Last news in Fakti

12 Април, 2016 08:39 11 559 18

Константин за наркотиците: Това е акция срещу нас

  • константин-
  • наркотици-
  • акция-
  • плаза

"Това е поредната акция срещу нас – преди известно време ни палиха като пуснаха запалителни течности във вентилацията на дискотеката. Освен това наскоро нашумя и инцидентът с боя в заведението, когато въпреки първоначалната информация, че охраната ни е пребила момчето, се оказа, че е точно обратното. Не знам в чии интереси толкова съм бръкнал”. Така фолкпевецът и собственик на дискотека „Плаза” в Студентски град Константин коментира нашумялата спецакция на МВР за разпространение на наркотици.

Столичният клуб стана обект на акция на органите на реда, при която бяха задържани 7 души за разпространение на наркотици. Двама от тях, управителят на заведението и един дилър, бяха оставени за постоянно в ареста.

По думите на Константин единственото, за което може да гарантира, е, че управителят на заведението Игнат Хаджиев и останалият персонал не са въвлечени в престъпна дейност.

"Той е толкова консервативен, толкова тесногръд... той е най-верният човек в дискотеката. Главата си залагам, че е чист", каза в защита на Хаджиев Константин.

Певецът изтъкна, че би показал записите от охранителните камери, но те са иззети от органите на реда. Според него акцията е била доста зрелищна – полицаите са били под прикритие и в един момент са се разкрили.

„Обвинението на Хаджиев е, че е възпрепятствал органите на реда. Искам да попитам, за да сме най-охраняваната и сигурна дискотека – как да не реагира охраната като види, че стават някакви патаклами”, коментира собственикът на „Плаза”. „Полицаите в последния момент са си извадили значките, преди това е имало тръшвания, страшно е било”, допълни той.

Константин няма отговор защо само неговото заведение е проверявано. „Всяка седмица има проверки – за качеството на алкохола, за възрастта, на посетителите, всичко. Така сме и най-сигурната дискотека, а на органите на реда мога да благодаря за рекламата, защото опашките са два пъти по-големи отпреди”, заяви фолкпевецът.  

На въпрос дали се чувства притеснен, че може да бъде уличен в употреба и/или разпространение на наркотици, Константин каза, че от 17 години гради имидж, а бизнесът му върви добре. „За 200-300 лева ли да рискувам всичко... Няма смисъл”, категоричен бе той.

Константин показа и нашумялото ВИП помещение, което бе открито по време на акцията на МВР и за което се твърди, че служи за пласиране и вземане на дрога.

„Ето това е въпросната скандална, най-коментирана стая, която е лаборатория за наркотици. Тук са тайниците, чекмеджетата”, каза Константин с ирония.

По думите му помещението е предверие, което се използва от хората, които „искат да застанат на по-тихичко и да поговорят”. „Аз, когато имам участие, ако съпругата ми се обади да ми каже, че ме обича, идвам тук, за да си поговорим”, допълни фолкпевецът.

„Това е въпросната стая с тайниците. Това е абсурдно!”, категоричен е Константин.

„Аз мога да гарантирам за моя персонал, но не и за това какво правят клиентите на заведението. Повече от 1000 души на вечер минават оттук. Нашата работа е да се погрижим за сигурността, проверяваме за оръжия. Нямам право да бъркам, с извинение, по гащите на нашите клиенти и да правя граждански арести”, коментира певецът пред Нова телевизия.
 
Той отрече охраната да иска по 100 лева за влизане в така наречената VIP стая за дрогиране.
 
„Ако с извинение в коридора някой се изходи, ще го кръстим тоалетна ли? Утре сигурно ще влезе някой с по-голяма брада и ще кажат, че сме клетка на джихадистите”, каза още Константин.
 
Според фолк певеца не е случайно, че напоследък дискотеката му е замесена в скандали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pepe

    4 0 Отговор
    Коце, не се оправдавай!
    От как дрогираните ти мутри едва не претрепаха момчето пред дискотеката ти, разбира се, че ще ти спреднат акция!
  • 2 Въпросник

    0 0 Отговор
    Кой е бащата на коцето?
    Как я взе тази дискотека?
    Досега кои дилъри работеха в плаза, а сега са самостоятелни?
  • 3 дрогаря

    2 0 Отговор
    Тоя се оправдава, като ученичка и си мисли, че някой му вярва, ясна е работата, да не ядем доматите с колците.
    Адвокатката му ме развесели още повече, за нея малко шмъркане е съвсем нормално, а полицаите трябвало да гонят дилърите по училищата, не да се занимават с дискотеката на чалга идола, т.е. в дискотека според нея е супер да се взима дрога. Жената явно беше нашмъркана доста. :)
  • 4 Валентин

    3 0 Отговор
    Коце ли си къв си ти от колко години взимаш наркотици не се прави на най-невинния всеки знае за какво става въпрос в тая дупка ПЛАЗА , ти си на големия шмъркалник в тази измислена дупка ПЛАЗА , застани като мъж и си кажи както са нещата.
  • 5 MSux

    0 0 Отговор
    В днешно време като хванат някой, че се занимава с наркотици, проституция, предлага изпити срещу секс/пари, източи банка/открадне и започва да обеснява по новините как това било акция срещу него и бизнеса му. Това направо ме вбесява и искам още повече да получи заслуженото му, не стига, че са престъпници, не стига, че се чувстват безнаказани ами и са нагли до безобразие. Аз никога няма да стъпя в тази дискотека, ама лошото е, че интелигенцията на България е нон-стоп там, повечето студенти са много гнусна твар.

    Коментиран от #6, #16

  • 6 беден студент

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "MSux":

    Стига бе, студентите нямат пари за кокаин, те едвам свързват двата края. ;)
    Едва ли шмъркачите са студенти!

    Коментиран от #8

  • 7 Генчо

    1 0 Отговор
    Да ... и наркомана гнусен
  • 8 Msux

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "беден студент":

    1. Никъде не съм казал, че са наркомани, а много гнусни твари...
    2. Който не е решил да стане студент, той не е станал, приемат ги с 2ки/матури, по цял ден и нощ слушат чалга, през деня ходят с анцунг в университета, а през ноща са с ризки по чалготеките. Пият като руски казаци, взимат дипломи, а си мислят, че столицата на Швеция е Холандия или нещо от сорта - имаше едно клипче с една чалга мастия та се смях до сълзи. Иначе имат самочувствие до небето, че са нещо много и т.н. и се чудят защо работят за 500лева в мола. Една много малка част са нормални и можещи хора.

    Коментиран от #17

  • 9 STEVE

    0 0 Отговор
    Чакам с нетърпение два референдума:
    1. На Слави
    2. В Англия, за излизане от тоя смърдящ клозет наречен EU.
    Запитвали ли сте се защо в България думата "референдум" не се употребява от партии??? Ами защото за тях най-опасно е да се даде свободно думата на народа! Тогава ще имаме с 2/3 по-малко партии, но несъмнено по-качествени.
    Колкото до чалготеките, ами че всекидневието (разбирай долно качествената информация от всякъде, зрителна и слухова) произвежда ЦЕЛЕНАСОЧЕНО зомбирано, болно психически и физически поколение с единствена цел- да се пълнят: чалга барове и дискотеки, нощни вертепи, аптеки, киносалони със откровено посредствени филми, да се пълнят гушите на мобилните оператори и търговците на скъпа електроника с излишни и рядко използвани "екстри" и т.н. и т.н.)
    Колкото до доброволците:
    Знаете ли, че дори по време на османското робство, във времена когато разбойници и хайдуци (турски и български) е имало едва ли не навсякъде, със специален ферман султанът е разрешавал на населението да се отбранява носейки оръжие? А тука ВВС, та чак ООН-ето реват за някакви си свински опашки. Ами че Бан Ки Мун да си ги вземе в Корея, и си ги хрантути!!! ПИСНА МИ ОТ ТОЛЕРАНТНОСТ И МИЛОЗЛИВОСТ към престъпната паплач!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #11

  • 10 задочен студент

    0 0 Отговор
    Хахха смешник някой му набил охраната, нали преди два, три месеца му ходих в смешната дискотека за първи и последен път, само гледат как да ти одерат пари. Бодигардчетата са некви супер огромните анаболисти и са минимум по 5, отгоре на това като ги питаш, дали колата ти ще им прави проблем на паркинга им те ти викат, на нас не ако си клиент ама ако на някой не му харесва ще ти спукат гумите или нещо от сорта, супер зле като цяло, дрогата се върти в тези дискотеки сигурно и като спина. Помня още на бала като ми предлагаха амфети в биад, само се разхождат някакви такива наркоманчета по дискотеката и си продават стоката. Така стоят нещата по-тези пропаднали места.
  • 11 екс мейт

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "STEVE":

    Стиви, я си бачкай на строежа и не се занимавай с глупости. Не си ли си задавал въпроса, защо управляващите гласуват провеждането на референдума, с незнам си колко точки, от които ще бъде приета само една, номер 3 - задължителното гласуване! Дали народа ще е на далавера или те? Я помисли малко преди да се изказваш неподготвен!?
    По времето на СОЦА, гласуването пак е било задължително, е и, това как е променило нещата? Резултата е ясен и до днес!
    Количеството не определя качеството, определят го в случая "здравите" институции, т.е. България НЯМА правосъдна система и върховенство на закона, полицията работи за олигарсите, а ви залъгват с някакъв смешен референдум. :)
    Коя друга държава в Европа има ОЛИГАРСИ?
    Знаеш ли коя? РУСИЯ пич.

    А, благодарение на "смърдящия клозет", т.н. ЕС в момента си в Англия, иначе щеше да гниеш в Кенфистан, от където си тръгнал.
    Колкото повече, като теб отидат в УК, толкова по добре за нас. Целувай ръка на Кралицата Майка взимай си помощите и не коментирай, моля те неща, които не разбираш, бъркай си киреча и си свиркай.
    Със специален ферман, ако знаеш, въобще, какво е ферман, султана разрешил на башибозука да ни реже главите, когато и където намери за добре. :)
    Така, че си гледай работата в Англия и не се занимава с референдуми, почивай си.
  • 12 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    ВСЕКИ ТЕ ЗНАЕ ЧЕ СЕ ДРУСАШ
    И ЧЕ СЕ ПРОДАВА
    ДРОГА В ДИСКОТЕКАТА ТИ
    ТИ КВО ИСКАШ ДА ТРОВИШ ДЕЦАТА
    И ДА ТИ СЕ РАДВАМЕ ЛИ А
    МАЗНИК
    ВИНОВНИТЕ СЕ ОПРАВДАВАТ
  • 13 Redoven student

    1 1 Отговор
    плазза е супер !!!!
  • 14 CCCP

    0 0 Отговор
    От утре ще е друго :))))
  • 15 Кобрата

    0 1 Отговор
    И на Коцето не му е чиста работата, мутра си е и тва e, няма какво да се лъжем...
  • 16 Студент

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "MSux":

    Със сигурност не са по-гнусни от теб
  • 17 Студент

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Msux":

    ЩО,ти с костюм Версаче ли ходиш? Кажи си къф си,щи олекне
  • 18 rosen

    1 0 Отговор
    голяма коркуренция , той коцето смърка повече от клиентите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове