Last news in Fakti

17 Април, 2016 17:33 1 920 0

МВР разследва случая с бития в „Люлин“ младеж

  • ангел николов-
  • мвр-
  • разследва-
  • случая-
  • бития-
  • люлин-
  • младеж

33-годишният нападател е задържан

МВР разследва случая с бития в „Люлин“ младеж - 1

Досъдебно производство е образувано в столичното Девето РУ веднага след задържането на 33-годишен участник в сбиване, съобщиха от МВР.

Сигнал за сбиване на паркинг пред бл.159 в ж.к.“Люлин“ бил получен на 4 април около 20.10 часа в Девето РУ. На място веднага са изпратени полицейски екипи, които установили самоличността на един от участниците в скандала - А.А./33г./.Той бил с драскотини и повърхностни рани в областта на главата. По думите му, между него и непознат възникнал скандал за парко място, но всичко било приключило и нямало нужда от съдействие на полицията и Спешна помощ.

Около 20.40 часа служители на болнично заведение сигнализирали полицията за постъпил при тях за лечение Ангел Николов на 26г., транспортиран с частен автомобил. Мъжът бил с разкъсно - контузна рана на дясна предчелюстна област, рани на горна устна, китката и дясна ръка. Пред разследващите 26-годишният мъж разказал, че е бил нападнат от непознат мъж в ж.к.“Люлин“. Назначена му била съдебно медицинска експертиза.

Веднага са предприети оперативно – издирвателни действия, в резултат на които полицейските служители задържали 33-годишния софиянец. Образувано е досъдебно производство. Проведени са разпити на пострадалия и приятелката му, както и на мъжа, който успял да разтърве двамата.

Случаят е докладван на Районна прокуратура –София. Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА