18 Януари, 2016 11:29 1 876 0

Окръжна прокуратура – София разследва убийството на сводник

  • петър василев-
  • пинко-
  • сводник-
  • убиха

Под ръководството на Окръжна прокуратура – София  се провежда разследване срещу неизвестен извършител за убийството на Петър Василев - Пинко от Ботевград – престъпление по чл. 115 НК.

На 16.01.2016г. в 20.38 часа е подаден сигнал на телефон 112 за намерен в безпомощно състояние мъж на паркинг в град Ботевград ул.“Цар Иван Шишман“ № 38, стопанисван от ЕТ „МИЛ-5“.

На място са извършени неотложни следствени действия – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, от разследващ орган при ОД МВР София. На място е присъствал и окръжният прокурор на Окръжна прокуратура - София. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за умишлено причинена смърт на Петър  Василев,  известен с прякора „Пинко“. Причината за настъпилата смърт е огнестрелна рана в областта на главата.

Петър   Василев е осъждан няколкократно за престъпления от общ характер. Срещу него в Окръжна прокуратура  -  София има неприключило досъдебно производство за ръководене на организирана престъпна група за склоняване на жени към проституция (престъпление по чл.321 ал.1 от НК).

Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА