Last news in Fakti

3 Юли, 2018 16:11 15 749 27

Секс и невзети изпити в основата на убийството в Пловдив

  • полиция-
  • пловдив-
  • убийство

Окръжната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство за убийство, след като снощи 70-годишният доц. Стефан Нейков от института за растителни генетични ресурси в Садово издъхна край Военна болница в Пловдив.

Ученият е бил убит от съпруг на 32-годишна студентка, а престъплението е извършено с бухалка на изход на града под тепетата. След това жертвата е транспортирана с кола до района на Военна болница, където е оставена.

Извършителят, който е на 42 години, е задържан за 72 часа.

Преподавателят има множество счупени ребра. Разследва се дали младата жена е съпричастна към убийството.

Тя е искала да завърши образованието си, започнато още през далечната 2005 година, съобщи Plovdiv24.bg.

Според първоначалната информация жената и убитият преподавател са имали връзка още тогава, но междувременно тя прекъсва и се омъжва. Сега поискала да поднови образованието си и се свързала с доц. Стефан Нейков, за да й помогне. Той обаче започнал да я изнудва за секс, твърди в показанията си задържаният мъж.

Това довело до желанието на съпруга на дамата да сплаши учения, който е примамен да отиде на изхода на Пловдив в посока Оризари. Именно там се стига до фаталния инцидент.

Извършителят твърди, че не искал да убива жертвата, а единствено да я сплаши. След това с лек автомобил транспортира убития до района на Военна болница, където е и намерен по-късно от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 двинг

    62 2 Отговор
    ЦЕЛИЯТ ЖИВОТ Е КЕКС И ПАРИ...МЪЖЕТЕ ИСКАТ КЕКС...ЖЕНИТЕ ПАРИ...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЖИВОТА НЕ ПУБЛИЧЕН ДОМ... ВСЕКИ ДА ИЗЛИЗА ДОВОЛЕН.

    Коментиран от #22

  • 2 Новобранец

    46 4 Отговор
    Не му е била чиста работата и на професора
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 PANCH5

    50 8 Отговор
    за съжаление се случи... НЕКА ВСИЧКИ ОЧИТЕЛИ И ПРОФЕСОРИ И ДИРЕКТОРИ СЕГА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ДАЛИ ДА ДЪРПАТ МЛАДИТЕ ДЕВОЙКИ ЗА СЕКС ЗАЩОТО В ЕДИН МОМЕНТ ИДВА СЪПРУГЪТ КОЙТО МОЙЕ ДА НЕ Е НА ЦЕНТЪР И ДА ГИ КОПНЕ...
  • 5 гостувам тук

    52 3 Отговор
    2005-та година тя е била на 19, а той на 57 години. Мили дами, само това ли можете?
  • 6 БЪЛГАРИНА

    31 4 Отговор
    ИСТИНАТА Е ЧЕ НАРОДА СЕ ИЗМОРИ ОТ ЛЮБОВНИ ОЧИТЕЛИ ПРОФЕСОРИ И ДОЦЕНТИ МЕЖДУ ТЯХ ИМА МНОГО ЧИТАВИ ХОРА КОИТО НЯМА НИКОГА ДА ПОИСКАТ КЕКС НО ИМА И ХОРА НАД 70Г.И НАТИСКАТ ДЕЦАТА НА ПО 25Г.ИЗВИНЕТЕ МЕ ...АКО ГРЕША

    Коментиран от #19

  • 7 Анонимен

    22 4 Отговор
    Какво точно е искала от професора? Може би диплома? Е , няма как да й се размине без кекс!
  • 8 Жоро

    7 22 Отговор
    Ами станете вие професори. Смешници
  • 9 Буко Баламата

    28 2 Отговор
    Епа нормално то образованието е на такова ниво защото изпитите се взимат с бибитки.
  • 10 Гост

    29 7 Отговор
    Добре го е подредил. Живият си е жив. Извратеняци сеещи пороци. после обществото и младите били виновни. Когато сееш ветрове, жънеш бурии. Българаия е резултат от действията и бездействията на старите. . . .
  • 11 Бай село

    19 6 Отговор
    да я е,а в паразита иска диплома а е малоумна..да чете да и майката..то такива със свирки и на вуйчо дете ни управляват и затова бг народа изчезва..ама е и тарикат да и майката отървала се е от съпруга си сега ще си джитка с някой младеж..нещастника ще лежи най малко 20 г като излезе ще е на годините на професора а тя ще е духала на половината град..трябвало и нея да очисти..
  • 12 еййй

