Last news in Fakti

25 Януари, 2018 11:52 6 989 3

Бандити пребиха мъж пред съпругата му

  • перник-
  • бой-
  • мъж
Бандити пребиха мъж пред съпругата му - 1

49-годишен мъж е бит в Перник, съобщиха от полицията. За инцидента е подаден сигнал от съпругата на пострадалия, 50-годишна жена, съобщава сайтът „Струма“.

Тя съобщила, че нелепата ситуация се е разиграла на паркинга на голям магазин в пернишкия кв. „Изток“.

Неизвестни нанесли побой на съпруга й и избягали в неизвестна посока. Служители от Второ РУП са започнали досъдебно производство по случая. Предприети са действия за установяване на извършителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня без коня

    25 1 Отговор
    Като ги хванат обадете се да научим ...
  • 2 оня с коня

    26 1 Отговор
    Еми така е! Какво правят навънка тия хора? След работа вкъщи и после на работа! Тея данъци дето ги плащат, и отиват за заплати на полицаи са за по - спокойно спане на полицаите! Амаха! Писна ми вече! Само се оплакват, че ги бият, а сигурно ги е погледнал и хората с право са го набили!
  • 3 Ник Гешев

    2 1 Отговор
    ще бръкна в кобура и ще раздам собствен бои от 9мм