28 Септември, 2018 19:27 1 981 7

11 г. затвор за Мариан, който уби майка си

  • мариан челебиев-
  • майцеубийство

Не мога да съществувам в тая среда, проплака Мариан

Бургаският съд наложи наказание от 11 години „лишаване от свобода“ на Мариан Челебиев. Той е подсъдим за това, че на 09.03.2018 г. в Бургас е убил майка си.

Той направил това чрез нанасяне на удари и стискане с ръце е въздействал на шията, довело до „вагусова смърт“ – изразяваща се в спиране на сърдечната дейност на пострадалата, като убийството е извършено с особена жестокост.

Подсъдимият и пострадалата се намирали в апартамента, в който живеели. Между тях възникнал разговор, който афектирал Мариан. Малко по - късно той започнал да нанася удари с ръце на майка си, а също така затискал устата й с ръка, хванал я гърлото, като я стискал с две ръце. В следствие от тези действия жената починала.

След като чу решението на съда Мариян проплака: "Не мога да съществувам в тая среда". "Съжалявам, че ще прозвучи грубо, но това въобще не е проблем на съда", контрира го съдия Петя Георгиева.

Наказанието е постановено по реда на съкратеното производство.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Фройд

    6 2 Отговор
    Народа е изперкал тотално трепят родителите си! 30% от населението е с психически проблеми в следствие от финансовата несигурност през последните 30г.!!

    Коментиран от #2

  • 2 Бат Саше

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Д-р Фройд":

    Народът не е изперкал от финансова несигурност, а се е изродил от беззаконие, безнаказаност, затъпяване, злоупотреба с наркотици, алкохол и др. подобни. 11 години за жестоко убийство показва колко са ялови институциите ни. Именно те стимулират своеволията на утайката в обществото ни.
  • 3 Голям прос

    7 1 Отговор
    11 години за жестоко убийство - стимул за следващите убийци.

    Коментиран от #4

  • 4 ГИГО

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Голям прос":

    И 11 не са - тоя ще обжалва ,там ще му намалят още 2-3 години значи пада на 8 и след това го пускат след 5 за добро поведение .. Живеем в България все пак и тук няма закони
  • 5 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Народа е изперкал, а институциите като съд, прокуратура, и полиция, са повече изперкали, болна система може ли да издава присъди, убил, до живот, за да не убиват другите, като знаят , какво ги чака,
  • 6 Меркел баба

    0 0 Отговор
    Млад дупедавец мариан
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.