21 Март, 2019 10:41 5 760 12

Хванаха в крачка Стържито-тартор на ало мафията

  • ало мафия-
  • стържито

Стържито рядко се появява на терен, защото има голяма мрежа от мулета в цялата страна

Хванаха в крачка Стържито-тартор на ало мафията - 1
Снимка: shutterstock

Полицията е задържала един от най-големите тартори на телефонните измамници у нас Димитър Димитров Парушев- Стържито, съобщи Trafficnews.bg.

Арестът е станал в Стара Загора точно, когато ромският бос прибирал крупна сума от поредната жертва. Стържито има палат в прочутото русенско село Ветово, прочуло се като меката на ало мафията.

Там замогналите се от грабежи по телефона роми имат цяла богаташка махала. Стържито рядко се появява на терен, защото има голяма мрежа от мулета в цялата страна, които ползва при ударите си. За по-сигурно Димитър върти схемите от Румъния, където в момента се намира и синът му Георги, твърдят полицаи.

Залавянето му в Стара Загора е станало след сигнал на информатор, но разбиването на цялата му група ще бъде много трудно, признават участници в разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    69 0 Отговор
    Браво на Полицията всичките да ги хванат и бял ден да не видят тази сган мръсна
  • 2 Ужас

    41 1 Отговор
    Трепане!!! Съпротива, нападение с оръжие и го ликвидирате! Другия вариант- смъртна присъда и никой няма да посмее да прави измами!!!
  • 3 Ужас

    27 0 Отговор
    Трепане!!! Съпротива, нападение с оръжие и го ликвидирате! Другия вариант- смъртна присъда и никой няма да посмее да прави измами!!!
  • 4 Спокойно

    29 2 Отговор
    Сега ще го осъдят по бързата процедура, той ще получи условна присъда и ще обещае месец след излизане от ареста да не вдига телефона!! Да живее цацата и другите замесени в правораздаването у нас. Нема такава държава!!
  • 5 ванката

    13 0 Отговор
    малко ведро настроение да усетим и ние читателите но както знаете живем в българия а тук съдиите обичат парите а циганина ги има в изобилие... и да във вятово има махала с къщи за дестки милиони само от ало измами същите тия са ги открехнали румънските цигани на тази схема , обществена тайна е в целия русенски рвгион че там е меката на тия измамници от доста години само полоцията незнаеше...
  • 6 Гост

    5 1 Отговор
    Учудващо добър правопис за факти. Авторът да погледне заглавието и да прочете за голямо и малко тире в българския език и как това променя смисъла на изречението.

    Коментиран от #7

  • 7 255

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Не мой с лошо.Във Факти ги назначават,с конкурс.
  • 8 кучето

    6 0 Отговор
    Ето сега полицията и разследващите имат повод да разберат с какви средства и от какъв източник са дигнати циганските палати. Съответно да ги отнемат а виновните в затвора!
  • 9 гост

    8 0 Отговор
    ей сега у кауша тъй ша го остържат тоя
  • 10 007

    6 1 Отговор
    Този трябва да го наебът публично
  • 11 Минаващ от тук

    5 0 Отговор
    раво! Само да попитам. Там нямаше ли някакъв антикорупционен закон и комисия по въпроса, по който можеха да изземат имоти, за които не може да се докажат средствата, с които са купени или построени къщи, коли и прочие. Тия у Ветово какво работят, че богаташка махала имали. Хайде вижте им обърнете внимание. Иначе бабите за 1,50 от билетче за народни танци ги гоним.
  • 12 Авангарден почин

    1 0 Отговор
    Отнемане на цялото движимо и недвижимо имущество на мошениците. С парите от продажбата се строят затвори на имената на основните "дарители" и персонална килия до гроб.