Last news in Fakti

8 Юли, 2018 08:50 31 324 53

Илия споделял вицове във фейсбук преди да убие и изнасили доцента

  • илия стоичков-
  • стефан нейков

През цялото време свидетел на гаврите и убийството била жената на тираджията - Иванка

Тираджията Илия Стоичков е споделял вицове и смешки във фейсбук само няколко часа преди брутално да убие, изнасили и ограби доцента от Аграрния университет Стефан Нейков.

Нищо не е предвещавало каква трагедия ще се разрази между 20 и 22 часа на 2 юли. През цялото време свидетел на гаврите и убийството била жената на тираджията - Иванка, заради която се разразила кървавата драма, пише "Телеграф".

Илия Стоичков ще посрещне рождения си ден зад решетките. На 15 август той ще навърши 42 години сам в килията. Двамата с жена му Иванка имат граждански брак от 2011 година, като разликата помежду им е точно 10 години. Илия се е оженил за голямата си любов и година след сватбата Иванка му родила момченце. Съпругата обаче не работела нищо, така и не успяла да вземе магистърска степен в Аграрния университет.

Завършила го през 2015 година и се опитала да учи за магистър, но прекъснала. Сега отново пожелала да завърши висше образование и според прокуратурата потърсила доц. Стефан Нейков за съдействие. По думите на зам.-окръжния прокурор Галин Гавраилов двамата се познавали от 2005 година покрай сина на убития доцент, с когото Иванка била състудентка. Самият Николай Нейков обаче отрича да се сеща коя е тази жена и казва, че е имал много състудентки в университета.

Пак според прокуратурата Нейков поискал в замяна срещу ходатайстването Иванка да си вземе по-лесно изпитите секс и пари. Това пък бе отречено напълно от близките на убития учен, според които "той е бил много кротък и винаги е искал да помага на хората".

Като много кротък човек описват и Илия Стоичков в родното му село Триводици, община Стамболийски. "Не сме очаквали такова нещо. Абсолютно никакви проблеми не сме имали с Илия. Той е много кротък човек. Когато разбрахме, че е арестуван, първо помислихме, че е участвал в катастрофа", каза кметът на Триводици - Симеон Димитров. И той, и останалите хора от селото останали шокирани, когато разбрали каква е истината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Townboy

    143 9 Отговор
    И у нас се напълни с психопати. Българите в много отношения настигнахме американците за съжаление.
  • 3 Равносметката

    157 26 Отговор
    Това е положението от 30г преход и 10 г боковизъм

    Коментиран от #11

  • 4 Дъртия п.....ал е искал да:

    93 93 Отговор
    Опъне жена МУ и е получил същото !!!е и малко отгоре !това си е заслужил,колко ли студентки са били жертва на дъртия !!Господ го е наказал подобаващо!

    Коментиран от #30, #49

  • 5 Кавала

    146 11 Отговор
    ....заради тези пачаври много убийства стават.Осъзнайте се малко ...заради два пръста препикано месо струва ли си .Набий ги едно хубаво и двамата и ги остави...сега духай в затвора ,а тя ще те чака по гръб със следващия хахах

    Коментиран от #18

  • 6 гптжй

    66 26 Отговор
    така и тези изнудвачи за пари и секс от университетите не си взеха поука да спрат въпреки няколкото случая в последните години които станаха известни...сега пак ще си продължават по същия начин да искат секс и пари..абсолютно безскруполни са..този си го намери в най тежката форма...какво ли е търсил в гората:)))сигурно да помага на хората:)))човека е искал да го набие хубаво но за жалост не е знаел кога да спре
  • 7 112

    58 18 Отговор
    Още колко рождени дни ще изкара там ... заслужено.
  • 8 akud

    41 29 Отговор
    това е от БГ арогатното селско мислене, че когато зависи нещо от теб може да искаш всичко. ама явно има такива който им стиска и на мъжки демонстрации, ето така се прави с цървулите с някаква псевдо власт
  • 9 акудд

    35 28 Отговор
    ето така се постъпва с БГ селяни с псевдо власт който си мислят, че всичко им е позволено. има и едни подобни sеляндури в парламента
  • 10 Ппп