    26 2 Отговор
    толкова сме О4ени, 4е просто нямам дОми...
  • 13 Петков

    20 10 Отговор
    Така ли се сплашва 71 годишен човек? С бухалка и бой докато мърда? Затвор доживот! Кой знае каква е истината, след като жертвата я няма може да се говори всичко по нейн адрес! Пък тая фльорца от 2оо5та година щом едно вишо не може да избута да става сервитьорка и да не трови живота на учените!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гого

    9 5 Отговор
    Искал си така един професор на около 57 г. като този от една млада и знойна студентка да почука ама уви не му се подквасило морето и той се отказал. Минали около 14 г. време и нещеш ли пак се срещнали с възпитаничката му. Той взел да я разпитва как е що е и тя взела да му се оплаква:
    -Имам камъни в бъбреците - казва тя.
    -Еми ти имаш ама чука ми остана без дръжка!
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 16 ХАРЛИ

    6 0 Отговор
    Тя и мутрата му една такава селско похотлива!!НО МИСЛЯ ЧЕ ТЯ Е ЗА БУХАЛКА НЕ ДЯДКАТА.!!
  • 17 Гоголондон

    6 2 Отговор
    И аз имах един преподавател в Станкето,който казваше;-човешко е да си поискаш,човешко е да ти откажат .Не бях чул да е изнудва.Но имаше доста празни леики .които сами се натискаха
  • 18 ники

    15 2 Отговор
    Завършил съм СА в Свищов. Още тогава имаш изроди-доценти и професори, които като видеха хубава студентка се мятаха и докато не я вкарат в кревата не се спираха. След това се хвалеха коя са забили и как е в секса. Имаше и публични истории как след като спал със студентка тогава доцент (известен с 4-те К-та - късия касапин камен к.) й писал 2-ка на изпита при него и й сложил 5 лева в книжката с които й платил за секса! Самия аз съм потърпевш - моето гадже тогава го спря (пишеше й двойки) един доцент по Анализ и контрол за да прави секс с нея и ние по-късно се разделихме! затова вярвам на версията на този човек- убиеца!
  • 19 racer

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "БЪЛГАРИНА":

    Ако ти си Българин аз съм очител с главно О,моля бъдете по-грамотни!
  • 20 баба яга

    0 1 Отговор
    почти 40 г разлика между студентката и професора, това ми идва в повече
  • 21 Расулюлах

    2 0 Отговор
    Ми тва е начина нощем да си по чалгите и да имаш взети изпити...доцента не е виновен човека видел и е съдържанието на патката и според него е процедирал...
  • 22 Тука грешиш

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "двинг":

    Тогава живота като е секс и пари за какво работим по цял ден и да не можем да впечатлим жена с 50 лв и тя да ни пусне ?
  • 23 Гост

    0 1 Отговор
    Защо е извън града? Отишъл е да си го получи.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 светла му памет

    2 0 Отговор
    А нормално ли е тъпи, нагли студентки като Иванка Стоичкова вместо да си седнат на задника да учат, да се надяват да си вземат изпитите с разтваряне на краката, с нахалство и разврат?! Точно те търсят всякакви връзки с преподаватели, предлагат и подкупи, за да минат напред и да завършат висше един вид с фалшиви дипломи.Защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Иванка и Илия Стоичкови са притискали доц.Стефан Нейков да уреди висшето, и като не е станало умницата да стане висшистка, са побеснели в яда си. Завлекли са го насила или с измама до безлюдно тъмно място с цел без свидетели да бъде убит! После са захвърлили бухалката в река Марица, за да няма и веществени доказателства!ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ДВАМАТА СЪУЧАСТНИЦИ В ПЛАНИРАНОТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО! БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ!!!
  • 26 за незапознатите

    3 0 Отговор
    Аз съм за възможно най-тежката присъда за наглите съучастниците в убийството Илия и Иванка Стоичкови. Нали разбрахте, че убийците шътнали златния синджир на доцента и си взели парите от заложната къща?Побоят е бил жесток, установени са тежки наранявания по главата и тялото, множество кръвонасядания, две рани на главата, емболия, множество счупени ребра, кръвонасядания и разкъсване на аналния отвор, причинено от пъхане на бухалката. Не е редно доц. Стефан Нейков да е гроба , Илия да е в килия, а хитрата лъжлива сврака Иванка да си чекне двата крака, че и да се плющи както и преди. То си е ясно, че и други наивни мъже като мъжа й ще вкарва в капаните си и с театралните си постановки, че уж е невинна жертва на сексуален и не знам си какъв тормоз.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.