Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 02:30 5 533 7

Оставиха в ареста пловдивски травестит

  • оставиха-
  • ареста-
  • пловдивски-
  • травестит-
  • алексия
Оставиха в ареста пловдивски травестит - 1
Снимка: Фейсбук

Пловдивският окръжен съд потвърди определението на Районния съд в града на тепетата, с което спрямо травестита Благовест Молев, представящ се като Алексия Георгиева, е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража”, съобщи "24 часа".

Спрямо Молев са повдигнати две обвинения. 29-годишният пловдивчанин е задържан за увреждане на чуждо имущество, като е уринирал и трошил пред вратата на негова съседка.

Съдът счете, че Районният съд в Пловдив правилно и законосъобразно е определил по отношение на обвиняемия най-тежката мярка за неотклонение. Според магистратите е налице обосновано предположение той да е автор на повдигнатите му обвинения и има реална опасност да извърши престъпление. Определението е окончателно.

Срещу него са заведени множество дела. Според живеещите в блока на Благовест Молев, скандалите и тормозът от "Алексия" са ежедневие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съдед на изрода

    6 0 Отговор
    От мен да знаете! Хората от района на бул.Н.Вапцаров 126 са против неконтролируемата агресия на СПИНозния травестит и на неговия слуга-съучастник в грабежите с епилепсия , а не против сексуалността им!!!Te са влюбена двойка, влюбена в кражбите, измамите, лъжите, разврата,педофилията!!!Стига сте се връзвали на лъжите на тези изроди!!! Що за държава и институции, включително ДАЗД(Държавна агенция за закрила на децата) имаме нападнатото момченце на фаталната дата 13 от травестита в началото на лятото да живее и често да се вижда с насилника си?! Що за съд да изопачават случая като частен с конфликт между кротката му съседка, която многократно е била нападана с опит за влизане с взлом и през вратата, и през терасите, и през прозорците, че и многократно по нея и жилището й са хвърчали пепелници, чаши, буркани и какво ли не?! Що за съд да оценявали разбитата входна врата на жилището за 70 лв. и да го тълкуват влизането с взлом като хулиганство?! Кога най-сетне ще разбият бардака на бандата на спинозния нагъл наркоман, алкохолик,лъжец Благовест и съучастника му Тихомир Горанов(Зайо), а и на майка му Маринела Лазарова с нейния съучастник Кирил от бул.Н.Вапцаров 126, ет.4, ап.8 ?! Не е трошил пред вратата, а е изкъртил вратата заедно с касата заедно с онзи негов слуга, сводник, съучастник в разврата, нападенията над деца-момчета и възрастни жени и мъже Тихомир! Вече второ поколение от двата етажа на вх.Б, са заложници на утрепките! Спрете ги най-сетне!

    Коментиран от #4

  • 2 съдед на изрода

    6 0 Отговор
    Вече второ поколение на живеещите около бул. Н.Вапцаров 126, вх.Б, ет.4, ап.8 са заложници на агресивния СПИНозен травестит Благовест Георгиев Молев (Алексия Георгиева) и слугата, съучастника, сводника му Тихомир Горанов(Зайо), а и на майка му - началната учителка на занималнята в циганското училище Маринела Лазарова, замременяла и родила преди 29 години този изрод от същия като нея алкохолик ТИР-аджия с нейния дългогодишен съучастник -автомонтъора Кирил от бул.Н.Вапцаров 126, ет.4, ап.8 ! СПРЕТЕ ГИ ДВЕТЕ ПОКОЛЕНИЯ ИЗМАМНИЦИ И УТРЕПКИ!
  • 3 един

    6 0 Отговор
    тоя циганин го пратете при маймуните в бежанските лагери. там всичко ч.кат до последен дъх
  • 4 кика

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "съдед на изрода":

    То си е ясно че съседите не са против сексуалната ориентация на спинозния травестит , а против нестихващите му безчинства ...странно е че повечето медии още не са го разбрали !!!
  • 5 някой си

    4 0 Отговор
    Мъжка сила съчетана с женска злоба, много, много сила с много, много злоба!Това е травестита Благовест Молев(Алексия)!
    Безработните утрепки наркомани Благо и Тихомир Горанов не бива да бъдат наказани с нищо друго освен със смърт! Както е в Сингапур,Малайзия,Иран! Кому е нужно да се пилеят държавни пари за задържане и пускане от ареста или за престоя на спинозните пропаднали наркомани в затвора? И какво после? После отново на свобода, за да могат да продължат да трошат врати, витрини, домове, магазини, да крадат, да палят, да се запознават по паркове, спирки, заведения и къде ли не с нови и нови деца, да се гаврят сексуално с деца и възрастни, да нападат и да заплашват с грабеж и убийства?!
  • 6 булНВапцаров

    4 0 Отговор
    Обаче нека кажем и нещо друго важно. БЛАГОДАРИМ на бързо пристигащия многократно патрул, на районния инспектор Г-н Диян Енев, на Г-н Пехливанов и на всички служители от Първо РПУ, но най-вече на Г-н М.Спасов, който сложи черешката на тортата на 21.10.2016 г. и с това се възвърна отново спокойствието в района на бул.Н.Вапцаров 126.
    Благодарим ви, че бяхте с нас в не един труден момент, ден и час на отминалата 2016 година!
    Бъдете здрави и щастливи! Продължавайте да работите заради тези, които наистина ви обичаме, ценим труда ви и трупаме благи спомени от контактите си с вас.
    И бъдете като тефлона - нищо да не ви се лепи - нито обиди, заплахи или омраза, нито пък ...ласкателства.:)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.