Last news in Fakti

22 Август, 2017 21:07 4 760 15

Майката на Иван: Той дори не може да реже с нож

  • асансьор-
  • убийство-
  • бургас-
  • никол-
  • иван
Майката на Иван: Той дори не може да реже с нож - 1
Снимка: БТВ

15-годишният Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол от Бургас, не е можел да реже с нож или да използва вилица и лъжица. Това каза пред bTV майка му Донка Петрова.

Съдът реши днес да го остави в ареста. Зловещото убийство в Бургас е извършено умишлено, твърди прокуратурата.

На влизане в съдебната зала Иван не показа никакво съжаление за случилото се.

Делото се гледа при закрити врата, а никой от близките му не присъства.

По информация на родители на негови съученици – Иван е бил на индивидуално обучение. Бил е дете със специални образователни потребности и е ползвал ресурсен учител. Според близките му той никога не е проявявал агресия.

Иван носел у себе си ножа, с който е пробол Никол в шията в асансьора, където е станало убийството.

По думите на адвоката му Камен Кънев обвиняемият не е могъл да отговори защо с Никол са били в този блок.

„Личността на обвиняемия е такава и начинът му на мислене и на разсъждение, че твърде често на конкретно поставени въпроси той отговаря с „Не знам”, каза защитникът.

Психиатрични експертизи тепърва ще установяват какви са проблемите му. Не успял да обясни и защо е носел нож в себе си.

Майката на Иван каза, че синът й се оплакал, че някой му е откраднал профила и поискал от сестра си да му направи нова парола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    24 3 Отговор
    На 15 а не могъл да ползва вилица и лъжица и да реже с нож?значи може само да друса и да се снима за феиситу
  • 2 манатарка

    11 2 Отговор
    Сега марковски ще го спаси
  • 3 Лупи

    19 1 Отговор
    Сигурно и наргиле не знае от кой край се пуши маминия златен и само го гледа? Значи това недоносче до 20 е излязло ако въобще лежи и живота е пред него да пуши, пие и да си намери следващата жертва, която не иска да го целуне. От тук насетне ще става по-лош в това няма съмнение, но за експеримента "Дали ще стане по-лош" ще го пуснат на свобода нашите любезни магистрати за да произведе някой друга новина след години.
  • 4 lol

    12 2 Отговор
    Незнае да държи нож, а при себе си може да го носи и да убива... Тоя п.дал доживот да го вкарат в затвора и да го пъхат в стая с п.дали да го нае.ат цял живот!
  • 5 На мама боклучето

    12 1 Отговор
    Не ,че не може,ами майка му не знае ,че може.Такова му е било възпитанието,"изтърван" е доста преди 15!

    Коментиран от #8

  • 6 Гостенин

    2 1 Отговор
    Да не се появи и трето лице??
  • 7 Vasik Atanasova

    6 1 Отговор
    тя и майката кукуриго
    ама да беше е резнал нейното гърло
    горките родители
    голям шок е това
  • 8 lol

    8 8 Отговор

    До коментар #5 от "На мама боклучето":

    Живеем в "проста" държава, а представи си това да беше станало някъде например в Русия или Корея направо му насочват калашника към главата и го правят на парчета!
  • 9 Брадвата

    3 0 Отговор
    Ами като е дебил, да са си го държали у тях, не да го пускат по улиците да вършее. Сега трябва аз да го храня, дето ще лъска в затвора, а след това някой трябва да го застреля иначе спасение от тоя изрод няма да има
  • 10 Българин

    1 3 Отговор
    Това ако го беше направил някои циганин цяла България всички агитки и рокери и т.н щяха да отидат да се надрусат и напият и да викат БЪЛГАРИ ЮНАЦИ както беше в Асеновград .... Къква държава само .....
  • 11 бббббб

    1 1 Отговор
    Почна се!Журнолята сега ще изкарат убиеца жертва,а жертвата ,че сее самоубила.
  • 12 РЪБ

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: МНОГО Е МЪТНА ТАЯ РАБОТА, А БУРГАСКАТА ПОЛИЦИЯ Е ДОКАЗАЛА ,ЧЕ НЕ МОЖЕ И НЕ ИСКА ДА РАЗКРИВА УБИЙСТВА И ТО ЗНАКОВИ И БРУТАЛНИ ЗА БУРГАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    МИСЛЯ ,СИ ЧЕ Е МНОГО ВЕРОЯТНО ДРУГ ДА Е ИЗВЪРШИЛ УБИЙСТВОТО А ДЕТЕТО, КОЕТО Е С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ И "СПЕЦИАЛНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ" ДА Е НАБЕДЕНО ДА ОПЕРЕ ПЕШКИРА!!!!!!!!!!!!
  • 13 РЪБ

    1 0 Отговор
    ВЕЧНА МУ ПАМЕТ НА ДЕТЕТО И БОГ ДА СЪХРАНИ ДУШАТА МУ!!!
    ДАНО РОДИТЕЛИТЕ ДА НАСТОЯВАТ ЗА СЕРИОЗНО РАЗСЛЕДВАНЕ!!!!!!!!!......НО ТЕ ГОРКИТЕ СА СЪСИПАНИ СЕГА!!!!!!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 впечатлен

    1 0 Отговор
    Хора, разговаряйте с децата си, насърчавайте ги да ви разказват как са прекарали деня си, какви са мечтите им, общувайте, направете така, че да ви се доверяват. Иначе ще бъдете много изненадани от това, че представата ви за тях няма нищо общо с реалността. Децата са непредсказуеми, понякога изненадата ви, че не ги познавате е голяма. Семейството остава най-отговорната институция за поведението, възпитанието и всичко, свързано с това какъв човек ще излезе от детето ви. В конкретния случай все още нищо не е доказано окончателно, но мястото на 11-годишното момиче в никакъв случай не е било в дома на 15-годишния ученик, родителите на когото пък никак не са наясно с истинската му същност. Свободният и безгрижен живот свършва с появата на дете в семейството, отговорността е огромна. Не я прехвърляйте на учители и подобни, отговорността е на родителите!