17 Април, 2019 13:21 14 022 14

Сашо Чешкия: Не съм я изнасилвал, искаше 10 оргазма от мен

  • пеньо мангъров-
  • сашо чешкия

Апелативният съд в Пловдив отново поряза обвинения от окръжната прокуратура в Пловдив в отвличане и изнасилване Пеньо Мангъров – Сашо Чешкия, да излезе на свобода.

Той остава за постоянно в ареста, въпреки че според твърденията му, здравословното му състояние не било никак добро и зад решетките не му давали нито хапчета, нито му осигурявали адекватно лечение, пише в. Монитор.

В последните си думи пред 3-членния съдийски състав Мангъров обяснява, че красивата пловдивчанка сама е пожелала да отиде с него до софийския му апартамент и че е шофирала луксозното му и струващо над 400 000 лева возило. „Така, както Р. е преценила да демонстрира подобно поведение, точно така е преценила да изпита повече от 10 оргазма при секс с мен и поради същата причина, че е била „отвлечена“, тя шофираше колата ми с над 260 км/ч, както в едната посока, така и в другата. И на другия ден сутринта, според показанията на самата Р. В., аз съм ѝ дал ключовете от джипа, който ѝ се сторил, че не е чисто нов, за да се прибере самичка до Пловдив. Тъй като съм ѝ обещал лично аз да я върна, след като излизаме на улицата, тя отново ме помоли да шофира тя колата ми, която според нея, ѝ е любимата марка”, каза пред съда Мангъров.

В последните си думи той отново поиска свобода, защото не бил добре със здравето. Според неговия адвокат двете обвинения срещу Мангъров са изпразнени от съдържание.

„Не е случайно, че самият наблюдаващ прокурор вече за втори път в процедури по мярката на Мангъров казва: „Аз до някаква степен бих се съгласила със защитата, ако се допусне, че въпросната пострадала е проститутка“. Аз съм много далеч от това да твърдя, че въпросната девствена дама е проститутка. Не бих си го и помислил. Тя е двадесет и няколко годишно момиче, без един час трудова ангажираност”, казва в пледоарията си защитникът.

След това той развива фактологията с данни как момичето е шофирало с между 160 и 200 км/час колата на клиента му и как са спирали на бензиностанция, където ако е била отвлечена, е щяла да иска помощ. Не само, че тя не е сторила това, но и в апартамента на Пеньо в София, в който имало камери, се виждало как младата дама стои насред една от стаите към половин час сама с телефона си в ръка. Но отново не се била обадила на никой за помощ, казва адвокатът.

Той иска от прокуратурата да изземе записите от бензиностанцията и от центъра на Пловдив, където девойката сама се качила в колата на Мангъров.

„Факт е и тя самата го признава, че тя управлява този автомобил. И г-н прокурорът я питаше: „Ама защо е необходимо да се ходи в София, не може ли в колата или в Пловдив?“ и т.н. Тук има доказателства. Въпросната дама е казала: „За мен е без значение къде ще прекарам нощта с теб“ - по отношение на Мангъров.

„За мен е важно утре в 9 часа да се върна в Пловдив, за да си разходя кучето“. На другия ден отново тя, управлявайки автомобила, се връща в Пловдив, за да си разходи кучето, без да има минималното намерение да сигнализира и да подава оплакване за изнасилване и за нещо подобно”, твърди още адвокатът. Той сочи за пример и някакво натискане и опипване на входа на столицата, когато при вида на полицейски патрул, младата дама седнала в скута на Мангъров и устроили сцена на полицаите.

Според прокурора „в случая е налице едно психическо въздействие, което е продължило във времето, което е предшествало станалото и е довело до там, пострадалата Р. В. да вземе решение да претърпи нещо, което не е желаела да претърпи, но да избегне по-тежки вредни последици за себе си и за семейството си”.

