Last news in Fakti

22 Октомври, 2018 11:29 9 391 11

Арестували Гаргата в известна механа в Добринище

  • атанас мечев-
  • гаргата

Небезизвестният наркобос Атанас Мечев-Гаргата от Разлог, който само преди няколко месеца бе арестуван заради групово изнасилване в София, отново е задържан при акция на ГДБОП по линия на разпространението на наркотици. При акцията са задържани още поне петима души.

Групата е спипана в известната механа „Македония“ в Добринище, собственост на местния бизнесмен Малин Галчев. Спецченгетата нахлули в заведението малко след полунощ в събота срещу неделя, пише Struma.bg.

Момчета от курортното градче споделиха, че няколко човека са били изведени навън с белезници и проснати на земята на паркинга пред механата. От заведението отказаха коментар.

Млада жена, която се представи като управител, заяви, че собствениците са извън града, а тя не е упълномощена да дава изявления, но не отрече за арестите.

От полицията на този етап не дават официална информация по случая. По непотвърдена такава освен Мечев са арестувани още Дамян Марчев, по прякор Мането, Ангел Захов, по прякор Чушката и Борислав Прешелков, и тримата от Разлог, както и двама израелски граждани. Всички са били една компания – гости на механата в Добринище, където са спипани и арестувани от спецченгетата. Дали Гаргата е бил в компанията не стана ясно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рашка с прашка

    30 0 Отговор
    За такава измет трябва да има смъртна присъда.
  • 2 Цецо

    28 0 Отговор
    Арестувани, пуснати, арестувани, пуснати... защо изобщо пускате статии за това? Пускайте само, когато са осъдени!!!

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Будалата

    10 0 Отговор
    Все отбор юнаци. Някой ден по пътя на проскубаното соколе.Амин.
  • 5 Сигнал

    14 0 Отговор
    Защо изобщо ги арестуват тези долни смрадове като после ги пускат,нима чакат хората да вземат правосъдието в техни ръце и да ги обесят по дърветата.
  • 6 Баба на 57 г

    7 0 Отговор
    До коментар#1-Рашка с прашка.Да има смъртно 8наказание,Раашке,ама няма,защото законите са ни скапани! Това,ако се е случило в Китай,от този досега и помен,да не е имало!
  • 7 s7un7

    13 0 Отговор
    Като е бил арестуван за изнасилване кво прави навън ???
  • 8 кравата

    6 0 Отговор
    Гаргата, чушката, пушката, очите, ръцете, сливите, кравата, магарето.. Ибасси прякорите.. всички престъпници са с някакви смешни прякори.
  • 9 Пешо

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цецо":

    Ако пускат статия само когато има осъден означава изобщо да не пускат статии.
  • 10 ОТ ЧИСТОТА

    8 0 Отговор
    Групово изнасилване в София, задържане при акция на БОП за разпространението на наркотици, сега трябва да утепа некой депутат и може би тогава ще го вкарат на топло......
  • 11 До кога

    1 0 Отговор
    До кога Ради ланчето и Владо късорукия ще продават наркотици на децата ни . ТЕ СА НОВИТЕ НЕДОСЕГАЕМИ!!!