Last news in Fakti

11 Април, 2016 18:27 1 686 0

Разпространявалите наркотици в "Плаза" остават в ареста

  • разпространявалите-
  • наркотици-
  • плаза-
  • ареста

Специализираният наказателен съд уважи искането на Специализираната прокуратура и взе  на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Игнат Ханджиев и Марио Маринов, с повдигнати обвинения за предоставяне на помещение на разпространение на наркотични вещества в дискотека "Плаза". Съдът счете, че са налице всички изискуеми от закона предпоставки, както и висока степен на обществена опасност на повдигнатите обвинения за вземане на най-тежката мярка за процесуална принуда.

Определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен специализиран наказателен съд, като в случай на такива делото е насрочено за 19.04.2016г. от 10:00 часа.

Ден преди това Софийският градски съд (СГС) прехвърли на Спецсъда мярката за неотклонение на двамата задържани за наркотици в столичната дискотека.

При операция в петък по сигнал е открила тайна стая за продажба на наркотици в дискотеката, която се намира в ж.к. „Студентски град“. При акцията са били задържани седем души, включително клиенти, но в ареста са оставени двама – Марио Маринов и Игнат Ханджиев.

Схемата за разпространение на наркотици е действала от близо три месеца, твърдят криминалистите. Фолк певецът Константин пък, който е един от съсобствениците заподозря, че някой иска да унищожи бизнеса им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА