Last news in Fakti

12 Януари, 2016 18:18 1 529 1

Разследват побоя над учителка в Севлиево

  • разследват-
  • побоя-
  • учителка-
  • севлиево

Днес, 12.01.2016 г. Районна прокуратура Севлиево образува досъдебно производство за причиняване на телесни повреди на длъжностно лице – учителка, в училище  в Севлиево, по хулигански подбуди. 

Материалите от извършената проверка бяха изискани от прокуратурата вчера от органите на МВР, след констатирано забавяне на работата по случая.

Досъдебно производство е образувано срещу Румена М. от Севлиево,  за това, че на 06.01.2016 год., около 10.30 часа, в класна стая на 2”а” клас и в коридор на СОУ”Васил Левски” Севлиево, по хулигански подбуди, чрез нанасяне на удари с ръка и крак в областта на лицето и долната част на тялото на Емилия К.– старши учител в СОУ”Васил Левски” Севлиево – като длъжностно лице, при й по повод изпълнение на службата, й причинила увреждания довели до временно разстройство на здравето, неопасни за живота /лека телесна повреда /.

Разследването е възложено на следовател от Следствения отдел на Окръжна прокуратура – Габрово. Разпредено е провеждането на разпити, включително и на малолетни лица – очевидци на извършеното деяние. Ще бъдат извършени разпознавания. Назначена е съдебно - медицинска експертиза за причинените телесни наранявания на пострадалата учителка.

Под наблюдението на прокуратурата се извършват действията по разследването.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Познати - учители ми споделят , че положението в училищата става нетърпимо. Хулиганстващи и псуващи ученици и ученички, агресия срещу учителите и никакъв учебен процес. Постижение е ако бъдат задържани в класната стая да не се шляят по коридорите.