Last news in Fakti

3 Юли, 2018 11:34 9 512 12

Любовна драма зад убийство на 70-годишния професор в Пловдив?

  • полиция-
  • убийство-
  • пловдив-
  • стефан нейков

Една от версиите, по които се работи в случая с пребития до смърт 70-годишен учен от института в Садово Стефан Нейков, е любовна драма. Това съобщиха от окръжната прокуратура в Пловдив.

От там потвърдиха, че на доцент Стефан Нейков е нанесен побой. Видимо обаче, травматичните увреждания не са били толкова сериозни.

Назначена е аутопсия, която да установи причините за смъртта на учения.

В института по генетични култури в Садово са шокирани от смъртта му. Описват го като невероятно приветлив човек. Преди няколко години се е пенсионирал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вонави

    19 3 Отговор
    В каква сигурна и спокойна страна живеем...
  • 2 Валя

    15 1 Отговор
    Това ли измислихте - любовна драма?! Жалки сте!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Марио

    10 0 Отговор
    Еее стига де.То винаги любовна драма.Вече няколко години 5-6 и десетки случай са любовна драма Изчислите нещо друго,с което да се хвалите,че сте "решили" случая.
  • 5 Ибън Ебън АлКохол

    7 2 Отговор
    Тия майни не се натрепаха. Луди хора са! Странни и опасни! В класацията ми за ненормално развити индивиди на глава от населението в окръг, според мен заемат челна позиция! Един от 10 най стари градове на планетата....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 пловдивчанин

    6 1 Отговор
    Какъвто и да бил убият 70-годишен Стефан Нейков(светла му памет), дори и да е бил корумпиран, сексуално извратен и прочие гадости, недоказани догадки за любовна драма и др. съчинения по разкази на "запознати" специалисти по всичко, включитлно Сулю и Пулю , никой няма право да го причаква, да го напада и да го убива!!! Каква е тази мода за щяло и нещяло да се убиват хора?! Нека полицаите си свършат работата и заловят убийците му, защото както нагло и безцеремонно са посегнали на него, така с лекота биха посегнали на всеки един от нас!!!
  • 8 Комаров

    5 3 Отговор
    Прекрасен човек но и дърт пергиш, кой знае колко студентки е опънал през дългата си кариера.
  • 9 Гост

    1 1 Отговор
    Стария луд куку.ндер е искал да облажи, не че е можел да изпълни намерението си. Много гнусно и отвратително. Заслужил си е боя. Да не ци да му е първата? Най-сетне един мъж на място. Само е трябвало по-полека да даейства. Прекалил е със силата. Ама и тая, не я ли е срам на 32 години да не може един изпит да вземе. Такива трябва да ги пускат с тройки, и без това не могат да се конкурират пълноценно, няма да навредят.
  • 10 светла му памет

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: А нормално ли е тъпи, нагли студентки като Иванка Стоичкова вместо да си седнат на задника да учат, да се надяват да си вземат изпитите с разтваряне на краката, с нахалство и разврат?! Точно те търсят всякакви връзки с преподаватели, предлагат и подкупи, за да минат напред и да завършат висше един вид с фалшиви дипломи.Защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Иванка и Илия Стоичкови са притискали доц.Стефан Нейков да уреди висшето, и като не е станало умницата да стане висшистка, са побеснели в яда си. Завлекли са го насила или с измама до безлюдно тъмно място с цел без свидетели да бъде убит! После са захвърлили бухалката в река Марица, за да няма и веществени доказателства!ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ДВАМАТА СЪУЧАСТНИЦИ В ПЛАНИРАНОТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО! БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ!!!
  • 11 някой си

    2 0 Отговор
    Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в задника на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова като насила да са замъкнали стареца на тъмното скатано място!Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли агресивни крадци и убийци!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.