Last news in Fakti

15 Февруари, 2017 14:38 1 567 0

Задържаха крадци на породисти кученца

  • крадци-
  • породисти-
  • кученца
Задържаха крадци на породисти кученца - 1

Двама криминално проявени Х.И., 28 - годишен и К.Ч., 33 - годишен, от Бургас са крадците на осем породисти кученца, седем от които от породата "йоркширски териер" и "чухуахуа". Кражбата бе осъществена на 06.02.т.г. от зоосклад, разположен на бургаската улица "Шейново". В резултат на бързите полицейски действия на служители от Първо Районно управление – Бургас крадците са заловени.

Констатирано е, че мъжете в съучастие извършили взломната кражба за времето от 20.00 ч. на 05.02.т.г. до 09.10 ч. на 06.02.т.г., чрез повдигане на незаключена външна метална ролетна щора и счупване стъклото на входната алуминиева врата. Откраднатите осем кученца укрили в различни апартаменти в комплексите "Меден Рудник", "Изгрев" и "Братя Миладинови", като смятали да ги продадат на свои познати.

Намерените кученца са в добро здравословно състояние и вече са върнати на 51 годишния собственник. По негови данни общата стойност на откраднатите животни възлизала на 5 200 лева.

Крадците са направили пълни самопризнания. Те са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА