Last news in Fakti

2 Юни, 2016 08:31 3 160 2

Защо мъж уби с нож жена си, докато е зад волана?

  • бахар-
  • мъж-
  • жена-
  • нож-
  • русе

Ревността е тъмната страна на любовта, подчерта психологът Калин Гайдаров

Защо мъж уби с нож жена си, докато е зад волана? - 1

Както Факти.бг съобщи русенец уби по жесток начин съпругата си от ревност. Бейхар намушкал многократно 30-годишната Джейлян с нож след скандал в колата им. 

„В известен смисъл жертвата и насилникът живеят в една симбиоза и това е парадоксалното. Най-вероятно е имало домашно насилие, предизвикано от ревност. Интересното е, че отношенията в това семейство също са били специфични, имайки предвид разказите, че жената е била много динамична и целеустремена, а мъжът й точно обратното. Това съчетание създава потенциал от конфликти между двамата”, коментира пред Нова телевизия криминалният психолог проф. Калин Гайдаров.
 
„Ревността е тъмната страна на любовта. Когато има сериозно разминаване в други пластове на взаимоотношенията се получава този парадокс, за който говоря. Постепенно любовта се превръща в омраза. Това нещо избухва циклично, тоест ревността и домашното насилие са процес на натрупване”, обясни психологът.
 
По отношение на начина на самото убийство, той коментира, че ножът е оръжието на отмъщението.

Съседите на двойката разказаха, че са били нормално младо семейство. Общували са повече с жената, отколкото със съпруга й, който е странял от тях. Те разказаха още, че тя се е оплаквала от ревността на мъжа си.
 
Предстои окръжната прокуратура в Русе да излезе с изявление за това дали ще бъде повдигнато обвинение срещу Бахар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Тъмната страна на Ислямска държава, не прощава на никого. Следвайки "корана", резултата е налице.
  • 2 ъйътл;

    0 0 Отговор
    първо марката на автомобила
    в които е извършено престъплението
    говори за малкия умствен потенциал
    на извършителя
    второ колко от вас
    любимци на марката
    са правили нещо подобно в нея?