Last news in Fakti

23 Ноември, 2018 11:50 17 749 21

Гонка и зрелищен арест за известните автоджамбази Китаеца и Боксьора

  • арест-
  • автоджамбази-
  • китаеца-
  • боксьора

Хванали ги с краден джип

Пътуващи за София перничани станали свидетели на зрелищна полицейска акция на пътя София – Перник. Всичко това е станало към 9 часа тази сутрин.

На земята са били проснати с белезници двама души, пише struma.bg.

По впечатление на преминаващите арестуваните са младежи на възраст около 25 години. Те са били задържани най-вероятно след гонка, на платното имало спрени два автомобила – „Тойота Рав 4“и „Фолксваген Поло“.

Джипът е бил с червени регистрационни номера, твърди struma.bg.

По-късно стана ясно, че става въпрос за известните столични автокрадци Китаеца и Митко Боксьора, съобщи Блиц.

Джипът Тойота се оказал краден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    50 1 Отговор
    Заловени като за условна присъда след 2г. Велик е нашият съд.
  • 3 ссср

    45 1 Отговор
    Единия не е ли онзи който съдийката отказваше да го задържи?
  • 4 Пешо

    54 1 Отговор
    Сега Цацаратурата ще зажумят с всичка сила. И ще започне поредния цирк на цацароподобните - споразумение, условна, пробация, процесуални нарушения, предсрочно освобождаване. А и бандитите са много болни и няма да влизат дори в ареста, камо ли в затвора.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 КАВАЛА НАД МЕН

    22 1 Отговор

    До коментар #5 от "HAIVANINAT OT CUKOTKA":

    ПИШИ НА КИРИЛИЦА БЕ ЛАГАБУНГА
  • 7 гост

    30 1 Отговор
    като е с червени номера виж как се действа ударно и бързо а ако е на някой по обикновен гражданин Забрави за мпс то си

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Миризлив Пор

    46 0 Отговор
    То сутринта валеше, сигур са влезли на сухо и да се постоплят, случайно са го отнели противозаконно ама не са искали да го крадът. След 24 часа ще ги пуснат и после най-много някоя глоба да им лепнат за хулиганската проява. Преди да набиете минусите - това са законите в нашата държава. После ме питат "що караш дърта кола дето цапа много" - ми заради тези закони.

    Коментиран от #13

  • 10 Мимиа

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Номерата не са истински, бе специалист. Колата е на обикновен човек
  • 11 локомотива

    25 2 Отговор
    ТИШКА А БЕ НАБОЛА БРАДИЧКО,НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ ЗА ПРОТИВОЗАКОННО ОТНЕТИТЕ КОЛИ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ СЕ НАРИЧАТ АВТОКРАДЦИ.А ПРОДАВАЧИТЕ НА КОЛИ СА АВТОДЖАМБАЗИ.ДАЕБА И СКАПАНИТЕ ВИ СТАТИИ ТЪРСЕЩИ СЕНЗАЦИИ.
  • 12 ПАТРИОТА

    17 0 Отговор
    Ма този закон и алинея от закона дето оневиняваше мамините детенца на министрите от соца..който по незнайни причини МЕВРЕТО ги сбарваше във крадени коли..въобще не е променян.. мунчеата ще кажат във съда че са взели колите да се придвижат до Каспичан,щот ги чакало раждане..няяли пари и хоп..намерили ключове на пътя..оказало се на единия от автомбилити...и тн....и тн.Сухи ще излязат..помнете ми думата..Имаше едно време един секретар на МВРто казваше"Ние ги хващаме..Те ги пущат..а сега де!

    Коментиран от #17

  • 13 един там

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "Миризлив Пор":

    чл.346б от НК - Който противозаконно ПРОНИКНЕ в чуждо МПС без съгласието на собственика, се наказва с лишаване от свобода до 3 години или с глоба до 3000лв

    Коментиран от #14

  • 14 Миризлив Пор

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "един там":

    а дано, ама много често съда не мисли като теб, за съжаление. Ако този "член" се ползваше достатъчно редовно приходите от "каско" щяха да се сринат.
  • 15 Коментиращ

    8 1 Отговор
    Хванаха ги за скоростните лостове. Ако искате смислена журналистика, пишете ако ги осъдят. Не ни губете времето с жълто.
  • 16 Гостилничаря

    6 0 Отговор
    Помпозно заглавие на изпразнена от смисъл акция. Сега идвамата изведнъж ще се окажат болни, в инвалидни колички и след седмица пак ще са на работа. Нищо ново под слънцето.....
  • 17 Атанас

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "ПАТРИОТА":

    Прав си, че имаше навремето един секретар с инициали Б.Б. както се казваше в сводките на МВР. Та сега този същия убавец ни управлява вече 3 ти навярно непълен мандат. Да са ни честити политиците-мутри и мутрите в политиката. Явно това заслужаваме. Казах.
  • 18 Нострадамус

    6 0 Отговор
    Куршум в главата и двата боклука извън живота НИ!
  • 19 Пеню

    2 0 Отговор
    Джамбазин, мн. джамбази, м. Остар. Търговец на добитък, обикновено на коне (днес на коли). Нищо общо с крадец. Много е лесно- като не знаеш някоя дума пишеш в търсачката и хоп- вече знаеш.
  • 20 Чичу Ади

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бате Георги":

    Хубаво ще ги застрелят, но нали точно ти, обществена утайко ще ревнеш, че са се самоубили с 3 куршума в гърба... Заради такива путашници, като теб и 99% от тъпите форумци, няма нормална държава!
  • 21 Шабан

    0 0 Отговор
    промяна в закона Румъния намалила престъпленията с 60%

    Кражбите в Румъния са спаднали със 70 на сто благодарение на малка промяна на няколко думи в местния Наказателен кодекс. В него отпаднали необходимостта да се доказва ясния умисъл крадецът да се разпорежда с вещта. Така всеки, който е хванат в чужд автомобил, получава наказание. "На север от Дунав спипат ли в чужда кола", те осъждат по бързата процедура на 7 години затвор", казва Ангел Бадънков от СДВР. У нас дори крадецът да получи присъда от 1 година на районен съд, на следващата инстанция тя пада до административна глоба от 300 или 500 лв. "За съжаление колкото повече работа свършим като доказателства, толкова повече пълним гушите на адвокатите", жалват се полицаите. Защото у нас се стига само до присъда за проникване и взломяване. "Крадецът обяснява пред съда как детската му мечта била да се метне на Голф 5. Щял да я покара малко и да я върне на собственика", казват полицаите. Други пък разказвали, че работят за вече мъртви автокрадци като Гепарда от Перник.

    Хващат само 1 от 10Копирано от standartnews.com