Last news in Fakti

30 Март, 2016 19:53 2 665 3

Прокуратурата повдигна обвинение за вчерашния побой в ж.к. „Люлин“

  • таксиджия-
  • прокуратурата-
  • повдигна-
  • обвинение-
  • побой-
  • люлин
Прокуратурата повдигна обвинение за вчерашния побой в ж.к. „Люлин“ - 1
Снимка: btv

Днес, 30.03.2016 г., Софийската районна прокуратура привлече като обвиняем 22-годишния Михаил Бериша за вчерашния инцидент в ж.к. „Люлин“, като му е повдигнато обвинение за две извършени от него престъпления, съобщиха от прокуратурата.

Бериша е обвинен за това, че на 29 март 2016 г., в гр. София, на кръстовището на бул. „Луи Пастьор“ и бул. „Генерал Владимир Динчев“, е причинил на пострадалия К.К. лека телесна повреда по хулигански подбуди, изразяваща се в кръвонасядания по предно-лявата повърхност на шията, оток и кръвонасядане по задната повърхност на шията в долната трета, контузия на дясно коляно, контузия по задната повърхност на шията на лицето, за което се предвижда наказание лишаване от свобода до три години.

Бериша е обвинен също така, че на посочената по-горе дата и място, противозаконно е повредил чужда движима вещ – лек автомобил „Hyundai“, с ДК номер СА 0511 МК, собственост на дружество „Окей Супертранс“ АД, управляван от  К. К., като счупил предното и страничните стъкла на автомобила, както и неговото дясно огледало.

Прокуратурата е разпоредила задържане на обв. Бериша до 1 април 2016 г., когато същият ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сори

    1 0 Отговор
    Да бъде задържана и осъдена партньор на бияча за лъжисвидетекски показания...

    Коментиран от #3

  • 2 бургас

    1 0 Отговор
    Точно така, и нея също. Само че едва ли ще стане за съжаление. А тва психясало наркоманче трябва да го осъдят ефективно поне на една година затвор че да види какво е, отделно яка глоба и кръвнина - най-вероятно ще я плащат баща му и майка му, ама като прочетох и за тях - надали.
  • 3 Красо Зелето

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "сори":

    И не само за това, а и за отнемане на предимство и рисково шофиране. Да ги накарат да си изпеят всичко, както правят в белите държави. Докато не кажат истината, да ги държат постоянно в ареста.
    Трябва да се спре това своеволие по улиците!
    3 години са нищо, като се има в предвид, че за един шамар ти слагат глоба 500 лева, и 9 месеца пробация. Този си проси 10 години отма!