    49 15 Отговор
    Шофьора загорял в камиона. Чак изнасил доцента, явно жена му не му е пуснала след курса. Сега той ще вземе да им пуска в затвора.От тази фирма ПИМК винаги съм казвал, че шофьорите са опасни и големи ебачи.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тони

    62 12 Отговор
    Тоя тираджия много загорял. Селската му пачавра в къщи и магистралните повлекани явно вече не са му достатъчни и на мъже налита. Гейска история.
  • 13 Гост

    40 33 Отговор
    В тези университети е пълно с такива дърти доценти дето изнудват за пари и секс момичетата и да се оплаче после някой няма смисъл защото нищо не им правят те са приятели с доста хора от парламента и винаги в съда са невинни обаче в този случай не може вече да му пимогнат и приятелите му в съда по друг начин не може да му се направи нищо на такав дърт изнудвач

    Коментиран от #16

  • 14 Иво

    82 16 Отговор
    Проста патка. Искал и секс. Вместо да се занимава със старци и да търси как да си купи дипломата е можело да седне и да научи нещо малоумната пача. И тя, и тоя дебелия селяндур мъжа и - до живот. Ей в такива тъпи парчета-разпоретини се превърнаха една много голяма част от съвременните българки. Жалко.
  • 15 БГ реалност

    43 27 Отговор
    Щом доцента е изнасилен, значи работата му не е чиста........порочната практика в Българските Университети......да се дава изпит срещу сексуални услуги е до болка позната.......а това което е направил Илия.......явно причината е много сериозна....току-така не се изнасилват доценти.....

    Коментиран от #17

  • 16 Иво

    79 7 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Аргументите ти не държат вода. Тоя старец е пенсионер и не и е бил доцент. Нямало е как директно да и напише оценка. Повлеканата сама е отишла при него да търси начини да мине "тънкажно". Дори и така да е било, пенсионера да е поискал нещо, защо тая пача не му е теглила една майна и да си тръгне? Както би направила всяка уважаваща себе си и достойнството си жена?!? И въобще каква работа е имало това курве да ходи при пенсиониран преподавател?!? Какво е търсила там? Майка си? Изпитите не се вземат по горички и по палатки!
  • 17 PlimP

    35 9 Отговор

    До коментар #15 от "БГ реалност":

    като е толкова "сериозна" причината да си некрофил, барем да я каже, що мълчи като първата сливка, да сподели, той направи това и това, но май дъртият не е напрявил нищо особено, а лекето е сгазило лука доста сериозно, що се отнася до петте пръста препикано месо наречени студентка, що е в скапан колеж, а не във нормален ВУЗ, имам съученички, който са доста по-привлекателни от нея и нито една не ми е казала, че я загледа дърт пергиш, на разпоретината не трябва да й се вярва, като опре ножът до гъза веси започва да лъже как ли не, то за тва биячът мълчи
  • 18 vasik atanasova

    16 5 Отговор

    До коментар #5 от "Кавала":

    евала за коментара ти
  • 19 plamen

    28 26 Отговор
    Поредния надут професор!Много "спокоен" човек, а всъщност дърт педофил!За тези които го защитават, представете си ако натисне вашата дъщеря как ще реагирате?Заслужил си е всичко дъртия, жалко за човека, че ще го лежи, да го беше оставил в гората, щяха да го открият след 10г!!!
  • 20 100 кила

    32 6 Отговор
    Не е издържала писмения изпит и се е явила на устен. Като не може по друг начин не виждам какъв е проблема. Не иска да я боли главата, тогава ще я боли задника. ...
  • 21 Иво

    37 5 Отговор
    Осъзнай се малко, в случая мастията си е виновна, че е ходила да си търси тъпкач из горите вместо да си наляга парцалите върху лекциите. Не е като стареца да я е хванал да я насилва докато се е прибирала кротко към къщи по някоя тъмна уличка, нали. Тя дъщерята ти ако така си отваря краката пред всеки, с цел някакви облаги, смятам че имаш малко по-различен проблем от един дъртак, на когото му се иска. Ако въобще нещата стоят така, както обвиняемите твърдят. Доказателства някакви има ли? Човека е убит, не може да се вземат сведения от него. Сега трябва да слушаме лъжите и да вярваме на тези, които го убиха. Айде стига.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Чепа

