се от осем спални и десет бани, три дневни, които разполагат с големи тераси и гледка към каньоните, SPA център и открит басейн.

   

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    2 1 Отговор
    Всички са маскари!Алеко Конатантинов го е казал не кой да е.
  • 2 Пловдив

    1 1 Отговор
    Едно цунаминце от намиращата се на запад добра стара Япония и гледката от прозореца вече хич няма да е толкова приятна...
  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Що па да са маскари!?! Да не са ги откраднали тези пари, или да са добити от наркотици, или други престъпления? Талантливи хора, изкарват си парите честно, могат да правят каквото си искат с тях. Можем само да им завидждаме благородно за успеха.
    Алеко го е казал за едни други хора, по един друг повод. Който е чел Бай Ганьо, знае.
  • 4 Сульо

    1 1 Отговор
    Това горе за мажоритарните избори, аз като съм против, в коя група да се джойна?
  • 5 Сульо

    0 1 Отговор
    Бих наел на Миша къщтата за една вечер, но само ако и тя остане за вечерта. След това тя ще ми плаща за да остана :)
  • 6 ХХХ

    0 0 Отговор
    Нямаш право да си против, това е същността на "митинговата демокрация".........