8 Септември, 2018 11:37 1 474 2

Шофьорът, забил се в търговски център, карал с 2,8 промила

  • търговски център-
  • 2.8 промила

Първата проба на шофьора, врязал се с колата си в търговски център в столичния квартал "Овча купел", е показала над 2,8 промила алкохол, съобщи БНТ, като се позова на неофициална информация.

Вчера следобед 60-годишен мъж, който бил видимо пиян, се вряза със "Ситроен"-а си във витрината на търговски обект на булевардите "Монтевидео" и "Президент Линкълн". Връщайки назад, той е ударил с колата си друг автомобил и бус и е спрял в стена.

При инцидента пострадаха две жени, 8-годишната дъщеря на едната от тях, и мъж. За късмет, те не са в тежко състояние, но бяха откарани в "Пирогов", където лекарите да се погрижат за разкъсно-контузните им рани и да им направят изследвания.

Пострадал е и самият шофьор, който е настанен във ВМА с рана на главата. Предстои да му бъде повдигнато обвинение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    2 0 Отговор
    Ма той трезвен ма !
  • 2 хъм

    2 0 Отговор
    Затова е влязъл направо с колата в "Аванти" искал е да ги заформи поне на 3 промила !