31 Май, 2018 17:00 1 338 2

Чака се експертизата от писмото на избягалия затворник Пелов

  • владимир пелов

Чакат се назначените експертизи, свързани с писмото, което избягалият затворник Владимир Пелов изпрати.

Това обяви главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов по време на редовния месечен брифинг на МВР.

В текста рецидивистът даде обяснение на причината, поради която е решил да избяга. Това по думите му е несправедливата присъда, заради която е натикан зад решетките.

„Назначена е експертизата, но няма информация дали е готова“, посочи главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, цитиран от novini.bg.

Междувременно стана ясно, че 8 полицаи от общо 13 души, които са били на смяна по време на гафа на летище София, ще бъдат наказани, коментира министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Тъй като има разминавания в доклада за санкциите, министърът е върнал документите. Целта е да се разбере защо налице са дисбаланси при наказанията.

„Забавяне на проверката няма, въпросът е накрая да е точна и ясна“, заяви министърът.

По думите му причината за пропускането на пътниците от самолета без проверка е установена. Радев обясни, че ситуацията не е създадена умишлено. Става дума за неспазване на правилата и небрежност.

„Искам да знам точно кой е виновен и да си получи наказанието“, добави Радев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пан Тотко

    7 0 Отговор
    Немам думи!
  • 2 Пешо

    8 0 Отговор
    И каква ще е изобщо ползата от тази експертиза за установяването и задържането му? Никаква! Прах в очите на хората!