Last news in Fakti

3 Юли, 2018 10:17 4 307 7

Откритият мъртвец в Пловдив е университетски преподавател, пребит е до смърт

  • полиция-
  • пловдив-
  • убийство

70-годишният мъж, който снощи бе открит мъртъв до Военна Болница в Пловдив, е пребит до смърт, съобщи TrafficNews.bg

Убитият е проф. Стефан Найденов Нейков. Той е преподавател в Института по растителни генетични ресурси в град Садово и ВСИ в Пловдив.

Д-р Нейков се е прибирал вероятно към дома си, когато е бил спрян от някого, с когото се е скарал или пък е имал стара вражда с него. Не е изключено убиецът да го е причакал и да е планирал предварително зверството.

Тялото на мъжа е открито извън колата с видими следи от жесток побой. Назначена е аутопсия, която ще даде точните причини за настъпването на смъртта. Полицията води разследване, а случаят е под наблюдението на прокуратурата.

Към момента е установено, че убийството не е осъществено при грабеж, не е отнето нищо от жертвата. Това насочва към други версии за уреждане на сметки, саморазправа или други лични мотиви. Мъжът е бил семеен.

По-рано се появи информация, че трупа е бил в лек автомобил VW Polo, с пловдивски номер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек народен

    16 0 Отговор
    Първо беше в кола и гръмнат. Сега прибит на улицата. Е последно кво е станало? Или е така да драскаме кво дойде.
  • 2 Шансу Имамов

    9 0 Отговор
    Бил е обесен,пребит,удавен и за капак застрелян,щото е късал на изпити.
  • 3 Гост

    7 1 Отговор
    И наръган.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пловдивчанин

    3 0 Отговор
    Какъвто и да бил убият 70-годишен Стефан Нейков(светла му памет), дори и да е бил корумпиран, сексуално извратен и прочие гадости, недоказани догадки за любовна драма и др. съчинения по разкази на "запознати" специалисти по всичко, включитлно Сулю и Пулю , никой няма право да го причаква, да го напада и да го убива!!! Каква е тази мода за щяло и нещяло да се убиват хора?! Нека полицаите си свършат работата и заловят убийците му, защото както нагло и безцеремонно са посегнали на него, така с лекота биха посегнали на всеки един от нас!!!
  • 6 Месаря

    0 2 Отговор
    Като не може да се бие , да не е правил глупости.
  • 7 светла му памет

    1 0 Отговор
    А нормално ли е тъпи, нагли студентки като Иванка Стоичкова вместо да си седнат на задника да учат, да се надяват да си вземат изпитите с разтваряне на краката, с нахалство и разврат?! Точно те търсят всякакви връзки с преподаватели, предлагат и подкупи, за да минат напред и да завършат висше един вид с фалшиви дипломи.Защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Иванка и Илия Стоичкови са притискали доц.Стефан Нейков да уреди висшето, и като не е станало умницата да стане висшистка, са побеснели в яда си. Завлекли са го насила или с измама до безлюдно тъмно място с цел без свидетели да бъде убит! После са захвърлили бухалката в река Марица, за да няма и веществени доказателства!ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ДВАМАТА СЪУЧАСТНИЦИ В ПЛАНИРАНОТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО! БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ!!!