    15 5 Отговор
    Путин е виновен,той му е дал гегата,защото не са могли да го отровят!
  • 24 един човек каза

    32 10 Отговор
    Двама агресивни,лъжливи, крадливи селендури раздават просташкото си правосъдие, гарнирано с долни измислици за обекта на агресията си. Това е истината, всичко друго е опит на убийците на доцента да се изкарат невинни. Един дявол знае колко още народ са утрепали семейството убийци! Всеки от нас утре може да е под прицела и бухалката на изроди като Илия и тъпата му жена Иванка.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Професора

    19 22 Отговор
    Така му се пада на дъртия педал. Като иска да ебе че и пари, си е намерил цаката ,а неговите роднини да не се правят на луди че не бил такъв...А за тираджията...е малко е прекалил. В цяла България е ПРКТИКА да се искат пари или сех. ...Не се правете на слепи.

    Коментиран от #28, #29

  • 28 Тони

    22 3 Отговор

    До коментар #27 от "Професора":

    Като има кой да дава секс, има кой и да взема секс. Това е истината.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Знаещ

    19 5 Отговор

    До коментар #4 от "Дъртия п.....ал е искал да:":

    Наистина ли си толкова тъп, че не разбра, че жената сама му се е натискала и молила. Ако неше нормална щеше да пита какво ще и струва и като разбере, че трябва да прави секс да му каже чао и да поучи малко повече. И без това нищо не работи. Няма да и навреди да почете малко повече.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гост

    15 2 Отговор
    има един такъв във ВСУ Любен Каравелов, казва се доц. Вайсилов.
    Като бях студент искаше по 400лв. на изпит а на по-бедните студентки които бяха лековати направо ги праскаше по време на консултации.
    Имаше един случай , чакат пред вратата му 7-8 човека за заверка на книжката а една колежка Мира от Елхово му надуваше дудука в кабинета докато хората го чакат.
    Имаше и един който почина, няма да му казвам името , беше професор и педалче обичаше млади момчета.
  • 33 Горублянския

    10 5 Отговор
    Нема страшно , сега у затвора и на него ще му порнат дупето, а жена му ще я тъпче некой друг , ма по-млад
  • 34 Uflaf

    15 1 Отговор
    Тази израснала в демокрацията морална женица няма нужда да работи и няма да си намери работа след като мъжът е за това. не напразно е с тиражия. Що пък ще се напъва и да учи след като има достатъчно перверзни професори и може да си показва прелестите при среща. Жалко за баламия и мъж който ще гние в затвора ,професора е в гроба , а тарикат момиченцето на 32 години ще продължи така да си живурка . Като гъбка след дъжд. Младите момичета се превърнаха в жени търсещи банкомати за съпруг. Това е морала им и всичко в живота им е насочено към това. Учене,кариера и т.н. От банкомат към банкомат след като е източен първия.
  • 35 МЪСТ

    10 14 Отговор
    ДЪРТАКА СИ ГО Е ТЪРСЕЛ БРАВО НА ИЛИЯ

    Коментиран от #36

  • 36 Тони

    7 4 Отговор

    До коментар #35 от "МЪСТ":

    С това мислене, да вземат и на теб да ти нацепят кратуната ли?