По повдигнатите му обвинения Пеньо Мангъров го грози затвор от 10 до 20 години или доживотен. Макар и разследването да е в начален етап, от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение Пеньо Мангъров да е съпричастен към престъпленията, в които е обвинен, се мотивират апелативните съдии. Според тях има реална опасност при по-лека мярка от задържане под стража обвиняемият да извърши престъпление. Този извод се обосновава от обремененото му съдебно минало, като всички престъпления, за които е осъждан, с изключение на първото, са за престъпления против личността, изнудване и принуда. Апелативният съд прие, че съществува и реална опасност да се укрие.

Той бил закопчан на 10 януари в града на тепетата, след като пловдивчанка се оплакала, че Пеньо я е качил в колата си, закарал я е до София, където я е изнасилил. След това я върнал обратно в Пловдив. Последно бе арестуван миналия септември и отново бе обвинен в изнасилване на млада жена. Рано сутринта на 5 септември м.г. в къщата си в столицата той изнасилил друго момиче, като преди това ѝ дал избор, сочейки ѝ че има две възможности. „Или да те пребия, да те изнасиля и да те изхвърля като куче, или да не се съпротивляваш и да стане по лесния начин”. Момичето явно не се съгласило на лесния начин и Пеньо Мангъров бил арестуван в София. Няколко месеца по-късно случката се повтаря, но с пловдивчанка.

Името на Сашо Чешкия нашумя в края на миналия и началото на този век. Той бил издирван от прокуратурата в Чехия за две поръчкови убийства. Едното е от декември 1998г. на богатия строителен предприемач Ладислав Цимерман. Второто покушение е от април 1999г. на осветителя в Народния театър в Прага Иржи Витек. От прокуратурата в Чехия търсили над 2 години Мангъров и го открили в нашенски затвор. Сашо Чешкия излежавал присъда за изнасилване на студентка. В Прага Мангъров получил 30 години затвор при задочно съдене, която присъда била отменена. През септември 2009г. Мангъров получи 20 години затвор за убийството на Цимерман от окръжния съд в Пловдив, който го оправда за второто убийство на Иржи Витек.

Определението на Апелативния съд е окончателно и не подлежи на протест и обжалване.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    36 1 Отговор
    возило за 400 бона ала бала, какво точно работи човечеца?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Боклук

    29 5 Отговор
    Цялата работа намирисва от самото начало, той и тоя си е боклук ама като ги знам и малките коври как се подлагат за едното возене в,някоя по лъскава кола.преди 3-4 години и на мен ми се случи да возя една стопаджийка до шкорпиловци и по същата схема-първо секс,после ми поиска 500-600 лв че уж техните не и зали за море и като и отказах след два месеца ми цъфва с обвинение че съм я насилил. Добре че прокурора излезе човек и се светна за ква пародия става дума.
  • 4 Мосак фонсека

    22 0 Отговор
    400 бона ,сам ли си я оцени ,а иначе добре дошъл ф света на мин дила .
  • 5 007

    14 0 Отговор
    Тъ.аци на poяци:(
  • 6 Запознат

    8 11 Отговор
    Не спирай да ги е*еш, бате Сашо. Е*би ги пак, ти знаеш как.
  • 7 jorj

    10 1 Отговор
    Цацаров самосезирай се веднага!!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Драйвър

    13 0 Отговор
    Поредния дрогиран фантазьо,като го гледам на снимката този льохман,не може да и достави десет оргазама за месец камо ли за вечер!Поредния който като Кобрата,не си е научил урока,щом ползваш услугите на проститутка без да и платиш-това се води изнасилване!
  • 10 някой

    10 1 Отговор
    Поредната типично българска грозна и долна история. Виновна е изнасилената, разбира се! Поръчковият убиец Сашо Чешкия е невинен! Цели 10 оргазма! Като го гледам горе на снимката, сигурно е тежко болен. Каква ли болест може да му причини този вид? Изглежда като горила с очила и шапка! Има ли нормални мъже в държавата, останаха ли? Май главоломно намаляват! На изчезване са!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.