Last news in Fakti

16 Март, 2012 16:28 1 573 2

Столични полицаи задържаха автокрадец

  • софия-
  • задържаха-
  • автокрадец

Открити са и две откраднати тази нощ коли

Около 2 часа собственик на лек автомобил „Seat Leon”, подал сигнал в полицията, че колата му била открадната от паркинг пред блок в ж.к. „Люлин 3”. Междувременно криминалисти получили информация, че автомобилът се намира в кв. „Филиповци”. Пристигналите на място служители на реда намерили колата с разбити ключалки и контактен ключ. Наблизо имало още една кола в същото състояние – „Audi А6”, за която се установило, че е открадната също тази нощ от паркинг в Люлин 5. Полицаите останали да наблюдават района. Около 6 часа на мястото пристигнал лек автомобил „BMW 3”, в който се возели двама души. Единият от тях се качил в „Seat” - а и запалил двигателя. Тогава служителите предприели мерки по задържането на двамата. Когато видели униформените, те побягнали. В преследването се включили и жителите от квартала, с чиято помощ бил задържан единият от тях – Л.А. /41 г. / от Петрич, известен с прякорите Македонеца и Ямурлата.
Служителите на реда продължават работата по установяване и задържане на другия, който успял да се укрие.
Ямурлата е задържан в Девето районно управление с полицейска мярка за 24 часа. Той е криминално проявен, регистриран в полицията за изнудване, сводничество, пренасяне на фалшиви пари, заплаха за убийство, нанасяне на тежка телесна повреда, отвличане и вещно укривателство. Продължават процесуално-следствени действия, извършват се обиски и претърсвания на адреси в столицата и Петрич. Криминалисти от столичната дирекция и техни колеги от сектор „Престъпления, свързани с МПС” работят по документиране на престъпната дейност на мъжа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    boi za tia leketa
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.