    Коментиран от #40

  • 37 гост

    10 0 Отговор
    Аз също искам да си вземам изпитите, като предлагам секс.
    Даскалките обаче нещо не ме отчитат.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 692

    9 2 Отговор
    А, ясно, пак тираджия....с това трябваше да започнете. Животни...
  • 40 МЪСТ

    4 7 Отговор

    До коментар #36 от "Тони":

    МИСЛИНЕТО СИ Е ПРАВИЛНО МАЛКО МУ Е БИЛО НА ДЪРТАКА ТИ КАТО ГЛЕДАМ КАК МИСЛИШ И ТИ СИ ТРЪГНАЛ ПО ПЪТЯ НА ДЪРТАКА ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ

    Коментиран от #44

  • 41 БЕНЗИНДЖИЯ

    5 7 Отговор
    Пълное с комунистически твари който заслужават същата участ най-вече тези който само плюят в този сайт Държави,хора с различен цвят на кожата, религия и етнос БОГ е създал всичко а вие чеда на дявола нямате право на гък да кажете но щом много ви знаят устите всеки ден и плюете в най-различни сайтове всичко и всички в АДА ДА ИЗГОРИТЕ И НИКОГА ДА НЕ ИЗЛЕЗНЕТЕ ОТ ТАМ АМИН!
  • 42 Мунчо

    6 2 Отговор
    Защо съучастничката не е в ареста, и да споделя бъдещите анални удоволствия, които ги чакат с перверзния и "мъж".
  • 43 Jek

    5 2 Отговор
    Това е толкова брутално, че чак ми се струва да, че не е истина. Сюреалистично е. Какъв човек трябва да си, за да се изгавриш със старец по този начин. Ум не ми го побира.
  • 44 Тони

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "МЪСТ":

    Така като те гледам май си овцевъд. От кое село си?
  • 45 drug docent/ истински/

    3 1 Отговор
    Аман от коментари на лаици,хора без работа и непрофесионалисти..Доцент може да работи във Вуза по закон на редовен договор само 2 години след 65-значи до 67 ..И никой не споменава това изявление на ръководклството на Вуза..Значи от 3 години той си е пенсионер,а студентката защо търси пенсионера а не търси действащи преподаватели, само тя си знае тъпачката..Или някой от ръководството- деканата, посредници от учебен отдел...Той ли ще и взима изпитите?И правилно се изказа друг по- горе,че ако той /доцента/е поискал нещо непозволено или неприемливо за нея-да го изпсува и да си тръгне!!Защо ще му правят капан извън града,ако тя не е считала,че той и е задължен с нещо зоради минали "заслуги"
  • 46 pak docenta

    3 1 Отговор
    Явно са искали да го убеждават повече,или да се договорят условията,конкретна сума пари или нещо друго и са се ядосали,че ТОЙ НЕ СЕ Е СЪГЛАСИЛ!!!Защото как така се е озовал тираджията там за 2-3 минути,ако не е знаел за срещата предварително??Значи и той е бил налице за "преговорите"!!И нали е прост тираджия-си е изпуснал нервите,или чак тогава е разбрал със закъснение,че жена му си е имала вземане-даване и по-рано с доцента,или от глупост самия доцент е намекнал..че е минало бешело..забравено вече...и сега вече нито има власт и възможности,нито желае да опитва чрез бившите си колеги.Това си е било чист КАПАН с опит за договаряне или мафиотско изнудване..
  • 47 pak docenta

    3 1 Отговор
    В крайна сметка,според тези,които считат,че доцентът си го е заслужил,излиза,че той си е говорил САМО със жената и е чакал да дойде мъжа и и да го пребият??!!
  • 48 Въпрос

    4 1 Отговор
    Поредниет ненормалник, който посяга на човек заради жена. Негодна мърла с мъж примат е най-лошата и масова комбинация в днешно време. И сега коврата как ще си вземе изпитите, че не се сещам за друг вариант, освен същият?!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Петя

    4 2 Отговор
    Доцента ти винонен.А какво е търсила курветината при него вместо да си седне на ...и да учи.Отишла да му се предлага.И тя е за затвор като съучастик в убийството.Малоумно и извратено семейство!! Да седи и да гледа как пребиват човек по такъв начин.Ако това се случи на ваш близък...Само дано в затвора да им се случи същото на тези изроди.
  • 52 Иванов

    2 1 Отговор
    Само в Линча му е цаката. Автокъщата- Линч! Доцентът- Линч! Боко да се готви за Линч.
  • 53 Хайдук

    0 0 Отговор
    Ако знаете други професори взимащи поткупи и възползвайки се от студентки наложете им глоба и клизма , но не ги трепети ! Може и някоя снимка да им направите !