Last news in Fakti

4 Декември, 2013 18:23 1 353 1

Засега няма да отнемат имотите на братя Галеви

  • имущество-
  • незаконно придобито-
  • братя галеви

Делото за отнемане на незаконно придобитото имущество на Пламен Галев и Ангел Христов беше спряно от Кюстендилския окръжен съд по искане на адвокат Капка Гергинова, която представлява едно от дружествата, в които братя Галеви участват. Основната причина според нея е наличието на тълкувателно дело във Върховен касационен съд, което е относимо по гражданското производство, съобщава аг. „Фокус".

Искът, предявен от Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, е на стойност 4 250 189 лв. Освен автомобили и дялово участие във фирми, обект на иска са и недвижими имоти в село Ресилово (Сепарева баня).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    3 0 Отговор
    Ми да вземат и пенсия да им отпуснат за причинените неудобства!