Last news in Fakti

3 Септември, 2018 18:37 3 107 4

Стрелба в Шумен! Жена стреля пред нощен клуб

  • стрелба-
  • нощен клуб-
  • шумен

С изстрел във въздуха млада жена разтърва двама мъже, биещи се пред нощен клуб в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Боят между двамата започнал около 3 часа през нощта на 2 септември, неделя. Те се сбили пред клуб, намиращ се на булевард "Славянски".

В потушаването на разпрата се включили мъж и млада жена. Жената възпроизвела изстрел във въздуха с газов пистолет, за да разтърве участниците в боя. Тогава в полицията е получен сигнал за стрелба в района.

Към мястото се отправил полицейски екип. И четиримата души са установени. Задържан е 22-годишен мъж, който участвал в свадата. На останалите са съставени предупредителни протоколи. Младата жена с пистолета е тествана за алкохол. Пробата била отрицателна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шерифка

    56 1 Отговор
    Назначете я за министър на вътрешните работи !
  • 2 Анонимен

    29 1 Отговор
    Браво на жената, със смелостта е спасила поредния да не се възнесе, в небесата божи и,
  • 3 Шумкар

    11 1 Отговор
    Явно има баба партизанка,за туй е тьй сербез!😂
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.