Last news in Fakti

10 Януари, 2012 14:09 1 566 4

Мъж в Пловдив ограбва шофьорки

  • крадец-
  • полиция

Полицията го издирва

Мъж в Пловдив ограбва шофьорки - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията издирва мъж, извършващ кражби на дамски чанти от автомобили, чакащи на червен сигнал на светофари в Пловдив, съобщиха от полицията в града.

Снощи около 20 часа на кръстовището на булевардите „Пещерско шосе” и „Васил Априлов” мъж отворил предната дясна врата на спрял на светофара лек автомобил Renault Clio и взел дамската чанта на 52-годишната шофьорка. В чантата имало 300 лева, мобилен апарат и две дебитни карти. След 20 минути от едната карта са били изтеглени 2400 лева. Половин час по-рано на същото кръстовище е била открадната по подобен начин чантата на 42-годишна жена, шофирала Opel Meriva. В чантата е имало лични документи и два мобилни телефона.

Три дни по-рано в Шесто РУП е било получено съобщение, че около 17 часа на бул.”Източен” при спиране на червен сигнал на светофарна уредба от лек автомобил, управляван от 40-годишна жена, непознат отнел дамската й чанта, оставена на седалката.

Същия ден в 18.45 часа на кръстовището на бул.”България” и ул.”Огражден” отново след отваряне на врата на купето, но на лек автомобил Citroen, е била открадната чантата на 19-годишно момиче, шофирало колата. В чантата имало лични документи, два мобилни телефона, дебитна карта и 400 лева.

Ден преди това около 21 часа на кръстовището на бул.”България” и бул.”Васил Априлов” по същия начин непознат мъж взел от купето на лек автомобил Opel Astra дамската чанта с лични документи, мобилен телефон, фирмен печат и 400 лева, собственост на 35-годишната шофьорка на колата. Във връзка със зачестилите от този вид кражби на дамски чанти от автомобили полицията отправя апел към жените, които шофират сами, да заключват вратите на колата си, когато са в движение.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 досетлив

    0 0 Отговор
    Сигурно не са му дали на човека онова,другото,и той,горкият,е бил принуден сам да си вземе това,което е могло да се вземе.....
  • 2 georgi

    0 0 Отговор
    "В чантата имало 300 лева, мобилен апарат и две дебитни карти. След 20 минути от едната карта са били изтеглени 2400 лева." - Как са били изтеглени ? ПИН-а е бил в чантата ли ?

    "19-годишно момиче, шофирало колата. В чантата имало лични документи, два мобилни телефона, дебитна карта и 400 лева." - Добре е като за 19 годишно

    + още 400 лв.

    Добре са го нахранили шофьорките
  • 3 div_i_6tastli

    0 0 Отговор
    gladen naroda....
  • 4 nqkoi laje

    0 0 Отговор
    Глупости на търкалета...ограбените лъжат като за последно, все едно ще им върнат парите. На дебитните карти дневния лимит им е 400лв. Единствено могат да теглят от банков клон повече с лична карта от разплащателната сметка на самата карта. Същата работа и с парите в чантите е сигурно...те сега нямат кеш за по 1 кафе, а иначе с по 300-400лв в чантите барабар със заредени дебитни карти с десетки хиляди лв...