Last news in Fakti

30 Юли, 2017 15:25 5 013 21

Обрат: "Битият" от Динко оттегли показанията си

  • динко вълев-
  • първомай-
  • линейка
Обрат: "Битият" от Динко оттегли показанията си - 1
Снимка: бТВ

Мъжът, който подаде сигнал срещу Динко Вълев в Първомай, се е отказал от показанията си, съобщи бТВ.

Срещу Вълев има повдигнати обвинения за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди и за повреждане на чуждо имущество. Според обвинението в петък вечерта „ловецът на бежанци“ нанесъл два юмручни удара в лицето на свой бизнес партньор и му счупил мобилния телефон. Това се случило в хотел в Първомай.

Пострадалият подал жалба в МВР и в събота Динко Вълев се яви доброволно в районното управление в Първомай, където беше задържан за 24 часа.

По непотвърдена информация той е изведен от ареста с линейка, защото се е спънал. Самият Динко каза, че му се вдигнало кръвното.

Междувременно пък стана ясно, че подателят на жалбата срещу Динко е оттеглил показанията си, което потвърди и адвокатът на Динко Марин Марковски.

Човекът, който твърди, че е бил ударен от Вълев, не разполага с документи за причинена телесна повреда. Липсва и сигнал за инцидента в спешния център в Първомай.

Според защитника на Динко става въпрос за измама, жертва на която е станал Динко, затова и реагирал бурно.

По думите на адвоката потърпевшият търговец на части за камиони се обадил на Вълев и го извикал, че има камион за продаване.

Вълев изминал 400 км, но заварил бизнес партньора си пиян. Потърпевшият обяснил, че всъщност няма камион за продаване и просто се пошегувал. Това вбесило Вълев и той му хвърлил телефона.

Не е ясно дали пострадалият е ударен, тъй като защитата твърди, че той вече е оттеглил жалбата си, в която твръдеше, че е получил два юмрука в лицето.

Според адвоката потърпевшият вече има нов телефон, купен от Вълев. По думите на защитника счупеният телефон струвал 89 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг ПравоСЪДието

    9 21 Отговор
    Браво, ДИНКО!
    Тва е - бой, унижение и после скърцане със зъби!
    Рецептата още работи!
    Поздрави от ТИМ-Варна !

    Коментиран от #18, #19

  • 2 Ярослав Станчев

    10 34 Отговор
    Сега всичките клавиатурни "мъжкари",които изкараха Динко мутра,селянин,дивак,простак,идиот и т.н. в другата статия ще му се извинят ли?

    Коментиран от #13, #14, #16

  • 3 Бай Иван

    25 1 Отговор
    С този адвокат е странно,че не са повдигнали обвинение срещу мъжа от Първомай за побой над Динко и унищожаване на лично имущество.
  • 4 до Ярослав Станчев

    15 4 Отговор
    Не на другата статия ще го псуват още повече този селяндур
  • 5 Къртев

    18 1 Отговор
    Тоя Динко кърти с простащината си. А тоя другия също. Абе зае.и, българска работа.
  • 6 motora

    2 3 Отговор
    daje malko go e bahtal da razkarvash choveka naprazno samo zashtoto si se napil
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 лъва

    5 3 Отговор
    Тоя боклук Вълев така ли няма кой да го тикне до живот в пандиза.Това не е никаква държава щом такива като него се разхождат абсолютно безнаказано.
  • 9 Гого

    8 3 Отговор
    И аз така бих постъпил! Много ми е итересно да видя тия дето го плюят, какво биха сторили в тая ситуация, ако някой ги разкара няколкостотин километра!...Аа?
  • 10 Гост читател

    12 0 Отговор
    Простотия до шия. Единия се прави на голям патриот, всъщност обира бежанци , по едно смартфонче от всяка чалма -то си става сума. Другия пък върти далавери с части и камиони. Били го , оплакал се, писле Динко му рекъл да си оттегли показанията, че иначе го спуква от бой и така. Българска пристотия и тъпотия.
  • 11 Гост читател

    16 0 Отговор
    Бил вдигнал кръвно. Тва е най големия виц. Нали е големия мъж, страшилището за чалмите, кво е тва кръвно, само еврогейовете имат кръвно. Българските ултра патриоти пият кило ракия,арестуват 10 -20 чалми и кръвното 120 на 80.

    Коментиран от #12

  • 12 ссс

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост читател":

    Ми развалнувал се е чиляка, ко сега !?
  • 13 Марадона

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ярослав Станчев":

    Абе аз няма да му се изивиня и смятам че Динко ае тъпанар пък ти ако искаш си окачи снимки на Динката в аудитата и в кухнята над масата, като хапваш да гледаш кумира си Динка
  • 14 Чоки 85

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ярослав Станчев":

    Ярославе, много минуси събра ва ..... от коли разбираш ама материала не разпознаваш
  • 15 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ще ти вземат някой лев сега и това е
  • 16 Червения Бар

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ярослав Станчев":

    Ярославчо ,колко пъти ти казах моето момче да не пишеш в форумите в Завет , няматели какво да правите, пий си ракията на дедоти Яким и си пуши марихуанката , поздрави от чичоти Мишо от Завет .
  • 17 Случаен РОМ

    1 1 Отговор
    Хораааа,динко има недоизживяно детство.Никакъв играч не е.Не виждатели че бие само (шматки)Въздух под налягане си динкооо.Някой ден и 5линейки няма да могат да ти помогнат,много хора са ти набрали СМЕШКООО.
  • 18 Константин-Ром

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бг ПравоСЪДието":

    Тим,щом подържате такива хора ,става ни ясно от какво тесто сте и вие.Затова един по един ви .........,и после се убеждавате че морето не е д колене.

    Коментиран от #20

  • 19 Впечатлен

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бг ПравоСЪДието":

    Ехааа! Има хора, които още вярват, че на тия лафове ще им се върже някой. Като гледам колко - са ти наплющяли, май хората са започнали да мислят най-сетне.
  • 20 Факти

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Константин-Ром":

    Струва ми се, че не си му разбрал коментара. Иска да каже, че още сме живеели в мутренските времена. Но обърни внимание, че единици са му се вързали и са съгласни с него. Не си е пило хапчетата момчето.
  • 21 anonimen

    0 0 Отговор
    dnes dinko utre drug, bil ne bil nama dokazatelstva ,posle si otteglil jalbata , men me interisuva ane anev zashco ne e zadrjan za prebitia rabotnik ,ama anev ima pravo da bie ,siderov , mareshki , drugi ne haide nai-posle npk da e ednakvo za vsichki