13 Февруари, 2014 19:18 1 022 0

Конкурс за финансиране на изложбена площ за Технобемел и Светът на мебелите

  • техномебел-
  • светът на мебелите

Министерството на икономиката и енергетиката с подкрепа за производители от дървообработващата и мебелна промишленост

Конкурс за финансиране на изложбена площ за Технобемел и Светът на мебелите - 1

Тази година международните специализирани изложби ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще се проведат под егидата на Министерство на икономиката и енергетиката. Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) е съорганизатор на двете изложения и e инициатор на проекта за финансова подкрепа на български производители за участие в изложбите.

От 11 до 21 февруари 2014 г. всяка фирма може да кандидатства за включване в проекта, като представи необходимите документи  пред Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП). Условията за участие  можете да намерите тук >>>

ИАНМСП ще финансира разходите за наемане на изложбена площ до 24 кв.м. на  фирма, но не повече от 1000 кв.м общо. С такова мащабно представяне ще бъдат подпогнати не само българските производители, но по този начин ще се задоволи и нарастващия интерес на посетители от чужбина, които се записват в програмата за делови срещи Hosted Buyers.

Присъединете се към Техномебел и Светът на мебелите във Facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА