4 Февруари, 2014 10:07 2 730 0

Недостроените обекти в Сочи дни преди Олимпиадата (СНИМКИ)

До началото на Зимните Олимпийски Игри в Сочи остават броени дни. Трескава подготовка кипи навсякъде из града. В същото време обаче в интернет се появиха снимки, които показват, че домакините не са готови с всички обекти. Снимките са публикувани в блога BlogSochi.Ru. „Новата ми роля е да покажа реалната картина на подготовката на Сочи за предстоящата Олимпиада, която никога няма да покажат по Russia Today”, казва Александър Валов, управител на блога. По неговите думи, той е успял да надникне зад кулите на предстоящите игри и заедно с френски и канадски колеги да надникнат в сградите, в които ще отседнат част от персонала и охраната на Игрите. Част от обектите, които няма да могат да поемат гостите на Олимпиадата, е трябвало да бъдат завършени по план още през април 2013 г. Защо това не се е случило никой не се наема да каже. Информационната табела е задължителна при строителството на всеки обект. На много от тях (табелите) обаче срокът на пускане на сградата в експлоатация е или изтрит, или покрит.

„Донякъде виновен за строителния хаос е Владимир Якунин, управител на Руските железници. За сметка на това обаче той си построи истинско бомбоубежище”, допълва Валов, като публикува снимка на въпросния имот.

А ето и имотът на Владимир Якунин


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА