Last news in Fakti

16 Януари, 2016 16:28 6 761 1

Търсят кое е мъртвото момиче по татуировка (Снимка)

  • труп-
  • мъртвото-
  • момиче-
  • татуировка

По първоначални данни видими следи от насилие по тялото й не са открити

Търсят кое е мъртвото момиче по татуировка (Снимка) - 1
Снимка: ОДМВР-Бургас

Откритото мъртво момиче има татуировка на дясната ръка по дължината от лакътя към китката от външна страна с надпис Carpe Diem, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Факти.бг припомня, че трупът й бе намерен днес в 9.30 часа в Морската градина, на брега на морето в района под Пантеона. Случаен гражданин, разхождащ кучето си, открива труп на млада жена и съобщава на тел: 112.

При извършения оглед е установено, че се касае за жена на видима възраст около 20 -25 год., висока 169­-170 см., със слабо телосложение, гъста кестенява боядисана коса, с дължина до раменете.

Към момента самоличността на жената все още не е установена. Тялото й е откарано в Катедра „Съдебна медицина” за установяване на причината за настъпването на смъртта.

По първоначални данни видими следи от насилие по тялото на жената не са открити. Една от версиите е, че става въпрос за самоубийство. Дрехите на момичето са били сухи, което изключва версията за удавяне.

Работата по случая продължава.

Търсят кое е мъртвото момиче по татуировка (Снимка)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Цонев

    0 0 Отговор
    https://bg.wikipedia.org/wiki/Carpe_diem

    Успех